Soccer

41 feliratkozó

11 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 912
Amióta elkezdett kifelé üzengetni meg felháborodottan válaszolni, azóta néha olvasok külföldi edzői értékeléseket is..
Ég és föld a különbség!
Valami miatt ott nincsenek sértődős kisgyerekek, szövetségi kapitány poszton..

..miért maradt ki mindkét meccsen a kezdőből Balogh Botond, s miért nem kapott kerettagságot Nagy Ádám?

„Úgy láttátok, hogy rosszul játszott ma este Fiola Attila? Kapott egy sárgát, ezért cseréltem le, de megcsinálta, amit kértem tőle. A válogatottban Fiola Attila mindig jó teljesítmény nyújt, így tette ezt ma és Isztambulban is. Tíz játékosunk az NB I-ből érkezik, azért jönnek, hogy kapjanak lehetőséget. Ami Nagy Ádámot illeti... Mindig kritikát kaptam, ha meghívtam a keretbe. Most nem hívtam meg, ezért kritizálnak. Nem a képességei miatt nem küldtem neki meghívót, hanem mert ugyan visszatért, de sokáig sérüléssel küzdött. Kulcsemberek hiányoztak ma nálunk, ami bizony bekéri az árát. Ha azt gondoljátok, van három-négy olyan játékos, akit csak úgy előhúzok a kalapból, amikor sérültjeink vannak, akkor nyugodtan üljetek ide a helyemre”
11 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 688 — Lucas Scott
Tudom hogy nincs UP és lassan az NB2-ből kell válogatni és erőn felül teljesít vagy 2-3 éve ez a csapat és sok a hiányzó…
Nekem csak egy kérdésem van: milyen VB-t akarunk mi??
JC6 (Mr. Miele)
Végre egy olyan válogatott összetartást amikor nem Gazdag repjegyere megy el pénz keret 99%a.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
11 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 314 — beers & Packers
Mondjuk a masodik gol elott ha jol lattam, pont Szoboszlai adta el a labdat, amibol kontraztak es gol.

Jobb edzok az ilyenert minimum leuvoltik a fejed, Rossival az a baj, hogy allandoan teszi a nagyot, de Szoboszlainak egy ejnye-bejnyet sem mer mondani, mert hogy o a valogatott legfeltettebb kincse. Hat egy sportolo nem attol lesz jobb, ha szembesitik a hibajaval? Szerintem abbol tanul. Nem abbol, hogy vallom veregetik, mikozben golt kaptunk rajta.
Stez
Igen, ő volt. Mostanában nem élete szériáját futja.
11 hónapja
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
Ez a meccs full jó volt.
Ha söröztél közben a Törpében.
zacknorb
Stadionban sorozt3m. Deaga valolt, es jo hyngilat
11 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 3 117
Rossi egy huszadrangu edzo, felesleges tole akarmit varni.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 799 — Kinek mit intézett a kormánya
Mondjuk a masodik gol elott ha jol lattam, pont Szoboszlai adta el a labdat, amibol kontraztak es gol.

Jobb edzok az ilyenert minimum leuvoltik a fejed, Rossival az a baj, hogy allandoan teszi a nagyot, de Szoboszlainak egy ejnye-bejnyet sem mer mondani, mert hogy o a valogatott legfeltettebb kincse. Hat egy sportolo nem attol lesz jobb, ha szembesitik a hibajaval? Szerintem abbol tanul. Nem abbol, hogy vallom veregetik, mikozben golt kaptunk rajta.
Stez
Noha én se nem figyeltem annyira a meccset, se nem voltam sokat edzők közt, de szerintem nem attól vagy jó edző ha itt ordítasz, az inkább a footballfilozófiádat tükrözi (ne legyen eladott labda), vagy ha nem ordítasz, az is (a legjobb játékosod próbáljon labdával kreálni, és ebben benne vannak az eladott labdák).
És simán lehet hogy nincs igazam.

Poloska vagyok.
11 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 653 — Whoops, looks like something went wrong.

11 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 912
Tudom hogy nincs UP és lassan az NB2-ből kell válogatni és erőn felül teljesít vagy 2-3 éve ez a csapat és sok a hiányzó…
JC6 (Mr. Miele)
Ha zebrák lehetnek Magyarországon szabad állattartásban, akkor miért ne jöhetne össze a vb-döntő is akár? Mindig ez a kishitűség, csak akarni kell, jó erősen!
r.baggio
Elnézést, Viktor urunkkirályunk megmondta a trollfocin hogy 2030-ban VB-döntőt játszunk..
11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 799 — Kinek mit intézett a kormánya
Ez a meccs full jó volt.
Ha söröztél közben a Törpében.

