NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 587
47
23:30 NEW ORLEANS BOWL - Southern Miss vs Western Kentucky
Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
A mai meccs szerintem megadta a választ erre. 😊Ez nem változtat a tényen, hogy a kezdő fényében fel lett adva ez a meccs, és a C csapattal kiesni szintén nem ciki.A tényen nem, fel lett adva, C csapat lett delegálva, de a Pool C csapata nem ötször olyan jó, erős, értékes, mint a Plymouth kezdőcsapata? És ezért ciki kiesni, nem azért, mert nem A vagy B csapat volt, hanem mert a C-nek is illett volna nyernie?
Mikey
Őszentsége Sobri Jóska
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
épp írni akartam hogy Slot mind2 kupához így álltÉn csak azt nem értem hogy miért nem a Ligakupát szarta le a Pool és miért a FA-kupát? Elég nagy a különbség a két sorozat között, és az FA tényleg egy komoly kupa.A liga-kupában is korosztályos csapattal álltak ki végig. Egyetlen meccsen volt felnőtt játékos a pályán, a Spurs elleni visszavágón, ami már az elődöntő 2. meccse volt.
JC6 (Mr. Miele)
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Én csak azt nem értem hogy miért nem a Ligakupát szarta le a Pool és miért a FA-kupát? Elég nagy a különbség a két sorozat között, és az FA tényleg egy komoly kupa.A liga-kupában is korosztályos csapattal álltak ki végig. Egyetlen meccsen volt felnőtt játékos a pályán, a Spurs elleni visszavágón, ami már az elődöntő 2. meccse volt.
JC6 (Mr. Miele)
10 hónapja
Pontosan. Ugyanezt mondom én is. Rávilágítottam hogy egy Bayern sem kap kevesebb tizit összességében mint a Madrid. Illetve korábban arra is, hogy mindig a top csapatok ellen bíróznak leginkább minden csapatsportban, részben pont amiatt amit mondasz.Azért ennek a "melyik csapat hány büntetőt kap" szitunak van egy eléggé egyszerű, logikus feloldása.csebieaglesmcnabb
Ha egy csapat végig nyom, támad, bent nyüzsög az ellenfél tizenhatosán belül a meccs harmadában, akkor ebből egyenesen következik, hogy az ellene elkövetett szabálytalanságok nagyobb része lesz büntető, mint egy olyan csapatnál, aki két kontránal meg 3 sarokrúgásnál van a másik csapat büntetőterületén, összesen 4 percig.
A csapatnak/csapat ellen megítélt büntetők azzal a statisztikával korrelálnak, hogy adott csapat mennyi ideig birtokolta a labdát a támadóharmadban/tizenhatoson belül.
Akkor lehet csalásnak, nyomásnak, szándékos kedvezményezésnek kikiáltani, ha ezeknél az összevetéseknél van valami anomália.
Pl. Ha a teljes bajnokságban átlagosan 30 perc tizenhatoson belüli labdabirtoklásnál kap egy csapat büntetőt, akkor az gyanús lehet ha X csapat csak 60 percenként, vagy Y csapat meg 10 percenként.
Mert simán lehet, hogy X támadó csapat meccsenként 30 percet van bent a tizenhatoson, és kb. minden meccsen kap is büntetőt, míg az ő tizenhatosán belül átlagosan csak 3 percet tartózkodik az ellenfél, így ellene 10 meccsenként ítélnek büntetőt.
És ez megáll fordítva is, Y csapatot agyontámadják, akkor lehet másfél meccsenként rúgnak tizit ellene, míg ő 20 meccs alatt kap egyet, igaz, hogy ezen músz meccs alatt összesen csak fél órát birtokolt labdát az ellenfelei tizenhatosán belül.
Őszentsége Sobri Jóska
Másrészt gurulósban a sikeres csellel is összefüggésben van, pl. Vinicius buta mint a raklap, de kurva könnyű lerúgni, mert cselezni azt viszont tud.
