Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Az újpesti srácot 4 meccsre tiltották. Nagyon soknak gondolom. Mindent megtett a Szacsának okozott sérülés után. Felhívta, volt bent nála a kórházban és oké, hogy felelőtlen volt és súlyos sérülés lett a vége, de ez a büntetés sok szerintem.
10 hónapja
A két másik csapat is "beerősített," akiket még követni kezdtem mostanában.A Bologna kölcsönvette a Milantól Davide Calabriát a szintén kölcsönbe Bergamóba távozó Stefan Posch helyére, valamint Bazzani kedvencétől Estanis Pedrola érkezett, szintén kölcsönbe.
Érdekesek ezek az olasz transzferek, ennyi kölcsönszerződés szerintem a világ többi részén összesen nincs.
A Frankfurt pedig leigazolta Michy Batshuayit a Galatától 3 millió euróért. Ahhoz képest hogy annak idején mekkora tehetségnek indult, jó nagy journeyman lett belőle.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
A Lipcse is belehuzott tegnap. Kölcsönadtak Silvat a Werdernek (mondjuk így maradt Poulsen Openda és Sesko mögött, nem túl biztató), plusz érkezett 1 millióért a 18 éves Tidiam Gomis a Caen-bol, illetve Nedeljkovic kölcsönbe a Villabol fel évre. Főleg előbbire leszek kiváncsi, h mennyi szerephez fog jutni már az idei szezonban. Érdekes lesz.
„History is a set of lies agreed upon.”
10 hónapja
Feleannyi pénzből, mint amit a City költ, a Liverpool 37-1-0-val lenne bajnok. Csak azért nem írok 38 győzelmet, mert egyszer összejöhet egy olyan nap.Lényegében pontos, bár két fiatalt azért kölcsönadott a klub!de legalább a city igazolt egy milliomodik középpályást portóból 60 misiért 😀
Didn’t even know it was transfer deadline day because I’m a Liverpool fan pic.twitter.com/r9lUtTLk1g
— Liam 💫 (@LiamMLFC) February 3, 2025
Mikey
eaglesmcnabb
10 hónapja
Pontositsunk: igazolt egy 18 millio eurot eurora becsult faszit 60 millioert. Nagyon elgurult Pepitoek gyogyszere az elmult honapok fos jateka utan.Lényegében pontos, bár két fiatalt azért kölcsönadott a klub!de legalább a city igazolt egy milliomodik középpályást portóból 60 misiért 😀
Didn’t even know it was transfer deadline day because I’m a Liverpool fan pic.twitter.com/r9lUtTLk1g
Mikey
eaglesmcnabb
Mondjuk nalam Husanov 40 millioja is elmebeteg lepes, mert a gyereknek osszesen nem volt 30 tetmeccse a Ligue 1-ban, de nala legalabb lehet mutogatni, hogy csak 20 eves, meg boven fejlodik, es a 40 millio meg valahol vallalhato egy nagy tehetsegert. De hogy egy 23 eves, 18 milliora becsult spanyolert adsz 60-at, aki amugy a legjobb idenyeben is 25 milliora volt becsulve, es kozeleben nem volt meg a valogatottnak sem...
Mifsz folyik Mankeszter kek felen (is).
10 hónapja
Lényegében pontos, bár két fiatalt azért kölcsönadott a klub!de legalább a city igazolt egy milliomodik középpályást portóból 60 misiért 😀
Mikey
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Lényegében pontos, bár két fiatalt azért kölcsönadott a klub!Didn’t even know it was transfer deadline day because I’m a Liverpool fan pic.twitter.com/r9lUtTLk1g
10 hónapja
morata-->galataVigyázz a szádra mert meg leszel gallyazva.
