Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 13 éve
Szia !!!Fucu?Ha tudnám már én lennék Grimm mellett/helyett a pálya szélén 😀
Nincs valami tipped hogy tudnánk egy falat varázsolni az éppen aktuális QB-nk elé? Szidhatjuk mi Johnny-t vagy Kolbit de sajnos azt kell mondjam nem ők tehetnek róla.
Elnézem mennyi ideje van egy ARod-nak passzolni és elsírom magam 😀silent7939
Vagy több segítség kell a blokkolásban a RB/TE-től, de ekkor kevesebb célpont lesz az irányítónak akit megjátszhat. A középső pass rusht meg a fal közepének kell megoldania. Snydert nem véletlenül nem marasztalta a 49ers. Nem teljesít valami jól.
A futásoknál meg egyszerűen nem tudják kiosztani/megtartani a blokkokat.
Ez sajnos csak gyakorlás tudja javítani. Hiába szidtuk mindig is Levit milyen jól jönne most LT-ben, legalább lehetne arra futni 😊Fucu
Ha lehet akkor beleszólnék én is egy kicsit... Szerinted mennyi remény van rá, hogy egyszer csak megjavul a fal, és nem engednek ennyi sack-et? Ha nem tudnak fejlődni, akkor esetleg más play hívással ki lehet esetleg küszöbölni a dolgot, mondjuk gyors rövid passzokkal? Illetve ha se nem javul, és nem is tudunk játékokat hívni, akkor van e esély így PO-ba jutni....
több mint 13 éve
A Cards - Niners MNF nem lesz unalmas szerintem 😛Dexxter TailorVárós, és bár petey jó fej 😛, én nektek szurkolok majd a fene vigye el! 😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
Fucu?Ha tudnám már én lennék Grimm mellett/helyett a pálya szélén 😀
Nincs valami tipped hogy tudnánk egy falat varázsolni az éppen aktuális QB-nk elé? Szidhatjuk mi Johnny-t vagy Kolbit de sajnos azt kell mondjam nem ők tehetnek róla.
Elnézem mennyi ideje van egy ARod-nak passzolni és elsírom magam 😀silent7939
Vagy több segítség kell a blokkolásban a RB/TE-től, de ekkor kevesebb célpont lesz az irányítónak akit megjátszhat. A középső pass rusht meg a fal közepének kell megoldania. Snydert nem véletlenül nem marasztalta a 49ers. Nem teljesít valami jól.
A futásoknál meg egyszerűen nem tudják kiosztani/megtartani a blokkokat.
Ez sajnos csak gyakorlás tudja javítani. Hiába szidtuk mindig is Levit milyen jól jönne most LT-ben, legalább lehetne arra futni 😊
több mint 13 éve
A Cards - Niners MNF nem lesz unalmas szerintem 😛Höhö 😀Mit nézzek ma Fucu? Mit ajánlasz 7-re és 10-re?silent7939Szerintem:
Story 5-ön Álom és szerelem utána Kabinnyomás a viasat 6-on! catattack
7-kor megnéztem a Luck vs rodgerst... hát k.va jó kis meccs volt.
Este meg a Niners meccset meg a Hox-t néztem párhuzamosan. 😀
Nem fogok több Niners meccset nézni mert unalmasak 😀
silent7939

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
Fucu?Nincs valami tipped hogy tudnánk egy falat varázsolni az éppen aktuális QB-nk elé? Szidhatjuk mi Johnny-t vagy Kolbit de sajnos azt kell mondjam nem ők tehetnek róla.
Elnézem mennyi ideje van egy ARod-nak passzolni és elsírom magam 😀
több mint 13 éve
Höhö 😀Mit nézzek ma Fucu? Mit ajánlasz 7-re és 10-re?silent7939Szerintem:
Story 5-ön Álom és szerelem utána Kabinnyomás a viasat 6-on! catattack
7-kor megnéztem a Luck vs rodgerst... hát k.va jó kis meccs volt.