Más téma: a Fradit a bajnokságban pont olyan siralmas nézni, mint a Madridot bármelyik random bajnokin. Zakariást amúgy én minden meccsen kezdetném, ő legalább hajtott akkor is amikor szar volt. Mrccsek óta úgy tűnik hogy Ben Romhdane-on kívül senki sem akar focizni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Ez nem változtat a tényen, hogy a kezdő fényében fel lett adva ez a meccs, és a C csapattal kiesni szintén nem ciki.A tényen nem, fel lett adva, C csapat lett delegálva, de a Pool C csapata nem ötször olyan jó, erős, értékes, mint a Plymouth kezdőcsapata? És ezért ciki kiesni, nem azért, mert nem A vagy B csapat volt, hanem mert a C-nek is illett volna nyernie?
Mikey
10 hónapja
Én csak azt nem értem hogy miért nem a Ligakupát szarta le a Pool és miért a FA-kupát? Elég nagy a különbség a két sorozat között, és az FA tényleg egy komoly kupa.mert az egyik már csak 1 meccs, a másik még 4-5 asszem
JC6 (Mr. Miele)
Poloska vagyok.
10 hónapja
Azért ennek a "melyik csapat hány büntetőt kap" szitunak van egy eléggé egyszerű, logikus feloldása.csebieaglesmcnabb
Ha egy csapat végig nyom, támad, bent nyüzsög az ellenfél tizenhatosán belül a meccs harmadában, akkor ebből egyenesen következik, hogy az ellene elkövetett szabálytalanságokból darabszámra nagyobb része lesz büntető, mint egy olyan csapatnál, aki két kontránal meg 3 sarokrúgásnál van a másik csapat büntetőterületén, összesen 4 percig. (Az arányok ugyanazok, csak időben többet vannak a tizenhatoson belül.)
A csapatnak/csapat ellen megítélt büntetők azzal a statisztikával korrelálnak, hogy adott csapat mennyi ideig birtokolta a labdát a támadóharmadban/tizenhatoson belül.
Akkor lehet csalásnak, nyomásnak, szándékos kedvezményezésnek kikiáltani, ha ezeknél az összevetéseknél van valami anomália.
Pl. Ha a teljes bajnokságban átlagosan 30 perc tizenhatoson belüli labdabirtoklásnál kap egy csapat büntetőt, akkor az gyanús lehet ha X csapat csak 60 percenként, vagy Y csapat meg 10 percenként.
Mert simán lehet, hogy X támadó csapat meccsenként 30 percet van bent a tizenhatoson, és kb. minden meccsen kap is büntetőt, míg az ő tizenhatosán belül átlagosan csak 3 percet tartózkodik az ellenfél, így ellene 10 meccsenként ítélnek büntetőt.
És ez megáll fordítva is, Y csapatot agyontámadják, akkor lehet másfél meccsenként rúgnak tizit ellene, míg ő 20 meccs alatt kap egyet, igaz, hogy ezen músz meccs alatt összesen csak fél órát birtokolt labdát az ellenfelei tizenhatosán belül.
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
10 hónapja
Én csak azt nem értem hogy miért nem a Ligakupát szarta le a Pool és miért a FA-kupát? Elég nagy a különbség a két sorozat között, és az FA tényleg egy komoly kupa.
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
10 hónapja
De borzasztó első félidőt játszott a Lecce és a Bologna. Remélem a második jobb lesz. Mondjuk ha nyer a Rossoblù, akkor tetszeni fog mindenhogy is.
10 hónapja
közben zajlanak fontosabb dolgok is, vezet a Felcsútez a Fradi idén nem lesz bajnok ebben a formában. Ritka gyenge amit alakítanak
NB2
10 hónapja
azért az FA kupa nem felesleges, lehet hogy ti itt Mo-n annak tartjátok, de lehet megkérdeznél angolokat ő nekik fontosabb lehet, mint a BLVannak olyan angolok, akiknek fontosabb, igen.
NB2
Ez nem változtat a tényen, hogy a kezdő fényében fel lett adva ez a meccs, és a C csapattal kiesni szintén nem ciki.
