Soccer

41 feliratkozó

10 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 947 — Lucas Scott
Nem volt kinyalva senkinek a segge sem, csak éppen a játékvezetők hibáznak ide is meg oda is. Nem hinném hogy lenne benne szándékosság. Minden meccs után vannak akik bíróznak mérkőzéstől és csapattól függetlenül, és nyilván vannak olyanok is akik nem (még madridisták is.😀)
eaglesmcnabb
a bírók a "sztárokat" jobban segítik mer nagyobb a reputációjuk
mivel a madridnak több elismert játékosuk van így az ő javukra miatt többet tévednek
ilyen értelemben volt kinyalva a seggük
Negritis, a vajda
Majdnem egy naptári éve volt h a real ellen befujtak egy tizit a La Ligában. Csak mondom.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 126 — The Mathematician
Nem volt kinyalva senkinek a segge sem, csak éppen a játékvezetők hibáznak ide is meg oda is. Nem hinném hogy lenne benne szándékosság. Minden meccs után vannak akik bíróznak mérkőzéstől és csapattól függetlenül, és nyilván vannak olyanok is akik nem (még madridisták is.😀)
eaglesmcnabb
a bírók a "sztárokat" jobban segítik mer nagyobb a reputációjuk
mivel a madridnak több elismert játékosuk van így az ő javukra miatt többet tévednek
ilyen értelemben volt kinyalva a seggük

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
Sorloth hátulról szabalytalankodik megiramodo real játékossal szemben félpályán, sárga. Mbappe ugyanezt teszi 30 mp múlva, nincs sárga …
csebi
rosszul látod csak a real ellen csalnak (meg a ravens)
Negritis, a vajda
Azért amit láttam a héten az Arsenalt muszáj vagyok hozzávenni.
zacknorb
minden csapat ellen tévednek a bírók több kevesebb alkalommal
ahogy a javukra is
csak mikor a reálosok sírnak az számomra brutál vicces mer az ő seggük elég sokáig ki volt nyalva
nyilván a nagyobbra taksált nevek ott voltak így ők bármilyen ámokfutást megtehettek büntetlenül

a szuperligás meg a legutóbbi spanyol bírós balhé nyilván más biast idéz elő
Negritis, a vajda
Alapvetően nem szoktam bírózni, NFL-ben meg egyáltalán nem, de persze vannak tutál egyértelmű tévedések is, mint az espanyol elleni elmaradt piros, vagy az mtk elleni ajándék felcsút 11-es, amit vissza se néztek... Ilyen esetben nyilvan vaknak kell lenni hogy ne lássuk a nyilvánvalót, de való igaz ezekkel sem érdemes foglalkozni, mert a foci velejárói. Ha egy eurómilliókat kereső játékos hibázhat, akkor egy annak a töredékét kereső játékvezető is tehesse már meg.

Amellett vannak abszolút 50-50-es szituk, mint a tegnapi, ahol nincs egyértelműen helyes döntés, mert mindkét kimenetelt meg lehrt magyarázni, és itt akkor sem tudsz tökéletesen dönteni ha kikockázod hatmilliószor, de valahogy muszáj meghozni valamit. Ott helyben rövid időn belül. Személy szerint én pl. örültem hogy befújták, hogy ne kelljen hetekig azt hallgatnom hogy mindig a Realnak fújnak, de ez nyilván csak utópia.

Lehet hogy számodra az a brutálvicces mikor a realosok bíróznak, szerintem meg csapatfüggetlen a dolog hogy vicces-e vagy sem. Mikor egy szurkolótarsam megjegyezte hogy a gólszerző espanyolos gyereket rég ki kellett volna küldeni (teljesen jogosan), akkor egyből megkapta egy barcástól (nem ezen a felületen) hogy dehát kussoljon, mert lewa lába nem volt lesen a sociedad ellen. Holott mindkettő felháborodás teljesen jogos lenne amúgy, csakhát egymástól független események.