Poloska vagyok.
11 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 748 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Siman loni fogunk kettot, a torokok nem akarnak focizni, a vedelmuk meg szar, ilyenkor jon az, hogy beszopjak
Stez
Tehát kikapunk.
Az első meccsen is megírtad, hogy ótvar szarok a törökök, nincs miért aggódni, aztán kaptunk egy hármast 😀
Bálesz
Köhh 😀
Bálesz
Jogos, mea culpa. Az odavagon nem szamoltam a meltdownnal, most meg a minusz agysejttel rendelkezo Fiola brainfart huzasaval, ami utan egybol szet is estunk. 😀
Stez
Vigasztaljon a tény, hogy van egy olyan játékosunk, aki mindig képes meglepni.
Bálesz
Igazabol Colts-fankent mar megtanultuk, hogy mindig van lejjebb, szoval en basztam el. 😀
Stez
Ez minden csapatra igaz az a Nemzetek Ligája AFC D csoportban (Titans, Jags, Texans)

Szerkesztette: iktriad
11 hónapja
YoungZeeZee 9 509
en azt varnam el h a nagy nevek legyenek impactok.
szoboszlai vagy kerkez, de vicc, hogy kerkeznel egy nagy zsolt jobb, veszelyesebb.
szoboszlai sem tudja ugy a vallara venni a csapatot ahogy egy kisebb csapat nagyobb jatekosa tudja.

de lehet hulye vagyok 😀
YoungZeeZee
Ki a nagy nev?
Hendrix
kerkez es szoboszlai elismert a PL-ben nem?
11 hónapja
szoboszlai vagy kerkez, de vicc, hogy kerkeznel egy nagy zsolt jobb, veszelyesebb.
szoboszlai sem tudja ugy a vallara venni a csapatot ahogy egy kisebb csapat nagyobb jatekosa tudja.

de lehet hulye vagyok 😀
YoungZeeZee
Ki a nagy nev?

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
11 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 652 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

de lehet hulye vagyok 😀
YoungZeeZee
Csak hazaáruló és magyar gyülölő

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Vegig megvolt a hit!!!! "Mi a tanulsag? Nem tudom."

11 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 179 — Csodabogár
Én boldog vagyok, mert Orbán Viktor azt mondta.
Meg a mérkőzés addig tart, amíg mi nyerünk.
Ennyi.

11 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 314 — beers & Packers
Azért 6 gólos elvesztett párharc után akár még magasabb szinten is, de Nemszoktak tapsikolni a szurkolók a meccs végén, jelezve hogy minden rendben.
ozibozi
Ünneplik, hogy ennyire szoros volt.
11 hónapja
JC6 (Mr. Miele)
Ha zebrák lehetnek Magyarországon szabad állattartásban, akkor miért ne jöhetne össze a vb-döntő is akár? Mindig ez a kishitűség, csak akarni kell, jó erősen!
r.baggio
Mi a baj a zebrakkal? Az Orban csalad regi Felcsuti vadasz dinasztia.

11 hónapja
YoungZeeZee 9 509

de lehet hulye vagyok 😀
11 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 653 — Whoops, looks like something went wrong.
Siman loni fogunk kettot, a torokok nem akarnak focizni, a vedelmuk meg szar, ilyenkor jon az, hogy beszopjak
Stez
Tehát kikapunk.
Az első meccsen is megírtad, hogy ótvar szarok a törökök, nincs miért aggódni, aztán kaptunk egy hármast 😀
Bálesz
Köhh 😀
Bálesz
Jogos, mea culpa. Az odavagon nem szamoltam a meltdownnal, most meg a minusz agysejttel rendelkezo Fiola brainfart huzasaval, ami utan egybol szet is estunk. 😀
Stez
Vigasztaljon a tény, hogy van egy olyan játékosunk, aki mindig képes meglepni.
Bálesz
Igazabol Colts-fankent mar megtanultuk, hogy mindig van lejjebb, szoval en basztam el. 😀

11 hónapja
ozibozi New York Giants 20 958
Azért 6 gólos elvesztett párharc után akár még magasabb szinten is, de Nemszoktak tapsikolni a szurkolók a meccs végén, jelezve hogy minden rendben.

Szerkesztette: ozibozi
11 hónapja
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 840 — no es importante
JC6 (Mr. Miele)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 652 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
ha masra nem is arra jo volt ez a ket meccs, hogy ilyen Fiolakat soha ne hivjon meg tobbet.
Kenny
Megfogja mert kiskedvence....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 161
ha masra nem is arra jo volt ez a ket meccs, hogy ilyen Fiolakat soha ne hivjon meg tobbet.
Kenny
Hold my 🍺
11 hónapja
JC6 (Mr. Miele)
Nem kell ezt a magyar focit eroltetni. Rengeteg mas sport van ahol sikeresnek lehet lenni.

11 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 510 — Omar's Coming Yo!