Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
Esztet nemértem én mit beszél ez a riporterMi az hogy már most meghosszabbítja NB1-es tagságát a Nyíregyháza? Minden mögöttük lévőnek még van 2 meccse és a Loki előtt 5 ponttal mennek..
11 hónapja
BREAKING: Real Madrid agree all details of deal to sign Dean Huijsen, here we go! 🤍⭐️Az meg ki a 🍆M?
Huijsen undergoing medical NOW then set to sign five year deal until 2030, Real Madrid will pay £50m to Bournemouth.
Giuntolit de kibasznám a Juventustól...
Beki
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Így, hogy bennmarad a Szpari, Németh Barna igazán nem szükséges, maradhatna a Vasasban.Vételi opciónk van rá. Sokkal inkább ő, mint az ilyen Radó, Rácz, Szánthó féle selejtek...
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
11 hónapja
Ez hogy nem volt les?
11 hónapja
Így, hogy bennmarad a Szpari, Németh Barna igazán nem szükséges, maradhatna a Vasasban.
Poloska vagyok.
11 hónapja
ezek tények. ha nb2 akkor nb2, nem dől össze a világ, majd visszajutnak. senkinek nem ezzel van a baja, hanem amit Garancsi csinált a klubbal. de úgy néz ki elég 1 fejér megyei csapat. amúgy én kint voltam minden nb2-es meccsen, és csont nélkül vissza is jöttünk.Fáj mi? Na majd pár év nb2 alázatra tanít 😀a Szpari az elmúlt 3-4 meccset nagy mákkal nyerte, 1 gólokkal.Szerintem az Újpest és Vidi is mögöttetek van, szóval reális a 8. helyNekem fixa ideám, hogy mi (Szpari) vagyunk a leggyengébb csapat az NB1-ben, ehhez képest lehet nyolcadikok leszünk.jó nézni ezt a bajnokságért megszakadó Pusit a kieső Kecsó ellen 😀 még azt hihetném hogy.Ez a Kecsó amúgy 2025-ben alapozó mutatókat tekintve elég jó, csak nonstop X-eltek és a produktum elmaradt.
petey
zacknorb
Szokol
JC6 (Mr. Miele)
petey
Szokol
11 hónapja
Ez hogy nem lett tizi? Konkrétan teljesen oldalra kinyújtott kézzel, kézfejjel blokkolta Hojlund a kapura tartó lövést

11 hónapja
Fáj mi? Na majd pár év nb2 alázatra tanít 😀a Szpari az elmúlt 3-4 meccset nagy mákkal nyerte, 1 gólokkal.Szerintem az Újpest és Vidi is mögöttetek van, szóval reális a 8. helyNekem fixa ideám, hogy mi (Szpari) vagyunk a leggyengébb csapat az NB1-ben, ehhez képest lehet nyolcadikok leszünk.jó nézni ezt a bajnokságért megszakadó Pusit a kieső Kecsó ellen 😀 még azt hihetném hogy.Ez a Kecsó amúgy 2025-ben alapozó mutatókat tekintve elég jó, csak nonstop X-eltek és a produktum elmaradt.
petey
zacknorb
Szokol
JC6 (Mr. Miele)
petey
11 hónapja
a Szpari az elmúlt 3-4 meccset nagy mákkal nyerte, 1 gólokkal.Szerintem az Újpest és Vidi is mögöttetek van, szóval reális a 8. helyNekem fixa ideám, hogy mi (Szpari) vagyunk a leggyengébb csapat az NB1-ben, ehhez képest lehet nyolcadikok leszünk.jó nézni ezt a bajnokságért megszakadó Pusit a kieső Kecsó ellen 😀 még azt hihetném hogy.Ez a Kecsó amúgy 2025-ben alapozó mutatókat tekintve elég jó, csak nonstop X-eltek és a produktum elmaradt.
petey
zacknorb
Szokol
JC6 (Mr. Miele)
11 hónapja
Dió, főleg ősszel orbitális felülteljesítés, meg tavasszal is azért valamennyi.Szerintem az Újpest és Vidi is mögöttetek van, szóval reális a 8. helyNekem fixa ideám, hogy mi (Szpari) vagyunk a leggyengébb csapat az NB1-ben, ehhez képest lehet nyolcadikok leszünk.jó nézni ezt a bajnokságért megszakadó Pusit a kieső Kecsó ellen 😀 még azt hihetném hogy.Ez a Kecsó amúgy 2025-ben alapozó mutatókat tekintve elég jó, csak nonstop X-eltek és a produktum elmaradt.
petey
zacknorb
Szokol
JC6 (Mr. Miele)
Poloska vagyok.
11 hónapja
Szerintem az Újpest és Vidi is mögöttetek van, szóval reális a 8. helyNekem fixa ideám, hogy mi (Szpari) vagyunk a leggyengébb csapat az NB1-ben, ehhez képest lehet nyolcadikok leszünk.jó nézni ezt a bajnokságért megszakadó Pusit a kieső Kecsó ellen 😀 még azt hihetném hogy.Ez a Kecsó amúgy 2025-ben alapozó mutatókat tekintve elég jó, csak nonstop X-eltek és a produktum elmaradt.
petey
zacknorb
Szokol
11 hónapja
Nekem fixa ideám, hogy mi (Szpari) vagyunk a leggyengébb csapat az NB1-ben, ehhez képest lehet nyolcadikok leszünk.jó nézni ezt a bajnokságért megszakadó Pusit a kieső Kecsó ellen 😀 még azt hihetném hogy.Ez a Kecsó amúgy 2025-ben alapozó mutatókat tekintve elég jó, csak nonstop X-eltek és a produktum elmaradt.
petey
zacknorb
11 hónapja
jó nézni ezt a bajnokságért megszakadó Pusit a kieső Kecsó ellen 😀 még azt hihetném hogy.Mivan, nyertek, nem? 😊
petey

