NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 583
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
kb 10 éve mentünk le Kaposvárra, egy Kaposvár-Pmfc meccsre, ott futottunk össze egy sráccal, aki kecskeméti volt és azt ecsetelte, hogy itt vannak a családdal, gondolta kijön a meccsreegyébként mennyi most a belépö egy Vasas meccsre kb? Sose voltam még abban a stadionban. Lehet egyszer ki kéne nézni. 😀Ezeket az nb2-es Honvéd meg Vasas meccseket végignézni igazi szadomazo élmény lehetett, így az összefoglalókat olvasva.Én már direkt nem is néztem, pontosan tudtam hogy ez a nézhetetlen, alibiző, beszari szarhalom lesz játék helyett.
Kampman
De amíg ez a vezetés van, nem is lehet semmi másra számítani.
warr_b
Toto21
hááát kb 2 percig álltunk lefagyva, hogy mégis mi baja lehet ennek az embernek, hogy egy ilyen ótvar meccsre kijön
10 hónapja
Ezeket az nb2-es Honvéd meg Vasas meccseket végignézni igazi szadomazo élmény lehetett, így az összefoglalókat olvasva.ez mar az nb1-ben is az volt. osztalytol fuggetlen ennek a 'rangadonak' az elvezeti erteke.
Kampman
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Nem sajnos...Ennyi év kellett ehhez? 😊Ezeket az nb2-es Honvéd meg Vasas meccseket végignézni igazi szadomazo élmény lehetett, így az összefoglalókat olvasva.Én már direkt nem is néztem, pontosan tudtam hogy ez a nézhetetlen, alibiző, beszari szarhalom lesz játék helyett.
Kampman
warr_b
Mikey

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
kösz, nem is vészes. Lehet ebben a szezonban kinézek majd.egyébként mennyi most a belépö egy Vasas meccsre kb? Sose voltam még abban a stadionban. Lehet egyszer ki kéne nézni. 😀jegymester.hu/production/741895/vasas-fc-budafoki-mte/74001983
Toto21
zacknorb
10 hónapja
egyébként mennyi most a belépö egy Vasas meccsre kb? Sose voltam még abban a stadionban. Lehet egyszer ki kéne nézni. 😀jegymester.hu/production/741895/vasas-fc-budafoki-mte/74001983
Toto21
Poloska vagyok.
10 hónapja
egyébként mennyi most a belépö egy Vasas meccsre kb? Sose voltam még abban a stadionban. Lehet egyszer ki kéne nézni. 😀Ezeket az nb2-es Honvéd meg Vasas meccseket végignézni igazi szadomazo élmény lehetett, így az összefoglalókat olvasva.Én már direkt nem is néztem, pontosan tudtam hogy ez a nézhetetlen, alibiző, beszari szarhalom lesz játék helyett.
Kampman
warr_b
10 hónapja
Ennyi év kellett ehhez? 😊Ezeket az nb2-es Honvéd meg Vasas meccseket végignézni igazi szadomazo élmény lehetett, így az összefoglalókat olvasva.Én már direkt nem is néztem, pontosan tudtam hogy ez a nézhetetlen, alibiző, beszari szarhalom lesz játék helyett.
Kampman
warr_b
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
Ezeket az nb2-es Honvéd meg Vasas meccseket végignézni igazi szadomazo élmény lehetett, így az összefoglalókat olvasva.Én már direkt nem is néztem, pontosan tudtam hogy ez a nézhetetlen, alibiző, beszari szarhalom lesz játék helyett.
Kampman

10 hónapja
Ezeket az nb2-es Honvéd meg Vasas meccseket végignézni igazi szadomazo élmény lehetett, így az összefoglalókat olvasva.A tegnapiban az volt jó, hogy idegenben volt, így nem fagyoskodtam az Illovszkyban.
Kampman
Poloska vagyok.
10 hónapja
Ezeket az nb2-es Honvéd meg Vasas meccseket végignézni igazi szadomazo élmény lehetett, így az összefoglalókat olvasva.
10 hónapja
A remek meccs az a Honvéd - Budafok volt, tökéletes időjárás, remek hangulat, kötelező győzelem 😊Sírt a labda a Vasas meccsen öcsém.Ejnye! Mindkét edző világosan elmondta, hogy remek meccs volt. Neked semmi nem elég?
Azért egy átlag 2-3 milkás fizetésért valamit elvárna az ember, cserébe...
JC6 (Mr. Miele)
nagylaza, főpohárnok
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 hónapja
Sírt a labda a Vasas meccsen öcsém.Ejnye! Mindkét edző világosan elmondta, hogy remek meccs volt. Neked semmi nem elég?
Azért egy átlag 2-3 milkás fizetésért valamit elvárna az ember, cserébe...
JC6 (Mr. Miele)
10 hónapja
Sírt a labda a Vasas meccsen öcsém.Azért egy átlag 2-3 milkás fizetésért valamit elvárna az ember, cserébe...
10 hónapja
Nem voltam rest, megnéztem: Gerával az 1. fordulóban négy védővel álltunk fel, a 2. és 3. fordulóban öt-öttel, a 4.-ben hárommal, az 5.-ben néggyel, a 6.-ban megint hárommal. Szeptember 22-én, a 7. fordulóban debütált Pintér: ekkor ismét négy védő játszott, aztán a 8.-tól a 12.-ig újra három. Ezt követően három fordulón keresztül visszatért a négyvédős rendszer. Most, a 16.-ban a változatosság kedvéért újfent három védővel álltunk fel.Szép dolog a kísérletezés, de hajlok arra, hogy ez így kissé hektikus.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Radó bazdmeg...Hiába váltott mezszámot, még mindig egy szerencsétlen balfasz 😄
zacknorb

