NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card hétfő
1
1
2:15, ARENA4
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 13 éve
Andrew Luck
85
Október 29 - MNF: 49ers-Cardinals 😊 Szóval egyszer biztosan képernyőre kerülnek, de ha így folytatják akkor szerintem többször is láthatjuk majd őket.Értem. Hát ezt nagyon sajnálom én is jó lett volna magyar kommentárral nézni, de hát így jártunk akkor. Azért remélem láthatunk a sport tv-n idén cards meccset 😊fremenMiért nem adja a sport tv a meccsünket? A csütörtöki meccseket mindig szokta adni. Csak nem szeretnek minket vagy van valami más oka is?fremen8 csütörtöki meccset tudnak csak közvetíteni, így szelektálniuk kell, hogy melyiket adják és melyiket nem. Egyébként múlthéten sem adták a Browns-Ravens meccset, ami mondjuk nem nagy gáz, de ezt a Cardinals-Rams ütközetet szívesen megtekintettem volna magyar kommentátorral (így marad a stream). Andrew Luck
több mint 13 éve
Majd az SB-t 😊Értem. Hát ezt nagyon sajnálom én is jó lett volna magyar kommentárral nézni, de hát így jártunk akkor. Azért remélem láthatunk a sport tv-n idén cards meccset 😊fremenMiért nem adja a sport tv a meccsünket? A csütörtöki meccseket mindig szokta adni. Csak nem szeretnek minket vagy van valami más oka is?fremen8 csütörtöki meccset tudnak csak közvetíteni, így szelektálniuk kell, hogy melyiket adják és melyiket nem. Egyébként múlthéten sem adták a Browns-Ravens meccset, ami mondjuk nem nagy gáz, de ezt a Cardinals-Rams ütközetet szívesen megtekintettem volna magyar kommentátorral (így marad a stream). Andrew Luck
több mint 13 éve
Értem. Hát ezt nagyon sajnálom én is jó lett volna magyar kommentárral nézni, de hát így jártunk akkor. Azért remélem láthatunk a sport tv-n idén cards meccset 😊Miért nem adja a sport tv a meccsünket? A csütörtöki meccseket mindig szokta adni. Csak nem szeretnek minket vagy van valami más oka is?fremen8 csütörtöki meccset tudnak csak közvetíteni, így szelektálniuk kell, hogy melyiket adják és melyiket nem. Egyébként múlthéten sem adták a Browns-Ravens meccset, ami mondjuk nem nagy gáz, de ezt a Cardinals-Rams ütközetet szívesen megtekintettem volna magyar kommentátorral (így marad a stream). Andrew Luck
több mint 13 éve
Andrew Luck
85
Miért nem adja a sport tv a meccsünket? A csütörtöki meccseket mindig szokta adni. Csak nem szeretnek minket vagy van valami más oka is?fremen8 csütörtöki meccset tudnak csak közvetíteni, így szelektálniuk kell, hogy melyiket adják és melyiket nem. Egyébként múlthéten sem adták a Browns-Ravens meccset, ami mondjuk nem nagy gáz, de ezt a Cardinals-Rams ütközetet szívesen megtekintettem volna magyar kommentátorral (így marad a stream).
több mint 13 éve
Miért nem adja a sport tv a meccsünket? A csütörtöki meccseket mindig szokta adni. Csak nem szeretnek minket vagy van valami más oka is?
több mint 13 éve
Köszike 😀tess:Nagyon frappáns jellemzés Kolbról, az eheti nfl.com-os power rankingnél:Kérek egy forditást silent7939
"Kevin Kolb is just terrible sometimes ... then he suddenly makes plays when Arizona needs them most. There was absolutely no excuse for the fourth-quarter pick in the red zone with the Cardinals nursing a 14-13 lead. THROW THE DAMN BALL AWAY! Maybe the worst play I've seen from a veteran NFL quarterback this season. But then, Kolb brought his team back late, ultimately delivering an OT win (with a lot of help from the defense). Kolb's inconsistent play must be absurdly maddening, stressful and generally Favre-ian for Cards fans to watch."
Amúgy a 7. helyre tesznek minket, jó érzés ezt látni, annyi 2x. hely után 😊csongi
"Kevin Kolb néha egyszerűen szörnyű... aztán egyszer csak megcsinálja a playeket, amikor kell. A Cards 14-13-as vezetésénél a negyedik negyedben a red zone INT-jére pedig abszolút nincs mentség. DOBD EL AZT AZ ÁTKOZOTT LABDÁT A FENÉBE! Talán a legrosszabb játék volt eddig, amit ebben a szezonban egy veterán QB-től láttam. De aztán Kolb a végén visszahozta a csapatát, OT-ben hozva a győzelmet (a defense jelentős támogatásával). Kolb ingadozó teljesítménye szörnyen dühítő, stresszes és Favre-ra emlékeztető lehet a Cards fanok számára."