helyére került ez a nímand
eaglesmcnabb
10 hónapja
Frusztrált prolisztánban ez csak egy újabb olyan kamu téma, amibe a csőcselék kiélheti a megbüntetik a gaz nyugati bitorló büntető fétisük.Ja persze, siman lehet, nem neztem meg, miket igergettek anno, nem is erdekel igazabol. Foleg, hogy mivel ezzel az egesz BL-kozvetitessel kapcsolatban mar az elejetol ment a ferdites meg a nagyotmondas, igy barmit kinezek beloluk. 😀Mondjuk direkt megnéztem az RTL-es mondásokat, tényleg 192 meccset toltak, és csak olyat, hogy a forduló összes mérkőzése élőben magyar kommentárral az RTL+onNem vallalta volna az osszes meccs adasat (ahogy eddig sem adta sosem), hanem marad annal az 1-2-nel, ahogy korabban is.index.hu/gazdasag/2025/02/03/televizio-kozvetites-bajnokok-ligaja-uefa-streaming-rtl-gvh/sok hülye, az utolsó fordulóból nem láttak 8 (amúgy kb érdektelen meccset) és most megy a hiszti
zacknorb
kérdezem az mtv hogy oldotta volna meg???
NB2
Stez
zacknorb
De engem nem is zavart, hogy korlatozott szamu meccset adtak, viszont hogyha valoban igertek az osszeset, es errol videos vagy irasos bizonyitek van, aztan megsem tettek, akkor gondolom, siman perelhetoek, bar nem vagyok otthon a jogban.
Stez
Mondjuk az RTL simán nyomhatott volna szavazast is hogy az utolsó fordulóban melyik 10 meccset adják és viszlát.
10 hónapja
morata-->galataTipikus Milan-igazolas volt, a circle folytatodik: jelentkezz be valakiert fiatalon, aki mar addigra vegigjarta a fel vilagot, es kb. ket jo idenyebol el, amugy mindenhol egy-ket even belul szabadulni akarnak tole. Nyilvan sokba lesz, ugyhogy szarj ra, varj nyolc evet, addigra meg ki is oregedik es jol lelassul, majd ket epkezlab merkozesre (lasd, Europa-bajnoksag) alapozva szerzodtesd le, hatha a rengeteg bukta utan ujra szarnyra kap. Miutan fizettel erte, ne adj neki lehetoseget, ugyhogy fel-egy ev utan lasd be, hogy ennek semmi ertelme, szoval add el a picsaba. Nyisd meg ujra a kort, csak ezuttal valami fiatalabb jatekost hozz, akiben sokat latsz, majd ha nem robbant az elso eveben, add el a faszba, hadd legyen kiraly mashol (De Ketelaere csokolom uram), te meg addig is hozz a helyere kolcsonbe valakit, akinek aztna nem adod meg a kello lehetoseget, szoval nem is kap eselyt ra, hogy kijojjon belole a plusz (Abraham, de amugy Felix is ilyen lesz, pedig o szerintem boven olyan, aki ha erzi a bizalmat es jatszik folyton, robbantana).
helyére került ez a nímand
eaglesmcnabb
10 hónapja
morata-->galatahelyére került ez a nímand
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Ja persze, siman lehet, nem neztem meg, miket igergettek anno, nem is erdekel igazabol. Foleg, hogy mivel ezzel az egesz BL-kozvetitessel kapcsolatban mar az elejetol ment a ferdites meg a nagyotmondas, igy barmit kinezek beloluk. 😀Mondjuk direkt megnéztem az RTL-es mondásokat, tényleg 192 meccset toltak, és csak olyat, hogy a forduló összes mérkőzése élőben magyar kommentárral az RTL+onNem vallalta volna az osszes meccs adasat (ahogy eddig sem adta sosem), hanem marad annal az 1-2-nel, ahogy korabban is.index.hu/gazdasag/2025/02/03/televizio-kozvetites-bajnokok-ligaja-uefa-streaming-rtl-gvh/sok hülye, az utolsó fordulóból nem láttak 8 (amúgy kb érdektelen meccset) és most megy a hiszti
zacknorb
NB2
Stez
zacknorb
De engem nem is zavart, hogy korlatozott szamu meccset adtak, viszont hogyha valoban igertek az osszeset, es errol videos vagy irasos bizonyitek van, aztan megsem tettek, akkor gondolom, siman perelhetoek, bar nem vagyok otthon a jogban.