Nekem az a kurva vicces, hogyha nyer a madrid akkor a legtöbben folyton azzal jönnek hogy hány tizenegyest kapott a madrid, és hogy bezzeg mindig a javukra fújnak. (Nyilvan nem rád értem, hanem úgy általánosságban mondom).
Ugyanez megvan a Chiefs-szel is, ha a Ravens ellen tévednek a sporik a Bills javára, akkor az meg van bocsájtva, de azért megy a folyamatos kansases bírózás, hogy bezzeg mindig elcsalják nekik. Jelen van a kettős mérce keményen sajnos mindenhol, viszont megállapítható, hogy mindig a legsikeresebb csapatok a megszenvedői, minden sportban kivétel nélkül. Én ritkán láttam olyan folyamatosan jól teljesítő együttest csapatsportban akit ne bíróztak volna.

Egyrészt a múltheti szitu is szépen mutatja hogy nem mindig a madridnak fújnak, másrészt nyilván az a csapat szerez több tizenegyest, aki többször tartózkodik a tizenhatoson belül. Messivel is nyert már úgy bajnokságot a Barca, hogy 18 tizit kaptak, nem hinném hogy akkor csalás történt volna, csak mivel folyamatosan az ellenfél harmadában voltak, a nagy számok törvénye bejött és őket darálták többször, ahogy most sem a vallafolid vagy a valencia kapja a legtöbb tizenegyest...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 861 — Kinek mit intézett a kormánya
A City ellen meg ne parázz, mindig a Real nyeri a BL-t, idén miért lenne másként?
Őszentsége Sobri Jóska
Ez olyan, mintha azt mondanád hogy minden szám páros 😀

Poloska vagyok.
10 hónapja
Nomac New England Patriots 4 138 — balazs.t85@gmail.com
Szobo nem postolt istán, szerintem el sem utazott, de majd kiderül. Tovább erősítsük hogy akkor postol amikor kezdő 😀
10 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 867 — Whoops, looks like something went wrong.
Ott az Anthony gól. 😀
rob3r7o
Amig nem megy Manchesterbe, valahogy mindenki jo. Aztan amint elmegy Manchesterbol, ismet mindenki jo. 😊
Stez
Azért erre térjünk majd vissza. Rettentő gyenge játékos.
dugo93
Persze, hogy egy gyenge jatekos, szerinted komolyan irtam, amit? 😀
Nyilvan Manchester piros felen sok eve kaosz van es mindenki meghulyul, raadasul az teny, hogy jo par jatekos magara talal, miutan tavozik, de attol meg Antony egy budos troger. 😀 Teszem hozza, Greenwoodot ugyanazert kicsinaltak, amiert Antonyt kimosdatta az MU, csak mert o 100 millios befektetes volt.

Allandoan gondolkozom, mi lehet a valodi problema, miert hulyul meg ott minden jatekos, mert divat mutogatni a Glazerekre, de azert az egy eleg eros ferdites, mert ja, veszik ki a penzt a klubbol, de a Manchester a Glazer-eraban szerintem nem koltott sokkal kevesebbet, mint a legtobb elklub, minosegi jatekosokat hoznak, nem is olcson. Raadasul Ferguson utolso kb. tiz eveben is ott voltak mar, aztan megis nyert a csapat mindent.

Arrol nem is beszelve, hogy ha igazolsz egy jatekost, aki normalisan is kapja a penzet, az nem hulyul meg neked azert, mert a tulajdonos (akivel valoszinuleg soha eleteben nem talalkozik) nem egy kedvelt faszi, es egy fasznak gondoljak a szurkolok. Jonnek az uj edzok, mindenki hoz egy uj nezetet es gondolkodasmodot, mindenkinek mas a tekintelye, de valahogy ne tudom elhinni, hogy mindegyikuk annyira szar edzo lenne, mint amit az MU elen mutat a kep. Most itt az Ineos, Ratcliffe, akit aztan mindenki egy hot jo vezetonek tart, aki raadasul nem a penzt lapatolja ki a klubbol, hanem egy jo csapatot akar, aztan egy ev alatt kis tulzassal meg vissza is fejlodott a csapat. Azt is ertem, hogy minden idok egyik legjobb edzojet elvesziteni kibaszott nehez, potolhatatlan, de nem hiszem el, hogy tobb mint tiz ev alatt nem sikerult egy epkezlab menedzsert szerezni. Itt olyan rohadas megy belulrol, ami szamomra teljesen erthetetlen, es aminel nem hiszem el, hogy csupan a Glazerek a fo kocsogok. Eljutottunk oda, hogy barki, aki elmegy Manchesterbe, az egy fokkal visszaesik jatekoskent, teljesitmenyben, es szepen megreked.

