NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 583
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Goaland
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Nem kellett addig varni...Mendy te falábú, az üres kapuba nem sikerült betalálni...Vini is akkor passzol mikor loni kene, meg akkor onzozik mikor nem kéne. Megesz az ideg hogy miket baszunk el, ilyenkor szoktak jol kitomni a masodik felidoben...
kapitnono
eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Mendy te falábú, az üres kapuba nem sikerült betalálni...Vini is akkor passzol mikor loni kene, meg akkor onzozik mikor nem kéne. Megesz az ideg hogy miket baszunk el, ilyenkor szoktak jol kitomni a masodik felidoben...
kapitnono
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Eddig a real masszívan jobbnem meglepő
csebi
10 hónapja
Hat itt egyik city védő sem szagolt a labdahoz
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Eddig a real masszívan jobb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Nem sok Madrid meccset láttam idén, ezzel a mezzel nem is találkoztam még.2013-14 környékén volt hasonló
Eléggé furcsa, ilyenben szerintem még sosem láttam őket.
Kampman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
a lesnél akadt a stream 😊láttam ilyenért már büntitles után fix nem
Negritis, a vajda
zacknorb
annyit láttam csak hogy vini esik
10 hónapja
láttam ilyenért már büntitles után fix nem
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
10 hónapja
láttam ilyenért már büntit
10 hónapja
Nem sok Madrid meccset láttam idén, ezzel a mezzel nem is találkoztam még.Eléggé furcsa, ilyenben szerintem még sosem láttam őket.
10 hónapja
Ma minden pofon jó helyre megy, de inkább a City hogy maradjon nekik a kettős terhelés.
10 hónapja
Hola Football AppNem Gundi van, ez már jórtl+ gondolom
zacknorb
szal streamet kell keresni
Negritis, a vajda
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
jól van, akkor inkább a Monaco-Benfica győztesét kérnék, köszönjük
10 hónapja
Nem Gundi van, ez már jórtl+ gondolom
zacknorb
szal streamet kell keresni
10 hónapja
Én még vagy 20 éve sodródtam ki egy sokadosztályú Pénzügyőr meccsre, semmivel se volt rosszabb, mint egy random NB1-es. A kapusra a mai napig emlékszem. 😉Esküszöm nálunk megye 4-ben jobb meccsek vannak😜kb 10 éve mentünk le Kaposvárra, egy Kaposvár-Pmfc meccsre, ott futottunk össze egy sráccal, aki kecskeméti volt és azt ecsetelte, hogy itt vannak a családdal, gondolta kijön a meccsreegyébként mennyi most a belépö egy Vasas meccsre kb? Sose voltam még abban a stadionban. Lehet egyszer ki kéne nézni. 😀Ezeket az nb2-es Honvéd meg Vasas meccseket végignézni igazi szadomazo élmény lehetett, így az összefoglalókat olvasva.Én már direkt nem is néztem, pontosan tudtam hogy ez a nézhetetlen, alibiző, beszari szarhalom lesz játék helyett.
Kampman
De amíg ez a vezetés van, nem is lehet semmi másra számítani.
warr_b
Toto21
hááát kb 2 percig álltunk lefagyva, hogy mégis mi baja lehet ennek az embernek, hogy egy ilyen ótvar meccsre kijön
NB2
JC6 (Mr. Miele)
10 hónapja
amúgy tudom hogy az NBAben is így van, de fasznak hivogatják ki a bírótarra kéne hogy legyen a VAR hogy megoldja helyette
10 hónapja
donnaruma mákosguba
10 hónapja
Ez jó:www.youtube.com/watch?v=3yeQHM2860E
(TT/Dárdai)
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
10 hónapja
én is mentem ki pmfc-meccsre, amikor a nagyszüleimnél voltam éppen (az Esztergárban).kb 10 éve mentünk le Kaposvárra, egy Kaposvár-Pmfc meccsre, ott futottunk össze egy sráccal, aki kecskeméti volt és azt ecsetelte, hogy itt vannak a családdal, gondolta kijön a meccsreegyébként mennyi most a belépö egy Vasas meccsre kb? Sose voltam még abban a stadionban. Lehet egyszer ki kéne nézni. 😀Ezeket az nb2-es Honvéd meg Vasas meccseket végignézni igazi szadomazo élmény lehetett, így az összefoglalókat olvasva.Én már direkt nem is néztem, pontosan tudtam hogy ez a nézhetetlen, alibiző, beszari szarhalom lesz játék helyett.
Kampman
warr_b
Toto21
hááát kb 2 percig álltunk lefagyva, hogy mégis mi baja lehet ennek az embernek, hogy egy ilyen ótvar meccsre kijön
NB2
mondjuk asszem Pécs-Honvéd volt, szóval a piros-fekete-fehér csíkos rövidnadrágban egyik oldalról sem lógtam volna ki 😊
10 hónapja
Esküszöm nálunk megye 4-ben jobb meccsek vannak😜kb 10 éve mentünk le Kaposvárra, egy Kaposvár-Pmfc meccsre, ott futottunk össze egy sráccal, aki kecskeméti volt és azt ecsetelte, hogy itt vannak a családdal, gondolta kijön a meccsreegyébként mennyi most a belépö egy Vasas meccsre kb? Sose voltam még abban a stadionban. Lehet egyszer ki kéne nézni. 😀Ezeket az nb2-es Honvéd meg Vasas meccseket végignézni igazi szadomazo élmény lehetett, így az összefoglalókat olvasva.Én már direkt nem is néztem, pontosan tudtam hogy ez a nézhetetlen, alibiző, beszari szarhalom lesz játék helyett.
Kampman
warr_b
Toto21
NB2
10 hónapja
kb 10 éve mentünk le Kaposvárra, egy Kaposvár-Pmfc meccsre, ott futottunk össze egy sráccal, aki kecskeméti volt és azt ecsetelte, hogy itt vannak a családdal, gondolta kijön a meccsreegyébként mennyi most a belépö egy Vasas meccsre kb? Sose voltam még abban a stadionban. Lehet egyszer ki kéne nézni. 😀Ezeket az nb2-es Honvéd meg Vasas meccseket végignézni igazi szadomazo élmény lehetett, így az összefoglalókat olvasva.Én már direkt nem is néztem, pontosan tudtam hogy ez a nézhetetlen, alibiző, beszari szarhalom lesz játék helyett.
Kampman
warr_b
Toto21