NFL eredménykövetés
- 4 aktív topik
San Francisco 49ers - Arizona Cardinals
53
8
22:05
Dallas Cowboys - Baltimore Ravens
45
11
22:25, ARENA4 (Rio de Janeiro)
New Orleans Saints - Las Vegas Raiders
20
8
22:25
Tampa Bay Buccaneers - Minnesota Vikings
4
3
22:05
CFB követő 2026
2 feliratkozó
21 órája
Wisconsin 0-17-ről, az igen

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
21 órája
Akkor semmi változás első komolyabb ellenfèl máris bukta 😡😡😡😡
23 órája
Eleg volt egy jo jatek az iowanak 😀 megerdemli a michigan
23 órája
IOOOWAAAAAa futballistenek jóvá tették a WMU elleni botrányt
www.reddit.com/r/CFB/comments/1wr49lf/highlight_iowa_beats_michigan_on_the_last_play_of/
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
23 órája
hát átgyalogolnak rajtuk!

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
23 órája
Ole Miss 6-os és Jadan Baugh mikor jöhet Draftra? Baughnak lenne egy erős tippem. 😅
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 napja
a Florida se véletlenül volt favorit az Ole Miss ellenés hajrá Iowa, amit ők és a Wake Forest művel az NIL-érában relatíve semmi pénzből az óriási dolog

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 napja
www.reddit.com/r/CFB/comments/1wr13z4/highlight_uconn_miami_oh_uconn_recovers_their_own/This was a fumble recovered by Miami... but he handed it to a UConn player, so it's UConn's ball. https://t.co/bWRGbQb9UR
— Sickos Committee (@SickosCommittee) September 26, 2026
Videót is nézzétek meg hozzá, zseniálisan ahyabeteg, 10/10 sicko
zacknorb
Mateer xddJameis Winston is így kezdte anno...
GEORGIA SCOOPS UP JOHN MATEER’S FUMBLE FOR THE TD🐶
— On3 (@On3) September 26, 2026
(via ESPN) pic.twitter.com/47ZWZMa2M5
zacknorb

---
1 napja
Nem tudom ki hivja Michiganben az O# playeket, de eleg nagy csacsi....

1 napja
Mateer xddGEORGIA SCOOPS UP JOHN MATEER’S FUMBLE FOR THE TD🐶
— On3 (@On3) September 26, 2026
(via ESPN) pic.twitter.com/47ZWZMa2M5
1 napja
This was a fumble recovered by Miami... but he handed it to a UConn player, so it's UConn's ball. https://t.co/bWRGbQb9UR
— Sickos Committee (@SickosCommittee) September 26, 2026
Videót is nézzétek meg hozzá, zseniálisan ahyabeteg, 10/10 sicko
1 napja
Igen tudom de DAZNt nem akarok....Remélem a Disney+ egyszer a BigTennel is leszerződik 😏Tekintve hogy jópár évre most a Dazn vette meg nehezen hinném
dande2
kapitnono
1 napja
Remélem a Disney+ egyszer a BigTennel is leszerződik 😏Tekintve hogy jópár évre most a Dazn vette meg nehezen hinném
dande2

1 napja
Chambliss 😕Szerencsére saját lábon megy le
1 napja
Ole Miss?!?! Van egy potens passzjáték, de sérült Lacy. Jó ötlet vajon 4 futással kezdeni saját 30-nál 0 FD-ért. College foci, én így szeretlek 😂
1 napja
Remélem a Disney+ egyszer a BigTennel is leszerződik 😏
1 napja
Próbáltam eljinxelni de sajnos nem jött össze😀20-17, és a tennesse támad. 1:30 maradt. ...Fog ez a Vols még 10 pontot szerezni, vagy más is azt gondolja, váltani lehet meccset?Szerintem teljesen esélytelen. Én is inkább benyomom a BC - VT-t a Wake Louisville mellé
zacknorb
JustoVillar
Ventura
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
1 napja
Na, a Texas levédekezte Hail Maryt.
1 napja
aláz a UCLA, Bob Chesney is egy mágusValid top25ös csapat, pont láttam egyik TDjüket és akkor jöttem rá
r.baggio
1 napja
aláz a UCLA, Bob Chesney is egy mágus

---
1 napja
20-17, és a tennesse támad. 1:30 maradt. ...Fog ez a Vols még 10 pontot szerezni, vagy más is azt gondolja, váltani lehet meccset?Szerintem teljesen esélytelen. Én is inkább benyomom a BC - VT-t a Wake Louisville mellé
zacknorb
JustoVillar
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
1 napja
mi eza 20-17?
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
1 napja
És ott a blokkolt FG, Wake upset
1 napja
A Wake vs Louisville vagy a bírók VS Louisville? 😅legjobb párosítás ever, a 2007-es Orange Bowl volt az első college focimeccs, amit élőben néztem az elejétől a végéig
zacknorb
r.baggio