NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
stimmel 😊Ez egy CTRL+C CTRL+V volt?? 😊Game Day! 😊úgy terveztem, hogy az első félidőt megnézem, most már tényleg virítani kéne valamit a kezdőknek... nomeg erre a Fleming gyerekre is kíváncsi leszek!Cardinalis
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/08/17/A_Raiders_meccs_elott/ Fucu
silent7939
csakhogy ott is legyenek kommentek 😊
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Én felkelek 4-kor és megnézem... aztán ha feldühítem magam jobban megy majd az edzés 😀
több mint 12 éve
Ez egy CTRL+C CTRL+V volt?? 😊Game Day! 😊úgy terveztem, hogy az első félidőt megnézem, most már tényleg virítani kéne valamit a kezdőknek... nomeg erre a Fleming gyerekre is kíváncsi leszek!Cardinalis
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
Game Day! 😊úgy terveztem, hogy az első félidőt megnézem, most már tényleg virítani kéne valamit a kezdőknek... nomeg erre a Fleming gyerekre is kíváncsi leszek!
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Clark Haggans fog kezdeni és utána Quentin Groves jön a sorban. Első meccsen elég jól játszott a harmadik vonalasok ellen, meglátjuk a második számúak ellen mit teljesít. FucuGrovesnak most lesz annyi előnye, hogy neki nem ismeretlen az ellenfél. 😊
több mint 12 éve
- Michael Adams (hamstring) sérülése miatt Jamell Fleming sokat lesz pályán akár már a mérkőzés elején, mivel ő lesz az első számú nickel corner.- O'Brien Schofield kisebb térdsérüléssel küszködik (nem tűnik nagy dolognak), így minden bizonnyal kihagyja a Raiders elleni találkozót. Clark Haggans fog kezdeni és utána Quentin Groves jön a sorban. Első meccsen elég jól játszott a harmadik vonalasok ellen, meglátjuk a második számúak ellen mit teljesít. Nagyon bizonyítani akar és lehet ez a 3-4-es rendszer kedvezőbb neki, mint a 4-3-as, amiben bust volt.
A telt ház nem meglepő, ha nem is fogynak el a jegyek a tulaj megveszi a maradékot 😊 (vagy akinek volt jegye és már csalódott a csapatban eladja az ellenfél szurkolóinak 😊)
több mint 12 éve
Szeretik a csapatot... az egyik leg szimpatikusabb a ligában... szinte nincs dirty player a csapatban és ez sokakra jó benyomást teszt... mellesleg Whiz nem is preferálja az ilyen stílusú játékosokat.cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/08/16/A_het_hirei/Dexxter Tailor"Minden jegy elkelt a Raiders elleni meccsre, így ez sorozatban a 64. teltházas meccs lesz."
ezt nem is gondoltam volna, hogy a hazai előszezonmeccsek is ennyire hasítanak 😀 Cardinalis
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/08/16/A_het_hirei/Dexxter Tailor"Minden jegy elkelt a Raiders elleni meccsre, így ez sorozatban a 64. teltházas meccs lesz."
ezt nem is gondoltam volna, hogy a hazai előszezonmeccsek is ennyire hasítanak 😀
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/08/16/A_het_hirei/Dexxter Tailorremek, köszi. 😊
viszont Whiz egyáltalán nem nyilatkozta, hogy Skelton előrébb állna a versenyben, mert ő a kisebbik rossz. Ezt a média találta ki, Whiz elhatárolódik az ilyen kijelentésektől.