10 hónapja
Mondjuk direkt megnéztem az RTL-es mondásokat, tényleg 192 meccset toltak, és csak olyat, hogy a forduló összes mérkőzése élőben magyar kommentárral az RTL+onNem vallalta volna az osszes meccs adasat (ahogy eddig sem adta sosem), hanem marad annal az 1-2-nel, ahogy korabban is.index.hu/gazdasag/2025/02/03/televizio-kozvetites-bajnokok-ligaja-uefa-streaming-rtl-gvh/sok hülye, az utolsó fordulóból nem láttak 8 (amúgy kb érdektelen meccset) és most megy a hiszti
zacknorb
NB2
Stez
Poloska vagyok.
10 hónapja
Nem vallalta volna az osszes meccs adasat (ahogy eddig sem adta sosem), hanem marad annal az 1-2-nel, ahogy korabban is.index.hu/gazdasag/2025/02/03/televizio-kozvetites-bajnokok-ligaja-uefa-streaming-rtl-gvh/sok hülye, az utolsó fordulóból nem láttak 8 (amúgy kb érdektelen meccset) és most megy a hiszti
zacknorb
NB2
10 hónapja
index.hu/gazdasag/2025/02/03/televizio-kozvetites-bajnokok-ligaja-uefa-streaming-rtl-gvh/sok hülye, az utolsó fordulóból nem láttak 8 (amúgy kb érdektelen meccset) és most megy a hiszti
zacknorb
10 hónapja
Sallai Már Hetek óta jobb CB-t játszik aki támadgat☝🏻De ez már régi hír.morata úgy döntött beáll Sallai mögészegény sixo nézheti a süper lig-et 😊???
Negritis, a vajda
Sixo
www.nemzetisport.hu/minden-mas-foci/2025/02/morata-hamarosan-sallai-csapattarsa-lesz-a-galatasaraynal
Negritis, a vajda
Sixo
Gondolom Évi 2,5 millióért bárminek örül ami nem a
Kispad, hogy válogatott maradjon.
Szerkesztette: ozibozi
10 hónapja
bekapcsolom a stremet és gól! kár, hogy ezt nem Palmernek adják 😀Nah a wc-n is van tv-d, fasza.
Löfli
10 hónapja
bekapcsolom a stremet és gól! kár, hogy ezt nem Palmernek adják 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Dragusin ACL szakadás, akkor őt már 2025 nem fogjuk a pályán látni.
10 hónapja
Akkor a Juve kvázi Huijsen-t Lloyd Kelly-re cserélte. Bravó.
10 hónapja
Pár éve nagyon a Barca középpályán láttam…Hopp a City mèg az utolsó pillanatban behúzta 60 milláèrt Nico Gonzalezt a Portotól. Kicsit drága de jó lehet.Vettek Rodri mögé egy cserét 60 milláért, az korrekt. 😀
dande2
Tony Adams
Porto megint jól csinálta.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
10 hónapja
index.hu/gazdasag/2025/02/03/televizio-kozvetites-bajnokok-ligaja-uefa-streaming-rtl-gvh/
Poloska vagyok.
10 hónapja
🚨 Burnley's announcement video of Marcus Edwards from Sporting. 🤣👏
— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) February 3, 2025
(🎥 @BurnleyOfficialpic.twitter.com/l4zCzTm6Px
ZSENI EZ IS
Poloska vagyok.
10 hónapja
Gallagher miatt kellett ezt megkötni, mert az tiszta profit gondolom. Amúgy nem sok értelme voltIgaz, de 52-ért igazolni ma már bármelyik PL csapat tud.Jó akkor még az egyik legnagyobb tehetségnek, de még úgy is nagyon sok volt érte. 52őt meg egy többszörösen megbukott játékosért adtak ki.Az Atlético 2019-ben 127 millió fizetett érte, ahhoz képest az 52 nem sok.már előtte is wtf volt a csávójoao félix is feliratkozik a kurva drága összezuhanók közéÚjabb nagyszerű drága Chelsea igazolás, most már kijelenthető.
brutál hogy mennyire nulla a csávó
Negritis, a vajda
Mikey
Negritis, a vajda
KeyG
Sixo
KeyG
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz