Soccer

41 feliratkozó

10 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 867 — Whoops, looks like something went wrong.
Ott az Anthony gól. 😀
rob3r7o
Amig nem megy Manchesterbe, valahogy mindenki jo. Aztan amint elmegy Manchesterbol, ismet mindenki jo. 😊

10 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 126 — The Mathematician
amúgy ránéztem megint a spanyol tabellára
és b+ brutál a bilbao

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
rob3r7o Denver Broncos 4 749
Ott az Anthony gól. 😀

„History is a set of lies agreed upon.”
10 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 431 — LIGHTS OUT!
Nico Gonzalez 20 perc után megsérül 😕
zacknorb
Ez nem az igazi, ez a Wishes Nico Gonzalez

10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 861 — Kinek mit intézett a kormánya
Nico Gonzalez 20 perc után megsérül 😕

Poloska vagyok.
10 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 834 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
vezet az Orient 😀😀 buttfumble után butt own goal 😀

Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 861 — Kinek mit intézett a kormánya
GECIIIIIII
MEKKORA LEYTON ORIENT GÓL

Poloska vagyok.
10 hónapja
Sokat beszélnek itt TAA-ról és a kedvenc csapatom talán a legesélyesebb rá. Hát ha őszinte lehetek nekem ingyen se kellene, mert pont nem egy védekezni nem tudó/akaró játékos kell egy jobbhátvéd posztra. Remélem sose lesz Realos, mert ugyan támadópotenciál van benne, ettől ő egy jobbhátvéd és ha bármi más posztot tudna játszani akkor már rég meglépték volna azt a posztcserét.
KeyG
Miért kellett volna? Ráadásul úgy lett áttéve hátrébb, hogy fel tudják vinni a nagycsapatba, mert abba a pozícióba kellett ember. Ahol aztán Klopp ráeszmélve milyen extrát tud nyújtani, elkezdte maximalizálni az általa nyújtott előnyöket.
zacknorb
és amúgy tavaly játszott 6ost is
Negritis, a vajda
Mondjuk barmikor lattam ot hatoskent, eleg gyenge volt. Oda szerintem o fizikalisan sem eleg.
Stez
mondjuk Endo helyett/mellett
szal ott a fizikum se lógott ki

10 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 867 — Whoops, looks like something went wrong.
Sokat beszélnek itt TAA-ról és a kedvenc csapatom talán a legesélyesebb rá. Hát ha őszinte lehetek nekem ingyen se kellene, mert pont nem egy védekezni nem tudó/akaró játékos kell egy jobbhátvéd posztra. Remélem sose lesz Realos, mert ugyan támadópotenciál van benne, ettől ő egy jobbhátvéd és ha bármi más posztot tudna játszani akkor már rég meglépték volna azt a posztcserét.
KeyG
Miért kellett volna? Ráadásul úgy lett áttéve hátrébb, hogy fel tudják vinni a nagycsapatba, mert abba a pozícióba kellett ember. Ahol aztán Klopp ráeszmélve milyen extrát tud nyújtani, elkezdte maximalizálni az általa nyújtott előnyöket.
zacknorb
Negritis, a vajda
Mondjuk barmikor lattam ot hatoskent, eleg gyenge volt. Oda szerintem o fizikalisan sem eleg.

10 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 13 067
KeyG
zacknorb
Mert nem egy jó védő, simán össze lehetne róla vágni olyan videókat mint a Maguire bakikról.

Ott van például a Liverpool-Real Madrid 0-1 BL döntőn Vini gólja, a labdát nézte végig mégse esett le neki, hogy mi zajlik mögötte és Vini érkezik.
Pont ez a bajom Lucas Vazquezzel is, nem védő és rengeteg beadásnál lemarad vagy bemozog az üres terület és játékos meg ott van hol lennie kellene.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
10 hónapja
KeyG
zacknorb
Negritis, a vajda
Labdás fázisban az utolsó Kloppos szezonokban gyakran behúzódott hatosnak, mint egy inverted fullback, és akkor kvázi mélységi irányítóként tolta.

