atapapa

New Orleans Saints LSU Tigers

atapapa
Utoljára láttuk
11 órája
Regisztrált
több mint 14 éve
Fórum hozzászólások
9 600Utolsó 10 fórum hozzászólás

29 napja
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 9 600 — #neverpunt
Ez a szerzodes allitolag tisztan valami 20 millio koruli ertekkel bir.

Gondolom tele teljesitmenyfuggo bonuszokkal, meg ugye voidable az osszes ev.
Stez
Ok, már értem mi akar ez lenni, de ez már tényleg nevetséges, hogy miként lehet kijátszani a salary cap szorításait. Átemenetileg.

iktriad
Nincs min csodálkozni, azt hiszem Loomis az egyetlen GM akinek az eredeti végzettsége könyvelő 😉 😀

Szerkesztette: atapapa

1 hónapja
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 9 600 — #neverpunt
ezt az népirtást baszki... nem fogunk a csapatra ismerni szeptemberben

2 hónapja
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 9 600 — #neverpunt
2x is lenyomtuk év közben ezeket a kutyaütőket... erre behúzzák a Lombardit...

Őrült egy világ van, na.
Rutin
Dehogyis, ez a normális.
A 2002-es Tampa úgy lett bajnok, hogy először a történelemben ugyanattól a csapattól kétszer is vereséget szenvedett.
Gondolom van egy tipped melyik csapat kente el kétszer is a későbbi bajnok száját.

2 hónapja
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 9 600 — #neverpunt
nem tudom mikor láttam ennyire rossz pass protectiont utoljára SB-n

2 hónapja
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 9 600 — #neverpunt
Lassan már csak egy kérdés vár megválaszolásra: fog-e olyan Tampa-játékos pontot szerezni, aki már tavaly is a keret tagja volt.

2 hónapja
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 9 600 — #neverpunt
According to @EliasSports The Buccaneers’ 6 first downs via penalty are already the most for a team in a #SuperBow

2 hónapja
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 9 600 — #neverpunt
Jensen ismét....

2 hónapja
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 9 600 — #neverpunt
Figyelem már egy ideje, ez a Jensen nem kicsit gyökér.

2 hónapja
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 9 600 — #neverpunt
Talan erdekes. Anno 2018-ban, mikor Mahomes meg padozott, vagyis egy meccset mar jatszott. Nem volt meg messze MVP szezon sem. Szoval azt mondta Payton, hogy komolyan gondolkozott, elvigyek Mahomest a drafton. Mivel szte nem Truby volt a legjobb QB eleve. Igazabol, ahogy o fogalmazott, eleteben ilyen jo QB prospectet nem latott.
Azert erdekes, mert a Saints 1/11re draftolt, elejuk mozgott be a Chiefs 1/10-re.
(1/12 pedig a Texans volt. Reid eskudozott a draft napjan, hogy elvittek volna Mahomest, ha nem megy fel. Azota a Texanstol is hallottuk, hogy Mahomes es Watson kozt vacillaltak.)

Arra celzok, mi is olvasgathatjuk a prospect elemzeseket, de nem tudjuk kibol mi lesz. Aki tenyleg ert hozza, jobb esellyel szurja ki a tehetseget. Mindegy a draft oldalak mit irnak. Ezert (is) nagy kincs egy jo HC peldaul.
ulpianus
4:30-tól érdemes nézni

2 hónapja
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 9 600 — #neverpunt
Szerintem amit egy Edző kaphat annál messze messze többet kapott.
Vállveregetés jár az FOnak.
Szerintem sok edző van aki ilyen lehetőségekkel ennél többet is kihozott volna belőle, nem mintha ez szégyenkezésre adna okot.

Arians nem egy nagy szám, de all in-t mondott. Brady Gronk Fournette AB bivaly front7 kész.
TSzabi
AZ OL közepe idén még átlagos sem volt, tavaly Kamara volt folyamatosan sérült, idén Thomas nem volt faktor.
Sanders rendben, onnantól viszont szinte nem volt egészséges egyszerre 3 elkapónk sem. Cook meg... 1 meccset nyerünk vele, 1-t bukunk miatta.
Nem Payton kérte meg Williamst hogy bassza el a Vikings ellen az utolsó playt. Nem Payton vette fel a Rams ellen bedobott sárga zászlót. Nem Payton kérte meg a 2019-es alapszakaszban kiemelkedő OL-t, hogy felejtsen el focizni a rájátszásra.