10 hónapja
közben zajlanak fontosabb dolgok is, vezet a Felcsút
10 hónapja
azért az FA kupa nem felesleges, lehet hogy ti itt Mo-n annak tartjátok, de lehet megkérdeznél angolokat ő nekik fontosabb lehet, mint a BLAttól függ kit kérdezel.
NB2
Gondolom nem azért tette fel a C csapatot a Pool, mert nekik fontosabb mint a BL.
10 hónapja
azért az FA kupa nem felesleges, lehet hogy ti itt Mo-n annak tartjátok, de lehet megkérdeznél angolokat ő nekik fontosabb lehet, mint a BL
10 hónapja
Slot eltaktikázta, kisebb blama ez a Poolnak!Megusztak par fölösleges meccset, lehet hogy ez még a hasznukra válik a szezon végére.
NB2
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Slot eltaktikázta, kisebb blama ez a Poolnak!Nincs ebben semmi blama, kiesett a C csapat.
NB2
10 hónapja
Slot eltaktikázta, kisebb blama ez a Poolnak!megadta a lehetőséget a fiataloknak és perem embereknek
NB2
ez jött ki
ciki? kicsit
buktuk a 4 trófeás tökéletes szezont
csalódott vagyok? igen
van pozitívuma? igen, mer így kiesik jópár meccs
és a plymouth megérdemelte a küzdésért
10 hónapja
b+ nunez majdnem
10 hónapja
Slot eltaktikázta, kisebb blama ez a Poolnak!
10 hónapja
A mecsközbeni reakcióknál én meg nem láttam olyat hogy egy csapat jatékosai/edzője ne idegeskedett volna egy bekapott tizi esetén, sőt legtöbbször reklamálnak is, szerintem egyáltalán nem volt kirívó...Lehetett látni Ancelotti és a játékosok reakciót meccs közben. Még miután belőtte Alvarez is, fel akartak koncolni.Mi alapján mondod hogy a játékosok és az edzők szentségtörésnek vették? Ancelottit hallottam csak nyolatkozni, ő csak annyit mondott hogy nem akar a játékvezetőkről beszélni.Annyit amennyit írtam. H majdnem egy teljes naptári évben most fújtak be először a la ligában (nem a bernabeuban) tizit a real ellen és hat láttuk hogy a real játékosok edzők hogyan fogadtak. Mintha szentségtörés lett volna …És mit akarsz ezzel mondani?Majdnem egy naptári éve volt h a real ellen befujtak egy tizit a La Ligában. Csak mondom.Nem volt kinyalva senkinek a segge sem, csak éppen a játékvezetők hibáznak ide is meg oda is. Nem hinném hogy lenne benne szándékosság. Minden meccs után vannak akik bíróznak mérkőzéstől és csapattól függetlenül, és nyilván vannak olyanok is akik nem (még madridisták is.😀)a bírók a "sztárokat" jobban segítik mer nagyobb a reputációjuk
eaglesmcnabb
mivel a madridnak több elismert játékosuk van így az ő javukra miatt többet tévednek
ilyen értelemben volt kinyalva a seggük
Negritis, a vajda
csebi
Ha minden igaz akkor így pont ugyanannyi tizenegyest fújtak be az elmúlt 1 évben a la ligában a bernabeuban a madrid ellen, mint az allianzban a bundesligában a Bayern ellen.
A Bayern idén 21 meccsen kapott 9 tizit és ellenük 2 tizenegyest ítéltek. Piroslapjuk nincs.
A Real 23 meccsen kapott tizet, ellene egyet ítéltek. Viszont van két piroslapjuk.
Más bajnokság, de nagyságrendileg ugyanazok a számok. Nem hiszem hogy a bármelyik csapat számaiban összeesküvés-elméleteket kellene keresni.
Az idei BL-ben a Bayern 4 tizit kapott, ellenük egyet sem rúgtak. A Madrid egyet kapott, ellenük pedig hármat rúgtak. Bár nagy különbség így elsőre, de továbbra sem hinném hogy bármit mögé kellene gondolni.
