Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Mezőnyben szt se fújtak le mikor szarrárúgták ceballost. 😀 utana összerúgtak oszt kapott egy sárgát. Masodik kezezest se neztek vissza, pedig vissza lehetett volna.nyújtott lábbal odalépett és rátaposott a lábáraláttad a szitut, vagy csak beírtál valamit?ha nincs értelme odataposni akkor minek tapos oda?Ez egy 50-50 volt, amit befújtak, a Real szurkolóktól is több írta hogy jogos, mint hogy nemén csak azt nem értem, h miért jogos? miben változott volna a játék, ha nem ""tapossa"" meg?
zacknorb
rég túlment az atmáson a labda, nem érte el, azt ütköztek, elesett...
(és uezt mondanám ha más csapat esetén történt volna...egyszerűen vicc...az meg a másik, hogy phaszért nem rendes sebességen lassítják a varosok az esetet! ezeken a szuperlassított felvételeken, egy simogatós is olyannak tűnik, mintha MikeTyson tko-t tolna a másikon..)
bogjosi
Negritis, a vajda
jött a beadás túlfutott, nyúlt vissza, hogy belepöcköljön, azt elment mind a real, mind az atmás lába mellett a labda...ez volt a nagy taposás...
de trú..én még pirosat is jogosnak véltem volna!
bogjosi
ezt mezőnyben lefújják
ergo akkor 11es
Negritis, a vajda
De tök mindegy vedőnk nincs, vini -1 ember. Ha nem jon be camalele vagy güler vini helyere felidőben akkor x-re se leszünk jók. Teljesen fölös bírózni, ma is fos a jatek.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
nyújtott lábbal odalépett és rátaposott a lábáraláttad a szitut, vagy csak beírtál valamit?ha nincs értelme odataposni akkor minek tapos oda?Ez egy 50-50 volt, amit befújtak, a Real szurkolóktól is több írta hogy jogos, mint hogy nemén csak azt nem értem, h miért jogos? miben változott volna a játék, ha nem ""tapossa"" meg?
zacknorb
(és uezt mondanám ha más csapat esetén történt volna...egyszerűen vicc...az meg a másik, hogy phaszért nem rendes sebességen lassítják a varosok az esetet! ezeken a szuperlassított felvételeken, egy simogatós is olyannak tűnik, mintha MikeTyson tko-t tolna a másikon..)
bogjosi
Negritis, a vajda
jött a beadás túlfutott, nyúlt vissza, hogy belepöcköljön, azt elment mind a real, mind az atmás lába mellett a labda...ez volt a nagy taposás...
bogjosi
ezt mezőnyben lefújják
ergo akkor 11es
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Ha lesz ilyen, kiderül, az eddigiek alapján igen.Kíváncsi lennék ha mondjuk ezen a meccsen támadna az atlético, a real tizenhatosán járnak, mondjuk Mbappe nem jön hátra védekezni hanem az Atlético tizenhatosán belül van, a kapus rálép a lábfejére valaki megnézné e hogy büntető?Ha a mezőnyben van párharc valaki nem éri el a labdát de felrúgják az is szabálytalan.Ez egy 50-50 volt, amit befújtak, a Real szurkolóktól is több írta hogy jogos, mint hogy nemNem tudom több értelme volna olyan szabálynak mint mondjuk az NFL ben PI nél ha elkaphatatlan a labda nincs szabálytalanság. Itt mégis miben befolyásolta a támadást ez? Rég elkanyarodott mellette a labda mikor volt a szabálytalanság, esélye sem volt játékba avatkozni..
zacknorb
kapitnono
zacknorb
kapitnono
Poloska vagyok.
10 hónapja
láttad a szitut, vagy csak beírtál valamit?ha nincs értelme odataposni akkor minek tapos oda?Ez egy 50-50 volt, amit befújtak, a Real szurkolóktól is több írta hogy jogos, mint hogy nemén csak azt nem értem, h miért jogos? miben változott volna a játék, ha nem ""tapossa"" meg?
zacknorb
bogjosi
Negritis, a vajda
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
10 hónapja
Kíváncsi lennék ha mondjuk ezen a meccsen támadna az atlético, a real tizenhatosán járnak, mondjuk Mbappe nem jön hátra védekezni hanem az Atlético tizenhatosán belül van, a kapus rálép a lábfejére valaki megnézné e hogy büntető?Ha a mezőnyben van párharc valaki nem éri el a labdát de felrúgják az is szabálytalan.Ez egy 50-50 volt, amit befújtak, a Real szurkolóktól is több írta hogy jogos, mint hogy nemNem tudom több értelme volna olyan szabálynak mint mondjuk az NFL ben PI nél ha elkaphatatlan a labda nincs szabálytalanság. Itt mégis miben befolyásolta a támadást ez? Rég elkanyarodott mellette a labda mikor volt a szabálytalanság, esélye sem volt játékba avatkozni..
zacknorb
kapitnono
zacknorb

