Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 13 éve
It’s not hate. Or is it?diverdoc
“Yep,” defensive tackle Darnell Dockett said. “It is what it is. They don’t like us, we don’t like them. It’s a rivalry.”JÖVÜNK!!!!GYERTEK!!!!
tárt karokkal várunk 😉
bowl.hu/forum/egyeb_temak_es_grafikak/gagyi_gra-fikak/413593Cardinalis
több mint 13 éve
Fórum focira nem jöttök?catattacknekem sajna nem jó az időpont
Mikor lesz? Én holnap reggel megyek csapatot (le)építeni Egerszalókra 😀silent7939csak nem amerikai foci csapatot?! 😉
több mint 13 éve
tippjáték: cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/28/Tippjatek_nyolcadik_fordulo_MNF/

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
It’s not hate. Or is it?
“Yep,” defensive tackle Darnell Dockett said. “It is what it is. They don’t like us, we don’t like them. It’s a rivalry.”
quote]
JÖVÜNK!!!!Cardinalis

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
beírtam magam 😀November 4 az vasárnap 😀 itt a topicja amúgy: bowl.hu/forum/kozosseg/forum_foci 😊Dexxter Tailornov 4.én!nov 4... az szombat ugye?
Megmutathatod, hogy mennyire tackle vagy! 😂
Aztán lehet elvisznek Arizónába...catattack
végül is lehet róla szóóó 😀 hol lesz?silent7939
több mint 13 éve
November 4 az vasárnap 😀 itt a topicja amúgy: 😊nov 4.én!nov 4... az szombat ugye?
végül is lehet róla szóóó 😀 hol lesz?silent7939

