NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 13 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 949
jééé, ilyen is van... sejthetitek hol dekkol Kolb...
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/rwkjker1f2rrxsca4doo
Rodgers, Brady top NFL Quarterback Power Rankings
Two weeks now are in the books. How do the NFL's 32 starting QBs stack up? Has Aaron Rodgers maintained his place as the league's top signal-caller? Gregg Rosenthal breaks it down by tier.
több mint 13 éve
remélem olyan barátságos meccs lesz, mint a tavalyi, hasonló végeredménnyel 😉

remélem a D-énk most sem fogja hagyni kibontakozni Vick-et 😉

és jó lenne már látni végre egy-két Fitz TD-t is...
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 597 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na ma megléptem amit nem akartam...
Kivettem a kezdőből Fantasyban Larryt és Wells-t.
Sajnos nagyon nem termelnek... droppolni még nem droppoltam őket de még az is bekövetkezhet 😕silent7939
én továbbra is kitartok Fitzi mellett, remélem végre összekapja magát... 😊Divat
Még egy meccset várjon ha egy mód van rá aztán tőlem játszhat ahogy akar 😀
több mint 13 éve
Natloz Arizona Cardinals 314
Sajnos nagyon nem termelnek... droppolni még nem droppoltam őket de még az is bekövetkezhet 😕silent7939
Lehet, hogy én is padoztatom Larryt, Ryan Williams cut 😕

Just a simple Lineman... ZP#76

több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
én továbbra is kitartok Fitzi mellett, remélem végre összekapja magát... 😊

|
több mint 13 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Sajnos nagyon nem termelnek... droppolni még nem droppoltam őket de még az is bekövetkezhet 😕
több mint 13 éve
 www.nfl.com/news/story/0ap1000000063632/article/nfl-power-rankings-week-3-nfc-west-no-longer-league-joke?campaign=Facebook_Wk3_PR
már 15.-ek vagyunk 😊emberke22
Tényleg van aki komolyan veszi ezt?
silent7939
igen, most kb pontosan leírtad, hogyan megy a power rankingek összeállítása hétről hétre 😊csongi
itt is jól állunk 😊
11. (+11) Arizona Cardinals (2-0)
 bowl.hu/power_ranking_-_ii_hetCardinalis
Hagyjuk már 😀
több mint 13 éve
 www.nfl.com/news/story/0ap1000000063632/article/nfl-power-rankings-week-3-nfc-west-no-longer-league-joke?campaign=Facebook_Wk3_PR
silent7939
igen, most kb pontosan leírtad, hogyan megy a power rankingek összeállítása hétről hétre 😊csongi
itt is jól állunk 😊
11. (+11) Arizona Cardinals (2-0)
https://bowl.hu/images/cache/uploads/2593ec5be643699cb6dd980acb714e4f.jpg
Power Ranking - II. hét | Bowl.hu
20 csapat mérlege 1-1, így ám a könnyű sorrendet csinálni
több mint 13 éve
nem bírtam megállni, adta magát az üres hely 😉
több mint 13 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 986 — Defender
Remélem a védelem a meccs elején lerendezi Vick-et, és nem virgonckodja végig a meccset 😊Leon78
a probléma inkább D-Jax és Maclin lehet. OK hogy az egyikkel PP tudja tartani a lépést, de Gay nem az a gyorsléptű corner. Vagy megint a meccs 90%-ban a nickel D# lesz fent, ami azt jelenti, hogy négy emberes fal lesz (Acho-Dockett-Campbell-Schofield/Groves) a három corner: PP és Fleming a két szélen és Gay a slotban a két safety adott és még Washington és Lenon (vagy utóbbi helyett Reggie Walker)Fucu
Ha te mondod akkor biztosan, hiszek neked.😊 Akkor ezek szerint bízol a védelemben, és a győzelemben...Leon78
a védelemben mindenképp bízok, a győzelem kérdéses, amihez egy közepesen hatékony támadóalakulat is kéne. Ugye a Philly a Ravenst verte múlt héten és nem rosz az a védelem sem.Fucu
Hazai környezetben azért nehéz lesz megverni a csapatot. senki nem mehet tutira, telt ház, fantasztikus hangulat. 😊
több mint 13 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Remélem a védelem a meccs elején lerendezi Vick-et, és nem virgonckodja végig a meccset 😊Leon78
a probléma inkább D-Jax és Maclin lehet. OK hogy az egyikkel PP tudja tartani a lépést, de Gay nem az a gyorsléptű corner. Vagy megint a meccs 90%-ban a nickel D# lesz fent, ami azt jelenti, hogy négy emberes fal lesz (Acho-Dockett-Campbell-Schofield/Groves) a három corner: PP és Fleming a két szélen és Gay a slotban a két safety adott és még Washington és Lenon (vagy utóbbi helyett Reggie Walker)Fucu
Ha te mondod akkor biztosan, hiszek neked.😊 Akkor ezek szerint bízol a védelemben, és a győzelemben...Leon78
a védelemben mindenképp bízok, a győzelem kérdéses, amihez egy közepesen hatékony támadóalakulat is kéne. Ugye a Philly a Ravenst verte múlt héten és nem rosz az a védelem sem.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 13 éve
Ha te mondod akkor biztosan, hiszek neked.😊 Akkor ezek szerint bízol a védelemben, és a győzelemben...
több mint 13 éve
a probléma inkább D-Jax és Maclin lehet. OK hogy az egyikkel PP tudja tartani a lépést, de Gay nem az a gyorsléptű corner. Vagy megint a meccs 90%-ban a nickel D# lesz fent, ami azt jelenti, hogy négy emberes fal lesz (Acho-Dockett-Campbell-Schofield/Groves) a három corner: PP és Fleming a két szélen és Gay a slotban a két safety adott és még Washington és Lenon (vagy utóbbi helyett Reggie Walker)