A Tampa meg pont szar hasonlat, rohadt potens offense volt már Brady és a sleppje nélkül is, 2 ezer yardos elkapóval, top 3 scoring offense-zel. Ott a védelem javult óriásit 2020-ra, ami meg nem Arians közvetlen érdeme.
Arians nem jobb edző, mint Sean, csak szerencsésebb amiért Brady karja még bírja. Winstonnal ő se nyert, ahogyan nem nyert volna Hillel sem.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 7 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 9 600 — #neverpunt
Ezen a héten már nem tudtam újabb kifogást keresni, így elkerülhetetlenné vált, hogy néhány playt ne nézzek meg mélyebben. És ha már így történt, megosztom veletek a látottakat.
Az első pontszerzésünk alapvetése talán ismerős lehetett valahonnan, akinek nem, annak majd az lesz pár kocka múlva.
A snap előtt a jobbon Jimmy, Meachem és Sproles állt fel, Brees mellett Pierre volt a back.
A védelem blitzet mutat, hátulról a safety fellép Thomasra emberezni, a pálya közepén lézengő egyetlen LB pedig a 3 elkapó felé veszi az irányt, de inkább területet fog.


Ezt hívják 3x1 felállásnak is, a strong side-ra (ahol a több elkapó van) gyakran játszanak a csapatok bubble screent is.
A védelem nem csak blitzet mutatott, hanem mind az öt LOS-on lihegő védő Brees-re rontott. Brees eljátssza Sproles-szal, hogy ez egy bubble screen lesz, Jimmy és Meachem pedig nyargal egyenesen az end zone felé.

Itt látni, hogy ez a kis fake mennyire eldöntötte a play kimenetelét. Dansby és Mathieu rögtön elindul Sproles irányába, de még Powers is hezitál egy pillanatra és csak utána kezd el visszafelé vágtatni.

Azonban így is yardokkal van lemaradva, hátul pedig a safety próbál középről kiérni Grahamékre. Neki akkor lett volna sansza bármit is alakítani a playen, ha a labda Jimmynek megy. Azzal hogy Meach volt a célpont, a S-nek Jimmy törékeny testén is túl kellett volna jutnia, hogy érdemben játékba avatkozhasson.

Powers még becsületből elrugaszkodott egy embereset, de a labdába csak akkor pöckölhetett volna bele, ha Brees azt aluldobja.


A foxnál rögtön mindenki Paytont dicsére a playdizájnért, pedig tavaly, Sean távollétében PC már az asztalra tette ugyanezt a playt. Ugyanez volt a snap előtti felállás, csak akkor Cadet mozgott ki a másik szélre a Falcons elleni hazai meccsen. Szintén ment felé egy pumpa, majd Jimmyt találta meg a TD. Csodálkozom, hogy az elmúlt egy hét során ez egy szakírónak se tűnt fel.
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_8_desktop_mobile/t_lazy/f_auto/league/ka8krklxqpg1r5vqavy7.jpg
NFL Football Highlights, Clips & Analysis | NFL.com
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.


Ez volt az egyik kedven védőplayem a meccsről.
Harmadik és háromnál üres backfielddel állt fel az Arizona, amire mi 3 emberes rush-sal vártunk.
Érdekesebb volt a linebackerek pozíciója, Galette a faltól méterekre, de a legközelebb a LOS-hoz és az elkapókhoz, a DL mögött pedig Lofton és Vaccaro, nem éppen DB-től megszokott helyen.

Az LB-k (és ennél a playnél ide értem Vaccarot is) felelőssége viszonylag kisebb területek levédekezése volt a pálya középső részén.

A fal nem csinált csodát, a két endet duplázták, de Walker viszonylag hamar lenyomta a centert egy az egyben, így arra kényszerítette Palmert, hogy szabaduljon a labdától. Ő Taylort választotta a sekély zónában, akin Vaccaro még a labda eldobása előtt taszít egyet a biztonság kedvéért. Ez biztos nem segítette abban Taylort, hogy leváljon Vaccaroról ás hogy pontosan fussa meg a route-ot..

Az elkapás pillanatában nagyjából két yard kellett Taylornak még, hogy elérje a first downt.