Este meg a Niners meccset meg a Hox-t néztem párhuzamosan. 😀
Nem fogok több Niners meccset nézni mert unalmasak 😀
több mint 13 éve
catattack
3 520
Mit nézzek ma Fucu? Mit ajánlasz 7-re és 10-re?silent7939Szerintem:
Story 5-ön Álom és szerelem utána Kabinnyomás a viasat 6-on!
több mint 13 éve
Mit nézzek ma Fucu? Mit ajánlasz 7-re és 10-re?silent79397: a Washington-Atlanta jónak ígérkezik (az időjárás elég zord, tehát az is érdekesebbé teheti), én a Green Bay-Indanapolis-al kezdek, megnézem Adndrást 😊
10-től nálam vagy a Seahawks-Panthers vagy a 49ers-Bills fog menni. De a Pats-Broncos is jó lesz ráadásul a Sport tv-n Höri fogja osztani az észt 😊
több mint 13 éve
Mit nézzek ma Fucu? Mit ajánlasz 7-re és 10-re?
több mint 13 éve
A Rams puntere is ugyanezt csinálta a csütörtökön ellenünk 😀Jay Feely-t megbüntették $7,875-re unnecessary roughness miatt. a Dolphins ellen követte el. kickertől mikor látni ilyet? tán Janikowski csinált még hasonlót emlékeim szerint."hard hitting kicker"Amadeus91
íme a nagy bűntett (nem a legjobb minőség, de nem találtam jobbat)
deyell

Don't blink!
több mint 13 éve
Jay Feely-t megbüntették $7,875-re unnecessary roughness miatt. a Dolphins ellen követte el. kickertől mikor látni ilyet? tán Janikowski csinált még hasonlót emlékeim szerint."hard hitting kicker"
íme a nagy bűntett (nem a legjobb minőség, de nem találtam jobbat)
deyell
több mint 13 éve
Jay Feely-t megbüntették $7,875-re unnecessary roughness miatt. a Dolphins ellen követte el. kickertől mikor látni ilyet? tán Janikowski csinált még hasonlót emlékeim szerint.íme a nagy bűntett (nem a legjobb minőség, de nem találtam jobbat)
built for this shit
több mint 13 éve
WC-hoz? Ki mondta, hogy arra hajtunk? Vagy a csoportot már lestoppoltad magatoknak? 😊😊 max 8-8-at nézek ki a Cardsból, Ramsból 7-9. Ez szerintem kevés lesz a WC-hoz. Ha rosszul sül el minden akkor most egy sorozat zakó kinéz nektek Bills, Vikes, SF triótól. 3 kemény védelem akik abuzálhatják Kolbit rendesen.peteymiért? tudomásom szerint a 49ers soha nem volt St. Louis-i székhelyű és Kurt Warner sem sokat tolta náluk a focit... 😀DiamondsHead44remélem együtt megyünk a PO-ba!DiamondsHead44húúúú, ha ezt petey sportárs meglássa... 😉Cardinalis
több mint 13 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/05/Tippjatek_otodik_het_-_eredmenyek/

Don't blink!
több mint 13 éve
😊 max 8-8-at nézek ki a Cardsból, Ramsból 7-9. Ez szerintem kevés lesz a WC-hoz. Ha rosszul sül el minden akkor most egy sorozat zakó kinéz nektek Bills, Vikes, SF triótól. 3 kemény védelem akik abuzálhatják Kolbit rendesen.miért? tudomásom szerint a 49ers soha nem volt St. Louis-i székhelyű és Kurt Warner sem sokat tolta náluk a focit... 😀DiamondsHead44remélem együtt megyünk a PO-ba!DiamondsHead44húúúú, ha ezt petey sportárs meglássa... 😉Cardinalis
több mint 13 éve
miért? tudomásom szerint a 49ers soha nem volt St. Louis-i székhelyű és Kurt Warner sem sokat tolta náluk a focit... 😀remélem együtt megyünk a PO-ba!DiamondsHead44húúúú, ha ezt petey sportárs meglássa... 😉Cardinalis
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
remélem együtt megyünk a PO-ba!DiamondsHead44húúúú, ha ezt petey sportárs meglássa... 😉
több mint 13 éve
Kolb szerintem jó volt. Kemény a csávó, ennyi sack és ütés után is megpróbált mindent kihozni magából és a többiekből. nagyon sokszor csak rajta múlt, hogy meghosszabbította a play-t és még meg is csinálta.szerintem nem rajta múlt, hogy nem csináltatok TD-t, ott döntő volt a megalkuvó playcalling. quick slant egy Fitgerald-nak 3 védő közé ahelyett, hogy feldobnák az endzone-ba neki?
remélem együtt megyünk a PO-ba!
