Soccer

41 feliratkozó

10 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 368 — Omar's Coming Yo!
Varga frankon egy bites.

10 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 126 — The Mathematician
szedd ki bohóc
Negritis, a vajda
mgsé

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
szedd ki bohóc

10 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan

Tony Adams
Ez tök jó, de a karácsonyi meg egyenesen zseniális volt
10 hónapja
én vagyok a hülye de teljesen abba voltam hogy ma játszunk a nevertonnal ...
Negritis, a vajda
Holnap és Spurs
slowmotion
Ott ki sem kéne állni. Nem kell nektek az a kupa, így is sok sérült, a bajnokságra kéne koncentrálni.
Sixo
😉
Kéne már valami vas, mi?!
10 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 368 — Omar's Coming Yo!
„Éppen otthon készültem a másnapi meccsünkre, amikor felhívott Hajnal Tamás, a sportigazgatónk, és megkérdezte, akarom-e, hogy elcseréljenek. Mondtam, hogy ha a klubnak és nekem is így a legjobb, akkor igen.

Két perc múlva:

„Soha nem kértem, hogy elcseréljenek, különösen azért nem, mert a nyáron érkeztem, hosszú távú szerződést írtam alá, és nem volt okom a távozásra. Ez a tárgyalás a klubok között történt, az ő döntésük volt”

😀
JC6 (Mr. Miele)
Felhívtam az ügynökömet, aki szintén nem tudott semmiről. Egymást kérdezgettük, próbáltunk találni valamit, ami megmagyarázza a dolgot. Még most sem értjük az okokat, ez a klub döntése volt
– mondta a 28 éves Kady Borges.
ozibozi
es egesz veletlenul abbol a klubbol hozzank jott jatekos ahova ment Kady. Aki ezt elhiszi, hogy itt senki nem tudott semmirol az problema.

10 hónapja
ozibozi New York Giants 20 244
„Éppen otthon készültem a másnapi meccsünkre, amikor felhívott Hajnal Tamás, a sportigazgatónk, és megkérdezte, akarom-e, hogy elcseréljenek. Mondtam, hogy ha a klubnak és nekem is így a legjobb, akkor igen.

Két perc múlva:

„Soha nem kértem, hogy elcseréljenek, különösen azért nem, mert a nyáron érkeztem, hosszú távú szerződést írtam alá, és nem volt okom a távozásra. Ez a tárgyalás a klubok között történt, az ő döntésük volt”

😀
JC6 (Mr. Miele)
Felhívtam az ügynökömet, aki szintén nem tudott semmiről. Egymást kérdezgettük, próbáltunk találni valamit, ami megmagyarázza a dolgot. Még most sem értjük az okokat, ez a klub döntése volt
– mondta a 28 éves Kady Borges.

Szerkesztette: ozibozi
10 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 431 — LIGHTS OUT!
Negritis, a vajda
Holnap és Spurs
slowmotion
Ott ki sem kéne állni. Nem kell nektek az a kupa, így is sok sérült, a bajnokságra kéne koncentrálni.

10 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 841 — Colts Fan
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 861 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
10 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 349 — no es importante
Hat jott a helyere egy masik brazil a Qarabagtol, szoval ez egy szimpla cserebiznisz volt. Arra kivancsi lennek, melyik fel es mennyit fizetett a hatterben az adott jatekos melle, hogy ha igy egy az egyben ment a ket playa, az mar egy olyan uzlet, aminel igencsak elo kene venni Hajnalt, amikor egy eve 2 millio eurot perkalt Kadyert.
Stez
Már rég elő kellett volna venni, mert összességében katasztrofális mérleggel dolgozik, de megvan az el-továbbjutás szóval minden tökéletes!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
Negritis, a vajda
Holnap és Spurs
slowmotion
tudom
és jövő hét szerda lesz a neverton
csak ugye én itt szoktam nézni hogy mikor van bajnoki:
 www.premierleague.com/
és itt folyamatosan kint volt hogy wednesday pool-everton
csak nem néztem hogy 12 és nem 5 😀

10 hónapja
Negritis, a vajda
Holnap és Spurs
10 hónapja

10 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 559

Két perc múlva:

😀
10 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 867 — Whoops, looks like something went wrong.
Kadyt meg elengedjuk ingyen. Kibaszott komedia
Kenny
Moneyball
csebi
Hajnalball
Kenny
pénzmosás live. min csodálkoztok?
peach
Hat jott a helyere egy masik brazil a Qarabagtol, szoval ez egy szimpla cserebiznisz volt. Arra kivancsi lennek, melyik fel es mennyit fizetett a hatterben az adott jatekos melle, hogy ha igy egy az egyben ment a ket playa, az mar egy olyan uzlet, aminel igencsak elo kene venni Hajnalt, amikor egy eve 2 millio eurot perkalt Kadyert.