Poloska vagyok.
10 hónapja
KeyG
zacknorb

10 hónapja
KeyG

Poloska vagyok.
10 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
nyilván meggájver nyeri meg 😀
Löfli
Egy szép lesgóllal. 😀
dugo93
Ebbol latszik, h sokszor tud idegesito lenni a var, de kell. Azert egy ilyen esetben a braner rossz vegen lenni... Pl egy Arsenal utso perces lesgollal verne a Spurst, az azert elegge felidegelne 😀 Inkabb azzal van a gond, h sokszor agyhalottak ulnek a var mogott.
Duff
nincs a kupában VAR vagy ilyen jó volt a szemük megint a sporiknak?
Yamal19
Azt mondta a speaker, hogy 5. fordulótól van. Ez asszem a negyedik volt. Ezt hívják tudatos taktikának. 😀

10 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 13 067

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
10 hónapja
vfdbfdsn 175
Löfli
Egy szép lesgóllal. 😀
dugo93
Ebbol latszik, h sokszor tud idegesito lenni a var, de kell. Azert egy ilyen esetben a braner rossz vegen lenni... Pl egy Arsenal utso perces lesgollal verne a Spurst, az azert elegge felidegelne 😀 Inkabb azzal van a gond, h sokszor agyhalottak ulnek a var mogott.
Duff
nincs a kupában VAR vagy ilyen jó volt a szemük megint a sporiknak?
10 hónapja
Ha egy ekkora kő ha kiesne, az szerintem nagy baj lenne.
Heisman nádor
 www.nytimes.com/athletic/6000949/2024/12/22/trent-alexander-arnold-passing-liverpool-slot/
lost alatt átalakult a szerepe amit bradley is sokkal könnyebben megold

sztem senki se örülne hogyha elmenne, de a csapat nem "szenvedné" meg annyira szerintem
VvD és Salah elvesztése sokkal nagyobb gond lenne

10 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 374
Löfli
Egy szép lesgóllal. 😀
dugo93
10 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 947 — Lucas Scott
Kane megint a hátán cipeli a Bayernt, csak a szokásos.
Sixo
Sorozatban 28 v 29 egymás után berúgott tizenegyes, emberfeletti