több mint 12 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/08/16/A_het_hirei/
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
...LaRon Byrd fejlődéséről. Meg arról, hogy nagyon hasonlít Fitzre magasság, súly és rasta séróban is. Konkrétan a Chiefs ellen azt hittem Fitz volt fent a félidő vége előtt, mert pont takarásban volt a mezszám is, de a 17-es is könnyen összetéveszthető a 11-el. 😊Fucujaja, én is kispéciztem már ezt a jómadarat 😀 jól lesz ez, szépen röpköd a laszti után, mint egy madár 😀
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Nem mellesleg a tegnap délutáni edzésen Greg Toler kisebb térdsérülést szedett össze, de szerencsére nem a műtött tértén. Részletek még nem ismertek, remélem ma kiderül valami konkrétum.Valamint van egy jó írás itt: www.azcardinals.com/news-and-events/article-2/Byrds-Work-Fitz-Cardinals/74182e55-5e3a-41fb-a120-7b09faf24af6 LaRon Byrd fejlődéséről. Meg arról, hogy nagyon hasonlít Fitzre magasság, súly és rasta séróban is. Konkrétan a Chiefs ellen azt hittem Fitz volt fent a félidő vége előtt, mert pont takarásban volt a mezszám is, de a 17-es is könnyen összetéveszthető a 11-el. 😊
több mint 12 éve
Meglátjuk.Az lesz a gáz ha meglepetést okoz... tavaly a Texansban sem muzsikált olyan rosszul amig ki nem nyírták 😀silent7939Túlzásokba azért ne essünk.Most őszintén ez meglepett titeket az előző két meccsen látottak után? Tényleg nem nagyon különbözik egymástól a két QB csak Kolb még sérülékeny is hozzá.Hát igen... bár néha kezdem azt érezni hogy Leinart is jobb volna jelen helyzetben 😊
Sokan a Derek Anderson Matty Leinart "párharchoz" hasonlítják, sajnos azt kell mondjam nem véletlenül.Fucu
Bár már lehet hogy az elkeseredettség beszél belőlem 😀silent7939
Matty remek játékát szombat hajnalban megcsodálhatjuk. 😊Fucu
Más, külföld. 😊
Új kezdő RT lesz pénteken, mivel D'Anthony Batiste fog játszani Bridges helyén. Azt írták egész jól játszott a két előszezon meccsen a cserék ellen és kap egy lehetőséget. Kíváncsian várom.
több mint 12 éve
Az lesz a gáz ha meglepetést okoz... tavaly a Texansban sem muzsikált olyan rosszul amig ki nem nyírták 😀Túlzásokba azért ne essünk.Most őszintén ez meglepett titeket az előző két meccsen látottak után? Tényleg nem nagyon különbözik egymástól a két QB csak Kolb még sérülékeny is hozzá.Hát igen... bár néha kezdem azt érezni hogy Leinart is jobb volna jelen helyzetben 😊
Sokan a Derek Anderson Matty Leinart "párharchoz" hasonlítják, sajnos azt kell mondjam nem véletlenül.Fucu
Matty remek játékát szombat hajnalban megcsodálhatjuk. 😊Fucu
több mint 12 éve
Túlzásokba azért ne essünk.Most őszintén ez meglepett titeket az előző két meccsen látottak után? Tényleg nem nagyon különbözik egymástól a két QB csak Kolb még sérülékeny is hozzá.Hát igen... bár néha kezdem azt érezni hogy Leinart is jobb volna jelen helyzetben 😊
Matty remek játékát szombat hajnalban megcsodálhatjuk. 😊
több mint 12 éve
Most őszintén ez meglepett titeket az előző két meccsen látottak után? Tényleg nem nagyon különbözik egymástól a két QB csak Kolb még sérülékeny is hozzá.Hát igen... bár néha kezdem azt érezni hogy Leinart is jobb volna jelen helyzetben 😊
Bár már lehet hogy az elkeseredettség beszél belőlem 😀
több mint 12 éve
Most őszintén ez meglepett titeket az előző két meccsen látottak után? Tényleg nem nagyon különbözik egymástól a két QB csak Kolb még sérülékeny is hozzá.Sokan a Derek Anderson Matty Leinart "párharchoz" hasonlítják, sajnos azt kell mondjam nem véletlenül.
több mint 12 éve
Rank 24: CARDINALS (-2)Szerintem ez egy sz.r 😊
www.nfl.com/news/story/0ap2000000050045/article/nfl-power-rankings-atlanta-falcons-rise-chicago-bears-fall?campaign=Facebook_Harrison_Power_Rankings
ezt jól megkaptuk:
"Of all the teams in the NFL, none seem to be as stunted by a quarterback quandary as Arizona."