10 hónapja
Ez egy 50-50 volt, amit befújtak, a Real szurkolóktól is több írta hogy jogos, mint hogy nem😂
zacknorb
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
ha nincs értelme odataposni akkor minek tapos oda?Ez egy 50-50 volt, amit befújtak, a Real szurkolóktól is több írta hogy jogos, mint hogy nemén csak azt nem értem, h miért jogos? miben változott volna a játék, ha nem ""tapossa"" meg?
zacknorb
bogjosi
10 hónapja
Ha a mezőnyben van párharc valaki nem éri el a labdát de felrúgják az is szabálytalan.Ez egy 50-50 volt, amit befújtak, a Real szurkolóktól is több írta hogy jogos, mint hogy nemNem tudom több értelme volna olyan szabálynak mint mondjuk az NFL ben PI nél ha elkaphatatlan a labda nincs szabálytalanság. Itt mégis miben befolyásolta a támadást ez? Rég elkanyarodott mellette a labda mikor volt a szabálytalanság, esélye sem volt játékba avatkozni..
zacknorb
kapitnono
Poloska vagyok.
10 hónapja
Ez egy 50-50 volt, amit befújtak, a Real szurkolóktól is több írta hogy jogos, mint hogy nemén csak azt nem értem, h miért jogos? miben változott volna a játék, ha nem ""tapossa"" meg?
zacknorb
10 hónapja
Ez egy 50-50 volt, amit befújtak, a Real szurkolóktól is több írta hogy jogos, mint hogy nemNem tudom több értelme volna olyan szabálynak mint mondjuk az NFL ben PI nél ha elkaphatatlan a labda nincs szabálytalanság. Itt mégis miben befolyásolta a támadást ez? Rég elkanyarodott mellette a labda mikor volt a szabálytalanság, esélye sem volt játékba avatkozni..
zacknorb

10 hónapja
Ez egy 50-50 volt, amit befújtak, a Real szurkolóktól is több írta hogy jogos, mint hogy nem
Poloska vagyok.
10 hónapja
Hogy a francba lehet arra tizit adni mikor a játékosnak esélye sem volt labdába érni?Múltkor volt ebből egy vita, hogy mit lehet és mit nem labda nélkül. Akkor is ilyen 11 es volt és azt írták, hogy jogos volt.
kapitnono
Ebben az esetben ha az én csapatom kapná ordítanék de ha nem fújják be akkor is 😀
10 hónapja
Ja és én látok rémeket
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Hogy a francba lehet arra tizit adni mikor a játékosnak esélye sem volt labdába érni?

10 hónapja
vicc bm3g, h ilyet befújnak tizinek...
10 hónapja
Ricsi a közelében sincsen már nem is haragudj.Emellé nálam simán elviszi az alltime legirritálóbb játékos címet.Richarlison nevében kikérem magamnak!
dugo93
Mikey
10 hónapja
Favágó Peaky Blinders majdnem megcsípte.na egy szép akciógóllal megint vezet a 'Castleez a Newcastle meccs eddig elég fun Brady soccer csapata ellenamióta benyomtam a streamet, semmi nem történt, köszi! 😕 csak a csóri Birmingham játékost földelték el - azóta szépen megy a hentelés
zacknorb
Löfli
Löfli
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 hónapja
Emellé nálam simán elviszi az alltime legirritálóbb játékos címet.Richarlison nevében kikérem magamnak!
dugo93
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
na egy szép akciógóllal megint vezet a 'Castleez a Newcastle meccs eddig elég fun Brady soccer csapata ellenamióta benyomtam a streamet, semmi nem történt, köszi! 😕 csak a csóri Birmingham játékost földelték el - azóta szépen megy a hentelés
zacknorb
Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
ajax, spanyol középcsapat kezdőAttól függ, hogy a harmadik polc mit jelent. Ha le kéne írni, akkor a plafon nála kb egy Palace cserepad lehet.ezzel vitatkoznékAzért erre térjünk majd vissza. Rettentő gyenge játékos.Ott az Anthony gól. 😀Amig nem megy Manchesterbe, valahogy mindenki jo. Aztan amint elmegy Manchesterbol, ismet mindenki jo. 😊
rob3r7o
Stez
dugo93
nem elit és van attitűd problémája
de ettől még viszonylag tehetséges és azért ha nem is a legfelső polcra való de a 3.ra már odarakható
kár hogy a fizetési igénye nem találkozik a valósággal
Negritis, a vajda
Emellé nálam simán elviszi az alltime legirritálóbb játékos címet. Persze ez már csak számomra kellemetlen. 😀 Az is csak addig amíg a Unitedben van.
dugo93
feljebb pad
messze nem 100 millás játékos, de az is hülye aki annyit adott érte
10 hónapja
Attól függ, hogy a harmadik polc mit jelent. Ha le kéne írni, akkor a plafon nála kb egy Palace cserepad lehet.ezzel vitatkoznékAzért erre térjünk majd vissza. Rettentő gyenge játékos.Ott az Anthony gól. 😀Amig nem megy Manchesterbe, valahogy mindenki jo. Aztan amint elmegy Manchesterbol, ismet mindenki jo. 😊
rob3r7o
Stez
dugo93
de ettől még viszonylag tehetséges és azért ha nem is a legfelső polcra való de a 3.ra már odarakható
Negritis, a vajda
Emellé nálam simán elviszi az alltime legirritálóbb játékos címet. Persze ez már csak számomra kellemetlen. 😀 Az is csak addig amíg a Unitedben van.
10 hónapja
ezzel vitatkoznékAzért erre térjünk majd vissza. Rettentő gyenge játékos.Ott az Anthony gól. 😀Amig nem megy Manchesterbe, valahogy mindenki jo. Aztan amint elmegy Manchesterbol, ismet mindenki jo. 😊
rob3r7o
Stez
dugo93
10 hónapja
ez a Newcastle meccs eddig elég fun Brady soccer csapata ellenamióta benyomtam a streamet, semmi nem történt, köszi! 😕 csak a csóri Birmingham játékost földelték el - azóta szépen megy a hentelés
zacknorb
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Azért erre térjünk majd vissza. Rettentő gyenge játékos.Ott az Anthony gól. 😀Amig nem megy Manchesterbe, valahogy mindenki jo. Aztan amint elmegy Manchesterbol, ismet mindenki jo. 😊
rob3r7o
Stez