NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Week 13
1 feliratkozó
több mint 10 éve
ÉRDEKESEBB PÁROSÍTÁSOKstreamek
forum.wiziwig.eu/threads/92359-2014-NCAA-Football-Week-13-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/
Big Ten Network: xrxs.net/video/live-btn-1240.m3u8
Pac-12 Network (National): xrxs.net/video/live-p12netw-2328.m3u8 -> további Pac12-es linkek: xrxs.net/
(utóbbi kettőnél: VLC Player -> eszközök -> beállítások -> beállítások megtekintése: mind -> bemenet/kodekek -> hálózati gyorsítótárazás: 5000 ms // Link másolása a böngészőben -> VLC-ben ctrl+v és lejátszás)
friss eredmények: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.se/
több mint 10 éve
Ginola
136
Samaje Perine 222 yds félidoben és 3 TD 24-0...eddig jo😊nem sokkal a felido elott kék lett a kepernyo és megállt a streamem.Tudna valaki segitenii windows 8-on hogyan tudom hasznalni a VLC-t?Az aruhazhoz dob hogy toltsek le valami alkalmazsat,de fogalmam sincs hogyan tovább.
több mint 10 éve
Pelininek megint érik a 4-vereséges szezon 😊Perine meg utóbb megdönti ma Gordon rekordját, 222 yard egy félidő alatt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Cooper egy igazi JJ Watt, ha kell elkap , ha kell fut, és ha kell passzolja a TD-t ! Simán verjük az USA-t !
több mint 10 éve
Vezet a Minny.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Nem is jött össze
több mint 10 éve
szép lenne ha kihoznák
több mint 10 éve
2005-ben volt utoljára 0-0-ás rendes játékidő
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Az nem semmi punt
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Egészen pontosan itt is játszott a Crimson Tide hazai meccseket, nem csak a Bryant-Denny-ben.Ez melyik város?dande2003-ig a Crimson Tide itt játszotta a hazai meccseit.danyly
több mint 10 éve
A Virginia Tech - Wake Forest már a negyedik negyedben jár, de még mindig 0-0 az állás. 😊vassadiOT lesz
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
jó testvéri (v)iszony........és pont azóta fúrja Bear Bryant Jr. a University of Alabama BoT-nál University of Alabama-Birmingham focicsapatátEz melyik város?dande2003-ig a Crimson Tide itt játszotta a hazai meccseit.danyly
mivel a UAB minden ügyében a Bama dönt, korábban még Jimbo Fisher leszerződését is sikerült megvétózniabaggio
több mint 10 éve
és pont azóta fúrja Bear Bryant Jr. a University of Alabama BoT-nál University of Alabama-Birmingham focicsapatátEz melyik város?dande2003-ig a Crimson Tide itt játszotta a hazai meccseit.danyly
mivel a UAB minden ügyében a Bama dönt, korábban még Jimbo Fisher leszerződését is sikerült megvétóznia
---
több mint 10 éve
Ez melyik város?dande2003-ig a Crimson Tide itt játszotta a hazai meccseit.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
vassadi
15 617
A Virginia Tech - Wake Forest már a negyedik negyedben jár, de még mindig 0-0 az állás. 😊
több mint 10 éve
Ez melyik város?dandeBirmingham, a college football fővárosa, ahogy mondani szokás
---
több mint 10 éve
Ez melyik város?
több mint 10 éve
a UAB focicsapata 2016-ban akár meg is szűnhet, szóval a bowl eligible státusznál még kicsit nagyobb a tét náluk ezen a mérkőzésenha van program-building win, akkor ez lehet az
---
több mint 10 éve
Nocsak ez annyira mégse lesz egyszerű Catoéknak
több mint 10 éve
www.americansportsnet.com/game/mar-at-uab-on-11012014Egy "alsóházi" meccsre kiváló minőségű stream-et találtam. 😐Esetleg megtisztelnél vele 😉 már a múltkor sem találtam Marshall meccsre streamet.
UAB-Marshall. Hihetetlen de jó. 😊danyly
Közben az ASU egyenlít is.dande
Közben UAB futott TD. 😕 Vezetnek.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
www.americansportsnet.com/game/mar-at-uab-on-11012014Egy "alsóházi" meccsre kiváló minőségű stream-et találtam. 😐Esetleg megtisztelnél vele 😉 már a múltkor sem találtam Marshall meccsre streamet.
Közben az ASU egyenlít is.dande
állítsd 720p-re a minőséget
bajban a veretlen Marshall, vezet a UAB
---
több mint 10 éve
Egy "alsóházi" meccsre kiváló minőségű stream-et találtam. 😐Esetleg megtisztelnél vele 😉 már a múltkor sem találtam Marshall meccsre streamet.
Közben az ASU egyenlít is.
több mint 10 éve
Egy "alsóházi" meccsre kiváló minőségű stream-et találtam. 😐 UAB-Marshall. Hihetetlen de jó. 😊