NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
4
2
2:15, Arena4
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Na ezt itt az irodában nem tudtam ennyire szaki szemmel megnézni 😊viszont úgy vettem észre (abból a két dropbackből amit a videón láttam), hogy egy fél ütemmel később kezd el hátralépkedni, miután átveszi a snapet.FucuTévedtem múltkor, mert csak egy közös edzés volt betervezve a Chiefs-szel együtt. Ez meg is történt tegnap és van róla egy kis videó.Lindley egész szépen dobáltsilent7939
www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Camp-Unfiltered-Look-Inside-Cards-vs-Chiefs-/80014959-10d9-4d9e-be29-0ea8ecc68267
Jon Baldwin mit kapott el?! Szép volt nagyon.
A verekedés, kakaskodás ami vártam nem történt meg, de mindenki szépen odatette magát.
Többen nyilatkozták, hogy jó volt más arcokat látni ellenfélként edzésen.Fucu
Akkor van még mit gyakorolni mert így a blitzeknél bajba kerülhet
több mint 12 éve
viszont úgy vettem észre (abból a két dropbackből amit a videón láttam), hogy egy fél ütemmel később kezd el hátralépkedni, miután átveszi a snapet.Tévedtem múltkor, mert csak egy közös edzés volt betervezve a Chiefs-szel együtt. Ez meg is történt tegnap és van róla egy kis videó.Lindley egész szépen dobáltsilent7939
www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Camp-Unfiltered-Look-Inside-Cards-vs-Chiefs-/80014959-10d9-4d9e-be29-0ea8ecc68267
A verekedés, kakaskodás ami vártam nem történt meg, de mindenki szépen odatette magát.
több mint 12 éve
Tévedtem múltkor, mert csak egy közös edzés volt betervezve a Chiefs-szel együtt. Ez meg is történt tegnap és van róla egy kis videó.Lindley egész szépen dobált
több mint 12 éve
Tévedtem múltkor, mert csak egy közös edzés volt betervezve a Chiefs-szel együtt. Ez meg is történt tegnap és van róla egy kis videó.www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Camp-Unfiltered-Look-Inside-Cards-vs-Chiefs-/80014959-10d9-4d9e-be29-0ea8ecc68267
Többen nyilatkozták, hogy jó volt más arcokat látni ellenfélként edzésen.
több mint 12 éve
majd ha eljött az ideje akkor visszatérünk rá , és meglátjuk majd hogy mi hogy is van .Hát igen 3 pro bowl cornerünk volt így ő slotban kellet , tegyük hozzá nem az ő posztja és szarul is csinálta... Na mind1 , idén szélen játszhat , más lessz minden. Amugy nem akartalak felidegesíteni 😀 DRC-t meg úgyis látni fogjátok idén Week 3 😀 Ajánlom mindnekinek.Petikievak01majd arra az oldalra mennek a futások 😊
tudom mi volt tavaly a helyzet CB poszton az Eaglesnél és még mindig nem ő a legjobb corner a csapatban úgyhogy több labdát fognak rá dobni. Kíváncsi leszek rá.Fucu
több mint 12 éve
Hát igen 3 pro bowl cornerünk volt így ő slotban kellet , tegyük hozzá nem az ő posztja és szarul is csinálta... Na mind1 , idén szélen játszhat , más lessz minden. Amugy nem akartalak felidegesíteni 😀 DRC-t meg úgyis látni fogjátok idén Week 3 😀 Ajánlom mindnekinek.Petikievak01majd arra az oldalra mennek a futások 😊
tudom mi volt tavaly a helyzet CB poszton az Eaglesnél és még mindig nem ő a legjobb corner a csapatban úgyhogy több labdát fognak rá dobni. Kíváncsi leszek rá.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
kifejezetten a HoF meccsre gondoltam csakNa hogy teljesít??? Nagy király mi? Legyetek boldogok vele. Tavaly marha nagy király volt a Dream Teamben.Kolb azért jól csinálja...harmadik éve keres milliókat a semmiért. 😊Ez a Kolb srác tényleg nem semmi 😀 Huhúúú ha ti azt tudnátok , hogy a cserében kapott kis DRC hogy teljesít a TC-ben 😀 De nem akarok gúnyolódni , pechetek van Kolbal. Örülök hogy aztán a végén nem maradt nálunk . Amugy eléggé vicces az arizona helyzete irányítókat tekintve kajak sajnállak benneteket. Petikievak01
Skel(e)tonnal jobban jártok.Greengo
Engem tegnap egy adat döbbentet meg nagyon a közvetítés során, mikor kiírták meg mondta a speaker, hogy 9 meccsnél többet még nem játszott egy évben... másik amire felkaptam a fejem, hogy amíg Kolb irányított heveny 1/1 esélyes csapat képet mutatott az offense, ahogy valaki behajtotta rajta a hideg vízre valót, beállt Skelton, kicsit jobban ráfeküdtetek a rush o-re egyből ment a szekér. Lehet én láttam rosszul így külsősként. Amadeus91Rosszul látod.
