Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
Hol?A magyar válogatott nem játszott rosszul????Mar reg NCAA-t nezek. Ott nagyobb izgalmak vannak! 😊
Huhh remélem akkor sosem látom őket szarul játszani
Negritis, a vajda
Toto21
11 hónapja
Gyere haza, Fiatal!Az baj hogy nem látom ki lenne jobb ki hozna többet mint Rossi...megint jönnek a szűk esztendők.Haza kellene csalni Floridából Tornyibarnabàst, lehet pár dollárért vállalná🙏
dande2
ozibozi
11 hónapja
A magyar válogatott nem játszott rosszul????Mar reg NCAA-t nezek. Ott nagyobb izgalmak vannak! 😊
Negritis, a vajda
11 hónapja
Most ertem haza. Jok a fiuk, stabil a jatek? Nelkuled nevezetu giccses szar ment a meccs elott?
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
11 hónapja
A magyar válogatott nem játszott rosszul????Meeee senkiházi magyargyűlölő vagy 🤣🤣😅
Negritis, a vajda
11 hónapja
Élvezkedjetek büdös romák!Amúgy szerintem 1-2 kivétellel mindenki a magyaroknak szurkol, csak látjuk a hiányosságokat is. Senki sem élvezkedik a Török vezetés miatt.
Yamal19
11 hónapja
Na Kasza Tibivel rátettek egy lapáttal, h a második félidőre üresebb legyen a stadion 🤣🤣
11 hónapja
Elég jól megy ennek az országnak, hogy korábbi elnyomók lelki világát rendbe tegyük
11 hónapja
Élvezkedjetek büdös romák!Milyen szellemi nívó....
Yamal19
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
2. félidőre már lehet a lelátó fele kiürül 😀Én már kiürültem
shagi0206
11 hónapja
A budafoki srácra gondolt.Szólna vki Rossinak, hogy Hunyadi jól jönne a védelem közepére a törökök ellen?Már visszavonult.
Beki
nagylaza, főpohárnok
11 hónapja
NFL mintára mindig lehet reaktiválni mindenkit. 😀Szólna vki Rossinak, hogy Hunyadi jól jönne a védelem közepére a törökök ellen?Már visszavonult.
Beki
nagylaza, főpohárnok
11 hónapja
A magyar válogatott nem játszott rosszul????Huhh remélem akkor sosem látom őket szarul játszani
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Aki dolgozik, az hibázikFiola bazmeg koszonjuk, tobbet nem kell jonni.Mit bántod, eddig legaktívabb játékosunk, mindenben benne van.
Kenny
Őszentsége Sobri Jóska
11 hónapja
Én vétkemNem nézel elég M1-et.Miért tiltaná be? Nem értem.MP, ha leváltja a köpcösthogymi?hú de kurvára élvezi mindenki a Nélküledetmajd a messias betiltja, kozvetlen az euro bevezetese utan.
petey
Kenny
petey
Löfli
petey
szaba
11 hónapja
Szólna vki Rossinak, hogy Hunyadi jól jönne a védelem közepére a törökök ellen?Már visszavonult.
Beki
11 hónapja
Attól még lehetsz büdösÉlvezkedjetek büdös romák!Eskü fürödtem!
Yamal19
Bazzani
11 hónapja
Szólna vki Rossinak, hogy Hunyadi jól jönne a védelem közepére a törökök ellen?
11 hónapja
Ficso forgott, mint a kezdő pride-osok
11 hónapja
Szabályosan fáj a szemem ettől a játéktól. Mikor süllyedtünk vissza oda, hogy lassan az is tapsot ér, ha egymás után 3 passz sikerül?Pedig bemondták hogy nagyon szépen támadunk😊
shagi0206