Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Nem ünnepel senki?Kolb a megmentő. Ezt még emésztenem kell. 😊
A végén különben nem volt időkérése a Seahawksnak, de ez a győzelem tükrében már édes mindegy.
Védelem pazar, támadók félidőben elmentek haza és sajnos az ST is. Skelton bokája nem hiszem, hogy gyorsan gyógyuló típus. elég fájdalmas arcot vágott a földön fekve.
Ennyi. még lehet ebből 16-0 is 😀
több mint 12 éve
na mégis itt leszek ma és bosszantom a népet 😊silent7939vagyis az eredménykövetőben 😉
több mint 12 éve
na mégis itt leszek ma és bosszantom a népet 😊
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
aki még nem tippelt, tippeljen, van még majdnem két órája 😀 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/08/Tippjatek_elso_het/Dexxter Tailoraszta, már 15 tipp! nem is gondoltam volna, hogy ennyien vagyunk, de még nem elegen 😀
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
aki még nem tippelt, tippeljen, van még majdnem két órája 😀 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/08/Tippjatek_elso_het/
több mint 12 éve
Gyerekek iszonyatosan jó ez a Seahawks, szerintem tuti a superbowl 😊 Ha másban nem is, de a szurkolói optimizmusban mindenképpen elől végeznek majd.
több mint 12 éve
Az említett kettős mint mondtam elég nagy kérdőjel.a mi O-Lineunk ellen sem?Ez az espn-es meccselőzetesből van:Vannak benne érdekességek valóban. Amúgy a beharangozótokhoz azt tenném még hozzá,hogy a Hawks passrush egyelőre még nem egy biztosnak vehető dolog.
pbrd.co/QwzUA9
Csak szerintem furcsa? QB csatát odaadják az újoncnak, ami attól függetlenül butaság szerintem, hogy Skelton milyen. De ezen túl is jócskán van benne vitatható poszt mindkét oldalra. (pl. DL DB)
btw. Fasza lett beharangozó poszt. andree
undisputedly
kíváncsi leszek arra a hátrányra.Fucu
Igaz,hogy az előző szezonban nem igen szereztünk pontokat a nyitó driveokból,de szerintem a mi offense-ünk elpötyög majd, amíg a tiétek konzekvensen meg lesz állítva. Ezt nem trollkodásból írom, de én így raktam össze a képet.
több mint 12 éve
a mi O-Lineunk ellen sem?Ez az espn-es meccselőzetesből van:Vannak benne érdekességek valóban. Amúgy a beharangozótokhoz azt tenném még hozzá,hogy a Hawks passrush egyelőre még nem egy biztosnak vehető dolog.
pbrd.co/QwzUA9
Csak szerintem furcsa? QB csatát odaadják az újoncnak, ami attól függetlenül butaság szerintem, hogy Skelton milyen. De ezen túl is jócskán van benne vitatható poszt mindkét oldalra. (pl. DL DB)
undisputedly
kíváncsi leszek arra a hátrányra.
több mint 12 éve
Ez az espn-es meccselőzetesből van:az munka. a DB-ket nekünk adják 😀 ezt én inkább oda ítélném, az LB-t és az edzőt ide.
pbrd.co/QwzUA9
QB a hype miatt ment oda el vannak ájulva Wilsontól odakint. RB a fal miatt ott.
több mint 12 éve
Ez az espn-es meccselőzetesből van:Vannak benne érdekességek valóban. Amúgy a beharangozótokhoz azt tenném még hozzá,hogy a Hawks passrush egyelőre még nem egy biztosnak vehető dolog.
pbrd.co/QwzUA9
Tavaly Clemons szenvedett egyedül, most jött Irvin és Jones középre, de amíg élesben nem láttuk mit tudnak, addig én nem merném kijelenteni,hogy jók vagyunk siettetésben.
Másrészt szerintem végig hátrányban fogtok játszani, vagy legalábbis az első negyed végétől, így Skelton bele lesz hajszolva a hibába, ami egy ilyen ballhawking sec ellent mint a miénk, nem túl kellemes dolog, viszont ez azt is magában foglalja,hogy elsülhet egy bomba, lecsúszhat egy tackle, szóval egy nagy TD-re mindenképpen számítok tőletek, de az én meglátásomban ez mind kevés lesz.
több mint 12 éve
andree
1 737
Ez az espn-es meccselőzetesből van:pbrd.co/QwzUA9
btw. Fasza lett beharangozó poszt.
több mint 12 éve
Felkszülni a kómás hétfői napokraGame Day!!
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/09/Merkozes_beharangozo__1_het_vs_Seahawks/
több mint 12 éve
Én is köszi, és ha lehet ne másoljátok a nyerő tipposzlopot. 😊jöhet, jöhet, jöhet 😊Cards-os ceruza, cards-os radír, és Cards-os szívószál 😊Leon78amit Tailor kolléga fog finanszírozni 😀Egyébként szuper az ötlet, remélem sokan játszunk majd.. 😊Leon78Én is remélem, hiszen értékes ajándékokat lehet nyerni 😊
Dexxter Tailor
Csak Cards-os nyeremények lesznek, szóval a nem Cards szurkolók csak saját felelősségükre játszanak 😊Fucu
ment a tipp, kösz Tailor! így sokkal izgalmasabb! 😀Cardinalis
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
jöhet, jöhet, jöhet 😊Cards-os ceruza, cards-os radír, és Cards-os szívószál 😊Leon78amit Tailor kolléga fog finanszírozni 😀Egyébként szuper az ötlet, remélem sokan játszunk majd.. 😊Leon78Én is remélem, hiszen értékes ajándékokat lehet nyerni 😊
Dexxter Tailor
Csak Cards-os nyeremények lesznek, szóval a nem Cards szurkolók csak saját felelősségükre játszanak 😊Fucu
ment a tipp, kösz Tailor! így sokkal izgalmasabb! 😀
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Cards-os ceruza, cards-os radír, és Cards-os szívószál 😊amit Tailor kolléga fog finanszírozni 😀Egyébként szuper az ötlet, remélem sokan játszunk majd.. 😊Leon78Én is remélem, hiszen értékes ajándékokat lehet nyerni 😊
Dexxter Tailor
több mint 12 éve
Hajrá! 😊 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/08/Tippjatek_elso_het/
több mint 12 éve
Egyébként szuper az ötlet, remélem sokan játszunk majd.. 😊
több mint 12 éve
amit Tailor kolléga fog finanszírozni 😀Egyébként szuper az ötlet, remélem sokan játszunk majd.. 😊Leon78Én is remélem, hiszen értékes ajándékokat lehet nyerni 😊
Dexxter Tailor
Csak Cards-os nyeremények lesznek, szóval a nem Cards szurkolók csak saját felelősségükre játszanak 😊
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
najó, akkor azt még megvárom 😊Mikor lesznek láthatóak a kérdések?Leon7810 perc max 😊Dexxter Tailor
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Mikor lesznek láthatóak a kérdések?Leon7810 perc max 😊
Egyébként szuper az ötlet, remélem sokan játszunk majd.. 😊Leon78Én is remélem, hiszen értékes ajándékokat lehet nyerni 😊
több mint 12 éve
Egyébként szuper az ötlet, remélem sokan játszunk majd.. 😊
több mint 12 éve
Mikor lesznek láthatóak a kérdések?
több mint 12 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/08/Heti_hirek/