NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Igen jó volt a Cards védelem.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
manuszka86 New England Patriots 2 486 — Patriots fan
Gz megérdemelten nyertetek! Piszok jó ez a Cards D, ezt még Kolbi se tudja elrontani 😊

több mint 13 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 609 — 🏈🐬🐂🤘🏽
hattalmas!

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 689 — Salus populi suprema lex esto
Grat a csapatnak! 😊 Mindig jó nézni ha valaki legyőzi a Pats-t, bár majdnem sikerült elszúrni 😀
több mint 13 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 949
szííívroham!!!
meghaltam!
és a Mennyben érzem magam!!! 😀
GYŐŐŐŐZTŰŰŰNK!!!!
több mint 13 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
Hát ezt megéreztem...faszom az ötöst érezném így meg....😀 Amúgy grat.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Frász se tudja, nekem jó egy olyan uncsi is, mint múlt héten 😀

több mint 13 éve
manuszka86 New England Patriots 2 486 — Patriots fan
Game Day! 😊
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/16/Merkozes_beharangozo__2_het__Patriots/Fucu
Jó lett a meccsbeharangozó grat!
Azért azt megnézem hogy a porcelánbaba Kolb mit tud nyújtani, igaz GW drive-ot összehozta múltkor, de akkor is a védelmetek hozta a meccset, simán top 10-es D a tiétek, Bradynek azért fel kell kötnie a naciját. De azért Kolbász is jobb ha figyel majd a 95-ös számú pats játékosra😊
Jó kis meccs lesz ez este 7-kor!

több mint 13 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Game Day! 😊
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/16/Merkozes_beharangozo__2_het__Patriots/

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 13 éve
janisz 138 — Warnerfan
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/15/Tippjatek_week_2/Dexxter Tailor
alakul-a-molekula 😀
már 11 tipp!

üdv a klubban Janisz! tippelj te is nyugodtan, úgy érdekesebb 😊Cardinalis
ok!holnapra marad!

több mint 13 éve
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/15/Tippjatek_week_2/Dexxter Tailor
alakul-a-molekula 😀
már 11 tipp!

üdv a klubban Janisz! tippelj te is nyugodtan, úgy érdekesebb 😊
több mint 13 éve
Két érdekes statisztika a védelemről.
- öt vagy több emberrel a snap-ek felénél blitzeltetett Horton. Ez a második legmagasabb százalék az előző fordulóban.
Fucu
ezt már többször olvastam, de ki az első?

más. szerintem ez a come back down to Earth dolog, inkább arra utal, hogy előző meccsen annyira 'mennyeien' játszott, hogy vajon a köv. meccsen régi önmagát idézi-e, vagy újra God modeba kapcsol...sapka
Az espn-es nfc west blogon volt ez a statisztika táblázatban, de az első nem volt rajta csak a div csapatai és a heti ellenfelek.

több mint 13 éve
lehet bepötyögte a google translate-be és örült annak, hogy azt kapta meg hogy Kolb Ace 😀
Üdv közöttünk janisz, ha valami nem tiszta akkor kérdezz nyugodtan vagyunk már szép számmal segítünk amiben tudunk 😊

több mint 13 éve
janisz 138 — Warnerfan
egy pici hozzáfűzés,a Kolbman kifejezéshez!!!!a saját honlapján(facebook),egyszerűen csak Kolb-ász nak aposztrofáltam!teljes megdöbbenésemre ,másnap lájkolta!lehet hogy tud magyarul ,vagy van valamilyen magyar vonatkozása a származását illetőleg???akkor mondjuk lehetne Szegedi Erős!!!!én csAK NAGY KEDVELŐJE VAGYOK a Cardinalsnak évek óta!!!!!!!!még csak tanulgatom a kifejezéseket amiket írtok!!!!!!azért öröm köztetek lenni, de šzakmailag"nem fogok belefolyni!!!!!!!!!(egyenlőre:😊)))!próbálom a humoros oldalt megtalálni az írásaimban!!előre is bocs!
go Cards!!!!!
Janisz

több mint 13 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 073 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/15/Tippjatek_week_2/