több mint 13 éve
Remélem a védelem a meccs elején lerendezi Vick-et, és nem virgonckodja végig a meccset 😊
több mint 13 éve
Szerintetek ki lesz a kezdő QB a hétvégén, és mit vártok a derbitől. Az elmúlt években rendre vertük az Eagelst, remélem ez most sem változik 😊Leon78
Kolb, mert nem akarja kockáztatni, hogy Skelton rásérüljön, de ha Kolbi szar lesz akkor jön Johnny.
Győzelmet, mi mást? 😊

több mint 13 éve
Szerintetek ki lesz a kezdő QB a hétvégén, és mit vártok a derbitől. Az elmúlt években rendre vertük az Eagelst, remélem ez most sem változik 😊
több mint 13 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
azért a végén egy rendes TD-t elvettek a Patstől, a polkorrektség jegyében 😀 de hát majd többszörösen visszakapják 😀petey
ott akkora holding volt, mint a ház, nem tudom milyen rendes TD-ről beszélsz...csongi
Mint a ház 😂Wyatt
Na csak mert lol-ozol és nem írtál értelmes érvet arra, hogy szerinted miért nem volt holding, ezért visszanéztem a kérdéses playt.
Ha nem is volt házméretű a dolog, de mindenképp zászlót ért. Rhodest oldalról-hátulról a mezénél fogva épp csak annyira tartották vissza, hogy a labdát vivő elmehessen mellette. Nem volt feltűnő de véleményem szerint szabálytalan volt. Azon már lehet vitatkozni, hogy akkor ennyi erővel még hány ilyet lehetett volna büntetni...
De nem akarok ebből ügyet csinálni, Fucunak igaza van, utána még mindig a ti kezetekben volt a meccs.
több mint 13 éve
azért a végén egy rendes TD-t elvettek a Patstől, a polkorrektség jegyében 😀 de hát majd többszörösen visszakapják 😀petey
ott akkora holding volt, mint a ház, nem tudom milyen rendes TD-ről beszélsz...csongi
Mint a ház 😂Wyatt
necces ítélet volt, de hát ez van.
Most erre meg mondhatnám, hogy utána is ott volt a lehetőség a győzelemre.

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mint a ház 😂

több mint 13 éve
silent7939
igen, most kb pontosan leírtad, hogyan megy a power rankingek összeállítása hétről hétre 😊
több mint 13 éve
ott akkora holding volt, mint a ház, nem tudom milyen rendes TD-ről beszélsz...
több mint 13 éve
Hatalmas tehetség kell hozzá hogy egy ilyet összerakj. Szezon előtt meghasalod és tologatod a figurákat hogy éppen nyert-e vagy nem. 😊 Ha a héten kikapunk akkor majd jól visszatesznek a - várjunk csak megtippelem - 23. helyre és elmondják hogy pillanatnyi fellángolás volt a 2-0 de most minden a helyére került... 😊😊😊😊😊 és a továbbiakban ez várható egy 5-11 esnek jósolt alsóházi NFC Westes csapattól 😊 Aztán ha megint nyerünk többet akkor majd jól fényesre nyalják Horton se..ét hogy milyen k.va jó D-t rakott össze.. és így megy egész szezonban 😀😀😀😀
több mint 13 éve
én már akkor örülnék ha:
- Kolb min.2db csoda-drivet vezetne TD-ig
- ST min.100 yardot hozna (esetleg TD...) és 50 yardnál többet nem engedne...
- a védelem továbbra is több FG-n tartaná az ellent, mint TD-én (esetleg def.TD...)
- a büntik 50 yard alatt maradnának...
- 7 pontkülönbségen belül maradna a végeredmény (a javunkra 😀)
Cardinalis
Tom Brady
😊petey

1. pipa
2. második fele pipa
3. pipa (def.TD majd legközelebb 😊
4. pipa
5. pipa 😀
több mint 13 éve
Cardiac Cardinals
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/18/Utozongek__2_het__Patriots/

több mint 13 éve
emberke22 Arizona Cardinals 576
már 15.-ek vagyunk 😊