Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
Amióta elkezdett kifelé üzengetni meg felháborodottan válaszolni, azóta néha olvasok külföldi edzői értékeléseket is..Ég és föld a különbség!
Valami miatt ott nincsenek sértődős kisgyerekek, szövetségi kapitány poszton..
..miért maradt ki mindkét meccsen a kezdőből Balogh Botond, s miért nem kapott kerettagságot Nagy Ádám?
„Úgy láttátok, hogy rosszul játszott ma este Fiola Attila? Kapott egy sárgát, ezért cseréltem le, de megcsinálta, amit kértem tőle. A válogatottban Fiola Attila mindig jó teljesítmény nyújt, így tette ezt ma és Isztambulban is. Tíz játékosunk az NB I-ből érkezik, azért jönnek, hogy kapjanak lehetőséget. Ami Nagy Ádámot illeti... Mindig kritikát kaptam, ha meghívtam a keretbe. Most nem hívtam meg, ezért kritizálnak. Nem a képességei miatt nem küldtem neki meghívót, hanem mert ugyan visszatért, de sokáig sérüléssel küzdött. Kulcsemberek hiányoztak ma nálunk, ami bizony bekéri az árát. Ha azt gondoljátok, van három-négy olyan játékos, akit csak úgy előhúzok a kalapból, amikor sérültjeink vannak, akkor nyugodtan üljetek ide a helyemre”
11 hónapja
Tudom hogy nincs UP és lassan az NB2-ből kell válogatni és erőn felül teljesít vagy 2-3 éve ez a csapat és sok a hiányzó…Végre egy olyan válogatott összetartást amikor nem Gazdag repjegyere megy el pénz keret 99%a.
Nekem csak egy kérdésem van: milyen VB-t akarunk mi??
JC6 (Mr. Miele)
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
11 hónapja
Mondjuk a masodik gol elott ha jol lattam, pont Szoboszlai adta el a labdat, amibol kontraztak es gol.Igen, ő volt. Mostanában nem élete szériáját futja.
Jobb edzok az ilyenert minimum leuvoltik a fejed, Rossival az a baj, hogy allandoan teszi a nagyot, de Szoboszlainak egy ejnye-bejnyet sem mer mondani, mert hogy o a valogatott legfeltettebb kincse. Hat egy sportolo nem attol lesz jobb, ha szembesitik a hibajaval? Szerintem abbol tanul. Nem abbol, hogy vallom veregetik, mikozben golt kaptunk rajta.
Stez
11 hónapja
Ez a meccs full jó volt.Stadionban sorozt3m. Deaga valolt, es jo hyngilat
Ha söröztél közben a Törpében.
zacknorb
11 hónapja
Rossi egy huszadrangu edzo, felesleges tole akarmit varni.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
11 hónapja
Mondjuk a masodik gol elott ha jol lattam, pont Szoboszlai adta el a labdat, amibol kontraztak es gol.Noha én se nem figyeltem annyira a meccset, se nem voltam sokat edzők közt, de szerintem nem attól vagy jó edző ha itt ordítasz, az inkább a footballfilozófiádat tükrözi (ne legyen eladott labda), vagy ha nem ordítasz, az is (a legjobb játékosod próbáljon labdával kreálni, és ebben benne vannak az eladott labdák).
Jobb edzok az ilyenert minimum leuvoltik a fejed, Rossival az a baj, hogy allandoan teszi a nagyot, de Szoboszlainak egy ejnye-bejnyet sem mer mondani, mert hogy o a valogatott legfeltettebb kincse. Hat egy sportolo nem attol lesz jobb, ha szembesitik a hibajaval? Szerintem abbol tanul. Nem abbol, hogy vallom veregetik, mikozben golt kaptunk rajta.
Stez
És simán lehet hogy nincs igazam.
Poloska vagyok.
11 hónapja
Mondjuk a masodik gol elott ha jol lattam, pont Szoboszlai adta el a labdat, amibol kontraztak es gol.Jobb edzok az ilyenert minimum leuvoltik a fejed, Rossival az a baj, hogy allandoan teszi a nagyot, de Szoboszlainak egy ejnye-bejnyet sem mer mondani, mert hogy o a valogatott legfeltettebb kincse. Hat egy sportolo nem attol lesz jobb, ha szembesitik a hibajaval? Szerintem abbol tanul. Nem abbol, hogy vallom veregetik, mikozben golt kaptunk rajta.
11 hónapja
Elnézést, Viktor urunkkirályunk megmondta a trollfocin hogy 2030-ban VB-döntőt játszunk..Tudom hogy nincs UP és lassan az NB2-ből kell válogatni és erőn felül teljesít vagy 2-3 éve ez a csapat és sok a hiányzó…Ha zebrák lehetnek Magyarországon szabad állattartásban, akkor miért ne jöhetne össze a vb-döntő is akár? Mindig ez a kishitűség, csak akarni kell, jó erősen!
JC6 (Mr. Miele)
r.baggio
11 hónapja
Ez a meccs full jó volt.Ha söröztél közben a Törpében.
Poloska vagyok.