11 hónapja
Szerintem Gera is letehetné a lantot, azért na, 3 csapat és 3 borzalom után sokan elgondolkoznának..
11 hónapja
jó nézni ezt a bajnokságért megszakadó Pusit a kieső Kecsó ellen 😀 még azt hihetném hogy.Ez a Kecsó amúgy 2025-ben alapozó mutatókat tekintve elég jó, csak nonstop X-eltek és a produktum elmaradt.
petey
Poloska vagyok.
11 hónapja
jó nézni ezt a bajnokságért megszakadó Pusit a kieső Kecsó ellen 😀 még azt hihetném hogy.
11 hónapja
Micah Richards valahol nagyon mosolyog.Holnap este L1, kötelező program: Nice-BrestSzép Mell? Wtf?
warr_b
ThundersNFL a Paraszt
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
BREAKING: Real Madrid agree all details of deal to sign Dean Huijsen, here we go! 🤍⭐️Huijsen undergoing medical NOW then set to sign five year deal until 2030, Real Madrid will pay £50m to Bournemouth.
Giuntolit de kibasznám a Juventustól...
11 hónapja
Holnap este L1, kötelező program: Nice-BrestSzép Mell? Wtf?
warr_b
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Holnap este L1, kötelező program: Nice-Brest

11 hónapja
Azért mindennek van határa 😊Ezért legyél még most Jax drukker!iktriad megtalál azt jól megver 😊Nagecc, akkor vissza az egész, tőle pont félek
NB2
warr_b
Az idei SB győzelmünk után már késő.
Őszentsége Sobri Jóska

11 hónapja
Ezért legyél még most Jax drukker!iktriad megtalál azt jól megver 😊Nagecc, akkor vissza az egész, tőle pont félek
NB2
warr_b
Az idei SB győzelmünk után már késő.
11 hónapja
Nagecc, akkor vissza az egész, tőle pont félekiktriad megtalál azt jól megver 😊Most miért kellett lebuktatnod?sztem csak warr jegyuzerkedik.
Lol, Nagy Miki nem nyitja meg a teljes vendégszektort, erre ez történik, xdd
zacknorb
csebi
warr_b
NB2

11 hónapja
A Championship mezőnyében kevés balhátvéd tölt be olyan komplex szerepet, mint Callum #Styles. A West Bromwich Albion magyar válogatott játékosa az átigazolása utáni első hetekben még a padon várta a lehetőséget – de amikor megkapta, nem eresztette. Ma már kihagyhatatlan ember.Progresszió, labdabiztonság, taktikai alkalmazkodás – ezek révén nemcsak a saját teljesítménye fejlődött, hanem a csapat játéka is látványosan átalakult.
A Légiós Lesen új epizódjában megvizsgáljuk, hogyan lett egy korábbi középpályásból stabil balhátvéd, milyen számokkal segíti a támadásokat, és mik azok a területek, ahol még van hová fejlődnie.
Nemcsak a statisztikák mesélnek – a stílusa és a körülötte zajló változások legalább ennyire beszédesek.
-forrás:tükörszélső