Soccer

41 feliratkozó

11 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 653 — Whoops, looks like something went wrong.
Ekkora promo után ennél WTFebb kezdőt vártam
zacknorb
Azert amikor golt kell lonod es berakod tamadni azt a gazdagot, aki evek ota nem talalt szinte meg csak kaput sem tamado kp letere, raadasul tavaly mar a vegen be sem hivtak, annyira rossz volt a valogatottban jo ideje, be is oltotta Rossi, akkor azert lehe mondani, hogy wtf
Stez
Plusz Vecsei diktálja majd az iramot …
csebi
Elvileg Dardai fogja, nem ket hatossal fogunk jatszani, Vecsei lesz hatos, Dardai meg inkabb elotte lesz.
Stez
De míg Vecseitol eljut a labda, ivó szünet lesz …
csebi
Hat kivancsi leszek, foleg, mivel Guler ott van a torokoknel mostmar. 😀
De mondjuk az odavagos Nikitschernel lehet, hogy sokkal lassabb Vecsei sem lesz. 😀

Szerkesztette: Stez

11 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 693 — Lucas Scott
zacknorb
Azert amikor golt kell lonod es berakod tamadni azt a gazdagot, aki evek ota nem talalt szinte meg csak kaput sem tamado kp letere, raadasul tavaly mar a vegen be sem hivtak, annyira rossz volt a valogatottban jo ideje, be is oltotta Rossi, akkor azert lehe mondani, hogy wtf
Stez
csebi
Elvileg Dardai fogja, nem ket hatossal fogunk jatszani, Vecsei lesz hatos, Dardai meg inkabb elotte lesz.
Stez
De míg Vecseitol eljut a labda, ivó szünet lesz …

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
11 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 314 — beers & Packers
Kíváncsi leszek, készülnek-e valamilyen "politikai üzenettel" a török szurkerek.
nagylaza, főpohárnok
free palesztina viritott egesz meccsen.erre kene buntetest kapni nem?
YoungZeeZee
Az előzőt csak foltokban láttam. Most az "isztambuli sajnálatos eseményekre" gondoltam.
11 hónapja
zacknorb
Stez
csebi

11 hónapja
ozibozi New York Giants 20 958
Közben Juventusnál Motta hivatalosan lapát és Tudor tolja szezon végéig.
Beki
A Bologna is kb ott van ahogy hagyta
11 hónapja
YoungZeeZee 9 509
Dibusz? A csütörtöki meccs után? Tényleg B ligába akar menni Rossi.
Nemes samu09
Nem látom,hogy nyernénk 3-0-ra
ThundersNFL a Paraszt
eleg 4-1-re 😀
11 hónapja
zacknorb
Stez

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
11 hónapja
zacknorb

11 hónapja
Beki New York Jets 2 335
Közben Juventusnál Motta hivatalosan lapát és Tudor tolja szezon végéig.
11 hónapja
Nemes samu09
ThundersNFL a Paraszt
Gula lőne kettőt.
szaba
Nem de mondjuk egy török letámadás eseten nyugodtabb lennék ha hozza kerülne a labda hatra.

11 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 263
Nemes samu09
ThundersNFL a Paraszt
Gula lőne kettőt.
11 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 652 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Nemes samu09

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Nemes samu09 Houston Texans 4 549 — I like the Texans, I like who we are
11 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 652 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
zacknorb
Fiola,Vécsei,Gazdag egy sorsdöntő meccsen nem elég WTF egyszerre a kezdőben?
Kenny
Az első kettő kezdő fordulási sebessége egy ZIL-lel vetekszik....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 510 — Omar's Coming Yo!
zacknorb
Fiola,Vécsei,Gazdag egy sorsdöntő meccsen nem elég WTF egyszerre a kezdőben?

11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 800 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
11 hónapja
YoungZeeZee 9 509
Kíváncsi leszek, készülnek-e valamilyen "politikai üzenettel" a török szurkerek.
nagylaza, főpohárnok
free palesztina viritott egesz meccsen.erre kene buntetest kapni nem?
11 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 314 — beers & Packers
11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 800 — Kinek mit intézett a kormánya
Amúgy mivan ha kiesünk a B csoportba ebben a hihetletlenül fontos nemzetek ligájában? Több olyan csapat ellen lenne meccsünk ahol nem abszolút alárendelt csapat lennénk hanem valóban hasonló erőben lévő ellen kéne játszanunk? Ez amúgy baj? Ilyen-olyan kvalifikációknál fontos, hogy mi az A csoportban legyünk? Mi itt a tét?
alatriste
Bennmaradás esetén (a többi osztályozó és a lebonyolítás függvényében) első kalaposak lehetnénk az EB selejtezőn (láttuk az előzőn, ez mennyit jelentett).
A kövi EB selejtezőn csak a csoportelső jut ki automatikusan.
Plusz az EB-s NL pótselejtezőn eddig jobban járt az, aki első kalapos volt, ellentétben a vb-s NL pótselejtezővel, ahol most San Marino is előttünk áll a rangsorban.

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
11 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 849 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Amúgy mivan ha kiesünk a B csoportba ebben a hihetletlenül fontos nemzetek ligájában? Több olyan csapat ellen lenne meccsünk ahol nem abszolút alárendelt csapat lennénk hanem valóban hasonló erőben lévő ellen kéne játszanunk? Ez amúgy baj? Ilyen-olyan kvalifikációknál fontos, hogy mi az A csoportban legyünk? Mi itt a tét?

Liverpool Fc
11 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 507 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
3-3 a vége, mondtam én, hogy ez a nap rangadója

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
Be fogtok szarni a kezdotol gyerekek. 😀😀😀DDD
Stez
Vécsei a házban!
Kenny
Nem csak o. 😀

11 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 510 — Omar's Coming Yo!
Stez
Vécsei a házban!

Szerkesztette: Kenny

11 hónapja

11 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 112 — #NoStress
március 19 - U17: POR-HUN 2-0
március 19 - U19: HUN-AUT 1-3
március 20 - A: TUR-HUN 3-1
március 21 - U21: ISL-HUN 3-0
március 22 - U17: SRB-HUN 1-1
március 22 - U19: DEN-HUN 1-0

Dolgozunk tovább.
Kenny
Idegenben a szerbek ellen jó az iksz. Ennyi negativitást, mindig csak a rosszat látni mindenben...