Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
deee
290
OB-t tessék OB-t tessék választható Kafka vagy Edwards (esetleg Vick bár ezért fan társaim megköveznek 😀) jó áron szeretettel ajánljuk bármelyiket 😛 😉
több mint 12 éve
Egész tűrhető meccs volt, a kezdők nagyon keveset játszottak, Floydnak meg volt egy nagyon fasza TD-je. kb ennyi. Amúgy meg 16-13-ra nyert a Denver
több mint 12 éve
Natloz
300
tetszik a QB depth chart 😂Ugyan már! Egy jó QB-val könnyű nyerni.
www.azcardinals.com/team/depth-chart.htmlpetey
Tavaly bizonygattuk, hogy 2 gyengébbel is lehet 8-8-as szezont összehozni...
Idén tovább emeljük a tétet, és QB nélkül vágunk neki a szezonnak, aztán majd mindenkinek jól leesik az álla, ha így is sikerül meccset nyerni!! 😉
Just a simple Lineman... ZP#76
több mint 12 éve
tetszik a QB depth chart 😂Mi QB nélkül toljuk végig a szezont 😊 Nem sok vizet zavarnak 😀
www.azcardinals.com/team/depth-chart.htmlpetey
több mint 12 éve
catattack
3 520
Erre ma a ligában csak a Colts képes.Szerinted ott most milyen arcok lehetnek?Nem most gondoltam hanem a következő FA időszakban. Erre írtam hogy fel kellene ezt a szezont áldozni egy jó első körös helyért és Kolbot egy jó FA időszakért.silent7939
Itt a szezonkezdet. Ha volt ütőképes OL ember a piacon annak már van csapata. A többiről meg kár beszélni...catattack
Kinek kellene Kolb? Most komolyan! Csak mi voltunk ilyen balfaszok, hogy ilyen árat adtunk érte.
Vagy akár tradelhetnénk is Kolbit, hátha van valakinek egy jó LT-je cserébe... mondjuk legalább egy (rossz ezt kimondani) Levi szintű.silent7939
Én sose voltam Levi párti, szóval... az év végi fellángolást falsnak érzem.
több mint 12 éve
catattack
3 520
Most Massie kezd Brown helyén?adam8Jelen állás szerint Massie a kezdő RT.
Batiste a kezdő LT, de már olyat is olvasni, hogy Colledge meg ki! 😂
Próbálkoznak már lassan mindennel!
több mint 12 éve
Úgy Lehet, hogy rosszul láttam, de úgy éreztem, hogy amikor Batiste játszott LT-t, Massie pedig RT-t, sokkal stabilabb volt a fal, mint Young-al. Remélem nem csak beképzelem a dolgot... 😊Szerinted ott most milyen arcok lehetnek?Nem most gondoltam hanem a következő FA időszakban. Erre írtam hogy fel kellene ezt a szezont áldozni egy jó első körös helyért és Kolbot egy jó FA időszakért.
Itt a szezonkezdet. Ha volt ütőképes OL ember a piacon annak már van csapata. A többiről meg kár beszélni...catattack
Vagy akár tradelhetnénk is Kolbit, hátha van valakinek egy jó LT-je cserébe... mondjuk legalább egy (rossz ezt kimondani) Levi szintű.silent7939
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Vagy akár tradelhetnénk is Kolbit, hátha van valakinek egy jó LT-je cserébe... mondjuk legalább egy (rossz ezt kimondani) Levi szintű.silent7939Most Massie kezd Brown helyén?
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Ha tudtatok volna eleget nyerni a cuton, már megléptétek volna 😊Szerinted ott most milyen arcok lehetnek?Nem most gondoltam hanem a következő FA időszakban. Erre írtam hogy fel kellene ezt a szezont áldozni egy jó első körös helyért és Kolbot egy jó FA időszakért.
több mint 12 éve
Szerinted ott most milyen arcok lehetnek?Nem most gondoltam hanem a következő FA időszakban. Erre írtam hogy fel kellene ezt a szezont áldozni egy jó első körös helyért és Kolbot egy jó FA időszakért.
Vagy akár tradelhetnénk is Kolbit, hátha van valakinek egy jó LT-je cserébe... mondjuk legalább egy (rossz ezt kimondani) Levi szintű.
több mint 12 éve
catattack
3 520
Szerinted ott most milyen arcok lehetnek?Itt a szezonkezdet. Ha volt ütőképes OL ember a piacon annak már van csapata. A többiről meg kár beszélni...
több mint 12 éve
A Kolb cuttal szabadul fel annyi zsé hogy FA-ról tudunk hozni falembert... vagy nem?A megoldás talán annyi lenne hogy Kolbot kibasszuk, csinálunk egy 5-11-es szezont és húzunk egy QB-t az első körben.silent7939...és egy év alatt megölik ilyen fal mögött!catattack
több mint 12 éve
catattack
3 520
A megoldás talán annyi lenne hogy Kolbot kibasszuk, csinálunk egy 5-11-es szezont és húzunk egy QB-t az első körben.silent7939...és egy év alatt megölik ilyen fal mögött!
több mint 12 éve
Én már nem tudom.... de az a baj hogy szerintem Whiz sem...Lindley kezd a Broncos ellen.... hmmm érdekes húzás 😀silent7939csak hogy nehogy lesérüljön az aranykezű Kolb..mi lenne nélküle 😀petey
A megoldás talán annyi lenne hogy Kolbot kibasszuk, csinálunk egy 5-11-es szezont és húzunk egy QB-t az első körben.
több mint 12 éve
Lindley kezd a Broncos ellen.... hmmm érdekes húzás 😀silent7939csak hogy nehogy lesérüljön az aranykezű Kolb..mi lenne nélküle 😀
több mint 12 éve
Lindley kezd a Broncos ellen.... hmmm érdekes húzás 😀
több mint 12 éve
Gépem is legjobbkor mondta be az unalmast, de este érkezik a meccs összefoglalója, és lesz pár hír is 😊
több mint 12 éve
nézi ma valaki az 1/1 vs. 1/2-t? Mármint rajtam kívül?silent7939bele bele kacsingatok 😊
több mint 12 éve
nézi ma valaki az 1/1 vs. 1/2-t? Mármint rajtam kívül?
több mint 12 éve
Én is de még nem néztem meg... a ma esti fantasy draft alatt vagy ezt nézem vagy a Luck - RGIII csatátÉn is csak olvastam róla reggel, de le akartam tölteni mielőtt elindulok nyaralni, hogy az úton meg tudjam nézni, de nincs még fent TYT-n 😕Én innen már a meccs napján le tudtam tölteni.....http://sport-video.org.ua/americanfootball.htmlLeon78
Hát vicces szezon lesz. Meglátjuk.
A jövő héten cincoghatnak az egerek, de amikor visszatérek lesújtok ha rendetlenkedtek 😊Fucu
több mint 12 éve
Én is csak olvastam róla reggel, de le akartam tölteni mielőtt elindulok nyaralni, hogy az úton meg tudjam nézni, de nincs még fent TYT-n 😕Én innen már a meccs napján le tudtam tölteni.....http://sport-video.org.ua/americanfootball.html
Hát vicces szezon lesz. Meglátjuk.
A jövő héten cincoghatnak az egerek, de amikor visszatérek lesújtok ha rendetlenkedtek 😊Fucu
több mint 12 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/08/25/75-en_maradtak/