Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Hát abba a játékba nehéz is volt beleszeretni 😀Ezek szerint attól még olyan kevesen szerettek csak beléjük, hogy a fórumra nem is jutott szurkolójuk.Azért egy BL leesett Zsozéval ami egy tripletta voltAmúgy, hogy-hogy nincs zInter szurkoló a fórumon Löflin kívül?Az elmúlt 20-30 évben se nagy sztárjuk nem volt, se nagy sikerük.
Sixo
Őszentsége Sobri Jóska
Heisman nádor
Őszentsége Sobri Jóska
Mondjuk én abban a szezonban bírtam őket, de annyi idősen még nem sokat fogtam fel az egészből.
Poloska vagyok.
10 hónapja
Bradley a bal oldali Robertson. A beadásain még csiszolni kéne, de sokkal alkalmasabb védőnek, mint Trent.Bántóan kevés szó esik róla, de ez a Bradley mekkorát ment m, hihetetlen. Azért ha egy edzőnek van 16 kiemelkedő és 8 kimagasló játékosa, nem irigylem 😊Szerintem egyedül vagyok a véleményemmel, de inkább nézném Bradleyt kezdőként jövőre, mint TAA-t. És a legkevésbé a tegnapi játéka mondatja ezt velem, így gondolom már régóta.
JC6 (Mr. Miele)
Mikey
Amiben Trent erősebb, az a beadás és a jobbszél-balszél súlypontáthelyezés.
10 hónapja
A döntő miatt előrehozták a Villa parka utazást, pont a Man citybe utazás előtt. Hiába lenne pihenés a BL első köre, még is két PL meccs lesz ott.
10 hónapja
Bántóan kevés szó esik róla, de ez a Bradley mekkorát ment m, hihetetlen. Azért ha egy edzőnek van 16 kiemelkedő és 8 kimagasló játékosa, nem irigylem 😊Szerintem egyedül vagyok a véleményemmel, de inkább nézném Bradleyt kezdőként jövőre, mint TAA-t. És a legkevésbé a tegnapi játéka mondatja ezt velem, így gondolom már régóta.
JC6 (Mr. Miele)
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
Ezek szerint attól még olyan kevesen szerettek csak beléjük, hogy a fórumra nem is jutott szurkolójuk.Azért egy BL leesett Zsozéval ami egy tripletta voltAmúgy, hogy-hogy nincs zInter szurkoló a fórumon Löflin kívül?Az elmúlt 20-30 évben se nagy sztárjuk nem volt, se nagy sikerük.
Sixo
Őszentsége Sobri Jóska
Heisman nádor
10 hónapja
YoungZeeZee
9 411
en csipem oket.szamit?Azért egy BL leesett Zsozéval ami egy tripletta voltAmúgy, hogy-hogy nincs zInter szurkoló a fórumon Löflin kívül?Az elmúlt 20-30 évben se nagy sztárjuk nem volt, se nagy sikerük.
Sixo
Eddig összességében Lukakuért fizették a legtöbbet.na mi van, Conte megint bajnok lesz?Lukakuval
slowmotion
ozibozi
Őszentsége Sobri Jóska
Heisman nádor
10 hónapja
Azért egy BL leesett Zsozéval ami egy tripletta voltAmúgy, hogy-hogy nincs zInter szurkoló a fórumon Löflin kívül?Az elmúlt 20-30 évben se nagy sztárjuk nem volt, se nagy sikerük.
Sixo
Eddig összességében Lukakuért fizették a legtöbbet.na mi van, Conte megint bajnok lesz?Lukakuval
slowmotion
ozibozi
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Egyértelműen, amióta Rebrov után rájöttek hogy így is lehet. A legjobb példa erre Civic, még Rebrov alatt jött aztán amióta elment látványosan beleszarik az egészbe. Addig futtatnám őket most 3 napon keresztül amíg az összes el nem hányja magát...Mondjuk az is sokatmondo, hogy a vezetoedzod harom (!) darab tetmerkozes utan kerek-perec kijelenti, hogy a jatekosok motivalatlanok, es nem is tudja oket motivalni. 😀utobbi sztem
Hogy lehet, hogy (allitolag) ez a pali igencsak szeret uvoltozni edzeseken, aztan megis fosnak ra a jatekosok? Valamit nem csinal tulsagosan jol ezekszerint, vagy csak ez a ferencvarosi keret ennyire korcs, hogy kivetel nelkul mindenkire fosik es mindenkit megbuktat?