11 hónapja
Ez minden csapatra igaz az a Nemzetek Ligája AFC D csoportban (Titans, Jags, Texans)Igazabol Colts-fankent mar megtanultuk, hogy mindig van lejjebb, szoval en basztam el. 😀Vigasztaljon a tény, hogy van egy olyan játékosunk, aki mindig képes meglepni.Jogos, mea culpa. Az odavagon nem szamoltam a meltdownnal, most meg a minusz agysejttel rendelkezo Fiola brainfart huzasaval, ami utan egybol szet is estunk. 😀Köhh 😀Siman loni fogunk kettot, a torokok nem akarnak focizni, a vedelmuk meg szar, ilyenkor jon az, hogy beszopjakTehát kikapunk.
Stez
Az első meccsen is megírtad, hogy ótvar szarok a törökök, nincs miért aggódni, aztán kaptunk egy hármast 😀
Bálesz
Bálesz
Stez
Bálesz
Stez
Szerkesztette: iktriad
11 hónapja
YoungZeeZee
9 509
kerkez es szoboszlai elismert a PL-ben nem?en azt varnam el h a nagy nevek legyenek impactok.Ki a nagy nev?
szoboszlai vagy kerkez, de vicc, hogy kerkeznel egy nagy zsolt jobb, veszelyesebb.
szoboszlai sem tudja ugy a vallara venni a csapatot ahogy egy kisebb csapat nagyobb jatekosa tudja.
de lehet hulye vagyok 😀
YoungZeeZee
Hendrix
11 hónapja
en azt varnam el h a nagy nevek legyenek impactok.Ki a nagy nev?
szoboszlai vagy kerkez, de vicc, hogy kerkeznel egy nagy zsolt jobb, veszelyesebb.
szoboszlai sem tudja ugy a vallara venni a csapatot ahogy egy kisebb csapat nagyobb jatekosa tudja.
de lehet hulye vagyok 😀
YoungZeeZee
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
11 hónapja
en azt varnam el h a nagy nevek legyenek impactok.Csak hazaáruló és magyar gyülölő
de lehet hulye vagyok 😀
YoungZeeZee
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Vegig megvolt a hit!!!! "Mi a tanulsag? Nem tudom."
11 hónapja
Én boldog vagyok, mert Orbán Viktor azt mondta. Meg a mérkőzés addig tart, amíg mi nyerünk.
Ennyi.
11 hónapja
Azért 6 gólos elvesztett párharc után akár még magasabb szinten is, de Nemszoktak tapsikolni a szurkolók a meccs végén, jelezve hogy minden rendben.Ünneplik, hogy ennyire szoros volt.
ozibozi
11 hónapja
Mi a baj a zebrakkal? Az Orban csalad regi Felcsuti vadasz dinasztia.Tudom hogy nincs UP és lassan az NB2-ből kell válogatni és erőn felül teljesít vagy 2-3 éve ez a csapat és sok a hiányzó…Ha zebrák lehetnek Magyarországon szabad állattartásban, akkor miért ne jöhetne össze a vb-döntő is akár? Mindig ez a kishitűség, csak akarni kell, jó erősen!
JC6 (Mr. Miele)
r.baggio
11 hónapja
YoungZeeZee
9 509
en azt varnam el h a nagy nevek legyenek impactok.szoboszlai vagy kerkez, de vicc, hogy kerkeznel egy nagy zsolt jobb, veszelyesebb.
de lehet hulye vagyok 😀
11 hónapja
Igazabol Colts-fankent mar megtanultuk, hogy mindig van lejjebb, szoval en basztam el. 😀Vigasztaljon a tény, hogy van egy olyan játékosunk, aki mindig képes meglepni.Jogos, mea culpa. Az odavagon nem szamoltam a meltdownnal, most meg a minusz agysejttel rendelkezo Fiola brainfart huzasaval, ami utan egybol szet is estunk. 😀Köhh 😀Siman loni fogunk kettot, a torokok nem akarnak focizni, a vedelmuk meg szar, ilyenkor jon az, hogy beszopjakTehát kikapunk.
Stez
Az első meccsen is megírtad, hogy ótvar szarok a törökök, nincs miért aggódni, aztán kaptunk egy hármast 😀
Bálesz
Bálesz
Stez
Bálesz
11 hónapja
Tudom hogy nincs UP és lassan az NB2-ből kell válogatni és erőn felül teljesít vagy 2-3 éve ez a csapat és sok a hiányzó…Ha zebrák lehetnek Magyarországon szabad állattartásban, akkor miért ne jöhetne össze a vb-döntő is akár? Mindig ez a kishitűség, csak akarni kell, jó erősen!
JC6 (Mr. Miele)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
ha masra nem is arra jo volt ez a ket meccs, hogy ilyen Fiolakat soha ne hivjon meg tobbet.Megfogja mert kiskedvence....
Kenny
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
ha masra nem is arra jo volt ez a ket meccs, hogy ilyen Fiolakat soha ne hivjon meg tobbet.Hold my 🍺
Kenny
11 hónapja
Tudom hogy nincs UP és lassan az NB2-ből kell válogatni és erőn felül teljesít vagy 2-3 éve ez a csapat és sok a hiányzó…Nem kell ezt a magyar focit eroltetni. Rengeteg mas sport van ahol sikeresnek lehet lenni.
JC6 (Mr. Miele)
11 hónapja
ha masra nem is arra jo volt ez a ket meccs, hogy ilyen Fiolakat soha ne hivjon meg tobbet.