NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Week 8
több mint 5 éve
Inkább nem, max, ha faja OL embert viszünk.Magadhoz nyúlsz?Na ha a Chargers elviszi Tuat, mérges leszek.Jól hallottam, Burrow-t várják 1/1-nek?www.pff.com/news/draft-pff-2020-nfl-mock-draft-lsu-quarterback-joe-burrow-goes-no-1-overall-to-cincinnati-bengals
Cruyffista
r.baggio
Chargers LT
ThundersNFL
Tua mehet Miamiba.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Tennessee és Baylor 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Magadhoz nyúlsz?Na ha a Chargers elviszi Tuat, mérges leszek.Jól hallottam, Burrow-t várják 1/1-nek?www.pff.com/news/draft-pff-2020-nfl-mock-draft-lsu-quarterback-joe-burrow-goes-no-1-overall-to-cincinnati-bengals
Cruyffista
r.baggio
Chargers LT
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
te uristen az a jövő heti menetrend...nagy eséllyel a Michigan és a Penn State következő szombaton is a galaxy képernyőjére kerül
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Na ha a Chargers elviszi Tuat, mérges leszek.Jól hallottam, Burrow-t várják 1/1-nek?www.pff.com/news/draft-pff-2020-nfl-mock-draft-lsu-quarterback-joe-burrow-goes-no-1-overall-to-cincinnati-bengals
Cruyffista
r.baggio
több mint 5 éve
Cruyffista
3 345
mondjuk a mock többi része azért megmosolyogtató 😀
több mint 5 éve
Cruyffista
3 345
www.pff.com/news/draft-pff-2020-nfl-mock-draft-lsu-quarterback-joe-burrow-goes-no-1-overall-to-cincinnati-bengals r.baggiosajnos ez a realitás ilyen játék mellett, de azért bízom benne, hogy nem valami dolphins-bengals-redskins viszi el hanem leesik egy normális csapatig. nálunk pont jó helyen lenne 😀
több mint 5 éve
Husky újraharapta
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Cruyffista
3 345
Phuuu, Eason mekkora passz. Nagyon komoly lesz ez a class.
több mint 5 éve
Hát Thomas Graham ezt beszopta
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
A Seattlei kutyusok ügyesek 😊
több mint 5 éve
Jól hallottam, Burrow-t várják 1/1-nek?www.pff.com/news/draft-pff-2020-nfl-mock-draft-lsu-quarterback-joe-burrow-goes-no-1-overall-to-cincinnati-bengals
Cruyffista
---
több mint 5 éve
Nem, nem, csak a Kacsák (NHL-ben is) 😊sajnos TD-t szereztek ellenünk, ez is rég volt 😀Na na itt tessék Kérem szépen a Seattle-nek szurkolni 😃
Go Kacsáim 😊
Heisman Trophy
Rózsa Sándor (betyár)
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
Cruyffista
3 345
Jól hallottam, Burrow-t várják 1/1-nek?
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Persze hogy örülök egy szóval sem mondtam hogy nem 😊Értem de hogy hogy a galaxi 4 adását sugározza ?közvetítenek mást is ne legyél ennyire értetlen 😊 örülj, hogy van, 100%-ig legális, az antenna hungária médiaoldala
Rózsa Sándor (betyár)
r.baggio
Csak nem értettem hogy lehet ,de végül is tök mindegy a lényeg hogy van 😊
több mint 5 éve
katonadani
453
DMC bocs, lényeg h van megállapodása mindennel, ami fontos ebben a kérdésben 😀Az nem sorozatokat gyárt 😅Tudja valaki ? És hogy közvetíthet így ? Ez legális ?legális, van megállapodása az AMC-vel 😀
Rózsa Sándor (betyár)
katonadani
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Értem de hogy hogy a galaxi 4 adását sugározza ?közvetítenek mást is ne legyél ennyire értetlen 😊 örülj, hogy van, 100%-ig legális, az antenna hungária médiaoldala
Rózsa Sándor (betyár)
---
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
sajnos TD-t szereztek ellenünk, ez is rég volt 😀Na na itt tessék Kérem szépen a Seattle-nek szurkolni 😃
Go Kacsáim 😊
Heisman Trophy
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Értem de hogy hogy a galaxi 4 adását sugározza ?
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Az nem sorozatokat gyárt 😅Tudja valaki ? És hogy közvetíthet így ? Ez legális ?legális, van megállapodása az AMC-vel 😀
Rózsa Sándor (betyár)
katonadani
több mint 5 éve
katonadani
453
Tudja valaki ? És hogy közvetíthet így ? Ez legális ?legális, van megállapodása az AMC-vel 😀
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
sajnos TD-t szereztek ellenünk, ez is rég volt 😀Go Kacsáim 😊
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Tudja valaki ? És hogy közvetíthet így ? Ez legális ?
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
De mi ez a mindiggo sport ??