bowl.hu div. 2./A
16 feliratkozó
7 hónapja
bowl.hu div. 2./A - 2024 editioneaglesmcnabb – Kartal City Chiefs
Winters – Fehérvár Giants
shawnka – Bijani Mustar
JohnKerla – DB_ Dealers
Peci1991– Kunhegyes Frogs
cartman023 – Cartman Team
Hanni – Coruscant Knights
wmitty – Walter Mitties
kingpeti83 – King Saints
Dzseno – Pittsburgh Bonegrinders
törölt kristof – Los Stormtroopers
ThundersNFL – Szolnok City Patriots
schuldid – Super Bowl Bound
csi77 – Gangsters 77
Janek – Janos's Scary Team
atmo shenton – atmo shenton
Cruyffista – Mile High Jokers
xernon – Sztrovacsek
ha valamit elírtam, változott bárkinek a nickje, csapatneve, szóljon.
draft: 2024.09.02 - 20:00
Szerkesztette: törölt kristof
több mint 14 éve
én óvatosan nem bántásból megkérdezném, hogy ezt miért is ide írtad, de hagyjuk
több mint 14 éve
(technikai helpdesk:még nem
szerintetek azt be lehet állítani, hogy a topik kommentjei fordított időrendben jelenjenek meg, felül az újabb - ahogy a régi fórumban volt?)wmitty

több mint 14 éve
(technikai helpdesk:szerintetek azt be lehet állítani, hogy a topik kommentjei fordított időrendben jelenjenek meg, felül az újabb - ahogy a régi fórumban volt?)
Otthonom MisColts
több mint 14 éve
Ok.Nyilván előrébb kerültél, ha egy előtted lévő embert kivettünk, és nem az ő helyére, hanem a végére került valaki.bent vagyok, jó lesz az utolsó hely max lesz mire fogni ha szarul megy 😊kristofAkkor ezek szerint ez a sorrend most már fixnek vehető? Mert most megint egy hellyel előrébb kerültem a draftsorrendben aminek mondjuk örülök, csak jó lenne már pontosan tudni, h ki hányadik, a draftstratégia miatt.Szesze
Mostmár fix a sorrend.Döme
több mint 14 éve
Nyilván előrébb kerültél, ha egy előtted lévő embert kivettünk, és nem az ő helyére, hanem a végére került valaki.Akkor ezek szerint ez a sorrend most már fixnek vehető? Mert most megint egy hellyel előrébb kerültem a draftsorrendben aminek mondjuk örülök, csak jó lenne már pontosan tudni, h ki hányadik, a draftstratégia miatt.SzeszeMent. Most viszont annyi van, hogy draftra téged rakott be utolsónak kristof, a többi maradt ahogy volt. Remélem nem gáz. Ha mégis, akkor csinálok új sorsolást a többiek belegyezésével.Dömebent vagyok, jó lesz az utolsó hely max lesz mire fogni ha szarul megy 😊kristof
Mostmár fix a sorrend.
több mint 14 éve
Ment. Most viszont annyi van, hogy draftra téged rakott be utolsónak kristof, a többi maradt ahogy volt. Remélem nem gáz. Ha mégis, akkor csinálok új sorsolást a többiek belegyezésével.DömeSztem csináljunk újat 😀 Nem én vagyok az utolsó 😀
több mint 14 éve
Akkor ezek szerint ez a sorrend most már fixnek vehető? Mert most megint egy hellyel előrébb kerültem a draftsorrendben aminek mondjuk örülök, csak jó lenne már pontosan tudni, h ki hányadik, a draftstratégia miatt.Ment. Most viszont annyi van, hogy draftra téged rakott be utolsónak kristof, a többi maradt ahogy volt. Remélem nem gáz. Ha mégis, akkor csinálok új sorsolást a többiek belegyezésével.Dömebent vagyok, jó lesz az utolsó hely max lesz mire fogni ha szarul megy 😊kristof
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ment. Most viszont annyi van, hogy draftra téged rakott be utolsónak kristof, a többi maradt ahogy volt. Remélem nem gáz. Ha mégis, akkor csinálok új sorsolást a többiek belegyezésével.Dömebent vagyok, jó lesz az utolsó hely max lesz mire fogni ha szarul megy 😊
több mint 14 éve
Ment. Most viszont annyi van, hogy draftra téged rakott be utolsónak kristof, a többi maradt ahogy volt. Remélem nem gáz. Ha mégis, akkor csinálok új sorsolást a többiek belegyezésével.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Akkor erre a v.kristof@c2.hu címre mehet a meghívó?Dömeigen
több mint 14 éve
Akkor erre a v.kristof@c2.hu címre mehet a meghívó?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
jövök akkor ide, Newman-ek írtam pmet h vegyen ki a div3as ligából és szerezzenek vkit a helyemre (pl BigL)
több mint 14 éve
Jaja, Jake már itt van.Dömeakkor ha eddig nem ugrált senki a helyért, akkor igazold le kristófot

több mint 14 éve
Jaja, Jake már itt van.
több mint 14 éve
Itt vagyok, ragyogok, bent is vagyok a ligában, minden oké, a többiek a második helyért mennek. 😊nem Jakehomer? mint tavalyi bajnok div3banHöriItt valami nagy gebasz van. Azt írta nekem Döme, hogy Göbi még benne van a ligában, pedig ő feljutott.Úgy emlékszem tenorx mellett kristof, és még valaki jelentkezett ide, aztán tenorx lett ugye bevéve, a másik kettő meg nem. Akkor az kéne hogy kristof ide feljön div3-ból, oda meg bekerül valaki az ő helyére.Döme
Ezzel mi a helyzet?haromt
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
nem Jakehomer? mint tavalyi bajnok div3banItt valami nagy gebasz van. Azt írta nekem Döme, hogy Göbi még benne van a ligában, pedig ő feljutott.Úgy emlékszem tenorx mellett kristof, és még valaki jelentkezett ide, aztán tenorx lett ugye bevéve, a másik kettő meg nem. Akkor az kéne hogy kristof ide feljön div3-ból, oda meg bekerül valaki az ő helyére.Döme

több mint 14 éve
Itt valami nagy gebasz van. Azt írta nekem Döme, hogy Göbi még benne van a ligában, pedig ő feljutott.Úgy emlékszem tenorx mellett kristof, és még valaki jelentkezett ide, aztán tenorx lett ugye bevéve, a másik kettő meg nem. Akkor az kéne hogy kristof ide feljön div3-ból, oda meg bekerül valaki az ő helyére.
több mint 14 éve
Kell egy helyettes.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Itt valami nagy gebasz van. Azt írta nekem Döme, hogy Göbi még benne van a ligában, pedig ő feljutott.Ezzel mi a helyzet?
több mint 14 éve
Ja én vagyok, csak 2 hétig nem voltam gépnél, bocs.A Dombóvár Brewers tulaja írja már be hogy ki ő, mert sehol nem lelem. 😀Dömelakhely alapján GyaluHöri

több mint 14 éve
A Dombóvár Brewers tulaja írja már be hogy ki ő, mert sehol nem lelem. 😀Dömelakhely alapján Gyalu

több mint 14 éve
Az ide-oda variálásban az jött ki, hogy Göbi a div1-ben is ott van meg nálunk is. Ki volt az aki a helyére jött amikor felment?
több mint 14 éve
A Dombóvár Brewers tulaja írja már be hogy ki ő, mert sehol nem lelem. 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A kommish küldjön nekem egy liganévsort PM-ben (Csapatnév+itteni user) meg egy draft időpontot Kösz