NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
2
1
18:00 North Carolina vs TCU [Aviva Stadium, Dublin] -- NET4+ / Disney+
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 13 éve
nekem nem sok bizodalmam van és ha nyernénk is az nem tükrözné a valós erőviszonyokat... a sec elég homály mostanság és Matty ezt ki fogja használni könyörtelenül.A pontversenyben nem tudjuk felvenni a versenyt a Falcons o-val, a D-nk rég nem elit így szerintem az esélyünk 10 az 1-hez jelen forma alapján
több mint 13 éve
egyébként simán lehet izgis meccs, idén pl. kínlódtunk a panthers és a raiders ellen is. azoknál meg jobbak vagytok... mondjuk pont a fent említetteknél jobbak ellen meg jobban ment nekünk 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
nem hinném, hogy nyerni fogunk, mivel szerintem a Falkonsz most fog elégtételt venni rajtunk a múlt heti vereség miatt, plusz a Whisenhunt érában eddig 2-4 a bye week utáni mérlegünk...Na, egy up-ot kaptok tőlem is 😊nem! 😂peach
Hogy érzitek, mennyire "tuti" a bukta a Falcons ellen? Talán a legjobb idő lenne a rossz sorozat megszakítására egy bye week után, nem?steroid stewie

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
Na, egy up-ot kaptok tőlem is 😊nem! 😂
Hogy érzitek, mennyire "tuti" a bukta a Falcons ellen? Talán a legjobb idő lenne a rossz sorozat megszakítására egy bye week után, nem?steroid stewie
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Na, egy up-ot kaptok tőlem is 😊
Na, egy up-ot kaptok tőlem is 😊jót tenne az önbizalmunknak!!!!!!!!!a remény hal meg utoljára!!
több mint 13 éve
Na, egy up-ot kaptok tőlem is 😊Hogy érzitek, mennyire "tuti" a bukta a Falcons ellen? Talán a legjobb idő lenne a rossz sorozat megszakítására egy bye week után, nem?
több mint 13 éve
csaknehogymá utolsó legyen a topikunk 😉Linebacker Daryl Washington leads some kids in sit-ups during Tuesday's Play 60 event:
több mint 13 éve
thx, javítva 😊cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/11/13/Tippjatek_10_het_-_eredmenyek/ Dexxter Tailorjövök föl, mint a talajvíz 😊
egy pont különbséggel emberke22-vel holtversenyben...? 😉
6. Cardinalis - 52
6. emberke22 - 51Cardinalis

Don't blink!
több mint 13 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/11/13/Tippjatek_10_het_-_eredmenyek/ Dexxter Tailorjövök föl, mint a talajvíz 😊
egy pont különbséggel emberke22-vel holtversenyben...? 😉
6. Cardinalis - 52
6. emberke22 - 51
több mint 13 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/11/13/Tippjatek_10_het_-_eredmenyek/

Don't blink!
több mint 13 éve
Félévértékelő podcast! Halgassátok, terjesszétek! 😊 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/11/11/Felevertekelo_podcast/Dexxter Tailornekem tetszik, különösen a zenéje 😉 de azért a szöveg sem rossz 😊 habár néhol hullámzik nálam a hangerő...
azóta kiderült, hogy a Falcons is verhető 😊 de azért ahhoz kell egy olyan offense, amelyik felpakol nekik 31 pontot...
hamár bye week, akkor egy kis szórakozás:

jellemzően hullámvasút! mintegy szimbolizálva az eddigi szezonunkat... jó lenne, ha most már egy kicsit felfelé ívelne már a pálya...
több mint 13 éve
catattack
3 520
Dex baszod! Kihagytad a buliból a csapattársadat???Milyen munka ez?
Amúgy jók voltatok!
több mint 13 éve
Félévértékelő podcast! Halgassátok, terjesszétek! 😊 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/11/11/Felevertekelo_podcast/

Don't blink!
több mint 13 éve
gondolom a a 7-1es csapatoknál a kóbojok helyett a macikat akartad írni
több mint 13 éve
tippeljetek a bye week alatt is! 😊 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/11/10/Tippjatek_10_het/

Don't blink!
több mint 13 éve
catattack
3 520
A profootballfocus.com készített egy 51-es listát a szezon eddigi legjobb játékosairól. Campbell a 36.-dik Washington a 17.-dik.www.profootballfocus.com/blog/2012/11/07/pff-top-51/
Bocs az on-ért! 😛
több mint 13 éve
xiongnu
91
Következő meccsen megünnepelhetnénk 😊 Mondjuk az első negyedben, 100futott yard, Fitzgerald 2 TD stb.Na jó , felébredek 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
100 év az 100 év 😊Egy kis Cardinals galéria:Sikanekem ez tetszik a legjobban 😉
ARIZONA CARDINALS 100TH ANNIVERSARY LOGO JERSEY PATCH
Cardinalis
több mint 13 éve
Egy kis Cardinals galéria:Sikanekem ez tetszik a legjobban 😉
ARIZONA CARDINALS 100TH ANNIVERSARY LOGO JERSEY PATCH
több mint 13 éve
xiongnu
91
Köszi a fogadtatást, klubtagságot 😊 Kicsit el voltam havazva mostanság (sackeltek anyagilag) ezért nem írtam eddig 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Egy kis Cardinals galéria: sportsbroadway.net/csapat.php?id=1073&sid=4&mid=61
több mint 13 éve
Volt kis mozgás a rosteren.Schofield IR-re került. Helyére érkezett Ronald Tallay (DE) az 53-as keretbe.
A Bills elvitte az aktív rosterére Crezdon Butlert (CB) a practice squadból. Butler helyét a szintén corner Matt McCoy veszi át a PS-ben.
Több csapatot is említenek, akik érdeklődnek a nemrég a Chiefsből elküldött CB Stanford Routt irányt és köztük van a Cards is.
Valamint a szerdai edzésen nem edzett Calais Campbell, de nincs hivatalos infó sérülésről.
több mint 13 éve
na és az én avatarom honnan van? 😀 alig láthattuk idén a Cards QB-kat a földön feküdni 😀Dexxter Tailorén a vs. Minnesota meccsre tippelnék a jobb felső sarokban látható lila csuka miatt... 😉
több mint 13 éve
elég komoly 😊 na és az én avatarom honnan van? 😀 alig láthattuk idén a Cards QB-kat a földön feküdni 😀gondoltam így a szezon felénél lecserélem az avatáromat... lehet tippelni, honnan van a kép? 😊Cardinalishát innen: eredeti 1978-as NFL uzsi-tasi (termoszos uzsonnás táska)! 😊
az egyik barátom halászta elő a pincéjéből, gondolta szülinapi ajándéknak jó lesz nekem, és jó lett 😊
Cardinalis

Don't blink!

Cardinalis