CFB követő 2026
1 feliratkozó
10 órája
Pribula eddig több, mint korrekten vezeti ezt a Cavs-t
11 órája
Jó ez így 🙂
11 órája
És csak egy offside flag a végére a TCU-tól 😀
11 órája
Amúgy én most úgy döntöttem, hogy nekem nem éri meg a dazn (szezon során változtatás jogát fenntartom)
12 órája
Érdekes módját választotta az elcsúszásnak 😀szépen biztosította be a TCU vereségét az okos Frogs védő xDNagyon buta volt, de ahogy néztem szerintem ő is elcsuszott kicsit.
r.baggio
JustoVillar
12 órája
szépen biztosította be a TCU vereségét az okos Frogs védő xDNagyon buta volt, de ahogy néztem szerintem ő is elcsuszott kicsit.
r.baggio
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
12 órája
Verseny van az öntökönlövèsben rendesen 😀
12 órája
szépen biztosította be a TCU vereségét az okos Frogs védő xD

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
12 órája
Ez mondjuk egy nagy stop volt
12 órája
The special UNC logo is a nice touch🇮🇪 pic.twitter.com/LELILGIJ9L
— RedditCFB (@RedditCFB) August 29, 2026
zacknorb
12 órája
Fel sem dobta hogy kártyát kivalasszak.Nincs elmentve korábbi kártyaadatod ami már lejárt? Mert alapból nekem is a 2020-ban lejárt kártya adatait dobta be, és nem engedett továbbmenni, ameddig ki nem választottam másikatOtt nekem nem sikerül elofizetni a college package-re. Azt írja, hogy payment methots unavailable...kemény, hogy már két streaming oldalon is NCAA megy, 2026-ra hova jutottunkPlusz ugye a Dazn is.
r.baggio
kapitnono
JustoVillar
kapitnono
De bongeszobol sikerült megoldani. Lehet az iPhone nem feküdt neki.
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
12 órája
Nincs elmentve korábbi kártyaadatod ami már lejárt? Mert alapból nekem is a 2020-ban lejárt kártya adatait dobta be, és nem engedett továbbmenni, ameddig ki nem választottam másikatOtt nekem nem sikerül elofizetni a college package-re. Azt írja, hogy payment methots unavailable...kemény, hogy már két streaming oldalon is NCAA megy, 2026-ra hova jutottunkPlusz ugye a Dazn is.
r.baggio
kapitnono
JustoVillar

13 órája
Az elmúlt évek tanulságai után, aki itt kikap annak kuka a szezonja 😀kicsit visszavettek a csapatok a csöpögő esőben, mondjuk ez a UNC idén sem fog indianai babérokra törni szerintema UNC-vel én vagyok legalacsonyabban, én max 4 wint mondtam nekik
r.baggio
zacknorb
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
13 órája
kicsit visszavettek a csapatok a csöpögő esőben, mondjuk ez a UNC idén sem fog indianai babérokra törni szerintema UNC-vel én vagyok legalacsonyabban, én max 4 wint mondtam nekik
r.baggio
13 órája
kicsit visszavettek a csapatok a csöpögő esőben, mondjuk ez a UNC idén sem fog indianai babérokra törni szerintem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
13 órája
öngól

---
13 órája
Mickey bármit megtehet 😀és ezt amúgy hogy csinálhatta meg a disney? értem én, hogy ők a jogtulajdonosok, de hát értékesítették a közvetítési jogokatTeljes mértékben, mert mi ESPN/ABC meccseket kapunk.kemény, hogy már két streaming oldalon is NCAA megy, 2026-ra hova jutottunkA szezon során mennyire lesz atfedes a Disney és a net4+ kínálata között?
r.baggio
JustoVillar
zsomborparrag
r.baggio
13 órája
és ezt amúgy hogy csinálhatta meg a disney? értem én, hogy ők a jogtulajdonosok, de hát értékesítették a közvetítési jogokatTeljes mértékben, mert mi ESPN/ABC meccseket kapunk.kemény, hogy már két streaming oldalon is NCAA megy, 2026-ra hova jutottunkA szezon során mennyire lesz atfedes a Disney és a net4+ kínálata között?
r.baggio
JustoVillar
zsomborparrag

---
14 órája
Ott nekem nem sikerül elofizetni a college package-re. Azt írja, hogy payment methots unavailable...kemény, hogy már két streaming oldalon is NCAA megy, 2026-ra hova jutottunkPlusz ugye a Dazn is.
r.baggio
kapitnono
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
14 órája
Eddig jó a meccs
14 órája
Teljes mértékben, mert mi ESPN/ABC meccseket kapunk.kemény, hogy már két streaming oldalon is NCAA megy, 2026-ra hova jutottunkA szezon során mennyire lesz atfedes a Disney és a net4+ kínálata között?
r.baggio
JustoVillar
14 órája
uhh tényleg, az egyelőre overkill is így nekem két másik előfizetésselkemény, hogy már két streaming oldalon is NCAA megy, 2026-ra hova jutottunkPlusz ugye a Dazn is.
r.baggio
kapitnono
bár a gyerek is kezd rákattani az ncaa-re, szóval ki tudja 😊

---
14 órája
The special UNC logo is a nice touch🇮🇪 pic.twitter.com/LELILGIJ9L
14 órája
kemény, hogy már két streaming oldalon is NCAA megy, 2026-ra hova jutottunkPlusz ugye a Dazn is.
r.baggio