Ezért rizikós általában DB-vel védetni egy ilyen playt, mert ha alkalmas is arra, hogy gyorsan reagálva a zónából kitörve kontaktolja az emberét, egy RB egy DB-t lendületből képes labdával a kézben 1-2 yardnyit arrébb tenni a megfelelő irányba. Ezért jött jól még a catch előtti ütés Tayloron, amivel lendületet veszített, majd az elkapás után közvetlenül Kenny mintaszerűen verte földhöz Taylort, puntra kényszerítve a vendégeket.


Ahogy az eredménykövetőben céloztam rá, az ilyen playek levédekezésében Vaccaro már a Texasban letette a védjegyét, ez az egyik nagy erőssége és úgy tűnik, hogy ezt a profik közé is képes átkonvertálni.


Ezt a playt Dagadt Jenkins kedvéért néztem ki, bámulatosan mozog a fickó a másfél mázsájához képest.

2 back, 2WR, 1 TE volt az Arizona felállása, ahol a snap előtt a WR bemozgott a falhoz. Már ezelőtt Vaccaro a boxban volt, majd a motion után Bush is felment a boxba, nagyon futást ígért ez a felállás.

Az is lett, az egész fal és a back is balra blokkolt, Floyd is valami hasonlóval próbálkozott a fal jobb szélén. Befekszik Galette alá.

Jenkinst az RG és RT közösen blokkolja, ekkor Mendenhall csinál egy cutbacket a gyengeoldal felé, .

Jenkins egy pillanat alatt lereagálta ezt, és a mi kis házi bálnánk 180 fokos piruettel leválik a falról és rögtön Mendenhall útjába kerül.

Egy karral már a LOS-on elkapja, és ugyan abból valamennyire szabadul a futó, ez bőven elég ahhoz, hogy Galette-hez érve már ne tudjon cincogni, egyensúlyt vesztve megadta magát a szerelésnek.


Mind a play lereagálása, mind a mozdulatsor azt ígéri, hogy ez a Jenkins gyerek még sok sót fog megenni az NFL-ben.

Az utolsó nem valami bonyolult play, láttuk is párszor ezt a koncepciót, fogjuk is.
Ugyanaz a felállás, mint az első TD-nél. 3x1, de Jimmy most a weakside-on van. A madarak 5 embert etetnek a LOS-on.

Az ilyen felállásoknál Jimmyre a legtöbbször csak egy védő jut, általában egy Lb vagy egy S, de nem ritkán CB. itt egy safetynek, Bellnek jutott a hálás feladat, hogy egy az egyben viselje gondját Jimmynek.

A snap után mind az öt LOS.on lévő ember támadta Breest, plusz még egy LB is harcba indul Brees megleckéztetésére.

Érdekes hogy Bell meg sem próbálja zavarni Jimmyt a LOS-on, a snap pillanatában rohan az end zone-ba.

Összességében elmondható, hogy nagyon rossz időpontot választott az ellenfél a hat emberes blitzre, az öt hátra maradt ember nagyjából két célpontot hagyott üresen plusz Jimmyn egy ember nem ember.


Hiába volt Bell elvileg jobb pozícióban a labdáért folytatott közdelemben, Graham egész egyszerűen leatletizálta.

Gondolom senkit sem lep meg, hogy a play során nem sokat foglalkozott Brees a secondary olvasásával, a tekintete az első pillanattól kezdve Jimmyn volt.

több mint 6 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 9 600 — #neverpunt
Fiúklányok
Gleason írta twitteren:
Foci [---]
Élet [---------------------------------------------]

Szar szezon volt? Ja.
Úgy szar, hogy nincs mirekire fogni? Nincs SB utáni leeresztés, nincs Goodell, nincs elvett pick, nincs eltiltott edző, csak annak az illúziónak az elvesztése, hogy legalább a támadók a legrosszabb védői teljesítmény mellett is képesek meccset hozni? Így van.
Éltünk már azelőtt, hogy tudtuk mi a Saints, és előfordult hogy kikaptunk, de a gyerek mosolya, az asszony főztje, a barátok hülyéskedése tudta feledtetni a ránkülepedett csalódottságot? Abszolút.

Ahogy New Orleansnak a Katrina okozta sokkból való ébredés során rengeteget jelentett a korábbi Aint's feltámadása, úgy nekem is voltak olyan periódusaim, amikor a magánéletben vagy a melóban szarul mentek a dolgok, de hétfőn úgy ébredtem hogy valahol a Föld másik oldalán van egy rendkívül rokonszenves Kapitány, egy csibész edző, egy rettegett offense, akik ami bennük van, azt hétről hétre kiadják, és ez bőven elég a sikerre, az örömre.

