NFL eredménykövetés
- 4 aktív topik
San Francisco 49ers - Arizona Cardinals
53
8
22:05
Dallas Cowboys - Baltimore Ravens
45
11
22:25, ARENA4 (Rio de Janeiro)
New Orleans Saints - Las Vegas Raiders
20
8
22:25
Tampa Bay Buccaneers - Minnesota Vikings
4
3
22:05
New Orleans Saints - Las Vegas Raiders
26 perce
Ezt szeretem az amerikai fociban 😊 ugyanott vagyunk, ahol 14 másodperccel ezelőtt, csak 10 perccel később 😄
“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
26 perce
a pass rush abszolut semennyire nem letezik ma chase youngon kivul. tudjuk, hogy ez a csapat leggyengebb pontja, de ez a mai ez kritikan aluli eddig. cousinsnak minden snapnel 7-8 masodperce vanes ebbol a nagyon vekony egysegbol meg granderson is megserult most. ez nagyon nagy baj…
mate93
36 perce
a pass rush abszolut semennyire nem letezik ma chase youngon kivul. tudjuk, hogy ez a csapat leggyengebb pontja, de ez a mai ez kritikan aluli eddig. cousinsnak minden snapnel 7-8 masodperce van
39 perce
Amikor utoljára vezettünk az első negyedben (2024 szeptember 15. a Dallas ellen) még a Fidesz vezetett a közvélemény-kutatásokban. Mindkét sorozat véget ért.Amikor a Raiders utoljára Super Bowlt nyert, az MSZMP minden közvéleménykutatást tarolt.
MC12
42 perce
tovabbra is: franchise QB 😎
44 perce
A TE a fiatal qb legjobb barátja 😊
“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
57 perce
ezt a driveot mindig megmentettek a birok, amikor jott volna a FG… kicsit uncsi mar, hazai palyan is
59 perce
Elegge toljak a raiderst
59 perce
Ugyanmár 😄😄😄😄
1 órája
Amikor utoljára vezettünk az első negyedben (2024 szeptember 15. a Dallas ellen) még a Fidesz vezetett a közvélemény-kutatásokban. Mindkét sorozat véget ért.mindkettő túl sokáig tartott 😛
MC12
1 órája
Amikor utoljára vezettünk az első negyedben (2024 szeptember 15. a Dallas ellen) még a Fidesz vezetett a közvélemény-kutatásokban. Mindkét sorozat véget ért.
6 órája
22:25

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!