bowl.hu div. 2./A

16 feliratkozó

7 hónapja
törölt kristof New York Giants Miami Hurricanes 1 120 — Browns GM
bowl.hu div. 2./A - 2024 edition

eaglesmcnabb – Kartal City Chiefs
Winters – Fehérvár Giants
shawnka – Bijani Mustar
JohnKerla – DB_ Dealers
Peci1991– Kunhegyes Frogs
cartman023 – Cartman Team
Hanni – Coruscant Knights
wmitty – Walter Mitties
kingpeti83 – King Saints
Dzseno – Pittsburgh Bonegrinders
törölt kristof – Los Stormtroopers
ThundersNFL – Szolnok City Patriots
schuldid – Super Bowl Bound
csi77 – Gangsters 77
Janek – Janos's Scary Team
atmo shenton – atmo shenton
Cruyffista – Mile High Jokers
xernon – Sztrovacsek

ha valamit elírtam, változott bárkinek a nickje, csapatneve, szóljon.

draft: 2024.09.02 - 20:00

Szerkesztette: törölt kristof
2 hónapja
1. cartman023 – Cartman Team (playoff győztes)
2. Janek – Janos's Scary Team
3. kingpeti83 – King Saints
4. Peci1991– Kunhegyes Frogs
5. shawnka – Bijani Mustar
6. eaglesmcnabb – Kartal City Chiefs (alapszakasz győztes)
7. Cruyffista – Mile High Jokers
8. Hanni – Coruscant Knights
9. wmitty – Walter Mitties
10. törölt kristof – Los Stormtroopers
11. csi77 – Gangsters 77
12. schuldid – Super Bowl Bound
13. JohnKerla – DB_ Dealers (alapszakasz utolsó)
14. atmo shenton – atmo shenton
15. ThundersNFL – Szolnok City Patriots
16. Winters – Fehérvár Giants
17. Dzseno – Pittsburgh Bonegrinders
18. xernon – Sztrovacsek (osztályozó utolsó)

gratula mindenkinek, különösen a két feljutónak, köszi a szezont!

Zolika
inaktív csapat nem volt

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
2 hónapja
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 932
törölt kristof
Be tudnál tenni egy végeredményt, megjelölve a feljutókat és a kiesőket! Ha volt inaktív, akkor kérlek azt is írd meg!

(Feljut az alapszakasz győztes és a rájátszás győztes. Ha ugyanaz a kettő, akkor a döntő vesztese a másik feljutó.
Kiesik az alapszakasz utolsó és a rájátszás utáni utolsó helyezett. Ha ugyanaz a kettő, akkor a rájátszás után utolsó előtti a másik kieső.)

3 hónapja
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 428 — Tyrone Creek
Gratula Cartman és ZsomBoy!
eaglesmcnabb
Grat grat, szép volt Cartman! Végül csak a rájátszás meccsünk lett a döntő, de micsoda menetelés volt! Sok sikert ott magasan nektek!
3 hónapja
cartman023 Indianapolis Colts 888
Köszönöm! Őszintén tegnap nem hittem, hogy ebből lehet valami még.
Jó szezon volt, főleg az alapszakasz a sok pozitív mérleg csapattal.
3 hónapja
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 909 — Bears & Illinois fan
Gratulálok a feljutóknak, a szar szezonom ellenére elmondhatom magamról, hogy mindkét feljutót megvertem....😀
Amúgy vicc, hogy végül 11. lettem, az utolsó fordulóban én szereztem a legtöbb pontot, pedig a szezonban messze a legkevesebbet, mégsem estem ki.

A szezonról:
Tavaly végig szenvedtem, az utolsó fordulóban derült ki, hogy bent maradok, de akkor hivatkozhattam az autodrftra. Idén nagyon készültem, aztán sikerült egy nem sokkal jobbat kotyvasztanom. Kezdem a szakértelmemet megkérdőjelezni 😊
A tavalyival ellentétben egyébként meglepően jól kezdtem (4-2), bár látszódtak már a viharfelhők, a győztes meccseken még tűrhető számokat hoztam. Gyakorlatilag ez mentette meg a szezont, mert onnantól csak egyet nyertem az alapszakaszban, többször 150-160 szerzett ponttal. Kétszer kaptam ki 1,5 ponttal, tavaly is, korábban nyertem ezeket, mostanában adja vissza a sors 😊
A PO-ban viszont mindhárom meccsemet megnyertem, a mákfaktorral, mert valószínűleg más meccseken kikaptam volna.

