Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Egy fantasztikus rendszerben, klub-struktúrában, a Brentfordnál nagyon jó Frank.Nagyon jó edző Frank, szerintem vele újra jó lehet a Tottenham.Kelleher Liverpool utáni karrierje szuperül indul. Úgy néz ki, a Brentford edzője, Thomas Frank lesz a Tottenham új edzője. Biztos nem kis szerepe volt abban, hogy odaigazolt...Hurra 🤷🤷🤷
Mikey
dande2
Mikey
De ez a Spurs, ahol évente váltanak sportigazgatót, egy fasz a tulaj, évről évre forognak a játékosok, a megközelítések. Na itt féltem Frank-ot.
Arról nem beszélve, hogy jelenlegi Spurs keret hány helyen nem kompatibilis az elképzelt Frank focival.
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 1 éve
Nagyon jó edző Frank, szerintem vele újra jó lehet a Tottenham.Kelleher Liverpool utáni karrierje szuperül indul. Úgy néz ki, a Brentford edzője, Thomas Frank lesz a Tottenham új edzője. Biztos nem kis szerepe volt abban, hogy odaigazolt...Hurra 🤷🤷🤷
Mikey
dande2
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Kelleher Liverpool utáni karrierje szuperül indul. Úgy néz ki, a Brentford edzője, Thomas Frank lesz a Tottenham új edzője. Biztos nem kis szerepe volt abban, hogy odaigazolt...Hurra 🤷🤷🤷
Mikey
több mint 1 éve
Kelleher Liverpool utáni karrierje szuperül indul. Úgy néz ki, a Brentford edzője, Thomas Frank lesz a Tottenham új edzője. Biztos nem kis szerepe volt abban, hogy odaigazolt...
több mint 1 éve
1. Nekem ebből pont nem ez szűrődik le.www.eurosport.hu/labdarugas/pecsi-armin-liverpool-menedzser-nyilatkozat-szerzodes-hossza_sto23190524/story.shtml?fbclid=IwY2xjawKxawBleHRuA2FlbQIxMQBicmlkETBrREpqUFEwcmprR3N3V3lXAR41xzlU2yIilnKO4fHaapKuM0tI4p6iufvYRLxEv0K19QxXFcJzTxPYevSILQ_aem_vkmXobh9LcqYQsppajovgATehát a Fradi vitte volna, de inkább kiment.
Egy évet tanul a Poolban, és utána kölcsön fogják adni valahova.
Nomac
Kenny
2. Ha így is volt, jól tette.
több mint 1 éve
Az a jó ezekben a balkáni rangadókban, hogy hacsak nincs balhé, tényleg a himnuszfütyülés a meccs fénypontja, mert focizni azért annyira nem tudnak.
több mint 1 éve
Kepa közben az Arsenalhoz igazolt, az 5M font korrekt ár egy jó korban lévő rutinos kapusért, és a hírek szerint lejjebb adta a fizu-igényét is.Nyugodtak lehetünk ezzel a poszttal is.ezt nem értem, miért nem ment vissza a Bournemouthba?
Merész vállalás ez tőle, ő szerintem egy korrekt PL kapus, mégha nem is lett belőle az, amit bele láttak, de van olyan PL csapat ahol ő kezdhetne, de beleállt a kihívásba, ha lenyomja Rayát (akit kedvelek, de nem egy érinthetetlen figura) akkor még egy szép karrier-reset is összejöhet neki.
Tony Adams
Miért jobb a padon ülni egy szezont
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 1 éve
És két év múlva a Pakssal nyer kupát.www.eurosport.hu/labdarugas/pecsi-armin-liverpool-menedzser-nyilatkozat-szerzodes-hossza_sto23190524/story.shtml?fbclid=IwY2xjawKxawBleHRuA2FlbQIxMQBicmlkETBrREpqUFEwcmprR3N3V3lXAR41xzlU2yIilnKO4fHaapKuM0tI4p6iufvYRLxEv0K19QxXFcJzTxPYevSILQ_aem_vkmXobh9LcqYQsppajovgATehát a Fradi vitte volna, de inkább kiment.