(nem tökéletes a fordítás, de a lényeg benne van)csongi
több mint 13 éve
Találtam egy kb. 10 napos írást a csapatról. Magyar nyelvű és nem Fucu kollega írta ami azért ritkaság számba megy 😀gondolom egy Cards meccset sem látott a tisztelt szerző.
Engem minden ilyen érdekel ezért gondoltam megosztom veletek 😊
amerikaboljottem.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/24/Mert_itt_tenyleg_barmi_megtortenhet/emberke22
Ja és Calais Campbellről egy árva szó sincs pedig...
több mint 13 éve
íme: cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/03/Tippjatek_otodik_het/ 😊A blog kisebb átalakításon megy keresztül a következő napokban. Szóval ha furcsán néz ki, az nem véletlen.!!Fucua szavazást mikor teszitek ki? holnap már meccs van 😊csongi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
Találtam egy kb. 10 napos írást a csapatról. Magyar nyelvű és nem Fucu kollega írta ami azért ritkaság számba megy 😀Engem minden ilyen érdekel ezért gondoltam megosztom veletek 😊
amerikaboljottem.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/24/Mert_itt_tenyleg_barmi_megtortenhet/
több mint 13 éve
szerintem ma este, de ez Tailor kolléga reszortja 😊A blog kisebb átalakításon megy keresztül a következő napokban. Szóval ha furcsán néz ki, az nem véletlen.!!Fucua szavazást mikor teszitek ki? holnap már meccs van 😊csongi
több mint 13 éve
A blog kisebb átalakításon megy keresztül a következő napokban. Szóval ha furcsán néz ki, az nem véletlen.!!Fucua szavazást mikor teszitek ki? holnap már meccs van 😊
több mint 13 éve
A blog kisebb átalakításon megy keresztül a következő napokban. Szóval ha furcsán néz ki, az nem véletlen.!!
több mint 13 éve
a blogra is írtam, hogy Rhodes váltotta el magát. Neki kellett volna mennie Hartlineal.ezt de szépen megfogalmaztad! amúgy tényleg érdekes volt Wilson mozgása... 😊DivatAzért egy safety munkaköri leírásában csak szerepel az ilyen helyzetek kezelése is.Cardinalisami Wilsont illeti, tényleg óriásit játszott, viszont szerintem a második Miami TD-nél kicsit elaludt, csak úgy kocogósan nézegette, ahogy Hartline elkapja a lasztit... és kicsit későn kezdett csak sprintelni... jelenet az összefoglalóban 0:40-körül:Mivel nem az ő embere volt hanem Gayé aki egész meccsen aludt és folyamatosan megverték.silent7939
www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Dolphins-vs-Cardinals-highlights/33a796f9-6143-4fdc-8af3-61ae5d9f476bCardinalis
több mint 13 éve
Nagyon frappáns jellemzés Kolbról, az eheti nfl.com-os power rankingnél:megihletett, Favre-ian Kolb 😉
"Kevin Kolb is just terrible sometimes ... then he suddenly makes plays when Arizona needs them most. There was absolutely no excuse for the fourth-quarter pick in the red zone with the Cardinals nursing a 14-13 lead. THROW THE DAMN BALL AWAY! Maybe the worst play I've seen from a veteran NFL quarterback this season. But then, Kolb brought his team back late, ultimately delivering an OT win (with a lot of help from the defense). Kolb's inconsistent play must be absurdly maddening, stressful and generally Favre-ian for Cards fans to watch."
Amúgy a 7. helyre tesznek minket, jó érzés ezt látni, annyi 2x. hely után 😊csongi
bowl.hu/forum/egyeb_temak_es_grafikak/gagyi_gra-fikak/619993
több mint 13 éve
tess:Nagyon frappáns jellemzés Kolbról, az eheti nfl.com-os power rankingnél:Kérek egy forditást silent7939
"Kevin Kolb néha egyszerűen szörnyű... aztán egyszer csak megcsinálja a playeket, amikor kell. A Cards 14-13-as vezetésénél a negyedik negyedben a red zone INT-jére pedig abszolút nincs mentség. DOBD EL AZT AZ ÁTKOZOTT LABDÁT A FENÉBE! Talán a legrosszabb játék volt eddig, amit ebben a szezonban egy veterán QB-től láttam. De aztán Kolb a végén visszahozta a csapatát, OT-ben hozva a győzelmet (a defense jelentős támogatásával). Kolb ingadozó teljesítménye szörnyen dühítő, stresszes és Favre-ra emlékeztető lehet a Cards fanok számára."