Mire is akarok ezzel a sok hadovával utalni?
Először is, most azon a sor, hogy mi támogassuk viszont őket. Nyilván vannak olyanok, akik a sikerért, de akár csak egy játékosért, vagy valami más, azonosulásra könnyen alkalmas dologért kerültek a WDN-be, és a kudarcot, a kilátástalan játékot, a kedvtelen nézőket a Superdome-ban nézve lemorzsolódnak. És még le se divatszurkolóznám őket, kevesen lelik örömüket a tragikus végkifejletű drámákban. De azért nekik üzenem - ha még nem vették volna észre -, hogy az NFL az egyik legkiegyensúlyozottabb liga a világon, ritka az olyan bajnokság, amelyben az elmúlt 3 évtizedben ennyi különböző csapat volt bajnok.

Másodszor, bármennyire is a mindennapjaink része a Saints, van élet a streameken, Sport TV-m, a fantasyn, a drafton túl is. Sőt, ott van csak igazán.
Az semmit se jelent, ha valaki annyival többet kockult a statok felett, hogy fejből vágja, melyik csapatot verte meg először a történelme során a Tampa.
Ahogy felállsz a monitor elől és hús-vér emberekkel kezdesz beszélgetni az élet bármilyen más területéről, rögtön elillan annak a relevanciája, hogy van valami fogalmad arról, miként is kéne megfelelően védekezni akkor, ha 4 WR tart az ellenfélnél a pályára.
A való világban senki, azaz SENKI le se fogja szarni, hogy egy kerek órán át kigondolt csereötleted a bowl.hu-n kapott 4 darab lájkot is.
De még akkor se leszel másodrendű szurkoló, ha a sérült-listát nem egy perccel a twitteres leközlése után linkeled be, hanem fél nappal később csak innen értesülsz róla.

Mondom ezt úgy, hogy folyamatosan követeltem: szálljatok be minél többen aktívan a topic életébe, és rendkívül boldog vagyok, amiért ebben a szezonban végre a hozzászólások háromnegyedét nem két ember írta, hanem egyre többen vettétek a bátorságot és adtatok hangot a véleményeteknek.
De mondom ezt úgy is, hogy a közös meccsnézéseink történetében ez a hétvégi volt a legjobb élmény, dacára annak, hogy talán itt játszottunk a legsiralmasabban, de az ilyen széleskörű személyes találkozások és ordítozások többet jelentettek, mint egy győztes PO-meccset végiggörnyedni az Eredménykövető előtt.

Egyszóval mindannyiitoknak azt kívánom így az ünnep alkalmából, hogy minél több személyes élményben legyen részetek, olyan örömök jussanak, melyek egy esténél tovább tartanak, értékeljetek olyanokat, akik benneteket is nagyra értékelnek, és végül ne kelljen több hegyi beszédre pazarolnotok az időtöket 😉

Boldog karit!

több mint 7 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 9 600 — #neverpunt
A Saints kicsit kárpótolta a médiát és beengedte őket a színfalak mögé, leírták a játékos-megfigyelés, ezen belül is Vaccaro feltérképezésének mechanizmusát.
Legelőször az a Josh Lucas figyelte meg Vaccarot, aki a csapat általános délnyugati játékos-megfigyelője volt a korábbi években (a fickó nem mellékesen a Harvardon végzett és az ottani csapatban játszott is WR-t és DB-t). Persze a végzős évükig a játékosokat csak akkor figyelik komolyabban, ha várhatóan korábban kijönnek a draftra, így Vaccaro is csak egy volt a sok közül 2012 előtt.
Az első konkrét elemzés Vaccaroról tavaly tavasszal futott be a csapathoz National Football Scouting névre hallgató cégtől. Ők azzal foglalkoznak, hogy az összes fociprogramot futtató iskolát figyelik és minden év elején kábé 1200 végzősről adnak elemzést az NFL-csapatoknak jó pénzért cserébe. Pontosabban csak 21 csapatnak, a maradék 11 más céggel dolgoztat.