10 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Hogy a francba lehet arra tizit adni mikor a játékosnak esélye sem volt labdába érni?
kapitnono
Nem függ össze.
Ezzel a logikával lehetne bármelyik a labdától távolabb lévő, vagy attól elfele mozgó játékos ellen szabálytalankodni.
A szabálytalanság elkövetésénél nem szempont, hogy az elszenvedője mennyire aktív részese egy akciónak.
És ha a szabálytalanság a büntetőterületen belül történik, akkor büntető. Eléggé egyszerű.
Őszentsége Sobri Jóska
Ja alapesetben igazad van, ha fault van akkor nem szabad mérlegelni. De ez full vétlen szitu volt, el akarta pöckölni a labdát mindket jatékos egyik sem érte el, Tchuameni ahogy kitamasztott rálépett Lino lábára. Ez kb ugyanaz mint mikor valaki leesik a foldre es a tamaszkodó kezét telibelövik az se tizi, mert természetes testhelyzet. Ez is az volt, repülni nem tud, valahogy muszáj kitámasztani.
Ezzel a logikával Gimenez vétlen kezezését is be kellett volna fújni,de olyanokra már fel sem kapják a fejüket a VAR szobában, nagyon helyesen.

Kár ezért a gyenge első felidőért, nem érdemeltünk győzelmet, ha nem lett volna s tizi akkor ugyanúgy lecsorgott volna a meccs mint az első félidőben, és akkor sima 0-0. Oblak megint bemutatta miért tartom őt a legjobb kapusnak.

City ellen fel kel javulni, ha nem akarjuk hogy eldőljön az első meccsen a párharc.
eaglesmcnabb
Nem láttam a szitut, de nem is arról írtam, hanem arra a kifacsart logikára mutattam rá, hogy mennyire irreleváns a labdábaérés esélye szabálytalanságnál.
Lehet a konkrét eset nem volt szabálytalan, de akkor se azért, ami az eredeti hsz-ben van.

A City ellen meg ne parázz, mindig a Real nyeri a BL-t, idén miért lenne másként?

10 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 431 — LIGHTS OUT!
Amúgy spilert sztem sosem lattam még. Ezt a bemondó csajt hol találták meg? Alig bír elmondani két értelmes mondatot …
csebi
Szedmák Zita?

10 hónapja
Sorloth hátulról szabalytalankodik megiramodo real játékossal szemben félpályán, sárga. Mbappe ugyanezt teszi 30 mp múlva, nincs sárga …
csebi
Negritis, a vajda
zacknorb
minden csapat ellen tévednek a bírók több kevesebb alkalommal
ahogy a javukra is
csak mikor a reálosok sírnak az számomra brutál vicces mer az ő seggük elég sokáig ki volt nyalva
nyilván a nagyobbra taksált nevek ott voltak így ők bármilyen ámokfutást megtehettek büntetlenül

a szuperligás meg a legutóbbi spanyol bírós balhé nyilván más biast idéz elő

10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 861 — Kinek mit intézett a kormánya
Amúgy én kiemelném Vinit, ma nagyon rendesen viselkedett és néhol védekezést is mutatott.
Alapvetően korrekt volt a pályán a két csapat.

Poloska vagyok.
10 hónapja
csebi
Negritis, a vajda

Poloska vagyok.
10 hónapja
csebi

10 hónapja
Az utolsó 3 derby 1-1, csajoknál az utolsó 4 meccsből 2, B csapatok között is 1-1 volt legutóbb, már már papírforma (Laliga tippeldében is 1-1-et írtam)

Poloska vagyok.
10 hónapja
Amúgy spilert sztem sosem lattam még. Ezt a bemondó csajt hol találták meg? Alig bír elmondani két értelmes mondatot …
csebi
Szörnyű borzalom, anyámnál vagyok így látom, szerencsére TV2 Playen nincs Lala stúdió.