Don't blink!
több mint 13 éve
nov 4.én!nov 4... az szombat ugye?
végül is lehet róla szóóó 😀 hol lesz?
több mint 13 éve
catattack
3 520
nov 4.én!Megmutathatod, hogy mennyire tackle vagy! 😂
Aztán lehet elvisznek Arizónába...
több mint 13 éve
Fórum focira nem jöttök?catattackMikor lesz?
Én holnap reggel megyek csapatot (le)építeni Egerszalókra 😀
több mint 13 éve
catattack
3 520
Fórum focira nem jöttök?
több mint 13 éve
It’s not hate. Or is it?“Yep,” defensive tackle Darnell Dockett said. “It is what it is. They don’t like us, we don’t like them. It’s a rivalry.”
több mint 13 éve
Remélem a másik is, mert ha kevés a pont, akkor nagy az esély 😊Egyébként látsz esélyt arra, hogy olyan kevés pont szülessen a meccsen, hogy akár nyerhetünk is?A mondatod első fele igaz lesz...catattack
Leon78
több mint 13 éve
catattack
3 520
Egyébként látsz esélyt arra, hogy olyan kevés pont szülessen a meccsen, hogy akár nyerhetünk is?A mondatod első fele igaz lesz...
Leon78
több mint 13 éve
Kevés pontra van esély, ha a mi D-nk is felzárkózik a 49ers D-hez és limitálni tudjuk a Frisco O-t.Jó jó, már rájöttem hogy hülyeséget írtam.... 😊A friszkó házatájáról van e esetleg valami friss hír? Sérültek, ilyesmi...a legfrissebb infó, úgy az egész meccsről, hogy kedd hajnalban lesz 😀
Már alig várom a vasárnapi vérfürdőt😊 Kíváncsi vagyok hogy a csapat tudja e minimalizálni Gore yardjait..., és hogy mit találunk ki, egyáltalán mi az elképzelés, hogy is fog majd a csapat pontokat szerezni...Leon78
Gorenak van kisebb sérülése, de ha valami csoda folytán nem játszik van még 6 ember aki tud futni az IFA-nyi helyen amit a Niners OL általában kreálni szokott kreálni 😊Fucu
Egyébként látsz esélyt arra, hogy olyan kevés pont szülessen a meccsen, hogy akár nyerhetünk is?
Ja és a mi sérültjeinkkel mi van, van e újabb maródi a listán...?Leon78
A hivatalos sérült lista csak ma este jön ki (lévén csak hétfőn játszanak a csapatok). Valószínűleg Rhodes és Kolb meg Snyder nem edzenek a héten. Limitálva (vagy csütörtökön nem) edz Dockett, Lenon meg aki még sérült volt a múlt héten is.
Ezt most így fejből 😊 Majd meglátjuk kik lesznek elérhetők hétfőn.
több mint 13 éve
Jó jó, már rájöttem hogy hülyeséget írtam.... 😊A friszkó házatájáról van e esetleg valami friss hír? Sérültek, ilyesmi...a legfrissebb infó, úgy az egész meccsről, hogy kedd hajnalban lesz 😀
Már alig várom a vasárnapi vérfürdőt😊 Kíváncsi vagyok hogy a csapat tudja e minimalizálni Gore yardjait..., és hogy mit találunk ki, egyáltalán mi az elképzelés, hogy is fog majd a csapat pontokat szerezni...Leon78
Gorenak van kisebb sérülése, de ha valami csoda folytán nem játszik van még 6 ember aki tud futni az IFA-nyi helyen amit a Niners OL általában kreálni szokott kreálni 😊Fucu
Egyébként látsz esélyt arra, hogy olyan kevés pont szülessen a meccsen, hogy akár nyerhetünk is?
Ja és a mi sérültjeinkkel mi van, van e újabb maródi a listán...?
több mint 13 éve
A friszkó házatájáról van e esetleg valami friss hír? Sérültek, ilyesmi...a legfrissebb infó, úgy az egész meccsről, hogy kedd hajnalban lesz 😀
Gorenak van kisebb sérülése, de ha valami csoda folytán nem játszik van még 6 ember aki tud futni az IFA-nyi helyen amit a Niners OL általában kreálni szokott kreálni 😊
több mint 13 éve
én is remélem, hogy marad Feely, jó arc 😉
ha más nem, vizesfiúnak maradhat 😛
több mint 13 éve
A friszkó házatájáról van e esetleg valami friss hír? Sérültek, ilyesmi... Már alig várom a vasárnapi vérfürdőt😊 Kíváncsi vagyok hogy a csapat tudja e minimalizálni Gore yardjait..., és hogy mit találunk ki, egyáltalán mi az elképzelés, hogy is fog majd a csapat pontokat szerezni...
több mint 13 éve
Jason Hanson, a Lions rúgója meg 42 éves, szóval biztos nem fog visszavonulni, az okokat Fucu kolléga jól leírta 😊Nálunk járt Josh Brown (kicker) workouton, ez azért jelzésértékű lehet Feely számára. Brown 2003-tól 07-ig Seahawks rúgó volt, utána pedig tavaly év végéig a Ramsnél rugdosta a lasztit a póznák közé. Ha Feely így folytatja, nem lepődnék meg, ha Brown lenne a rúgónk év végén. Meg 80%-ban be is vágta az FG attempteket, ami nem olyan szar.Dexxter Tailorérdekes, mivel a szerződése csak a jövő év végén jár le... nomeg a 61 yardos FG-je se sámli! nemsok csapat rendelkezik 60+os rugóval... szerintem tán a visszavonulását fontolgatja... hiszen 36évesen a legöregebbek társaságához tartozik a Cardsnál...Cardinalis