Alant a szezon előtti várakozás és kiemelve a mostani gondolatok.

Még egyszer gratula a feljutóknak, a kiesőknek kitartás, várunk vissza!

BÚÉK

Korai értékelő:
Tavaly autodraftom volt, majdnem kiestem, most én draftolhattam, nem vagyok sokkal elégedettebb.

QB: Stroud, Lawrence - ha nem one year wonder a srác, szép szezonja lehet, Lawrence pedig korrekt csere.
Stroud teljesítménye volt a leginkább problémás, a 7. héttől bezuhant és onnan 17 pontnál egyszer sem csinált többet. Mire észbe kaptam, hogy lecseréljem, Lawrence megsérült. Végül Mac Jones lett a kezdőm az utolsó két meccsen, nem bántam meg

RB: Pacheco, Stevenson, Allgeier, Dowdle - tavaly nem volt első számú futóm, ez volt a legnagyobb problémám. Hát idén sem vagyok túl elégedett. Pacheco remélem hozza a RB1 szintet, Stevenson pedig pedig a RB2-nél jobb lesz, akkor nem lesz gond. Allgeier megkeseríthetné Bijan életét, Dowdle abszolút csere.

Pacheco sérülése volt a másik gond, gyakorlatilag két fordulóig lehetett rá számítani, bár Stevenson és Dowdle is jobban szerepelt, mint vártam, sajnos általában vagy egyik vagy másik volt jó, egyszerre ritkán. Ettől függetlenül nem itt ment el a hajó

WR: Nacua, Diggs, Reed, Thielen - Nacuatól sokan idegenkedtek, nála ugyanaz érvényes mint Stroudnál, rizikós, várható némi visszaesés, de azért remélem hozza magát. Diggset a sebessége miatt választottam, Thielent a neve miatt, az igazi sleeper viszont Reed lesz...😊 Viccen kívül, itt sem vagyok elájulva.

Nacua hamar kiesett, de a végén lehetett rá számítani, Diggs jobb volt, mint vártam, de ő is kiesett, Reed az elején hasított, aztán összezuhant, Thielen is sokat kihagyott, kidobtam, az utolsó meccsen ellenem játszott, 27 pontot hozva 😊

TE: Hill - a svájci bicska sosem volt talán még nálam, az átlagnál talán többet hoz.
Sajnos, túl sokat volt sérült, kidobtam. Később fura volt látni egy trade alapjaként. A cserébe hozott Kmet túl sokáig volt kezdő nálam..

DT: Hardgrave, Odighizuva - korrekt kezdők, cserém nincs

Másokkal fejeztem be a szezont, általában max közepes emberekkel.

DE: Hendrickson, Gary, Huff - Egy jó kezdő, két ergyább, kicsit kevesebbet tudtam ide befektetni, mint akartam.

Hendrickson végig volt, Gary sajnos nem, Huffért nem volt kár.

LB: E. Jones, Thompson, Deablo, Roberts, Chenal - A kezdők jók, van cserém, ezzel az egységgel nem lesz gond

Csak Jones maradt a csapatban, Thompson lesérült hamar, Roberts gyenge volt, Chenalt és végén Deablot kissé nagyvonalúan kidobtam, máshol kezdők voltak, Roberts gyenge volt. A végére sikerült találni hasznos kezdőket, így nem itt volt a gond

CB: McCollum, Williams - abszolút letojtam a posztot, a végén húztam őket, talán ide a legkönnyebb a waiveren találni embert
McCollum végig maradt közepes eredménnyel, a másik helyre többeket rotáltam, nem mindig voltak jók.

S: Brisker, Curl, Bell - két elit kezdő, egy jó csere, Bears drukkerként duplán remélem, hogy Brisker pályára tud lépni már hétvégén. Ez a poszt rendben lesz.

Na ez a poszt, ahol szenvedtem még. Brisker is megsérült, a helyére találtam valakiket, de nem voltak kimagaslóak, Curl szépen lassan leépítette magát, ahogy Bell is. Ez sokat segített, hogy a szar szezonom lett.

K: Hopkins
P: Hayball
HC: Texans - utóbbi hármat már autodraftoltam.
A HC-t elég sokáig megtartottam, nem volt rossz.

Összegzés: Sajnos, nem vagyok túlságosan elégedett, ez most egy középcsapatnak tűnik. Az elsődleges cél a bent maradás természetesen, de jó lenne már a PO-.ért küzdeni. Így a meccsek előtt ez nem tűnik reálisnak, remélem megcáfolnak a fiúk.