Poloska vagyok.
10 hónapja
csebi
Ugyesen tancolt a tv2-n a kozma dominikkel🤣

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja

Szerkesztette: csebi

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Hogy a francba lehet arra tizit adni mikor a játékosnak esélye sem volt labdába érni?
kapitnono
Nem függ össze.
Ezzel a logikával lehetne bármelyik a labdától távolabb lévő, vagy attól elfele mozgó játékos ellen szabálytalankodni.
A szabálytalanság elkövetésénél nem szempont, hogy az elszenvedője mennyire aktív részese egy akciónak.
És ha a szabálytalanság a büntetőterületen belül történik, akkor büntető. Eléggé egyszerű.
Őszentsége Sobri Jóska
Ja alapesetben igazad van, ha fault van akkor nem szabad mérlegelni. De ez full vétlen szitu volt, el akarta pöckölni a labdát mindket jatékos egyik sem érte el, Tchuameni ahogy kitamasztott rálépett Lino lábára. Ez kb ugyanaz mint mikor valaki leesik a foldre es a tamaszkodó kezét telibelövik az se tizi, mert természetes testhelyzet. Ez is az volt, repülni nem tud, valahogy muszáj kitámasztani.
Ezzel a logikával Gimenez vétlen kezezését is be kellett volna fújni,de olyanokra már fel sem kapják a fejüket a VAR szobában, nagyon helyesen.

Kár ezért a gyenge első felidőért, nem érdemeltünk győzelmet, ha nem lett volna s tizi akkor ugyanúgy lecsorgott volna a meccs mint az első félidőben, és akkor sima 0-0. Oblak megint bemutatta miért tartom őt a legjobb kapusnak.

City ellen fel kel javulni, ha nem akarjuk hogy eldőljön az első meccsen a párharc.

Szerkesztette: eaglesmcnabb

10 hónapja

10 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 833 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
ha van var, ezt a brighton gólt elveszik-e?
Löfli
Aki ezt a meccset nyeri (remélem a Brighton), az nyeri a kupát is.
Őszentsége Sobri Jóska
hát a Chelsea semmit sem mutatott a potyagól után, meg is érdemeljük a vereséget

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Löfli
Aki ezt a meccset nyeri (remélem a Brighton), az nyeri a kupát is.

10 hónapja
kapitnono
Nem függ össze.

10 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 833 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 13 066
Ez is milyen szöglet-nem szöglet?
Hagyjuk már 😅🤣

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
10 hónapja
bogjosi New England Patriots 1 923
Ez egy 50-50 volt, amit befújtak, a Real szurkolóktól is több írta hogy jogos, mint hogy nem
zacknorb
én csak azt nem értem, h miért jogos? miben változott volna a játék, ha nem ""tapossa"" meg?
rég túlment az atmáson a labda, nem érte el, azt ütköztek, elesett...
(és uezt mondanám ha más csapat esetén történt volna...egyszerűen vicc...az meg a másik, hogy phaszért nem rendes sebességen lassítják a varosok az esetet! ezeken a szuperlassított felvételeken, egy simogatós is olyannak tűnik, mintha MikeTyson tko-t tolna a másikon..)
bogjosi
ha nincs értelme odataposni akkor minek tapos oda?
Negritis, a vajda
láttad a szitut, vagy csak beírtál valamit?
jött a beadás túlfutott, nyúlt vissza, hogy belepöcköljön, azt elment mind a real, mind az atmás lába mellett a labda...ez volt a nagy taposás...
de trú..én még pirosat is jogosnak véltem volna!
bogjosi
nyújtott lábbal odalépett és rátaposott a lábára
ezt mezőnyben lefújják
ergo akkor 11es
Negritis, a vajda
huhh, nagyon más meccset nézünk 😊 (mindenesetre részemről e téma lezárva, Te így, én úgy látom)
lényeg...Mbappe GÓL!

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
10 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!
De jó hogy Bellinghamét blokkolták mert mellé rúgta volna 😁