NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 13 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Cardinals announced that RB Beanie Wells (toe) has been placed on IR (designated for return). Ryan Williams is the guyBeki
fasza hírek így ébredés után
ez a "turf toe" Beanie esetében azt jelenti, hogy elszakadt egy szalag a bal nagylábujjában és nem elrugaszkodni róla. A legoptimistább esetben is 7 hetet kell kihagynia, de az új rendszer miatt visszatérhet az IR-ről.
Tehát az ő helyére érkezett Alfonso Smith.
A depth chart így néz ki a futóknál: Wiliiams, LSH, Powell, Smith
További nem jó, hír, hogy LSH ágyéksérüléssel, míg a FB Sherman térd-ín problémával küszködik.
Szóval van esély Powell és Smith játékára is vasárnap.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Cardinals announced that RB Beanie Wells (toe) has been placed on IR (designated for return). Ryan Williams is the guy
több mint 13 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 949
Larry lett a Hét Támadójátékosa az NFC-ben!
9 elkapás 114 yard 1 TDFucu
mert megérdemli 😊
több mint 13 éve
Larry lett a Hét Támadójátékosa az NFC-ben!
9 elkapás 114 yard 1 TD

több mint 13 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
meglepően nagy roster mozgás volt tegnap.

Érkezett a FB, Korey Hall. Lehet Anthony Sherman megsérült az Eagles ellen, pedig milyen szép fumblet harcolt ki. Hall érkezése miatt Pat McQuistan leküldésre került.

A practice squadban is történt változás. Érkezett Zach Nash (LB), aki az edzőtábort a csapatnál töltötte, de kevés alkalommal edzett mert sérüléseel bajlódott. A PS-ből Ricky Elmore (LB) távozott.

Alfonso Smith is visszatért a csapathoz. Ez persze kérdéseket vet fel Beanie (turf toe) sérülésével kapcsolatban.

A mai edzés után többet fogunk tudni a sérültekről, mert a heti sérült lista ekkor fog kijönni.Fucu
Alfinak örülnék ha láthatnám élesben... számomra meggyőző volt mindig is a teljesítménye és szurkoltam neki a rosterre kerülésért
több mint 13 éve
meglepően nagy roster mozgás volt tegnap.

Érkezett a FB, Korey Hall. Lehet Anthony Sherman megsérült az Eagles ellen, pedig milyen szép fumblet harcolt ki. Hall érkezése miatt Pat McQuistan leküldésre került.

A practice squadban is történt változás. Érkezett Zach Nash (LB), aki az edzőtábort a csapatnál töltötte, de kevés alkalommal edzett mert sérüléseel bajlódott. A PS-ből Ricky Elmore (LB) távozott.

Alfonso Smith is visszatért a csapathoz. Ez persze kérdéseket vet fel Beanie (turf toe) sérülésével kapcsolatban.

A mai edzés után többet fogunk tudni a sérültekről, mert a heti sérült lista ekkor fog kijönni.

több mint 13 éve
sorry a késésért
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/26/Utozongek__3_het_vs_Eagles/

több mint 13 éve
Haha. Hát ez van. Már az origo címlapján is ez a téma, az amerikai mainstream médiáról nem is beszélve. Amúgy én a bírók helyében a 4 millió helyett kérnék most 5-6 körül 😊 A vezetés meg fizessen, mert haragra gerjed a nép 😊undisputedly
BOTRÁNY!
itt is megjelent a bíró-faktor, mint az európai fociban... ott is, itt is csak még több gollal/ponttal/TD-vel lehet ezt kiküszöbölni... talán... amíg vissza nem jön az eredeti zebracsorda 😉
több mint 13 éve
sőt, itt sajátot is lehet csinálni, íme az enyém 😉
Cardinalis
láttátok, Höritől is megkaptuk az eheti bronzérmet 😊
több mint 13 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 763 — SuperBowl Champions 2013/2014
Az egyetlen divízió a miénk, amely 3 vagy több csapatot ad a Top10-be 😊
Jó ezt látni, ennyi szenvedés után. A liga 5 legjobb védelméből 3 a miénk szerintem, és a Kosok is jó úton haladnak.undisputedly
hurrá! csak ez tartson ki a szezon végéig is... 😊
egyébként, hamár így beköszöntél, hagy ajánljam figyelmedbe legújabb alkotásomat 😉
 bowl.hu/forum/egyeb_temak_es_grafikak/gagyi_gra-fikak/611945Cardinalis
Haha. Hát ez van. Már az origo címlapján is ez a téma, az amerikai mainstream médiáról nem is beszélve. Amúgy én a bírók helyében a 4 millió helyett kérnék most 5-6 körül 😊 A vezetés meg fizessen, mert haragra gerjed a nép 😊
több mint 13 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/24/Tippjatek_harmadik_kor_-_eredmenyek/Dexxter Tailor
köszi Tailor!
gratula Csongi! hasítasz rendesen, mint a Cards D! 😀Cardinalis
Kösz, bár legutóbb már csak 6 pontom lett. Ha jövő héten is lesz legalább 7 pontom, lehet hogy fogadok egyet élesben is 😊
több mint 13 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 073 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Utózöngék helyett:  cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/25/NFC_West_kitekinto_-_week_3/ Amúgy holnap lesz utózöngék 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
Jó ezt látni, ennyi szenvedés után. A liga 5 legjobb védelméből 3 a miénk szerintem, és a Kosok is jó úton haladnak.undisputedly
hurrá! csak ez tartson ki a szezon végéig is... 😊
egyébként, hamár így beköszöntél, hagy ajánljam figyelmedbe legújabb alkotásomat 😉
 bowl.hu/forum/egyeb_temak_es_grafikak/gagyi_gra-fikak/611945
több mint 13 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 763 — SuperBowl Champions 2013/2014
nem is tudtam, hogy ilyen is van, szépen jövünk föl, mint a talajvíz 😊)
 www.nfl.com/news/story/0ap1000000066108/article/week-4-power-poll-houston-texans-unanimous-no-1?module=HP11_content_stream
Cardinalis
Jó ezt látni, ennyi szenvedés után. A liga 5 legjobb védelméből 3 a miénk szerintem, és a Kosok is jó úton haladnak.
több mint 13 éve
egész jól áll a legnagyobb madarunk a Hardest-Working Man szavazáson 😀
 www.nfl.com/news/story/0ap1000000065928/article/larry-fitzgerald-is-biggest-bird-in-cardinals-historic-start?module=HP11_content_stream
több mint 13 éve
nem is tudtam, hogy ilyen is van, szépen jövünk föl, mint a talajvíz 😊)
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/z05fysqor9cwt0vltqmj
Week 4 Power Poll: Houston Texans unanimous No. 1
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