Szerkesztette: Stez

10 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 13 068
Én azért csalódtam a Cityben, azt hittem nem fognak smucigoskodni.
KeyG
Rodri majd nyáron megy a Realba
Yamal19
Nekem nem kell Rodri, de majd szólok Pereznek is.
Valverde és Camavinga megoldja a posztot.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
10 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
Carlos Alcaraz kölcsönbe ment az Evertonhoz. Tavaly még Juveban tolta, idénre visszakerült Argentínába.
Sixo
Azt hittem tavaly még teniszezett.

10 hónapja
vfdbfdsn 175
KeyG
Rodri majd nyáron megy a Realba
10 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 13 068

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
10 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 431 — LIGHTS OUT!
Felgyorsult az átigazolási ablak így a végére.

Malacia PSV, kölcsönbe. Ahhoz képest, hogy sokáig halottnak hitték végre játszhat. Mondjuk nevelő egyesülete egyik legnagyobb riválisához ment.
Chelsea kölcsön adott néhány játékost, Disasi Villa, Joao Felix Milán, Chilwell Palace, Chukwuemeka Dortmund.
Evan Ferguson West Hambe ment kölcsönbe. Tavaly még az egész PL legnagyobb csatár tehetségének lett kikiáltva, 1.5 alatt meg ide züllött.
Mathys Tel kölcsön a Spursnél.
Carlos Alcaraz kölcsönbe ment az Evertonhoz. Tavaly még Juveban tolta, idénre visszakerült Argentínába.
Fagioli annyira összekapott Mottával, hogy elcserélését kérte, a Fiorban kötött ki kölcsönben.
Bennacer sérülése óta lassú, kölcsön is adta a Milan az OM-be.
A gyengébbik Nico Gonzalezért 60 misit perkált a City a Portonak.
Okafor kölcsöbe ment a Milánból a Napoliba.
Lloyd Kelly Castleből Juvéba, van ahol kölcsönt írnak van ahol normál vásárlást.
Meki kedvenc ex-Real játékosa Marco Asencio kölcsönbe ment a Villához.
Úgy nézett ki Zaniolonak sikerült beilleszkednie az Atalantába, elkezdte rúgni a gólokat. De mégsem, visszakültdék a Galatához, ahonnan most a Fior vette kölcsönbe.
Bologna kölcsön adta Posch az Atalantának.
Volt pár Milán játékos aki összeütött Sergioval, nagy részét el is küldték a csapattól. Calabria Bologna kölcsönbe, Morata Galata. Érkezett helyükre Santiago Gimenez a Feyenoordból.
Villa folytatta a bevásárlást, Marcus Rashfordot is kölcsönvették, 40 misi vételi opcióval.
Patrick Dorgu 30 misiért a Leccéből a MUba.
Skriniar Fener, pedig mekkora védőnek számított amikor elment a PSGbe. Xavi Simons 50ért végleg megvette a Leipzig.
Kevin Danso Lensból kölcsönbe a Spurshöz.
Jhon Duran Villa -> Al Nassr.
Miguel Almiron Castle -> Atlanta United. Pedig 2 éve a szezont 10 góllal kezdte a PL-t 20 meccs alatt vagy valami ilyen. 30 éves pénzért tudtak kiszállni belőle, W,
Emiliano Buendia kölcsönbe ment a Villából a Leverkusenbe.

10 hónapja
Sinisa New England Patriots 3 146 — Gràcies Pep!
Kenny
Moneyball
csebi
Hajnalball
Kenny
peach
Nekem is ez jutott eszembe.
“Remélem” az UEFA is elkezd vizsgálódni… 🙈 és mivel a Fradi nem MC vagy PSG (tetszőlegesen folytatható), így bünti is lehet.
Az azerieknél már lezáródott az átigazolási időszak és nem tudtak volna igazolni.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
10 hónapja
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Kenny
Moneyball
csebi
Hajnalball
Kenny

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
10 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 349 — no es importante

zacknorb
A győztes 11-est a kapus értékesítette

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 861 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.