Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 13 éve
catattack
3 520
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/30/Tippjatek_nyolcadik_fordulo_-_eredmenyek/Dexxter TailorBekaphatod! 😀
több mint 13 éve
Minden tiszteletem LF-nak. Az NFL egyik legszimpatikusabb játékosa. Megérdemelte volna a TD-t a végén!Nagyon örülök, de azért picit úgy vagyok a meccsel mint a részeg miután megagyalta az apácát. Többet vártam tőled Batman! Hát én is többet vártam Tőletek.
GB ellen mindent bele!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
visszatért minden a régi, nyögvenyelős kerékvágásba... elnézve a mutatott játékot, jó ha összejön a 8-8...tán Kolb visszatérése hozhatna némi lendületet az támadásainkba... (hát még a szezon elején nem gondoltam volna, hogy ezt valaha így leírom...)
1 2 3 4 OT Total
San Francisco 49ers 7 10 7 0 0 24
Arizona Cardinals 0 0 3 0 0 3
egyetlen épkézláb pontot érő drive:
FG: J.Feely 28 yd. Field Goal Drive: 14 plays, 70 yards in 6:30
Cards Team Stats
Total Net Yards 265 (vs. 317, nem is sokkal több...)
Time of Possession 28:44 (vs. 31:16, nem is sokkal több...)
Total Turnovers 1 elfogadható, pláne hogy a félidő legvégén volt az INT...
Total First Downs 16 (vs. 15! jééé, mi többet csináltunk...)
By Rushing 0 (vs. 4, a futás úgyahogy megfogtuk...)
By Passing 15 (vs. 10, a passzjáték jobban hozott a niners konyhájára...)
Passing CP/AT YDS TD INT
John Skelton 32/52 290 0 1
azért 50 fölött dobálgatott Johnny, de minek... Alex 19 próbálkozásból csinált 3 TD-t...
vs.
Passing CP/AT YDS TD INT
Alex Smith 18/19 232 3 0
Rushing ATT YDS TD LG
LaRod Stephens-Howling 8 6 0 11
John Skelton 1 1 0 1
eeez aztán a f@sza futó stat...
vs.
Rushing ATT YDS TD LG
F. Gore 16 55 0 17
K. Hunter 10 43 0 9
legalább külön-külön nem jött össze nekik a 100...
Receiving REC YDS TD LG
Andre Roberts 7 65 0 20
Larry Fitzgerald 5 52 0 16 kevés!! és hol a TD...?
Jeff King 3 43 0 27
Michael Floyd 5 36 0 9 tán az idén még nem is volt ennyit foglalkoztatva, nomeg az a meccsvégi egykezese elég zsííír volt! 😊
Rob Housler 4 32 0 16
LaRod Stephens-Howling 3 32 0 24
de legalább 6 elkapó is 30 yds fölött...

ami a Def-et illeti a secondary teljes homály PP-vel az élen...
ami az ST-i illeti teljes homály PP-vel az élen... hol késik már egy árva ret-TD...?!
Punt Returns (Number-Yards) 4 - 15 (vs. 5 - 59...)
Kickoff Returns (Number-Yards) 0 - 0 (vs. 1 - 31)
Sack: Washington 2! + Campbell 1 + Dockett 1= 4 (vs. 4, ez is valami, legalább nem 7...)
több mint 13 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/30/Tippjatek_nyolcadik_fordulo_-_eredmenyek/

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve

lásd még: 2009-es szezon MNF, 6-27 a niners ellen

Don't blink!
több mint 13 éve
Nem tudom, egy edzőváltás mennyire segítené a helyzetet. Nem akarom megbántani az OL-srácokat, de sz@rból nem lehet várat építeni. Hortonnak azért picit egyszerűbb volt abból az emberanyagból. (Gondolj csak arra, hogy az évek óta szapult Levi-re is megváltóként pillantottunk a szezon elején és ez elég gáz.) Niylván van benne ráció, hogy a draft során a bpa-ra megyünk, de amikor ilyen ementáli a fal, akkor lehet, inkább OL-be kellene srácokat hozni, vagy legalább aktívabbnak lenni az FA-n (mondom ezt úgy, hogy nem követtem az FA-t 😉).Ez is megvolt. Jó szar volt. Szánalom tenger.Én is erre gondoltam, most majd jönnek megint a károgók, hogy a Cards a legrosszabb csapat meg mit akarunk mi... DE legalább megint nem leszünk divatcsapat egy darabig 😊
A Sport tv-s közvetítés előnye szerintem az volt, hogy nem szereztünk újabb szurkolókat. 😊
Same old Cards!Fucu
Amúgy minden tiszteletem Russ Grimmé, de szerintem el kéne most már gondolkozni azon, nem lenne-e jobb egy új edzővel próbálkozni a támadófalnál. Évek óta megy a szenvedés, de csak sikerül mindig a liga egyik legrosszabb falát megalkotni.
A védelemnél Horton például milyen jól bevált, ott is ment a nyüglődés évekig, aztán tavaly a szezon végére csak összeállt egy igen erős D.csongi
több mint 13 éve
sima liba! én duplán örülnék neki! 😀sebaj!vasárnap lehet javítani!!!!!!!!!!!!GB ellen a Lembeau Field-en?! Bírom az optimizmusod.... 😊Spory
janisz
|
több mint 13 éve
sebaj!vasárnap lehet javítani!!!!!!!!!!!!GB ellen a Lembeau Field-en?! Bírom az optimizmusod.... 😊
janisz
több mint 13 éve
Ez is megvolt. Jó szar volt. Szánalom tenger.Én is erre gondoltam, most majd jönnek megint a károgók, hogy a Cards a legrosszabb csapat meg mit akarunk mi... DE legalább megint nem leszünk divatcsapat egy darabig 😊
A Sport tv-s közvetítés előnye szerintem az volt, hogy nem szereztünk újabb szurkolókat. 😊
Same old Cards!Fucu
Amúgy minden tiszteletem Russ Grimmé, de szerintem el kéne most már gondolkozni azon, nem lenne-e jobb egy új edzővel próbálkozni a támadófalnál. Évek óta megy a szenvedés, de csak sikerül mindig a liga egyik legrosszabb falát megalkotni.
A védelemnél Horton például milyen jól bevált, ott is ment a nyüglődés évekig, aztán tavaly a szezon végére csak összeállt egy igen erős D.
több mint 13 éve
Hogy lehet közel 300 passzolt yarddal csak 3 pontot összehozni?
több mint 13 éve
Ez is megvolt. Jó szar volt. Szánalom tenger.Fucu, az örök optimista 😀
Same old Cards!Fucu