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
De PP sem tudta merre van a labdaMiután megnéztem az összefoglalót, azt kell mondjam, hogy nem is játszottunk annyira szarul. Kolb tényleg kihozta a maximumot a helyzetből, a gyalázatosan szar O-fal mögött. Eddig valahogy tartottak, és a kulcsplayeknél, valljuk be, sokszor nekünk volt szerencsénk, lásd a Phins elleni 4th playt, ahol visszajöttünk a sírból. Most egyetlen egy ilyen play sem jött be.Meglökte előtte Amendola, simán OPI lehetett volna.Delonso_
A védelem sem volt rossz, de azért halványabbak voltak, PP például baromira nem tudom mit csinált, amikor mellette/mögötte Amendola egy kézzel elkapta a lasztit... De azért volt egy szép endzone INT-je is, tegyük hozzá.
Semmi gond, jövő héten a Billst kellene földbe döngölni, és akkor minden oké 😊csongi
több mint 13 éve
Miután megnéztem az összefoglalót, azt kell mondjam, hogy nem is játszottunk annyira szarul. Kolb tényleg kihozta a maximumot a helyzetből, a gyalázatosan szar O-fal mögött. Eddig valahogy tartottak, és a kulcsplayeknél, valljuk be, sokszor nekünk volt szerencsénk, lásd a Phins elleni 4th playt, ahol visszajöttünk a sírból. Most egyetlen egy ilyen play sem jött be.Meglökte előtte Amendola, simán OPI lehetett volna.
A védelem sem volt rossz, de azért halványabbak voltak, PP például baromira nem tudom mit csinált, amikor mellette/mögötte Amendola egy kézzel elkapta a lasztit... De azért volt egy szép endzone INT-je is, tegyük hozzá.
Semmi gond, jövő héten a Billst kellene földbe döngölni, és akkor minden oké 😊csongi
több mint 13 éve
Meglepően tapasztalom, hogy nincs teljesen világvége hangulat. Hát hogy van ez már ti sem vagytok a régiek! 😛Jó szar meccs volt részünkről. Van ilyen. 10 nap múlva jön a Bills meccs addig át kell beszélni a dolgokat és javítani a hibákon. Ez főleg a két tacklere vonatkozik, de inkább az egész OL-re.
A védelemnek harapnia kell a Bills ellen mert Horton a héten nem fog velük kesztyűs kézzel bánni.
Williams azt nyilatkozta rendben van, kicsit fáj a válla (végül is nem agyrázkódása volt) és csak a trénerek miatt (ők mondták, hogy maradjon fekve) volt lent a földö annyi ideig, hogy megnézzék mi a gond.
több mint 13 éve
Miután megnéztem az összefoglalót, azt kell mondjam, hogy nem is játszottunk annyira szarul. Kolb tényleg kihozta a maximumot a helyzetből, a gyalázatosan szar O-fal mögött. Eddig valahogy tartottak, és a kulcsplayeknél, valljuk be, sokszor nekünk volt szerencsénk, lásd a Phins elleni 4th playt, ahol visszajöttünk a sírból. Most egyetlen egy ilyen play sem jött be.A védelem sem volt rossz, de azért halványabbak voltak, PP például baromira nem tudom mit csinált, amikor mellette/mögötte Amendola egy kézzel elkapta a lasztit... De azért volt egy szép endzone INT-je is, tegyük hozzá.
Semmi gond, jövő héten a Billst kellene földbe döngölni, és akkor minden oké 😊
több mint 13 éve
Feltűnt rajtam kívül valakinek hogy mintha az ellenfelek hétről hétre jobban ismernék Horton blitz sémáit? Egyre hatástalanabbak.silent7939bizony lehet benne valami...
- Hány sackkel zár Washington avagy hány sackkel zár a Cards? 1