NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Levágtam 😀😀Segítek.tenorxSARCASM még jó hogy Kolbért nem adtatok sokat/SARCASMCSak egy pro bowl cornerbacket , meg egy 2.körös cetlit.Petikievak01
ebből Skelton lesz Szept. 9-énpetey
több mint 12 éve
Segítek.SARCASM még jó hogy Kolbért nem adtatok sokat/SARCASMCSak egy pro bowl cornerbacket , meg egy 2.körös cetlit.Petikievak01
több mint 12 éve
még jó hogy Kolbért nem adtatok sokatCSak egy pro bowl cornerbacket , meg egy 2.körös cetlit.
több mint 12 éve
még jó hogy Kolbért nem adtatok sokatMár vártalak 😊
Nekünk lesz a liga legdrágább backup Qb-nk 😊
több mint 12 éve
még jó hogy Kolbért nem adtatok sokatebből Skelton lesz Szept. 9-én
több mint 12 éve
Ez legyen a legnagyobb problémád a szezonban 😊 na meg nekünk is 😀rengeteg misstackle...silent7939a szótárban már külön kiemeltem, a szezonban ez ellen fogok küzdeni végig: olyan szó, hogy misstackle (mistackle, miss-tackle...) nincs, a "missed tackle" kifejezésből sikerült ezt hangzás után magyarítani, de használjuk rendesen, csak hárommal több karakatert kell beírnijjncaa
több mint 12 éve
rengeteg misstackle...silent7939a szótárban már külön kiemeltem, a szezonban ez ellen fogok küzdeni végig: olyan szó, hogy misstackle (mistackle, miss-tackle...) nincs, a "missed tackle" kifejezésből sikerült ezt hangzás után magyarítani, de használjuk rendesen, csak hárommal több karakatert kell beírni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Attól még igaz 😊 Minket is rendre elvernek PS meccseken, mégse érdekel senkit a regular seasonban 😀Egyébként ebből nem kell levonni semmilyen következtetést.Jaja.... minden vesztes csapat ezt mondja a Ps meccsek alatt 😊
www.nfl.com/gamecenter/2011081254/2011/PRE1/49ers@saints#menu=highlights&tab=recap
Erre emlékeztek? 😀tenorx
Viszont nekem úgy tűnt hogy Kolbi és Skelton nincs túl jóban 😊silent7939
több mint 12 éve
Egyébként ebből nem kell levonni semmilyen következtetést.Jaja.... minden vesztes csapat ezt mondja a Ps meccsek alatt 😊
www.nfl.com/gamecenter/2011081254/2011/PRE1/49ers@saints#menu=highlights&tab=recap
Erre emlékeztek? 😀tenorx
Viszont nekem úgy tűnt hogy Kolbi és Skelton nincs túl jóban 😊
több mint 12 éve
Egyébként ebből nem kell levonni semmilyen következtetést. www.nfl.com/gamecenter/2011081254/2011/PRE1/49ers@saints#menu=highlights&tab=recap
Erre emlékeztek? 😀
több mint 12 éve
Megnéztem az összefoglalót... rengeteg misstackle... úgy rémlik mintha az előző szezont is így kezdtük volna 😊Kolb.... hát rá nincsenek szavak 😕
Skelton.... kezdő lesz
Lindley.... szerintem nem rossz anyag 😊
Bartel jó backup, de csak adnék neki egy meccset az előszezonban. Nekünk most mindent meg kell próbálnunk Qb fronton.
Jó volna megnézni valamikor az ismétlést... tegnap elő is fizettem stream-re amit Fucu ajánlott még 1 éve talán lesz ott ismétlés valamikor és akkor majd végignézem.
több mint 12 éve
összefoglaló a meccsről: cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/08/06/Saints_vs_Cardinals_-_Pro_Football_Hall_of_Fame_Game/
több mint 12 éve
Kolbásznak zúzódott a bordája, és megsérült a rekeszizma, de nincs törése. Egyelőre nem tudni, mikor térhet majd vissza. (Adam Caplan)
több mint 12 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/08/06/A_ma_esti_hianyzok/
több mint 12 éve
akkor mégsem írok 😀cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/04/18/A_2012-es_menetrend/Dexxter TailorGame Day! 😊Kár hogy ilyen későn lesz 😊
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/08/05/A_Hall_of_Fame_merkozes/Fucu
Hogy lesznek idén a meccseink magyar idő szerint?silent7939
több mint 12 éve
thx 😊cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/04/18/A_2012-es_menetrend/Dexxter TailorGame Day! 😊Kár hogy ilyen későn lesz 😊
több mint 12 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/04/18/A_2012-es_menetrend/Game Day! 😊Kár hogy ilyen későn lesz 😊
több mint 12 éve
pár nap múlva írok majd egy blogbejegyzést róla 😊Game Day! 😊Kár hogy ilyen későn lesz 😊
több mint 12 éve
Game Day! 😊Kár hogy ilyen későn lesz 😊
Hogy lesznek idén a meccseink magyar idő szerint?
több mint 12 éve
Game Day! 😊cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/08/05/A_Hall_of_Fame_merkozes/
több mint 12 éve
köszönöm a segítséget
több mint 12 éve
A meccseket legtöbbször a ten yard torrents oldalról, de most nincs nyílt regisztráció.Még egy talán idióta kérdés, de honnan tudod letölteni a meccseket, és az összefoglalókat?A mai meccset lehet valahol nézni?Leon78az espn america élőben adja majd, amit holnap délben és kedden 15:00-kor ismételnek)
Személy szerint le fogom tölteni, mert se élőben, se az ismétlést nem tudom nézni.Fucu
Leon78
Az összefoglalókat az nfl.com-on nézem, de tavaly fent voltak a Cards honlapján is (és idén valószínűleg a mi blogunkon is 😊)
több mint 12 éve
Még egy talán idióta kérdés, de honnan tudod letölteni a meccseket, és az összefoglalókat?A mai meccset lehet valahol nézni?Leon78az espn america élőben adja majd, amit holnap délben és kedden 15:00-kor ismételnek)
Személy szerint le fogom tölteni, mert se élőben, se az ismétlést nem tudom nézni.Fucu
több mint 12 éve
A mai meccset lehet valahol nézni?Leon78az espn america élőben adja majd, amit holnap délben és kedden 15:00-kor ismételnek)
Személy szerint le fogom tölteni, mert se élőben, se az ismétlést nem tudom nézni.