CFB követő 2026
1 feliratkozó
13 órája
COLLEGE GAMEDAY!Speciel én most ebben az idényben az Oregon meccseit akartam (akarom) nézni (persze a Georgia meccsei nem maradhatnak ki), mivel elég sok nagy tehetség, jó játékos játszik idén a csapatban, akik a 2027-es draft prospect listámon rajta vannak (Uiagalelei, Tuioti, Laloulu; basszus tiszta szamoai csapat 😊 ).
Végre itt az első teljes szombati felhozatal, bár összességében a menü eléggé vékony, szerintem árulkodó, hogy nem a mai, hanem a vasárnap éjszakai doubleheader a két kiemelt párosítás nálam ezen a héten...
www.espn.com/college-football/schedule
A UCLA @ California viszi a harmadik helyet, de aztán biztos lesznek majd ordas meglepetések is, a keretek komoly átalakulása miatt lehetetlen jól belőni az erőviszonyokat.
A tippjátékot kihagytam, de itt és most leírom, hogy a bajnok ebben az idényben szerintem az Oregon lesz. Hajrá UMASS!
r.baggio
De azt nem gondoltam (nem is nagyon néztem utána), hogy ennyire nagy az esélye a bajnoki címre.
Szerkesztette: danyly
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
13 órája
Kicsit off mire èrdemes előfizetni NCAA kapcsán ha èrdemes? Dazn vagy más? Erősen el kezdtem gondolkodni rajta hogy ne kelljen stream vadászattal szenvedni....a kedvenc gyűjtő oldalam nem rég tiltották le. kereshetek mást. elvileg a redditren szokták osztoganti ezeket, érdemes ott szétnézni.
dande2
itt van mksot egy:
streamed.pk/category/american-football
v2.sportsurge.net/live-sports/
Szerkesztette: Ventura
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
13 órája
Kicsit off mire èrdemes előfizetni NCAA kapcsán ha èrdemes? Dazn vagy más? Erősen el kezdtem gondolkodni rajta hogy ne kelljen stream vadászattal szenvedni....Ha a big ten és főleg a PSU a cél főleg akkor a Dazn nem rossz választás, mert az összes meccset nézheted élőben vagy felvételről meccs után
dande2

13 órája
Youtubeot ismerem, de ott hol elèrhető hol nem, amit szeretnèk, speciel a PSU gyakran nem, a vipleauge vipbox tele van reklámmal, a többi amit ismertem besült, ha van mèg valami. 😏😉😉? Bocsánat, ezekben láma vagyok...Kicsit off mire èrdemes előfizetni NCAA kapcsán ha èrdemes? Dazn vagy más? Erősen el kezdtem gondolkodni rajta hogy ne kelljen stream vadászattal szenvedni....millió platformon van, nem érdemes igazán egyikre se csak ezért
dande2
Kampman
13 órája
Kicsit off mire èrdemes előfizetni NCAA kapcsán ha èrdemes? Dazn vagy más? Erősen el kezdtem gondolkodni rajta hogy ne kelljen stream vadászattal szenvedni....millió platformon van, nem érdemes igazán egyikre se csak ezért
dande2
13 órája
Kicsit off mire èrdemes előfizetni NCAA kapcsán ha èrdemes? Dazn vagy más? Erősen el kezdtem gondolkodni rajta hogy ne kelljen stream vadászattal szenvedni....
15 órája
VÉGRE SZEZON 😊GO TEXAS az SEC-ért, GO HUSKIES a Big Tenért és GO IRISH a bajnokságért!
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
19 órája
COLLEGE GAMEDAY!Végre itt az első teljes szombati felhozatal, bár összességében a menü eléggé vékony, szerintem árulkodó, hogy nem a mai, hanem a vasárnap éjszakai doubleheader a két kiemelt párosítás nálam ezen a héten...
www.espn.com/college-football/schedule
A UCLA @ California viszi a harmadik helyet, de aztán biztos lesznek majd ordas meglepetések is, a keretek komoly átalakulása miatt lehetetlen jól belőni az erőviszonyokat.
A tippjátékot kihagytam, de itt és most leírom, hogy a bajnok ebben az idényben szerintem az Oregon lesz. Hajrá UMASS!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 napja
... és 1.55 milliót a Rutgerstől a meccsért.Mondjuk most a 15 minutes of fame-et megkapták.extra infó a UMass győzelméről, ami már most esélyes az "év meglepetése" címreTalán egy névváltás segítene, ez a Percemberek nem túl jó ómen.
www.reddit.com/r/CFB/comments/1w6q8mb/putting_umass_win_against_rutgers_tonight_into/
r.baggio
Dzsokijuing
zacknorb
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 napja
Mondjuk most a 15 minutes of fame-et megkapták.extra infó a UMass győzelméről, ami már most esélyes az "év meglepetése" címreTalán egy névváltás segítene, ez a Percemberek nem túl jó ómen.
www.reddit.com/r/CFB/comments/1w6q8mb/putting_umass_win_against_rutgers_tonight_into/
r.baggio
Dzsokijuing
Szerkesztette: zacknorb
1 napja
extra infó a UMass győzelméről, ami már most esélyes az "év meglepetése" címreTalán egy névváltás segítene, ez a Percemberek nem túl jó ómen.
r.baggio
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 napja
extra infó a UMass győzelméről, ami már most esélyes az "év meglepetése" címrewww.reddit.com/r/CFB/comments/1w6q8mb/putting_umass_win_against_rutgers_tonight_into/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 napja
Rutgers🤯A UMass HC ott nőtt fel, oda-vissza ismeri a programot, sima outcoaching.
zacknorb
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 napja
Rutgers🤯
6 napja
Hawaii +7 tippem elmegy az utolsó pillanatban szerzett fumble rec td-vel. Csodálatos ez a liga 😂😭
7 napja
Pribula eddig több, mint korrekten vezeti ezt a Cavs-t
7 napja
Jó ez így 🙂
7 napja
És csak egy offside flag a végére a TCU-tól 😀
7 napja
Amúgy én most úgy döntöttem, hogy nekem nem éri meg a dazn (szezon során változtatás jogát fenntartom)
7 napja
Érdekes módját választotta az elcsúszásnak 😀szépen biztosította be a TCU vereségét az okos Frogs védő xDNagyon buta volt, de ahogy néztem szerintem ő is elcsuszott kicsit.
r.baggio
JustoVillar
7 napja
szépen biztosította be a TCU vereségét az okos Frogs védő xDNagyon buta volt, de ahogy néztem szerintem ő is elcsuszott kicsit.
r.baggio
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
7 napja
Verseny van az öntökönlövèsben rendesen 😀
7 napja
szépen biztosította be a TCU vereségét az okos Frogs védő xD

---