A szezon végi 7-2 nem csak Skeltonnak volt köszönhető, hanem a védelem drasztikus javulásának (és PP-nek) volt köszönhető. Hasonlítsd össze a védelmi statisztikákat és meglátod miért nyerhetett Skelton több meccset. Nem volt sokkal jobb, sőt pontatlanabb volt, de megkapta a lehetőségeket amiket a szezon elején Kolb nem.
Silent: írj valamit, aztán küldd el az itteni e-mail címemre és akkor elolvasom/elolvassuk.Fucu
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
az benne van, hogy Skelton lesz a kezdő 😛 igaz, a többi kimaradt, majd update-elem 😀cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/08/07/A_tovabbi_eloszezon_menetrend__rovidhirek/Dexxter Tailor+ Skelton kezd a Chies ellen.
+ Anthony Sherman (FB) is sérülést szenvedett
+ Jared Crank (FB) nyaksérülése miatt (szintén a Saints ellen szenvedte el) visszautazik Arizonába további vizsgálatok miatt.
És nem utolsó sorban Boldog születésnapot Beanioe Wells 😊Fucu
több mint 12 éve
Hát igen 3 pro bowl cornerünk volt így ő slotban kellet , tegyük hozzá nem az ő posztja és szarul is csinálta... Na mind1 , idén szélen játszhat , más lessz minden. Amugy nem akartalak felidegesíteni 😀 DRC-t meg úgyis látni fogjátok idén Week 3 😀 Ajánlom mindnekinek.
több mint 12 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/08/07/A_tovabbi_eloszezon_menetrend__rovidhirek/Dexxter Tailor+ Skelton kezd a Chies ellen.
+ Anthony Sherman (FB) is sérülést szenvedett
+ Jared Crank (FB) nyaksérülése miatt (szintén a Saints ellen szenvedte el) visszautazik Arizonába további vizsgálatok miatt.
És nem utolsó sorban Boldog születésnapot Beanioe Wells 😊
több mint 12 éve
Esküszöm Kolbin nem is látom az igyekezetet, olyan mintha nem is akarna játszani, csak felvenni a nagy lóvét a nagy semmiért. Nem is értem engem már rég kirúgtak volna..... Ha így megy tovább akkor a következő szezont a TV előtt tölti....
több mint 12 éve
Akkor mindenki jól járt... oh whait... 😊Ott meg ezt szeretik 😀Wyattpedig nem húztam fel magam. 😊 szar napom volt és délután így jött ki belőlem.Pedig te nem könnyen veszíted el a türelmedet 😉tenorxNa hogy teljesít??? Nagy király mi? Legyetek boldogok vele. Tavaly marha nagy király volt a Dream Teamben.Kolb azért jól csinálja...harmadik éve keres milliókat a semmiért. 😊Ez a Kolb srác tényleg nem semmi 😀 Huhúúú ha ti azt tudnátok , hogy a cserében kapott kis DRC hogy teljesít a TC-ben 😀 De nem akarok gúnyolódni , pechetek van Kolbal. Örülök hogy aztán a végén nem maradt nálunk . Amugy eléggé vicces az arizona helyzete irányítókat tekintve kajak sajnállak benneteket. Petikievak01
Fucu
Egyébként is elkezdtünk a fizikálisabb cornerekre rámenni ezért is adták könnyebben oda az Eaglesnek. (Bírtam mert egy őrült a srác a pályán kívül, de a pályán inkább a nagy playekre ment és tacklet sem nagyon akart rendesen csinálni)Fucu
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Ott meg ezt szeretik 😀pedig nem húztam fel magam. 😊 szar napom volt és délután így jött ki belőlem.Pedig te nem könnyen veszíted el a türelmedet 😉tenorxNa hogy teljesít??? Nagy király mi? Legyetek boldogok vele. Tavaly marha nagy király volt a Dream Teamben.Kolb azért jól csinálja...harmadik éve keres milliókat a semmiért. 😊Ez a Kolb srác tényleg nem semmi 😀 Huhúúú ha ti azt tudnátok , hogy a cserében kapott kis DRC hogy teljesít a TC-ben 😀 De nem akarok gúnyolódni , pechetek van Kolbal. Örülök hogy aztán a végén nem maradt nálunk . Amugy eléggé vicces az arizona helyzete irányítókat tekintve kajak sajnállak benneteket. Petikievak01
