Armed Forces Bowl
több mint 5 éve
jó, átírtam
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Players : Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante/Valencia, Rákóczi / NBA : Mavericks [Doncic, Porzingis]
NHL : Ducks / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc Marquez
NASCAR : #22 Joey Logano, #11 Denny Hamlin, #9 Chase Elliott
Cycling : Quintana, Cras, Pogacar / Figure Skating : Zagitova & Medvedeva
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Ricky Evans, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz

több mint 5 éve
legalább megvan Mariota Pac12 rekordja 😛Mariots az alattad kommentelő fórumtárs aláírásából kiindulva
Drip
Steelhammer jó védő, de hogy ennyit számít a hiánya, azt nem gondoltam volna 8)

"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
legalább megvan Mariota Pac12 rekordja 😛

több mint 5 éve
Mennyi egy bowl meccsen az egy csapattól szerzett legtöbb pont, ezt most a Golden Bears szeretné megdönteni
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Players : Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante/Valencia, Rákóczi / NBA : Mavericks [Doncic, Porzingis]

több mint 5 éve
jó estét, további jó meccs nézéstnem nagyon van veszélyben az előny
látom Goffék nagyon vezetnek, továbbra is GO Cal Golden Bears
Heisman Trophy

több mint 5 éve
jó estét, további jó meccs nézéstlátom Goffék nagyon vezetnek, továbbra is GO Cal Golden Bears

több mint 5 éve
rontani nem rontott az biztos 😊 Lynch már érdekesebb lesz holnap az Auburn ellen, na meg remélem, hogy az ezután következő Russell Athletic Bowl igazolja az elvárásokat majd...

"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Nem hiszem, hogy ez a meccs nagyban befolyásolná Goff draft stockját, annyira gyenge az ellenfél, de impresszív a srác.
Perception is reality.
több mint 5 éve
félek, hogy a pontokat innen már főleg csak a Cal fog szerezni, ha hátrányban az Air Force elkezd egyre többet passzolnija ez ilyen tipikus átlagos színvonalú, de változatos 70-80 pont körüli adok-kapoknak néz kiez 100-ba fog inkább már nézni, ha így haladunk
baggio
balentin

több mint 5 éve
ja ez ilyen tipikus átlagos színvonalú, de változatos 70-80 pont körüli adok-kapoknak néz kiez 100-ba fog inkább már nézni, ha így haladunk
baggio
több mint 5 éve
Vagy a Cal hagyott sok időt az AFA-nak 😊 bár tulajdonképp mindegy, mert úgyse tud annyi pontot szerezni a Falcons offense, amennyi elég lenne ez a Cal támadósor ellen

több mint 5 éve
Teljesen esélytelen az AF D, Goff ma annyi TD-t oszthat ki, amennyit nem szégyell
Perception is reality.
több mint 5 éve
Túl sok időt hagytak a Calnek
Perception is reality.
több mint 5 éve
Három embert blokkolt meg a TE 😊
Perception is reality.
több mint 5 éve
Persze, ha kikapnak majd én is erre fogom 😊 bár kétségtelenül meglepő volt a rájuk tett 35 pontA Bowling Green meg a Utah St már elbaszta a mixemet, hogy úgy mondjam,de gondoltam, ma kicsit megnyomom az esélyeseket és javítok a helyzetemen, hát nem fogok.
baggio
De jó kis play volt pedig, szépen visszaért a corner
Perception is reality.
több mint 5 éve
Persze, ha kikapnak majd én is erre fogom 😊 bár kétségtelenül meglepő volt a rájuk tett 35 pont

több mint 5 éve
Most nézem, hogy véletlenül az Air Force-ra tippeltem, basszus 😊
Perception is reality.
több mint 5 éve
Köszi!Mi történt?A labda már elrepült másfelé, Steelhammer meg utána indított még el egy szerelési kísérletet a Cal elkapón kicsit magasan úgy, hogy elsőre a sisakja érintkezett az ellenfél sisakjával. Semmi durva nem volt benne, csak egy egyszerű helmet-to-helmet contact, rögtön dobták is targetingre a zászlót és pillanatok alatt videóval is megerősítették... Erre írtam, hogy tulajdonképpen jogos, csak illene a szándékot is nézni, persze eddig már sose jutnak el. Kiszórni egy védőt ezért egész meccsre, miközben abszolút nem akart sérülést okozni, nevetséges
Jakehomer
baggio
Hát igen, ez a zero tolerancia átka
Perception is reality.
több mint 5 éve
Köszi 😀Vki egy jó streamet tud nekem linkelni ?wiz1.net/channel22
Taz
balentin
több mint 5 éve
Vki egy jó streamet tud nekem linkelni ?
több mint 5 éve
ja ez ilyen tipikus átlagos színvonalú, de változatos 70-80 pont körüli adok-kapoknak néz ki

több mint 5 éve
Mi történt?A labda már elrepült másfelé, Steelhammer meg utána indított még el egy szerelési kísérletet a Cal elkapón kicsit magasan úgy, hogy elsőre a sisakja érintkezett az ellenfél sisakjával. Semmi durva nem volt benne, csak egy egyszerű helmet-to-helmet contact, rögtön dobták is targetingre a zászlót és pillanatok alatt videóval is megerősítették... Erre írtam, hogy tulajdonképpen jogos, csak illene a szándékot is nézni, persze eddig már sose jutnak el. Kiszórni egy védőt ezért egész meccsre, miközben abszolút nem akart sérülést okozni, nevetséges
Jakehomer