(nem tökéletes a fordítás, de a lényeg benne van)
több mint 13 éve
Nagyon frappáns jellemzés Kolbról, az eheti nfl.com-os power rankingnél:Kérek egy forditást
több mint 13 éve
szerintem BUNDA!!!! 😉ezt de szépen megfogalmaztad! amúgy tényleg érdekes volt Wilson mozgása... 😊DivatAzért egy safety munkaköri leírásában csak szerepel az ilyen helyzetek kezelése is.Cardinalisami Wilsont illeti, tényleg óriásit játszott, viszont szerintem a második Miami TD-nél kicsit elaludt, csak úgy kocogósan nézegette, ahogy Hartline elkapja a lasztit... és kicsit későn kezdett csak sprintelni... jelenet az összefoglalóban 0:40-körül:Mivel nem az ő embere volt hanem Gayé aki egész meccsen aludt és folyamatosan megverték.silent7939
www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Dolphins-vs-Cardinals-highlights/33a796f9-6143-4fdc-8af3-61ae5d9f476bCardinalis
több mint 13 éve
ezt de szépen megfogalmaztad! amúgy tényleg érdekes volt Wilson mozgása... 😊Azért egy safety munkaköri leírásában csak szerepel az ilyen helyzetek kezelése is.Cardinalisami Wilsont illeti, tényleg óriásit játszott, viszont szerintem a második Miami TD-nél kicsit elaludt, csak úgy kocogósan nézegette, ahogy Hartline elkapja a lasztit... és kicsit későn kezdett csak sprintelni... jelenet az összefoglalóban 0:40-körül:Mivel nem az ő embere volt hanem Gayé aki egész meccsen aludt és folyamatosan megverték.silent7939
|
több mint 13 éve
Azért egy safety munkaköri leírásában csak szerepel az ilyen helyzetek kezelése is.ami Wilsont illeti, tényleg óriásit játszott, viszont szerintem a második Miami TD-nél kicsit elaludt, csak úgy kocogósan nézegette, ahogy Hartline elkapja a lasztit... és kicsit későn kezdett csak sprintelni... jelenet az összefoglalóban 0:40-körül:Mivel nem az ő embere volt hanem Gayé aki egész meccsen aludt és folyamatosan megverték.silent7939
több mint 13 éve
Nagyon frappáns jellemzés Kolbról, az eheti nfl.com-os power rankingnél:"Kevin Kolb is just terrible sometimes ... then he suddenly makes plays when Arizona needs them most. There was absolutely no excuse for the fourth-quarter pick in the red zone with the Cardinals nursing a 14-13 lead. THROW THE DAMN BALL AWAY! Maybe the worst play I've seen from a veteran NFL quarterback this season. But then, Kolb brought his team back late, ultimately delivering an OT win (with a lot of help from the defense). Kolb's inconsistent play must be absurdly maddening, stressful and generally Favre-ian for Cards fans to watch."
Amúgy a 7. helyre tesznek minket, jó érzés ezt látni, annyi 2x. hely után 😊
több mint 13 éve
Mivel nem az ő embere volt hanem Gayé aki egész meccsen aludt és folyamatosan megverték.cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/02/Utozongek__4_het_vs_Dolphins/Fucuami Wilsont illeti, tényleg óriásit játszott, viszont szerintem a második Miami TD-nél kicsit elaludt, csak úgy kocogósan nézegette, ahogy Hartline elkapja a lasztit... és kicsit későn kezdett csak sprintelni... jelenet az összefoglalóban 0:40-körül:
www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Dolphins-vs-Cardinals-highlights/33a796f9-6143-4fdc-8af3-61ae5d9f476b
ezt a fotót pedig Roberts-ről egyszerünek nem tudtam kihagyni 😊
Cardinalis
több mint 13 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/02/Utozongek__4_het_vs_Dolphins/Fucuami Wilsont illeti, tényleg óriásit játszott, viszont szerintem a második Miami TD-nél kicsit elaludt, csak úgy kocogósan nézegette, ahogy Hartline elkapja a lasztit... és kicsit későn kezdett csak sprintelni... jelenet az összefoglalóban 0:40-körül:
www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Dolphins-vs-Cardinals-highlights/33a796f9-6143-4fdc-8af3-61ae5d9f476b
ezt a fotót pedig Roberts-ről egyszerünek nem tudtam kihagyni 😊
több mint 13 éve
Helló srácok 😀A következő meccsen jobban kell dolgozni a def-nek vagy az o-nak kell több pontot feltenni a táblára mert ez a Zurlein gyerek hamarosan 70-ről is bevágja a fg-ket 😀
több mint 13 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/02/NFC_West_kitekinto_-_4_het/

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!