Vaccarot, mint végzős játékost komolyabban először Rick Reiprish figyelte meg tőlünk tavaly szeptemberben, ő nem kis hal a tóban, ő vezeti az egyetemi játékosok feltérképezésével foglalkozó részleget a Saints-nél. Már ekkor az volt a véleménye, hogy könnyű őt értékelni, mert csinál szinte mindent: szerel, felmegy a boxba, embert fog cornerként, stb.
Ezt követte Mike Baugh, az új délnyugati területért felelős scout személyes élményein alapuló riportja, aztán jött újra Josh Lucas elemzése.
Visszatérve a National Football Scoutingra, az ő egyik megfigyelőjük Joey Vitt is. Igen, ő a mi Vittünk fia, így hát a Saints felderítő részlegének is dolgozik. Ennek én mondjuk nem örülnék a maradék 20 csapat helyében, mi van ha a kis Vitt visszatart vagy manipulál bizonyos infókat egyes játékosokról, míg a Saints ezeket tisztán megkapja?

Az egyetemi szezon végével jött a combine, ahol ugye minden csapat kiválogathat 60 játékost, akikkel 15 percig beszélhet. Reiprish elmondta, hogy egy ilyen interjún részt szokott venni Loomis, Payton, a DC vagy az OC, az adott pozíciós edző és az a scout, akinek a területén a játékos játszik.
Az interjút esetleges sérülésekre és/vagy karakterproblémákra irányuló kérdésekkel kezdik, esetleg a játékos családi vagy egyéb személyes hátteréről is tudakozódnak.
Majd bizonyos playekről videót vetítünk a játékosnak és azzal kapcsolatban mennek a kérdések.
(Megjegyzem korábban több játékos is beszélt arról, hogy a combine alatti interjúk során a Saints szokta feltenni a legfurcsább, legváratlanabb kérdéseket).
Reiprish szerint Vaccaro interjúján egyértelműen kiderült (amit egy texasi edzőtől is olvastam), hogy rendkívül komolyan veszi a focit, nem csak szórakozás meg játék számára ez a sport. Ami nem mindegy, legutoljára a Texasról első körben Ricky Williamst draftoltuk, aki nem titkolta, hogy a kedvenc sportja a baseball…

Következett a texasi pro day, ahol 40 yardot nem tudott futni egy kisebb sérülése miatt, de a pozíciós gyakorlatokon jól mozgott.
Végül jött a vizitre New Orleans-ba, nem sokkal a draft előtt. A csapatok 30 játékost fogadhatnak a draft előtt ilyen módon, Reiprish megjegyezte, hogy gyakran vádolják őket azzal, hogy olyan játékosokat hoznak vizitre, akikkel kapcsolatban a szándékuk nem komoly, csak el akarják terelni a többi csapat figyelmét a ténylegesen kiszemelt játékosokat illetően (mivel a vizitáló játékosok listája nyilvános). Reiprish ezt határozottan tagadta, azt mondja, előfordul hogy olyat draftolnak, aki nem vizitált náluk, de ez azért van, mert az adott játékossal kapcsolatban nem merült fel komolyabb kérdés, minden megfelelő adat a rendelkezésre áll.
Miként fest egy ilyen vizit?
A játékost felveszik a reptéren, elhelyezik egy belvárosi szállodában, majd együtt vacsizik a megfigyelővel vagy a pozíciós edzővel. Másnap 1-2 órát töltenek a többi edzővel és csinálnak pár gyakorlatot.
Vaccaro már a vacsorán lenyűgözött minket azzal, ahogyan az idei draftra érkező többi játékosról beszélt, az erősségeikről, gyengéikről, milyen volt ellenük játszani, kb. úgy beszélt a többiekről, mint egy scout.
Még ennél is mélyebb nyomott hagyott a Saints-ben az, hogy másnap Vaccaro korán reggel felkelt a szállodában és lenyomott egy edzést, mielőtt bement volna a Saints főhadiszállásra. Na ezt nem csinálja meg mindegyik újonc, sőt, jellemző, hogy a draft előtt fáradtan városról városra repkedő srácok az esti vacsora után későn ébrednek és hiába voltak még kirobbanó formában a combine-on, a draftra többen leeresztenek (ugye mindenki emlékszik még arra, hogy Meachem annak idején teljesen formán kívül és túlsúllyal érkezett az újoncok edzőtáborába).
Így jött el a draft éjszakája, amikor 4 olyan játékost írtak össze Paytonék, akik elérhetőek lehetnek 1/15-nél, ebből kettő kiment, a harmadik Vaccaro volt, és a hírek szerint a negyedik se a Jarvis Jones névre hallgatott

több mint 3 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 9 600 — #neverpunt