Fucu
Egyébként is elkezdtünk a fizikálisabb cornerekre rámenni ezért is adták könnyebben oda az Eaglesnek. (Bírtam mert egy őrült a srác a pályán kívül, de a pályán inkább a nagy playekre ment és tacklet sem nagyon akart rendesen csinálni)Fucu
több mint 12 éve
pedig nem húztam fel magam. 😊 szar napom volt és délután így jött ki belőlem.Pedig te nem könnyen veszíted el a türelmedet 😉tenorxNa hogy teljesít??? Nagy király mi? Legyetek boldogok vele. Tavaly marha nagy király volt a Dream Teamben.Kolb azért jól csinálja...harmadik éve keres milliókat a semmiért. 😊Ez a Kolb srác tényleg nem semmi 😀 Huhúúú ha ti azt tudnátok , hogy a cserében kapott kis DRC hogy teljesít a TC-ben 😀 De nem akarok gúnyolódni , pechetek van Kolbal. Örülök hogy aztán a végén nem maradt nálunk . Amugy eléggé vicces az arizona helyzete irányítókat tekintve kajak sajnállak benneteket. Petikievak01
Fucu
Egyébként is elkezdtünk a fizikálisabb cornerekre rámenni ezért is adták könnyebben oda az Eaglesnek. (Bírtam mert egy őrült a srác a pályán kívül, de a pályán inkább a nagy playekre ment és tacklet sem nagyon akart rendesen csinálni)
több mint 12 éve
Pedig te nem könnyen veszíted el a türelmedet 😉Na hogy teljesít??? Nagy király mi? Legyetek boldogok vele. Tavaly marha nagy király volt a Dream Teamben.Kolb azért jól csinálja...harmadik éve keres milliókat a semmiért. 😊Ez a Kolb srác tényleg nem semmi 😀 Huhúúú ha ti azt tudnátok , hogy a cserében kapott kis DRC hogy teljesít a TC-ben 😀 De nem akarok gúnyolódni , pechetek van Kolbal. Örülök hogy aztán a végén nem maradt nálunk . Amugy eléggé vicces az arizona helyzete irányítókat tekintve kajak sajnállak benneteket. Petikievak01
Fucu
több mint 12 éve
Beanie lekerült a PUP listáról. Már csak Jeff King van rajta.A héten a Kansas City Chiefs edzőtáborában vendégeskedik a csapat (mint azt már valamelyik blogbejegyzésben említettem) és együtt (egymás ellen) is fognak edzeni, mielőtt pénteken megmérkőznek egymással a (Cards számára) második előszezon mérkőzésen.
Várom már a híreket, hogy volt egy kis bunyó 😊
több mint 12 éve
Na hogy teljesít??? Nagy király mi? Legyetek boldogok vele. Tavaly marha nagy király volt a Dream Teamben.Kolb azért jól csinálja...harmadik éve keres milliókat a semmiért. 😊Ez a Kolb srác tényleg nem semmi 😀 Huhúúú ha ti azt tudnátok , hogy a cserében kapott kis DRC hogy teljesít a TC-ben 😀 De nem akarok gúnyolódni , pechetek van Kolbal. Örülök hogy aztán a végén nem maradt nálunk . Amugy eléggé vicces az arizona helyzete irányítókat tekintve kajak sajnállak benneteket. Petikievak01
Engem tegnap egy adat döbbentet meg nagyon a közvetítés során, mikor kiírták meg mondta a speaker, hogy 9 meccsnél többet még nem játszott egy évben... másik amire felkaptam a fejem, hogy amíg Kolb irányított heveny 1/1 esélyes csapat képet mutatott az offense, ahogy valaki behajtotta rajta a hideg vízre valót, beállt Skelton, kicsit jobban ráfeküdtetek a rush o-re egyből ment a szekér. Lehet én láttam rosszul így külsősként. Amadeus91Rosszul látod.