10 hónapja
Plymouth a Pool után City
Poloska vagyok.
10 hónapja
Zimonyi visszajött? Nagy öröm ez nekünk.Könyvesért cserébe... 🙄
nagylaza, főpohárnok
A Várda kezdőjében négy magyar...

10 hónapja
Zimonyi visszajött? Nagy öröm ez nekünk.
10 hónapja
Pintér a kezdőben.
10 hónapja
Na, Laci idegenben nyert 2-0-ra, remélem a Vasas is hozzaSzánalmas teljesítmény, mondjuk a piros lap sem segített
zacknorb

10 hónapja
Na, Laci idegenben nyert 2-0-ra, remélem a Vasas is hozza
Poloska vagyok.
10 hónapja
Nem nagyon kovetek olyan sorozatokat, amiben nincs jelen csapatom. Jovore mar ELt se kell! 😀Most nezem az Europa Liga kieseses szakaszanak menetet. Aki ezt kitalalta az mit szivott? Aki megnyerte a ligaszakaszt a legjobb esetben a 18. helyezettel jatszhat (a 24bol), mig a legutolso kiemelt helyezest megszerzo csapat, tehat aki a 8. helyen vegzett, megkaphatja akar a 24. helyezettet is... 😀a BL-nél ugyanez nem tűnt fel?
Duff
9-24 között van egy playoff, és nem csinálnak utána reseedet, ez van.
elvileg ugye a kilencedik helyezettnek gond nélkül kellene vernie a huszonnegyediket, és akkor nincs probléma.
slowmotion
10 hónapja
Igen ritkán hagyok ki Pool tétmeccset de tegnap nem erőszakoskodtam, hogy megnézzem az ifit. Aki meg 4 kupás szezonban reménykedett persze csalódott lehet, meg persze Pista bának és az angol alteregójának Steven nagyapónak biztos kurva fontos az FA kupa csak látszik a csapat hozzáállásából a 2 hazai kupákhoz, hogy kurvára le se vannak szarva. 😀 Nekem 1 kupás szezon elég 24/25-re, ha az az 1 kupa a Premier League lesz. Nem akarok mást csak látni a várost úgy megőrülni úgy, mint a 19-es BL győzelem után. Ha már a geci covid elvette a 30 év utáni élményt a csapattól, játékosoktól, Klopptól 😕 akkor most lehessen pótolni. Szóval ja blama kiesni egy alsobb rangú csapat ellen de az ifi játszott és a nagyfaterékon kívül senki le se szarja ezt... 😀 Ligakupa döntő miatt így ugrott a 'BL pihenő hét'. Én azt se bántam volna, ha ott az elődöntőben kiesünk a Spurs ellen...
PL most nálam mindenek felett. BL még persze jó dolog de ha egy Gravenberch egyszer csak 1 meccset tudna vállalni valami nyavaja maitt egy héten akkor egy Reál elleni meccs helyett is a Fulham ellen akarom a kezdőbe látni. A kupákat meg idén nagyívben...

Liverpool Fc
10 hónapja
Most nezem az Europa Liga kieseses szakaszanak menetet. Aki ezt kitalalta az mit szivott? Aki megnyerte a ligaszakaszt a legjobb esetben a 18. helyezettel jatszhat (a 24bol), mig a legutolso kiemelt helyezest megszerzo csapat, tehat aki a 8. helyen vegzett, megkaphatja akar a 24. helyezettet is... 😀a BL-nél ugyanez nem tűnt fel?
Duff
9-24 között van egy playoff, és nem csinálnak utána reseedet, ez van.
elvileg ugye a kilencedik helyezettnek gond nélkül kellene vernie a huszonnegyediket, és akkor nincs probléma.