NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Week 13
több mint 7 éve
Teljes program ||| Streamek ||| EredményekNovember 25., szombat
01:00 Oregon State @ Oregon - ESPN2 (stream)
01:30 #3 Clemson @ #24 South Carolina - ESPN (stream)
02:00 #8 Notre Dame @ #21 Stanford - abc (stream)
02:00 #13 Washington State @ #17 Washington - FOX (stream)
Szerkesztette: r.baggio
több mint 6 éve
Jó szar snap volt. Cserébe Pinckney megkapta a fukszot 😛
több mint 6 éve
Maradtam a U-nál 😊Lassan haza érek és végre tudok nyugisan ncaa-t nézni ! 🙂 A U - Pitt-et szemeltem ki de ha van izgalmasabb meccs mondjátokelőzetesen nincs, meg egy-egy punt után még döntetlen, de közben az 1-10-es Baylor bekezdett a TCU ellen 😊 na a Frogs szépített is
Drip
baggio
több mint 6 éve
Lassan haza érek és végre tudok nyugisan ncaa-t nézni ! 🙂 A U - Pitt-et szemeltem ki de ha van izgalmasabb meccs mondjátokelőzetesen nincs, meg egy-egy punt után még döntetlen, de közben az 1-10-es Baylor bekezdett a TCU ellen 😊 na a Frogs szépített is
Drip
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Lassan haza érek és végre tudok nyugisan ncaa-t nézni ! 🙂 A U - Pitt-et szemeltem ki de ha van izgalmasabb meccs mondjátok
több mint 6 éve
oké most már megdöbbentő a párhuzamHa az Iowa meze a Pittsburgh Steelers koppintása, a Rebels egyértelműen a Giantsre hajazEli Manning -> Evan Engram
Kampman
baggio
twitter.com/JeffEisenband/status/933894810200608770
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
14. kiemelés, LOLwww.youtube.com/watch?v=ARs2Lhvc0uU
baggio
---
több mint 6 éve
teuristen, hogy állt szegény Fitzgeralt bokája, elsőre el se akartam hinni... hát hozzá képest Stafford tényleg jól megúsztavan gyomrom, de uristen 😕
baggio
több mint 6 éve
teuristen, hogy állt szegény Fitzgeralt bokája, elsőre el se akartam hinni... hát hozzá képest Stafford tényleg jól megúszta
---
több mint 6 éve
Ha az Iowa meze a Pittsburgh Steelers koppintása, a Rebels egyértelműen a Giantsre hajazEli Manning -> Evan Engram
Kampman
---
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Ha az Iowa meze a Pittsburgh Steelers koppintása, a Rebels egyértelműen a Giantsre hajaz
több mint 6 éve
14. kiemelés, LOL
---
több mint 6 éve
Na ez gyors volt...szép drive
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Nagy játék 😊
több mint 6 éve
parázs a hangulat, csak legyen végig az eredmény is szorosutánozhatatlan az állami derbik miliője, az Egg Bowlé meg pláne különleges
---
több mint 6 éve
kolomp-kolomp-kolomp... hajrá Ole Miss!reméljük az új Dak a régihez hasonló meccset tol ma 😊
---
több mint 6 éve
Na pont mire vége a jó kis Chargers meccsnek...go Ole Miss
több mint 7 éve
nem feledni, ma lesz ncaa is, egy meccs a legjobb időpontban, az nfc east roncsderbi helyett kiváló alkalom megnézni, hogy kié lesz idén az EGG BOWL!Szerkesztette: r.baggio
---
több mint 7 éve
Teljes program ||| Streamek ||| EredményekNovember 25., szombat
01:00 Oregon State @ Oregon - ESPN2 (stream)
01:30 #3 Clemson @ #24 South Carolina - ESPN (stream)
02:00 #8 Notre Dame @ #21 Stanford - abc (stream)
02:00 #13 Washington State @ #17 Washington - FOX (stream)
---