- stunted: satnya, elsatnyult, fejlődésben visszamaradt...
és ez a mondat a kedvencem ;(
"Neither QB has separated himself from the other this summer, although Kolb has looked more terrible."Cardinalis
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
Rank 24: CARDINALS (-2)ezt jól megkaptuk:
"Of all the teams in the NFL, none seem to be as stunted by a quarterback quandary as Arizona."
- stunted: satnya, elsatnyult, fejlődésben visszamaradt...
és ez a mondat a kedvencem ;(
"Neither QB has separated himself from the other this summer, although Kolb has looked more terrible."
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Azért a Derek A. korszakban nem álltunk messze az 1/1-től... csak kicsit rá kellett volna erősíteni 😊 Most lehetne egy Cam Newton-unk 😊 vagy nem? Bár én már egy Tannehilnek is örülnék mint projekt.Senkinek sem ér meg.FucuTalán + fél év cumi megér 10-15 év pompát.szabaNem tom ki nézi a Rams - Colts meccset, de mit nem adnék egy Luck-ért... rá nem lehet azt mondani hogy nem NFL készsilent7939három évig néztem Stanford meccseken. álmom lett volna, ha a Cardshoz jön, de egy nagyon szörnyű fél évet kellett volna túlélnünk. És az nem lett volna olyan remek érzés.Fucu
több mint 12 éve
Napi hírek:- Whiz nem viccel, ha kell egész meccsen a kezdők fognak játszani. Ezt elmondta a cseréknek (és az ő cseréiknek és az ő cseréiknek is), hogy edzésen tegyék oda magukat, mert nem biztos, hogy a Raiders ellen pályára fognak lépni.
- Adam Schefter lehozta a hírt, hogy Kolb fog kezdeni pénteken (milyen új hír), de Skelton nyeri meg a kezdő posztért folyó párharcot. (Azért John sem tett sokat azért, hogy nyerjen csupán nem hal meg a meccsen, kicsit durván leegyszerűsítve a dolgot)
- Ahogy Cardinalis kolléga is belinkelte lentebb, Larry nyerte a Humanitárius díjat. Sokat tesz az emberekeért szerte a világon megérdemli.
- Ryan Williams lehet játszik a Raiders ellen. Neki nagyobb az esélye, mint Beanienek, de ő is fog szerepet kapni valószínűleg a Titans elleni találkozón.
- Érdekes csere történt a tegnap délutáni edzésen. D'Anthony Batiste (eddigi backup RG) játszott a kezdő RT poszton, míg Jeremy Bridges vette át Batiste helyét. Bobby Massie maradt a helyén a backup RT poszton. Kíváncsi vagyok lesz-e keverés a pénteki meccsen.
több mint 12 éve
Senkinek sem ér meg.Talán + fél év cumi megér 10-15 év pompát.szabaNem tom ki nézi a Rams - Colts meccset, de mit nem adnék egy Luck-ért... rá nem lehet azt mondani hogy nem NFL készsilent7939három évig néztem Stanford meccseken. álmom lett volna, ha a Cardshoz jön, de egy nagyon szörnyű fél évet kellett volna túlélnünk. És az nem lett volna olyan remek érzés.Fucu
több mint 12 éve
szaba
10 547
Talán + fél év cumi megér 10-15 év pompát.Nem tom ki nézi a Rams - Colts meccset, de mit nem adnék egy Luck-ért... rá nem lehet azt mondani hogy nem NFL készsilent7939három évig néztem Stanford meccseken. álmom lett volna, ha a Cardshoz jön, de egy nagyon szörnyű fél évet kellett volna túlélnünk. És az nem lett volna olyan remek érzés.Fucu
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
Fitzgerald wins Humanitarian Awardwww.profootballweekly.com/2012/08/13/fitzgerald-wins-humanitarian-award
THIS IS THE WAY