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"
Nyilván egy árnyalt és jól olvasandó beszélgetés lett ebből, mindenesetre Bradleyt nem megbántva, riválisnak szurkolva én nagyon örülnék ha TAA elmenne a Poolból. Az aesthetic bias miatt igen, rosszul néz ki hátrafele néha, de egy átlagos védő. Előre viszont olyan outputot tud, olyan unikális, amit alatriste is említett, amiben a világon a top. TAA számait előre pótolni csapat szinten se könnyű, úgyhogy nagyon meglep ez a hozzáállás hogy ilyen tényleg világklasszist ilyen könnyen el tudnátok engedni esetleg. Én a kevés tényleg világon is kiemelkedő játékosunkat, mint Saliba vagy Saka, bele se tudnék gondolni hogy távozzon. Ha egy ekkora kő ha kiesne, az szerintem nagy baj lenne.
Heisman nádor
Részemről ez legfőképpen arról szól, hogy aki menni akar, azt el kell engedni. Az évek alatt pár fontos játékos tett már így, és valahogy még mindig csak erősebb lett a csapat utánuk, még ha nem is azonnal.
Nekem Alexander-Arnold mindig kicsit hangulatembernek tűnt, és olyannak, aki vagy top-top szinten játszik, vagy úgy, mint egy nem túl lelkes amatőr. Bradley viszont mindig odateszi magát, és 110%-ot nyújt, amivel pótolni tud néhány hiányosságot, és hamar feledtetni a hibákat.
Emellett nem elhanyagolható szempont, ahogy Stez is írta, az észak-ír stílusa jobban illik a Slot-féle taktikába. És sokkal stabilabb védő, ami a legfontosabb nekem azon a poszton.
Mikey
A ha menni akar részt értem, de TAA akkor is egy olyan játékos aki köré csapatrészt, taktikát építész, mert olyat tud amit nagyon nagyon kevesen. Ha Bradley jó úton van hogy egy stabil Top6-os játékos legyen, akkor egy gamebreaker helyett lesz egy jó játékos. Úgy, hogy jelenleg a védekezéssel nincs nagyon baj csapat szinten, ergo valahogy tudja ezt Slot kompenzálni. Emellett nincs LB Robbo végével, a Darwin projekt is nagyon kukának néz ki. Gravenberch ha kidől az is egy komoly baj.
Szóval én csak örülni tudnék ha egy ekkora jolly joker elmenne egy riválistól. Kb 4-5 ilyen játékos van még a Top 3 csapatban akik az elmúlt években a teteje. Nemhogy Bradley, egy játékos se lesz aki like-for-like aki pótolni tudja.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Nyilván egy árnyalt és jól olvasandó beszélgetés lett ebből, mindenesetre Bradleyt nem megbántva, riválisnak szurkolva én nagyon örülnék ha TAA elmenne a Poolból. Az aesthetic bias miatt igen, rosszul néz ki hátrafele néha, de egy átlagos védő. Előre viszont olyan outputot tud, olyan unikális, amit alatriste is említett, amiben a világon a top. TAA számait előre pótolni csapat szinten se könnyű, úgyhogy nagyon meglep ez a hozzáállás hogy ilyen tényleg világklasszist ilyen könnyen el tudnátok engedni esetleg. Én a kevés tényleg világon is kiemelkedő játékosunkat, mint Saliba vagy Saka, bele se tudnék gondolni hogy távozzon. Ha egy ekkora kő ha kiesne, az szerintem nagy baj lenne.
Heisman nádor
Részemről ez legfőképpen arról szól, hogy aki menni akar, azt el kell engedni. Az évek alatt pár fontos játékos tett már így, és valahogy még mindig csak erősebb lett a csapat utánuk, még ha nem is azonnal.
Nekem Alexander-Arnold mindig kicsit hangulatembernek tűnt, és olyannak, aki vagy top-top szinten játszik, vagy úgy, mint egy nem túl lelkes amatőr. Bradley viszont mindig odateszi magát, és 110%-ot nyújt, amivel pótolni tud néhány hiányosságot, és hamar feledtetni a hibákat.
Emellett nem elhanyagolható szempont, ahogy Stez is írta, az észak-ír stílusa jobban illik a Slot-féle taktikába. És sokkal stabilabb védő, ami a legfontosabb nekem azon a poszton.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
megint ég a united de ez már nem is hír
Löfli
A Juve is, de az sem. A Comonak 15 lövése van eddig meccsen, a Juvénak 3, 30. perc óta 0.
Sixo
Mindkettő simán nyert.
Mintha pár hónapja néznétek meccset, nem pedig évtizedek óta, és nem tudnátok, hogy egy meccs minimum 90 perc, és nem az első félidőben kell nyerni, kell idő felőrölni a kisebb, védekező csapatot.
Őszentsége Sobri Jóska
Jó, de a United az őrléssel néha csak 200 perc alatt végez(ne).
dugo93
Lehet, de attól még ugyanúgy irreleváns az első félidei eredmény.

10 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
Löfli
A Juve is, de az sem. A Comonak 15 lövése van eddig meccsen, a Juvénak 3, 30. perc óta 0.
Sixo
Mindkettő simán nyert.
Mintha pár hónapja néznétek meccset, nem pedig évtizedek óta, és nem tudnátok, hogy egy meccs minimum 90 perc, és nem az első félidőben kell nyerni, kell idő felőrölni a kisebb, védekező csapatot.
Őszentsége Sobri Jóska
Jó, de a United az őrléssel néha csak 200 perc alatt végez(ne).

10 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Löfli
Sixo
Mindkettő simán nyert.