NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

10 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 125 — The Mathematician
Goaland

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
Mendy te falábú, az üres kapuba nem sikerült betalálni...
kapitnono
Vini is akkor passzol mikor loni kene, meg akkor onzozik mikor nem kéne. Megesz az ideg hogy miket baszunk el, ilyenkor szoktak jol kitomni a masodik felidoben...
eaglesmcnabb
Nem kellett addig varni...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 856 — Kinek mit intézett a kormánya
dirr Haaland

Poloska vagyok.
10 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
kapitnono
Vini is akkor passzol mikor loni kene, meg akkor onzozik mikor nem kéne. Megesz az ideg hogy miket baszunk el, ilyenkor szoktak jol kitomni a masodik felidoben...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Eddig a real masszívan jobb
csebi
nem meglepő

10 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 947 — Lucas Scott
Hat itt egyik city védő sem szagolt a labdahoz

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!

10 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 947 — Lucas Scott
Eddig a real masszívan jobb

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 831 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Nem sok Madrid meccset láttam idén, ezzel a mezzel nem is találkoztam még.
Eléggé furcsa, ilyenben szerintem még sosem láttam őket.
Kampman
2013-14 környékén volt hasonló

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
láttam ilyenért már büntit
Negritis, a vajda
les után fix nem
zacknorb
a lesnél akadt a stream 😊
annyit láttam csak hogy vini esik

10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 856 — Kinek mit intézett a kormánya
Negritis, a vajda
les után fix nem

Poloska vagyok.
10 hónapja

10 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 045
Nem sok Madrid meccset láttam idén, ezzel a mezzel nem is találkoztam még.
Eléggé furcsa, ilyenben szerintem még sosem láttam őket.

10 hónapja
Nomac New England Patriots 4 138 — balazs.t85@gmail.com
Ma minden pofon jó helyre megy, de inkább a City hogy maradjon nekik a kettős terhelés.
10 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 13 066
Nem Gundi van, ez már jó
zacknorb
rtl+ gondolom
szal streamet kell keresni
Negritis, a vajda
Hola Football App

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
10 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 930 — Cowboys fan
jól van, akkor inkább a Monaco-Benfica győztesét kérnék, köszönjük
10 hónapja
Nem Gundi van, ez már jó
zacknorb
rtl+ gondolom
szal streamet kell keresni

10 hónapja
Nem Gundi van, ez már jó

Poloska vagyok.
10 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Ezeket az nb2-es Honvéd meg Vasas meccseket végignézni igazi szadomazo élmény lehetett, így az összefoglalókat olvasva.
Kampman
Én már direkt nem is néztem, pontosan tudtam hogy ez a nézhetetlen, alibiző, beszari szarhalom lesz játék helyett.
De amíg ez a vezetés van, nem is lehet semmi másra számítani.
warr_b
egyébként mennyi most a belépö egy Vasas meccsre kb? Sose voltam még abban a stadionban. Lehet egyszer ki kéne nézni. 😀
Toto21
kb 10 éve mentünk le Kaposvárra, egy Kaposvár-Pmfc meccsre, ott futottunk össze egy sráccal, aki kecskeméti volt és azt ecsetelte, hogy itt vannak a családdal, gondolta kijön a meccsre
hááát kb 2 percig álltunk lefagyva, hogy mégis mi baja lehet ennek az embernek, hogy egy ilyen ótvar meccsre kijön
NB2
Esküszöm nálunk megye 4-ben jobb meccsek vannak😜
JC6 (Mr. Miele)
Én még vagy 20 éve sodródtam ki egy sokadosztályú Pénzügyőr meccsre, semmivel se volt rosszabb, mint egy random NB1-es. A kapusra a mai napig emlékszem. 😉

10 hónapja
amúgy tudom hogy az NBAben is így van, de fasznak hivogatják ki a bírót
arra kéne hogy legyen a VAR hogy megoldja helyette

10 hónapja
donnaruma mákosguba

10 hónapja
Sinisa New England Patriots 3 146 — Gràcies Pep!
Ez jó:
 www.youtube.com/watch?v=3yeQHM2860E

(TT/Dárdai)

Szerkesztette: Sinisa

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
10 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 930 — Cowboys fan
Ezeket az nb2-es Honvéd meg Vasas meccseket végignézni igazi szadomazo élmény lehetett, így az összefoglalókat olvasva.
Kampman
Én már direkt nem is néztem, pontosan tudtam hogy ez a nézhetetlen, alibiző, beszari szarhalom lesz játék helyett.
warr_b
egyébként mennyi most a belépö egy Vasas meccsre kb? Sose voltam még abban a stadionban. Lehet egyszer ki kéne nézni. 😀
Toto21
kb 10 éve mentünk le Kaposvárra, egy Kaposvár-Pmfc meccsre, ott futottunk össze egy sráccal, aki kecskeméti volt és azt ecsetelte, hogy itt vannak a családdal, gondolta kijön a meccsre
hááát kb 2 percig álltunk lefagyva, hogy mégis mi baja lehet ennek az embernek, hogy egy ilyen ótvar meccsre kijön
NB2
én is mentem ki pmfc-meccsre, amikor a nagyszüleimnél voltam éppen (az Esztergárban).
mondjuk asszem Pécs-Honvéd volt, szóval a piros-fekete-fehér csíkos rövidnadrágban egyik oldalról sem lógtam volna ki 😊
10 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 559
Kampman
warr_b
Toto21
NB2
Esküszöm nálunk megye 4-ben jobb meccsek vannak😜
10 hónapja
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Kampman
warr_b
Toto21