Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Lille lost the game from this position. pic.twitter.com/e2WXVL6RpT
— Troll Football (@TrollFootball) February 4, 2025
Poloska vagyok.
10 hónapja
Az Atletibe beállt az edző oszt rúgott kettőt.pedig regi szep idokben teljes szezonokat hozott le kevesebb rugott gollal. #regenmindenjobbvolt
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Kady asszonya intezte Romaot? ha igen akkor o kellene managernek nekunk ...az asszony visszarendelte Kadyt, helyette jon Romao onnan.Kadyt meg elengedjuk ingyen. Kibaszott komedia???
Kenny
Nem Vurát?
Sinisa
Kenny
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Basszus, tényleg✌️Miről beszélsz most lett az Empoli 4el kitömve.Az kemény, a Juve úgy fog Coppa Italia döntőt játszani, hogy az odáig vezető úton a Cagliari, Empoli és a Bologna jött útba.Nem törvényszerű manapság egy Juve győzelem senki ellen
Sixo
ozibozi
Sixo
10 hónapja
Miről beszélsz most lett az Empoli 4el kitömve.Az kemény, a Juve úgy fog Coppa Italia döntőt játszani, hogy az odáig vezető úton a Cagliari, Empoli és a Bologna jött útba.Nem törvényszerű manapság egy Juve győzelem senki ellen
Sixo
ozibozi
10 hónapja
Az kemény, a Juve úgy fog Coppa Italia döntőt játszani, hogy az odáig vezető úton a Cagliari, Empoli és a Bologna jött útba.Nem törvényszerű manapság egy Juve győzelem senki ellen
Sixo
10 hónapja
Hát nem gondoltam volna hogy nyerni tud Bergamóban a Bologna. A második félidő egészen jó volt.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
10 hónapja
meh, jó szar formában van az Atalanta

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Az kemény, a Juve úgy fog Coppa Italia döntőt játszani, hogy az odáig vezető úton a Cagliari, Empoli és a Bologna jött útba.
10 hónapja
Nem tudom volt e már, de a Barcának 40% os "sell on" záradéka és 30 millás visszavásárlási opciója volt Nico Gonzalez-re.Most komolyan számon akarod kérni a Barcát egy rossz pénzügyi döntés miatt? Hetente tolják az ilyeneket.
De volt egy záradék, ha fizet 3 millát nekik a Porto, eltörlik a visszavásárlás opciót, és felezik 40% os jutalékot is.
Előbb kifizette a Porto a Barcát, majd eladta Nico-t. 😂
Tony Adams
10 hónapja
Nem tudom volt e már, de a Barcának 40% os "sell on" záradéka és 30 millás visszavásárlási opciója volt Nico Gonzalez-re.De volt egy záradék, ha fizet 3 millát nekik a Porto, eltörlik a visszavásárlás opciót, és felezik 40% os jutalékot is.
Előbb kifizette a Porto a Barcát, majd eladta Nico-t. 😂
10 hónapja
Kadyt meg elengedjuk ingyen. Kibaszott komedia2 millió euro-ért vette a fradi 😀😀😀DDDDDDDD
Kenny
10 hónapja
Küzdős meccs, kevés emlékezetes megmozdulással. 😕Andiamo Rossoblù!hajrá mi! 😊
Mikey
Löfli
10 hónapja
hajrá mi! 😊lol, a BVSC is játszik ma? 😀😀
Löfli
Poloska vagyok.
10 hónapja
Lol, Getafe padon csak a stáb lesz. 3 sérült, 3 eltiltott, így nem futja cserékre
Poloska vagyok.
10 hónapja
Andiamo Rossoblù!hajrá mi! 😊
Mikey

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Nem örülök, hogy Lacika a GAK-ba igazolt, mert buta fodballistának tartom, és a csapat így is a kiesés szélén táncol.
10 hónapja
Andiamo Rossoblù!
10 hónapja
az asszony visszarendelte Kadyt, helyette jon Romao onnan.Kadyt meg elengedjuk ingyen. Kibaszott komedia???
Kenny
Nem Vurát?
Sinisa
10 hónapja
Kadyt meg elengedjuk ingyen. Kibaszott komedia???
Kenny
Nem Vurát?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
10 hónapja
HajnalballKadyt meg elengedjuk ingyen. Kibaszott komediaMoneyball
Kenny
csebi
10 hónapja
Kadyt meg elengedjuk ingyen. Kibaszott komediaMoneyball
Kenny