Soccer
41 feliratkozó
több mint 1 éve
Azért az nem mindegy, hogy lepottyant-e egy szurkoló, vagy ledobott valamit.azt irjak 2,5 merert zuhant es a betontalapzatra zuhant, probaltak ujraeleszteni de nem tudtak.
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Lesz ott Messizés is,A "Ronaldo homosexual"-nak semmi értelme, az Christiano homosexual 😛🤣Szét fogjuk szopatni a portugálokat a Puszkaszban, nem szeretnék a helyükben lenni.Az a csodálatos, fantasztikus magyar tábor már hangol a szokásos Ronaldo homoszexual rigmussal a bemelegítesnél ahogy mindig tették az elmúlt években.
nagylaza, főpohárnok
ozibozi
davemayer
több mint 1 éve
Sőt még az ORF is adta a döntőket.DSF-en volt korábban, de szerintem az nem magyar nyelven ment.2004? Korábbra tippeltem volna... bár asszem a Pecc játszott a döntőben, és az 2001, 2003, 2004-es szezonban volt, és a 2001-esre meg tutira nem készítették fel Baló Györgyöt meg a Faragó Ricsit Kovács ZsoltiékA BL-döntő Baggio utolsó meccse után volt, szerintem már azt se néztem (arra biztosan emlékszem, hogy az eb is csak háttérzajnak ment, miközben heroes 2-3 csatákat nyomtunk vagy havernál pingpongoztunk). 😊Előtte volt két hónappal Józsi BL győzelme a Portoval Deschamp ellen.Sajnálom őket, nekem annyira calcio core memory Robby Baggio abba hülye V alakú csíkozású hosszujjú mezben, a kis Pirloval...😕Hát még nekem, Baggio utolsó szezonja óta nem követem intenzíven a labdarúgást, közvetlen a visszavonulását követően váltottam át az amfocira (döntésemet rögtön meg is támogatta anno a görögök eb győzelme).
Tony Adams
r.baggio
Sixo
Az első magyar NFL közvetítés ugye 2004 februárjában történt.
r.baggio
slowmotion
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
A "Ronaldo homosexual"-nak semmi értelme, az Christiano homosexual 😛🤣Szét fogjuk szopatni a portugálokat a Puszkaszban, nem szeretnék a helyükben lenni.Az a csodálatos, fantasztikus magyar tábor már hangol a szokásos Ronaldo homoszexual rigmussal a bemelegítesnél ahogy mindig tették az elmúlt években.
nagylaza, főpohárnok
ozibozi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Ronaldo vs Yamal 1-0 😀 Akkor Ronaldóé az Aranylabda?
több mint 1 éve
Szét fogjuk szopatni a portugálokat a Puszkaszban, nem szeretnék a helyükben lenni.Az a csodálatos, fantasztikus magyar tábor már hangol a szokásos Ronaldo homoszexual rigmussal a bemelegítesnél ahogy mindig tették az elmúlt években.
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Spanyol masterclass, hogy a vilag egyik legnagyobb choker csavojat odarakod negyedik rugonak. 😀
több mint 1 éve
Szét fogjuk szopatni a portugálokat a Puszkaszban, nem szeretnék a helyükben lenni.
több mint 1 éve
Örülök, h a szarfaszu Morata miatt kaptak ki a spanyolok. 😀 Megérdemli az a kis fasz.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 1 éve
Emlékeim szerint Moratanak már volt jópár kihagyott 11-ese. Miért erőltetik?
több mint 1 éve
meglepi
több mint 1 éve
Morata az, akirol fixen tudtad, hogy elbassza 😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDtv go csúszik 😊
Stez
de ettől még egyértelmű volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Morata az, akirol fixen tudtad, hogy elbassza 😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
több mint 1 éve
Mit mondtam 😀
több mint 1 éve
Morata kihagyja
több mint 1 éve
Kár hogy nem a franciák jutottak be a döntőbe, ma megint felgyújthatták volna Párizst, ha nyertek volna ha nem.✌️
több mint 1 éve
Eddig a kapusok 4ből 4x jobbra ugrottak
több mint 1 éve
jó szar volt ez az első bünti, de elmozdult a kapus
több mint 1 éve
Az nyer, akinek nem lesz embere, aki kirúgja a stadionbú
több mint 1 éve
nem figyeltem annyira a topicot 😊jajaja, irtam is az iment, sajnos beszoptam ezt a szart 😀Sirok, annyira rossz meccs ez az elso felido ota.dolgozol legalább?
Stez
én mondjuk az Arcadiant néztem meg a rendes játékidő helyett, nemtom jobban jártam e
Negritis, a vajda
Stez
több mint 1 éve
A 11-es párbaj az idegek harca lesz.
több mint 1 éve
jajaja, irtam is az iment, sajnos beszoptam ezt a szart 😀Sirok, annyira rossz meccs ez az elso felido ota.dolgozol legalább?
Stez
én mondjuk az Arcadiant néztem meg a rendes játékidő helyett, nemtom jobban jártam e
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Pszt...., ezt saját magukról nem tudják 😀Ha 11-esekre kerül a sor, nyernek a ci..nyokValojaban mindket nemzet tzigany, csak mondom. 😀
shagi0206
Stez
több mint 1 éve
Sirok, annyira rossz meccs ez az elso felido ota.dolgozol legalább?
Stez