több mint 13 éve
ami az O-nkat illeti, én a második félidőben kicsit azért aggódtam, az az egy szem FG az vérszegény volt... még meccsen belül is elég hullámzónak érzem a teljesítményüket, node amíg itt a pont, addig nincs gond! 😉
több mint 13 éve
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/24/Tippjatek_harmadik_kor_-_eredmenyek/Dexxter Tailor
köszi Tailor!
gratula Csongi! hasítasz rendesen, mint a Cards D! 😀
több mint 13 éve
engem még mindig nem vett meg az offensetek. futás nem nagyon van, Kolb meg, Kolb...párszor összejött. nem nyavajgás ne annak vegyétek.
petey
senkit sem. amíg tudnak csinálni 2 TD-t + 2-3 FG-t meccsenként és persze ha a védelem így játszik addig elég is.
Nem kell itt 400 yardokat passzolni. Legyen meg a 1st down és kész.

több mint 13 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 073 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/24/Tippjatek_harmadik_kor_-_eredmenyek/

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 859 — Csodabogár
engem még mindig nem vett meg az offensetek. futás nem nagyon van, Kolb meg, Kolb...párszor összejött. nem nyavajgás ne annak vegyétek.

több mint 13 éve
sok futást? Eddig Marshawn Lynch és McCoy is meg volt fogva normálisan (utóbbi igaz elég keveset is futott). Teljesen vállalható a futás elleni védelem is.
De a legerősebbek a redzone védekezésben vagyunk.

Kár a Miami meccsen túl filózni. Az legyen meg után jöhet a következő. Egy hét, egy meccs.
(Igaz, ha nyerünk vasárnap és a Rams is valahogy legyűri a Seahawks-t, lehet még sport tv-s képernyőre is kerülünk 😊)

több mint 13 éve
catattack 3 520
Kerry Taylor WR beficcent a PS-ba.
több mint 13 éve
catattack 3 520
Futás ellen a középmezőnyben vagyunk úgy, hogy az eddigi ellenfelek top 12-ben vannak.
Szerintem ez jó.
több mint 13 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Eddig milyen az OL?szaba
Én rosszabbra számítottam, bár a futást segíteni már nincs kapacitás.

off:Viszont szegény LSH-nak nagyon nem jön össze semmi!catattack
Szerintem ha rendszeresen feltesznek 20+ pontot a táblára a D megoldja a többit.
Egyetlen egy bajom van a D-vel... mégpedig azt hogy szerintem sok futást szopnak be... és ha Bush játszik jövőhéten akkor ez visszaüthet.
Nem szabad leírni a Phinst...
Viszont szerintem az elkövetkezendő 4 meccsből elvileg, mondom elvileg mind a 4-et hozni kellene.

Phins: ha fogjuk a futást és nem enged a secondary nagy játékot Tanninak - mert ugye mi futásra fogunk felállni és a play action passokat benézhetjük - akkor nem lehet gond. Időben oda kell érni az 1/8 -hoz és szétcsapni... mármint az önbizalmát.

Rams idegenben: erre nem mernék fogadni de hozni kell... a kosok képesek jó napot kifogni. Samy önbizalmát szét kell csapni a D-nek és akkor simán nyerünk. Ha ez nem fog menni akkor szarul is járhatunk.

Bills itthon: A Bills azért annyira nem szar. Szerintem ez egy sima ki-ki meccs lesz, bár otthon játszunk és ez némi előnnyel járhat.

Vikings idegenben: Hát tavaly nagyon megruháztak minket a futásokkal. Itt az orvosság sztem ugyan az lehet mint a Dolphins ellen. Fogni AP-t és nem megenni a nagy passzokat. Ponder sztem jobb mint Tanni így jobban kell a secondarynak figyelnie. Revansot kell venni az előző szezonbeli zakóért. Nyerhetünk de ezt nem venném fixre.

Niners otthon: Hát igen. 2 hasonlóan harapós D, és kevésbé kompetens O. Ide nem merek tippelni. Hatalmas csata lesz a pályán és az eredménykövetőben is.Igaz Petey? 😊 Eddigre az O falnak kicsit fel kellene javulnia mert ha nem teszik akkor annak sérülés lesz a vége.

Packers idegenben: Sima zakó 😊

Tehát jelen állás szerint azt mondom hogy optimista becsléssel a bye weekre 7-2-vel megyünk. A pesszimistával 5-4.

Kicsit hosszú lett... meg ne dobáljatok 😊