Stez
YoungZeeZee
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
10 hónapja
Amúgy, hogy-hogy nincs zInter szurkoló a fórumon Löflin kívül?Az elmúlt 20-30 évben se nagy sztárjuk nem volt, se nagy sikerük.
Sixo
slowmotion
ozibozi
10 hónapja
na mi van, Conte megint bajnok lesz?3 pont előnye van 15 fordulóval a vége előtt. Talán még nem kéne nekik adni a scudettot.
slowmotion
10 hónapja
Bántóan kevés szó esik róla, de ez a Bradley mekkorát ment m, hihetetlen. Azért ha egy edzőnek van 16 kiemelkedő és 8 kimagasló játékosa, nem irigylem 😊
10 hónapja
Remélem Bradley most már a kezdőben ragad végre. Védekezésben mindenképp TAA fölött van, plusz az alázatban/hozzáállásban is.Ha látnak esélyt, hogy TAA maradjon biztos nem fogják lerakni a padra - mert azzal kvázi eldöntik, hogy eligazol.
shagi0206
Ha már ők is úgy érzik, hogy megy Madridba, akkor viszont kezdjen Bradley.
10 hónapja
na mi van, Conte megint bajnok lesz?
10 hónapja
Remélem Bradley most már a kezdőben ragad végre. Védekezésben mindenképp TAA fölött van, plusz az alázatban/hozzáállásban is.Majd jövőre, miután TAA Madridba költözött.
shagi0206
10 hónapja
Legalább a zInter is kiszopott rendesen. Amúgy, hogy-hogy nincs zInter szurkoló a fórumon Löflin kívül?bocs, én a másik fekete-kék csapatnak szurkolok olaszoknál
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Remélem Bradley most már a kezdőben ragad végre. Védekezésben mindenképp TAA fölött van, plusz az alázatban/hozzáállásban is.
10 hónapja
Akartam is mondani hogy Virgil faszert van meg fent ilyenkor😀
10 hónapja
Most a Spursrről van szó...amúgy már 5 😛Akkor idèn se nyerünk kupát, semmi meglepő 😏??? 4-0ra nyert a Barca
dande2
Sixo
10 hónapja
Azért ha pár nap mulva kiesik a csapat a villa ellen a FAbol is, akkor az eleg csunyan fog mutatni osszessegeben.Pocak kirúgás (igen kirúgták Pochettinot 😏) ez elèg csúnyán mutat....nem mintha vele biztos előrèbb lennènk de egy vasat talán már összekapartunk volna azóta 🙈
Duff
10 hónapja
Legalább a zInter is kiszopott rendesen. Amúgy, hogy-hogy nincs zInter szurkoló a fórumon Löflin kívül?
10 hónapja
Akkor idèn se nyerünk kupát, semmi meglepő 😏??? 4-0ra nyert a Barca
dande2
10 hónapja
Na akkor idén is megvan a döntő. Nagyon komoly teljesítmény a mai, közel tökéletes.
10 hónapja
végre egy normális szöglet, látszik, hogy nem Szobi adta be 😛

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
A vicc az, hogy a kapufa sem számít kaput eltaláló lövésnek. Közben meg 4-0. Eldőlt? 😀* miután megtalálta a neki való posztotGAKP⚽️ valami zseniálisan nyomja az utóbbi időben. Remélem tudja tartani ezt a formát sokáig.Nagyot lépett előre Arne keze alatt. De még ez is elenyésző Gravenberch-el szemben, aki konkrétan szerintem elfogultság nélkül kijelenthető, hogy világszinten is az egyik legjobb lett a posztján
Mikey
shagi0206
nulla darab kaput eltaláló lövése volt a Spursnek. mondjuk ez íg viccesen hangzik, mert Son az előbb telibe lőtte a kaput, de akkor is.
slowmotion