NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

10 hónapja
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Ezeket az nb2-es Honvéd meg Vasas meccseket végignézni igazi szadomazo élmény lehetett, így az összefoglalókat olvasva.
Kampman
Én már direkt nem is néztem, pontosan tudtam hogy ez a nézhetetlen, alibiző, beszari szarhalom lesz játék helyett.
De amíg ez a vezetés van, nem is lehet semmi másra számítani.
warr_b
egyébként mennyi most a belépö egy Vasas meccsre kb? Sose voltam még abban a stadionban. Lehet egyszer ki kéne nézni. 😀
Toto21
kb 10 éve mentünk le Kaposvárra, egy Kaposvár-Pmfc meccsre, ott futottunk össze egy sráccal, aki kecskeméti volt és azt ecsetelte, hogy itt vannak a családdal, gondolta kijön a meccsre
hááát kb 2 percig álltunk lefagyva, hogy mégis mi baja lehet ennek az embernek, hogy egy ilyen ótvar meccsre kijön
10 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 947 — Lucas Scott
Ezeket az nb2-es Honvéd meg Vasas meccseket végignézni igazi szadomazo élmény lehetett, így az összefoglalókat olvasva.
Kampman
ez mar az nb1-ben is az volt. osztalytol fuggetlen ennek a 'rangadonak' az elvezeti erteke.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 928 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Kampman
Én már direkt nem is néztem, pontosan tudtam hogy ez a nézhetetlen, alibiző, beszari szarhalom lesz játék helyett.
warr_b
Ennyi év kellett ehhez? 😊
Mikey
Nem sajnos...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
Toto21 Chicago Bears 7 449
egyébként mennyi most a belépö egy Vasas meccsre kb? Sose voltam még abban a stadionban. Lehet egyszer ki kéne nézni. 😀
Toto21
 jegymester.hu/production/741895/vasas-fc-budafoki-mte/74001983
zacknorb
kösz, nem is vészes. Lehet ebben a szezonban kinézek majd.
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 856 — Kinek mit intézett a kormánya
Toto21
 jegymester.hu/production/741895/vasas-fc-budafoki-mte/74001983

Poloska vagyok.
10 hónapja
Toto21 Chicago Bears 7 449
Kampman
warr_b
10 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Kampman
warr_b
Ennyi év kellett ehhez? 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 928 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Kampman

10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 856 — Kinek mit intézett a kormánya
Kampman
A tegnapiban az volt jó, hogy idegenben volt, így nem fagyoskodtam az Illovszkyban.

Poloska vagyok.
10 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 046

10 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 559 — Saturday Night Lights
Sírt a labda a Vasas meccsen öcsém.
Azért egy átlag 2-3 milkás fizetésért valamit elvárna az ember, cserébe...
JC6 (Mr. Miele)
Ejnye! Mindkét edző világosan elmondta, hogy remek meccs volt. Neked semmi nem elég?
nagylaza, főpohárnok
A remek meccs az a Honvéd - Budafok volt, tökéletes időjárás, remek hangulat, kötelező győzelem 😊

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 725 — beers & Packers
JC6 (Mr. Miele)
Ejnye! Mindkét edző világosan elmondta, hogy remek meccs volt. Neked semmi nem elég?
10 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 559
10 hónapja
Nem voltam rest, megnéztem: Gerával az 1. fordulóban négy védővel álltunk fel, a 2. és 3. fordulóban öt-öttel, a 4.-ben hárommal, az 5.-ben néggyel, a 6.-ban megint hárommal. Szeptember 22-én, a 7. fordulóban debütált Pintér: ekkor ismét négy védő játszott, aztán a 8.-tól a 12.-ig újra három. Ezt követően három fordulón keresztül visszatért a négyvédős rendszer. Most, a 16.-ban a változatosság kedvéért újfent három védővel álltunk fel.
Szép dolog a kísérletezés, de hajlok arra, hogy ez így kissé hektikus.

Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Radó bazdmeg...
zacknorb
Hiába váltott mezszámot, még mindig egy szerencsétlen balfasz 😄

10 hónapja
Radó bazdmeg...

Poloska vagyok.
10 hónapja

Plymouth a Pool után City

Poloska vagyok.
10 hónapja
Zimonyi visszajött? Nagy öröm ez nekünk.
nagylaza, főpohárnok
Könyvesért cserébe... 🙄

A Várda kezdőjében négy magyar...

10 hónapja
Zimonyi visszajött? Nagy öröm ez nekünk.
10 hónapja
Pintér a kezdőben.
10 hónapja
Na, Laci idegenben nyert 2-0-ra, remélem a Vasas is hozza
zacknorb
Szánalmas teljesítmény, mondjuk a piros lap sem segített

10 hónapja
Na, Laci idegenben nyert 2-0-ra, remélem a Vasas is hozza

Poloska vagyok.
10 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 374
Most nezem az Europa Liga kieseses szakaszanak menetet. Aki ezt kitalalta az mit szivott? Aki megnyerte a ligaszakaszt a legjobb esetben a 18. helyezettel jatszhat (a 24bol), mig a legutolso kiemelt helyezest megszerzo csapat, tehat aki a 8. helyen vegzett, megkaphatja akar a 24. helyezettet is... 😀
Duff
a BL-nél ugyanez nem tűnt fel?
9-24 között van egy playoff, és nem csinálnak utána reseedet, ez van.
elvileg ugye a kilencedik helyezettnek gond nélkül kellene vernie a huszonnegyediket, és akkor nincs probléma.
slowmotion
Nem nagyon kovetek olyan sorozatokat, amiben nincs jelen csapatom. Jovore mar ELt se kell! 😀
10 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Igen ritkán hagyok ki Pool tétmeccset de tegnap nem erőszakoskodtam, hogy megnézzem az ifit. Aki meg 4 kupás szezonban reménykedett persze csalódott lehet, meg persze Pista bának és az angol alteregójának Steven nagyapónak biztos kurva fontos az FA kupa csak látszik a csapat hozzáállásából a 2 hazai kupákhoz, hogy kurvára le se vannak szarva. 😀
Nekem 1 kupás szezon elég 24/25-re, ha az az 1 kupa a Premier League lesz. Nem akarok mást csak látni a várost úgy megőrülni úgy, mint a 19-es BL győzelem után. Ha már a geci covid elvette a 30 év utáni élményt a csapattól, játékosoktól, Klopptól 😕 akkor most lehessen pótolni. Szóval ja blama kiesni egy alsobb rangú csapat ellen de az ifi játszott és a nagyfaterékon kívül senki le se szarja ezt... 😀 Ligakupa döntő miatt így ugrott a 'BL pihenő hét'. Én azt se bántam volna, ha ott az elődöntőben kiesünk a Spurs ellen...
PL most nálam mindenek felett. BL még persze jó dolog de ha egy Gravenberch egyszer csak 1 meccset tudna vállalni valami nyavaja maitt egy héten akkor egy Reál elleni meccs helyett is a Fulham ellen akarom a kezdőbe látni. A kupákat meg idén nagyívben...

Liverpool Fc
10 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 930 — Cowboys fan
Most nezem az Europa Liga kieseses szakaszanak menetet. Aki ezt kitalalta az mit szivott? Aki megnyerte a ligaszakaszt a legjobb esetben a 18. helyezettel jatszhat (a 24bol), mig a legutolso kiemelt helyezest megszerzo csapat, tehat aki a 8. helyen vegzett, megkaphatja akar a 24. helyezettet is... 😀
Duff
a BL-nél ugyanez nem tűnt fel?
9-24 között van egy playoff, és nem csinálnak utána reseedet, ez van.
elvileg ugye a kilencedik helyezettnek gond nélkül kellene vernie a huszonnegyediket, és akkor nincs probléma.