Szerk.:
Egy biztos, ha a real tizit kap egy ember minimum beírja ide is hogy "hát persze, a real tizenegyest kapott már megint" 🙂
Negritisre reagálva, A galaktikus korszak után szerintem mindig volt minimum 3 olyan európai topcsapat ahol minimum annyi "sztár" volt, mint a madridban. Jelenleg sem a Cityben, sem a Poolban, sem a Bayernben sincs kevesebb sztár mint a Madridban, kizártnak tartom hogy bárki jobban lenne segítve.
eaglesmcnabb
Az hogy egy real-atletico la liga meccshez h jön a Bayern, hat arra nem tudok értelmes magyarázatot. Értem h megy a feszülés, izgalom az SB miatt de talán akkor gyere vissza vmi atleticos stattal. Annak lenne relevanciaja jobban.
csebi
Úgy jött ide a Bayern, hogy ez soccer topik, és elég érdekes hogy egyáltalán nem kap a real több tizenegyest sem hazai pályan sem idegenben mint a bayern, és a real ellenfelei sem kapnak kevesebb tizenegyest mint a bayern ellenfelei. Ezért fura hogy a Reallal ellentétben mégsem nagyon jegyezted meg soha, hogy a Bayern milyen sok tizenegyest kap, és az ellenfelei milyen keveset kapnak. Érdekes. Vagy ahogy te fogalmaznál, "csak úgy mondom."
Hogy az SB-nek több relevanciája lenne a soccer topikban mint a Bayernnek, azt viszont kétlem. Szóval miért keverted ide azt még én nem értem, s bár az eagles topikban a héten már próbáltál belémállni egyáltalán nem vettem magamra. Nyilván a kutyát nem érdekli, de azért FYI megjegyezném, hogy egyáltalán nem vagyok ráfeszülve az SB-re, főleg hogy a chiefs-szel az égadta vilagon semmi bajom sincsen. Ha nincs a browns vagy a ravens akkor mindig nekik szurkolok az AFC-ben. Ettől függetlenül a 2017-es győzelmünk óta nem izgat hogy nyerünk-e vagy sem, nyilván azért ha úgy van nyerjünk, de inkább játékosoknak szurkolok, mint csapatnak.
Részemről a téma lezárva, de azért remélem nyerünk.
eaglesmcnabb
Nem a topikban van több relevanciaja az SBnek hanem a reakciód stílusára próbáltam reagálni h értem én a feszültséget, semmi gond.
Én pl legutóbbi Bayern meccsen nem értettem h a második tizi h állt meg, sztem Olise lesen volt. De esküszöm most már a kedvedért megnézem a statot:
Bayern idén 9t kapott ami kimagasló, majdnem dupla mint a második helyezett Leverkusen. Viszont már eddig két tizit ítéltek a Bayern ellen, tavaly meg négyet. Realnal ez kettő ugyanebben az időszakban több meccs alatt azaz háromszor több tizit ítéltek a Bayern ellen mint a real ellen. Csak mondom. Szóval a bayernozasod is eléggé kapufa.
csebi
A BL-t is írtam hogy ott a bayern négyet kapott, egyet sem iteltek ellene. A real egyet kapott, és harmat íteltek ellene. Nem, nem kapufa az, csak szerintem szelektíven olvasol.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
10 hónapja
a ligakupát szokták így "leszarni" a nagyobbak
10 hónapja
Nagy szégyen lesz ha kiesnek az Igazi kupából így ezzel a teljesítménnyel.egy gyakorlatilag már 3 osztályú csapat ellen
10 hónapja
azért az FA cup-ra jobban is felkészülhettünk volna
10 hónapja
McConnell hős lehetett volnade brutál mit küzd a plymouth
10 hónapja
mondom is egy ideje hogy el kéen már hozni mielőtt a chelsea vagy a city viszituti velem van a baj de Tsimikas engem továbbra győz meg hogy a padnál többre alkalmasabb lenneMondjuk ez Kerkez.
rohadtul kéne valaki aki a prime robbot tudja helyettesíteni
Negritis, a vajda
Sixo