Don't blink!
több mint 13 éve
dehogy fontolgatja a visszavonulását. Morten Andersen 40 évesen is rugdosott pl.Nálunk járt Josh Brown (kicker) workouton, ez azért jelzésértékű lehet Feely számára. Brown 2003-tól 07-ig Seahawks rúgó volt, utána pedig tavaly év végéig a Ramsnél rugdosta a lasztit a póznák közé. Ha Feely így folytatja, nem lepődnék meg, ha Brown lenne a rúgónk év végén. Meg 80%-ban be is vágta az FG attempteket, ami nem olyan szar.Dexxter Tailorérdekes, mivel a szerződése csak a jövő év végén jár le... nomeg a 61 yardos FG-je se sámli! nemsok csapat rendelkezik 60+os rugóval... szerintem tán a visszavonulását fontolgatja... hiszen 36évesen a legöregebbek társaságához tartozik a Cardsnál...Cardinalis
Egyszerűen versenyhelyzetet próbálnak generálni mert Feely hiába rúgott be 61 yardos FG-t azóta hibázik rendesen és ugye az offense nem termeli zsákszámra a pontokat és minden FG (és pont) számít. Össze kell kapnia magát mert ha tovább hibázik akkor repül, pedig nagyon bánnám mert egy rendkívül szimpatikus játékos.
több mint 13 éve
Nálunk járt Josh Brown (kicker) workouton, ez azért jelzésértékű lehet Feely számára. Brown 2003-tól 07-ig Seahawks rúgó volt, utána pedig tavaly év végéig a Ramsnél rugdosta a lasztit a póznák közé. Ha Feely így folytatja, nem lepődnék meg, ha Brown lenne a rúgónk év végén. Meg 80%-ban be is vágta az FG attempteket, ami nem olyan szar.Dexxter Tailorérdekes, mivel a szerződése csak a jövő év végén jár le... nomeg a 61 yardos FG-je se sámli! nemsok csapat rendelkezik 60+os rugóval... szerintem tán a visszavonulását fontolgatja... hiszen 36évesen a legöregebbek társaságához tartozik a Cardsnál...
több mint 13 éve
esti olvasmány az NFC Westről: cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/24/NFC_West_kitekinto_-_7_het/ 😊

Don't blink!
több mint 13 éve
pont középen cards baseball sapiban 😀 a napszemüveges csajom mellett picasaweb.google.com/115945383287014836638/20121022_HFLDonto#5802464844389708978silent7939najólvanakkor, ha a helyszínen nem is, de legalább a képeken azonosítva lettünk 😊
...mellesleg azt hittem kicsi lennék ehhez a játékhoz itthon de ahogy elnéztem a srácokat simán beférek a 80-85 kg-s versenysúlyommal... ezért nem mentem el soha silent7939CB posztra ez még az NFL-ben is elmegy, nekünk is van egy 82 kilós Adams-ünk:
www.azcardinals.com/team/roster/Michael-Adams/83b4adb5-5266-455d-940f-b9e38017f56d
több mint 13 éve
pont középen cards baseball sapiban 😀 a napszemüveges csajom mellett picasaweb.google.com/115945383287014836638/20121022_HFLDonto#5802464844389708978Én sem láttalak 😀najó, itt talán könnyebb kiszúrni középen a piros-11-et 😉
Hol voltál? Mi a B szektorban a nézőtér tetején...a madárszartengerben 😀silent7939
lh6.googleusercontent.com/-h-t8-yX_kgk/UIaA_7H8MhI/AAAAAAAAYXw/tVKnWMxGJus/s800/Wolves_Hurricanes-20121022_163328_d80.jpg
itt keresheted magad 😉
picasaweb.google.com/115945383287014836638/20121022_HFLDontoCardinalis
mellesleg a Hurricanes elég homály volt... teljesen erőtlenül játszottak a farkasokhoz képest... mindez főleg agresszivitásban látszott... mellesleg azt hittem kicsi lennék ehhez a játékhoz itthon de ahogy elnéztem a srácokat simán beférek a 80-85 kg-s versenysúlyommal... ezért nem mentem el soha
több mint 13 éve
Nálunk járt Josh Brown (kicker) workouton, ez azért jelzésértékű lehet Feely számára. Brown 2003-tól 07-ig Seahawks rúgó volt, utána pedig tavaly év végéig a Ramsnél rugdosta a lasztit a póznák közé. Ha Feely így folytatja, nem lepődnék meg, ha Brown lenne a rúgónk év végén. Meg 80%-ban be is vágta az FG attempteket, ami nem olyan szar.

Don't blink!

JÖVÜNK!!!!Cardinalis