Nomac
Kenny
több mint 1 éve
A stadionban pár másodpercre felvillanó "Zero tolerance for hate" üzenet akkor is megnyugtatott, ha van egy olyan sejtésem, hogy a mellette lévő albán felirat jelentése kb. az "öld a szerbet" szintjén lehetett
több mint 1 éve
www.eurosport.hu/labdarugas/pecsi-armin-liverpool-menedzser-nyilatkozat-szerzodes-hossza_sto23190524/story.shtml?fbclid=IwY2xjawKxawBleHRuA2FlbQIxMQBicmlkETBrREpqUFEwcmprR3N3V3lXAR41xzlU2yIilnKO4fHaapKuM0tI4p6iufvYRLxEv0K19QxXFcJzTxPYevSILQ_aem_vkmXobh9LcqYQsppajovgATehát a Fradi vitte volna, de inkább kiment.
Nomac
több mint 1 éve
Gondolom vendégdrukkereket inkább be sem engedtek, egy szerb-horvát selejtező páros meccsen is így oldották meg nemrég.
több mint 1 éve
Albánok a Balkán cigányai, pedig van arra rendes cigány is bőven.Most fejbedobták a szögletet rúgó szerbet.en a sas mutogatast varom az lesz az igazi olaj a tuzre.
9. percben járunk
gabokocka
Kenny
több mint 1 éve
www.eurosport.hu/labdarugas/pecsi-armin-liverpool-menedzser-nyilatkozat-szerzodes-hossza_sto23190524/story.shtml?fbclid=IwY2xjawKxawBleHRuA2FlbQIxMQBicmlkETBrREpqUFEwcmprR3N3V3lXAR41xzlU2yIilnKO4fHaapKuM0tI4p6iufvYRLxEv0K19QxXFcJzTxPYevSILQ_aem_vkmXobh9LcqYQsppajovgAEgy évet tanul a Poolban, és utána kölcsön fogják adni valahova.
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Szerb himnusz alatt az albán kísérő gyerek mutogatta 🤣Most fejbedobták a szögletet rúgó szerbet.en a sas mutogatast varom az lesz az igazi olaj a tuzre.
9. percben járunk
gabokocka
Kenny
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Most fejbedobták a szögletet rúgó szerbet.en a sas mutogatast varom az lesz az igazi olaj a tuzre.
9. percben járunk
gabokocka
több mint 1 éve
Most fejbedobták a szögletet rúgó szerbet.9. percben járunk
több mint 1 éve
finom meccs lesz ez.Ez az albán szerb nagyon kemény.drónreptetés most nem lesz?
Úgy fütyülik az albánok a szerb himunszt, hogy semmit nem hallani.
Mi ezért 100 év zárt kaput kapnánk...
gabokocka
Löfli
több mint 1 éve
Ez az albán szerb nagyon kemény.drónreptetés most nem lesz?
Úgy fütyülik az albánok a szerb himunszt, hogy semmit nem hallani.
gabokocka

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Ez az albán szerb nagyon kemény.Úgy fütyülik az albánok a szerb himunszt, hogy semmit nem hallani.
több mint 1 éve
Mondjuk ez pont az a statisztika ami totál irreleváns.Szoboszlai kapott magyar csapattársat Liverpoolban, de egyelőre még nem Kerkez az.Sok babér nem termett a fiatal kapusoknak Liverpoolban, mióta a
🚨🇭🇺 Armin Pecsi signs in as Liverpool player as 20 year old goalkeeper will be part of long term project.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 7, 2025
Record sale for Puskas Akademia. pic.twitter.com/1wL0RTo81R
iktriad
szurkolói eszemet tudom. Meglepne ha pont ő lenne az első aki befut.
Mikey
Azért gyanúsan jobban figyelnek ott rá mint a Puskásban.
több mint 1 éve
Vagy Bogdán😆😆😆Ha már csak annyit profitál az ottlétből, mint Gulácsi akkor megérte.Szoboszlai kapott magyar csapattársat Liverpoolban, de egyelőre még nem Kerkez az.Sok babér nem termett a fiatal kapusoknak Liverpoolban, mióta a
🚨🇭🇺 Armin Pecsi signs in as Liverpool player as 20 year old goalkeeper will be part of long term project.
iktriad
Mikey
Kenny
több mint 1 éve
Ha már csak annyit profitál az ottlétből, mint Gulácsi akkor megérte.Szoboszlai kapott magyar csapattársat Liverpoolban, de egyelőre még nem Kerkez az.Sok babér nem termett a fiatal kapusoknak Liverpoolban, mióta a
iktriad
Mikey
több mint 1 éve
Szoboszlai kapott magyar csapattársat Liverpoolban, de egyelőre még nem Kerkez az.Sok babér nem termett a fiatal kapusoknak Liverpoolban, mióta a
iktriad