Don't blink!
több mint 13 éve
Ez is megvolt. Jó szar volt. Szánalom tenger.A Sport tv-s közvetítés előnye szerintem az volt, hogy nem szereztünk újabb szurkolókat. 😊
Same old Cards!
több mint 13 éve
pár rövidhír a meccs előtt:- Snyder és Heap inaktív, Snydert Ohrnberger helyettesíti majd.
- Inaktív még Kolb, Toler, Kelemete, LaRon Byrd, Jamaal Westerman.
- Dockett és Washington is be lesz ma mikrofonozva.
- Nyitva lesz a stadion teteje, idén először.

Don't blink!
több mint 13 éve
A mai dress code: piros mez, fehér nadrág.
több mint 13 éve
[quote=CardinalisMert ez a 49ers! Nyerünk, nincs mese!
www.youtube.com/watch?v=Wf0abybIl9o&feature=plcp
😛

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Mert ez a 49ers!Game Day!! 😊Nyerni kell, mert ez a 49ers!
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/29/Merkozes_beharangozo__8_het_vs_49ers_-_MNF/
Beat The Bányászok 😛 😊Fucu
Ez elég feltüzelőre sikeredett!
catattack
Nyerünk, nincs mese!
több mint 13 éve
catattack
3 520
Game Day!! 😊Nyerni kell, mert ez a 49ers!
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/29/Merkozes_beharangozo__8_het_vs_49ers_-_MNF/
Beat The Bányászok 😛 😊Fucu
Ez elég feltüzelőre sikeredett!
több mint 13 éve
Game Day!! 😊cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/29/Merkozes_beharangozo__8_het_vs_49ers_-_MNF/
Beat The Bányászok 😛 😊
több mint 13 éve
Köszi... semmi extra... már melózok... mondták hogy maradjak bent megfigyelésre de nem lehet... kicsit sűrű a meló... kicsit lassabban dolgozok meg néha hülyeséget beszélek...assztaQrva! jobbulást! 😀Hát nem... 😀Fórum focira nem jöttök?catattacknekem sajna nem jó az időpont
Mikor lesz? Én holnap reggel megyek csapatot (le)építeni Egerszalókra 😀silent7939csak nem amerikai foci csapatot?! 😉Cardinalis
De egész jól sikerült 😀 Vasárnap az Egri kórházban voltam CT-n mert állítólag szétfejeltem egy csúszós lépcsőt amire természetesen nem emléxem 😀
Vezetni még nem tudok magabiztosan meg néha a betűkkel is bajom van 😀silent7939
sisakba kellett volna bulizni! mondjuk abban az ivás kicsit nehézkesebb 😉Cardinalis
több mint 13 éve
assztaQrva! jobbulást! 😀Hát nem... 😀Fórum focira nem jöttök?catattacknekem sajna nem jó az időpont
Mikor lesz? Én holnap reggel megyek csapatot (le)építeni Egerszalókra 😀silent7939csak nem amerikai foci csapatot?! 😉Cardinalis
De egész jól sikerült 😀 Vasárnap az Egri kórházban voltam CT-n mert állítólag szétfejeltem egy csúszós lépcsőt amire természetesen nem emléxem 😀
Vezetni még nem tudok magabiztosan meg néha a betűkkel is bajom van 😀silent7939
sisakba kellett volna bulizni! mondjuk abban az ivás kicsit nehézkesebb 😉
több mint 13 éve
Hát nem... 😀Fórum focira nem jöttök?catattacknekem sajna nem jó az időpont
Vezetni még nem tudok magabiztosan meg néha a betűkkel is bajom van 😀
több mint 13 éve
ne feledjétek, ahogy Fucu is írta a beharangozóban:Arizona Cardinals - San Francisco 49ers, magyar idő szerint kedd 01:30!!!

addig is egy kis kedvcsináló 😊
www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Zoom-Fitzgeralds-Evolution/e67627c7-6812-4a61-8a9a-c266d247a2c6
több mint 13 éve
It’s not hate. Or is it?diverdoc
“Yep,” defensive tackle Darnell Dockett said. “It is what it is. They don’t like us, we don’t like them. It’s a rivalry.”JÖVÜNK!!!!GYERTEK!!!!
tárt karokkal várunk 😉
bowl.hu/forum/egyeb_temak_es_grafikak/gagyi_gra-fikak/413593Cardinalis