5-9 alapszakasz eredmény 16. hellyel. Nyilván nem ezt tűztem ki célul, bár a PO-ban sikerült 3x nyerni. Jövőre jobban odafigyelek...😊
csi77

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
3 hónapja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 295 — Apu ökölbeszorított keze
Gratulálok a bajnoknak igazi előszezon meccs volt hangulatra.

3 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 958 — je suis poloska
Gratula Cartman és ZsomBoy!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
Peci1991 Green Bay Packers 167
Gratula a bajnoknak és a feljutóknak, valamint ezer köszönet az idei szervezésért is. Ősszel találkozunk ugyanitt!
3 hónapja
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 774 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Grt a Cartman bandának a bajnoki címhez👏👏👏👏👏👏👏

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Goff lesz a mérleg nyelve.
Sajnos a lb nulllázás nem segített nekem. Igaz ott is lett egy

3 hónapja
Amikor kiesik a qb,wr,lb,lb egy héten az nem azt jelenti hogy esélyes vagy…

3 hónapja
Kell az utolsó körös W is ez mellé ha nem akarok kiesni......
ThundersNFL a Paraszt
Már nem esel ki, grat!
csi77
Hát nem tudom....
ThundersNFL a Paraszt
Nyertél az előző héten, így a 15-16. helyért küzdesz most, mindkettő bentmaradó hely.

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
3 hónapja
Jól esik, hogy én búcsúztathatlak el a másodosztálytól Csabus egy 4. hellyel! <3
3 hónapja
ThundersNFL a Paraszt
Már nem esel ki, grat!
csi77
Hát nem tudom....

Draft

3 hónapja
ThundersNFL a Paraszt
Már nem esel ki, grat!

Hajrá Bad Bones!
3 hónapja
Bár már a múlt heti győzelemmel bentmaradtam, tovább folytattam a legkevesebb ponttal győzés folyamatát., a mákfaktort....😊 Hihetetlen szar a csapatotm, de még be is variáltam, hogy még kevesebb pontom legyen. 😀

Boldog Karácsonyt!

Hajrá Bad Bones!
3 hónapja
Urak! Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
3 hónapja
Amilyen őrült szezon volt ez mindenkinek még bármi lehet! Hajrá!

Én jól kiganéztam magam alól megint, bíztam benne, hogy szorossá tudom tenni az elődöntőt, de nem nagyon jött össze! Gratula Janek, sok sikert a döntőhöz!

Hurts out
Jó kis szezon volt.
Grat KF
Janek
Peci1991
Köszönöm!
Ott már nem látom hogy mi lesz Hurts meg WR nélkül… azaz de 2 .hely
Janek
3 hónapja
Én jól kiganéztam magam alól megint, bíztam benne, hogy szorossá tudom tenni az elődöntőt, de nem nagyon jött össze! Gratula Janek, sok sikert a döntőhöz!

Hurts out
Jó kis szezon volt.
Grat KF
Janek
Peci1991
Köszönöm!
Ott már nem látom hogy mi lesz Hurts meg WR nélkül… azaz de 2 .hely

3 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 958 — je suis poloska
Második kiemeltként nem nagyon értem miért a harmadikkal kell játszanom az elődöntőt..

Amikor a nyolcadik is még versenyben van..
Legjobb kiemelés a legrosszabb ellen ez mindenhol így van...

Bele is buktam, hogy ezt az alapvető szabályt itt nem alkalmazzuk

Ezzel nincs feljutás sem?
kingpeti83
Mert első kiemeltként én is ezen az ágon voltam, csak az előző héten leszopatott az alapszakasz 8. A darts vb-től elkezdve a teniszig mindenhol így van ez egyébként.

Ezen a héten bezzeg megint tudnak focizni ezek a gyökerek, pedig még a sérült kickert se sikerült kiraknom időben. Hajamra kenhetem ezt is.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
skill játékosaim, amikor már vége a szezonnak:

🤠

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
3 hónapja
Második kiemeltként nem nagyon értem miért a harmadikkal kell játszanom az elődöntőt..

kingpeti83
Nem flexibilis ez, fix ágrajz van, mint a college playoffnál. Mindenki azon az ágon marad végig, amin elkezdte a PO-t.
3 hónapja

Draft

3 hónapja

Hurts out
Jó kis szezon volt.
Grat KF
Janek
3 hónapja
kingpeti83 81