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 658 — sapka
- öt vagy több emberrel a snap-ek felénél blitzeltetett Horton. Ez a második legmagasabb százalék az előző fordulóban.
Fucu
ezt már többször olvastam, de ki az első?

más. szerintem ez a come back down to Earth dolog, inkább arra utal, hogy előző meccsen annyira 'mennyeien' játszott, hogy vajon a köv. meccsen régi önmagát idézi-e, vagy újra God modeba kapcsol...

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
"A kezdőből csere, majd újra kezdő Kevin Kolb John Skelton sérülésének köszönhetően visszatért a "rivaldafénybe". Annyit tett, hogy a meccsnyerő TD passzával lezárta a múlt heti drámai mérkőzést. Visszatér a földre? És Bill Belichick védeleme óvatosan teszi oda?
Valahogy így lehetne fordítani."

Ezt a "will he come back down to Earth" dolgot nem értem (nem angolul). Mikor szállt el? Bejött, dobott egy TD-t, nagyon örült, ennyi. Tudja ő is, hogy utolsó utáni lehetőség.
A hurry-up offense nagyon fekszik neki (középiskolában és egyetemen is ilyen stílusban játszott), de ezt nem lehet egész meccsen csinálni (NFL-ben, NCAA-ben jó sok példa van rá).

több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 860 — Csodabogár
Na ezt fordítsd le pls 😀silent7939
a gugli fordító is belekavarodott 😉
Vajon jön vissza a Földre?Cardinalis
de hisz ez...Zuperman! izé Kolbman 😂

több mint 13 éve
Na ezt fordítsd le pls 😀silent7939
a gugli fordító is belekavarodott 😉
A starter-be-backup-be-starter Kevin Kolb visszatért a reflektorfénybe sérülés után John Skelton. Minden ő volt, zárja ki drámai győzelmek a múlt héten, a játék-győztes touchdown pass. Vajon jön vissza a Földre? És, hogy milyen gyorsan fog Bill Belichick védelmi óvatosan helyezze ott?
több mint 13 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Na ezt fordítsd le pls 😀
több mint 13 éve
What to watch:
The starter-turned-backup-turned-starter Kevin Kolb is back in the spotlight after an injury to John Skelton. All he did was close out a dramatic win last week with the game-winning touchdown pass. Will he come back down to Earth? And how quickly will Bill Belichick's defense gently place him there?
több mint 13 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
A heti tipp játékomban a fő kérdés:
Mikor jön be Lindley? 😊
több mint 13 éve
Az milyen "amerikai àlom" lenne màr, ha Kolb gyõzelemre vezetné a Cards-t a Pats ellen! Annyira valòszerütlen, hogy màr-màr gyanús... 😊 Persze ettõl még Brady-nek fogok szurkolni... 😊Medvepapa
jaja, csak aztán nehogy belelógjon a bilibe a kezünk... 😊
egyébként titkon én is valami ilyesmiben reménykedek, amúgy pedig nyugodt szívvel vállalható egy L a jelenlegi Cardsnak a jelenlegi Pats-től...
több mint 13 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
Az milyen "amerikai àlom" lenne màr, ha Kolb gyõzelemre vezetné a Cards-t a Pats ellen! Annyira valòszerütlen, hogy màr-màr gyanús... 😊 Persze ettõl még Brady-nek fogok szurkolni... 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
- az első játékhét legproduktívabb pass rushere Darnell Dockett lett (3-4-es end létére). 38 alkalomból 3 irányító ütés és hét siettetést sikerült elérnie. (csóri Sweeny a cserepadra is került ezen a héten)

Kétségtelen, ha valamennyire limitálni tudja a védelem a Pats O-t, akkor elég jó úton haladnak.