A szezon végi 7-2 nem csak Skeltonnak volt köszönhető, hanem a védelem drasztikus javulásának (és PP-nek) volt köszönhető. Hasonlítsd össze a védelmi statisztikákat és meglátod miért nyerhetett Skelton több meccset. Nem volt sokkal jobb, sőt pontatlanabb volt, de megkapta a lehetőségeket amiket a szezon elején Kolb nem.
Silent: írj valamit, aztán küldd el az itteni e-mail címemre és akkor elolvasom/elolvassuk.
több mint 12 éve
Valóban... 😀Magyar idő szerint mikor vannak a pre meccsek?silent7939Ott a naptár jobbra.ulpianus
Miket nem tud ez az új oldal 😀
több mint 12 éve
Magyar idő szerint mikor vannak a pre meccsek?silent7939Ott a naptár jobbra.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Magyar idő szerint mikor vannak a pre meccsek?
több mint 12 éve
Ez alapján szerintem már most lehetne cut 😊silent7939Szerintem sem kéne kivárni azt, hogy FA legyen. 😀
Az aggasztó az, hogy simán elhitték nálatok, hogy egy olyan ember lesz a megoldás a kezdő QB szerepére aki karrierje során több picket dobott mit TD-t.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Ez alapján szerintem már most lehetne cut 😊bowl.hu/forum/nfl_-_csapatforumok/arizona_cardinals/564119egy Kolb cut mennyibe kerülne?Amadeus91Szerintem sokba.... nagyon sokba. Főleg hogy nem raktuk ki az előző szezon végén és megkapta a bónuszt a 2-6-os mérlegéért.silent7939
Engem már az is idegesített, hogy fél meccs után szinte lepadozta az évet(ok volt pár meccse még)10+milláért (12 ha jól emlékszem). Ahhoz képest még mindig jól keres és mindent elkövet azért, hogy ezt egy karcolás nélkül tegye. 😀Kolb azért jól csinálja...harmadik éve keres milliókat a semmiért. 😊Érdekes ezt egy ígültől hallani ... de vajon hova tűnt az első számú Kolb fan? Mr. Deny? 😊silent7939
Deny fórummentes életet él.( ezt az égést amit Kolb mutat már az Ő arca sem bírja 😀 )Greengo
több mint 12 éve
egy Kolb cut mennyibe kerülne?Amadeus91Szerintem sokba.... nagyon sokba. Főleg hogy nem raktuk ki az előző szezon végén és megkapta a bónuszt a 2-6-os mérlegéért.silent7939
Engem már az is idegesített, hogy fél meccs után szinte lepadozta az évet(ok volt pár meccse még)10+milláért (12 ha jól emlékszem). Ahhoz képest még mindig jól keres és mindent elkövet azért, hogy ezt egy karcolás nélkül tegye. 😀Kolb azért jól csinálja...harmadik éve keres milliókat a semmiért. 😊Érdekes ezt egy ígültől hallani ... de vajon hova tűnt az első számú Kolb fan? Mr. Deny? 😊silent7939
Deny fórummentes életet él.( ezt az égést amit Kolb bemutat már az Ő arca sem bírja 😀 )
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
Engem tegnap egy adat döbbentet meg nagyon a közvetítés során, mikor kiírták meg mondta a speaker, hogy 9 meccsnél többet még nem játszott egy évben... másik amire felkaptam a fejem, hogy amíg Kolb irányított heveny 1/1 esélyes csapat képet mutatott az offense, ahogy valaki behajtotta rajta a hideg vízre valót, beállt Skelton, kicsit jobban ráfeküdtetek a rush o-re egyből ment a szekér. Lehet én láttam rosszul így külsősként.egy Kolb cut mennyibe kerülne?Amadeus91Szerintem sokba.... nagyon sokba. Főleg hogy nem raktuk ki az előző szezon végén és megkapta a bónuszt a 2-6-os mérlegéért.silent7939
criminal lawyer or criminal lawyer?