több mint 2 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 9 600 — #neverpunt
Strief a draft alkalmából írt egy cikket a saját draftélményéről
Saját bevallása szerint a 2. és a 7. kör közé várta magát valahová. nem rogyott be amikor az első nap nem kelt el.
Aztán a negyedik körben hívja a Dallas, hogy akkor most ki fogják választani. Kurvanagy az öröm, a család a tévére tapadva várja hogy bejelentsék a tutit, erre Strief a saját neve helyett azt hallja, hogy Skylar Green. WTF?
Strief totál összezuhant, ennyi volt.
Na de várjál, eltelik másfél óra, megint jön a Dallastól a hívás. Bocsi haver, most jön az ötödik kör és most már tényleg viszünk magunkkal.
Persze megint nem az ő nevét mondja be a tévé.

Emberünk teljesen összezuhant, ő a heverőn várja a mizut, közben nevesincs embereket visznek ki nevesincs iskolákból: Jahri Evans a Bloomsburgból? ki a fene ez?
Aztán a hetedik közben jön egy hívás, valami Doug Marrone az, a Saints támadófalának edzője: szevasz fiú, most adtuk le a nevedet a cetlin, mindjárt hívni fog Sean Payton.
Még örülni sincs ideje, mert ahogy letette a telefont, egy ismerős szám cseng: a Dallas az. Strief közli, hogy most draftolta a Saints, a dallasi edző bontja a vonalat.

Mindenki megkönnyebbült, megy az ünneplés.
Aztán persze ment a matekozás, hová is került? Egy város, amit most vert szét a hurrikán. Egy csapat, amelynek a sikertelenség névjegye. Egy zöldfülű edző. Egy vállát tört irányító. Ha választhatott volna, ez lett volna az utolsó csapat, ahová megy.

Ma már tudja, hogy jobb dolog nem történhetett volna vele. Új otthonra lelt, egy legendás edzővel, egy HoF irányítóval, egy OL-edzővel, aki megalapozta a karrierjét.

A draft csak egy karrier bevezetése, minden város jó város tud lenni és minden csapat rejteget megfelelő helyzeteket. A karrier olyan mint az élet: olyan lesz, amilyenné teszed.

több mint 3 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 9 600 — #neverpunt
A világ legkönnyebb kérdése, újdonsült barátnőm: "Ismerkedem az amerikai focival. Most akkor kinek kell drukkolnom?" 😀
atapapa
Ez egyértelmű, Atlanta 😁😁😁
Midnight
Kell a fenének egy depressziós nő


Mondjuk egy akcios Matt Ryan mezt veszünk a csajodnak, összedobjuk simán. Mérete S?
Kájzerszóze
😊
Csak annyit mondtam a lánynak hogy tőlem akkor lesz gyűrűd, amikor Matt Ryannek.

több mint 4 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 9 600 — #neverpunt
Lehet ellenszenves a Pats, lehet sok megalapozott vagy éppen rosszindulatú véleménnyel fűszerezni a korábbi sikereket, de a mai fináléba nem lehet belekötni, Brady most nőtt túl minden korábbi legendát.
Nagy grat nektek

több mint 8 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 9 600 — #neverpunt
 videos.nola.com/times-picayune/2012/11/new_orleans_saints_black_and_g_28.html
11:00-tól 😊

több mint 8 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 9 600 — #neverpunt
😀


2 hónapja
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 9 600 — #neverpunt
Nálam két éve, a Rams elleni gyalázattal sikerült kilúgozni a lelkesedést az NFL iránt, azóta már nem vettem ki szabit másnapra ha éjjel játszottunk (kivéve ma), meg se néztem azokat a meccseket, míg előtte 14 éven át egyetlen meccset hagytam ki, amikor üzleti úton megoldhatatlan volt hogy nézzem a meccset.
És hát ma hajnaltól még eggyel kevesebb okom lesz ébren maradni.

Belegondolni is fura, hogy amikor leigazoltuk mennyire nem miatta voltam bezsongva, hanem azért mert elhoztuk a drafton Bush-t.
Felesleges ragozni mennyi örömet adott az évek alatt, Seannal olyan szintű öltözői kultúra- és szemléletváltást hoztak New Orleans-ba, ami miatt talán az se érdekelt volna ha akkor is őt toljuk fel a center mögé, ha már csak járókeretre támaszkodva tudja felvenni a labdát.

Kurvára mindegy ki lesz az utódja, meg hogy meddig.
Olyan, mint ő nem lesz még egy.