Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 12 éve
andree Arizona Cardinals 1 737
Se Wilson, se Heap nem lesz ma. Ez azért nagyon nem jó hír.
több mint 12 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 961 — Defender
Remélem a védelem a meccs elején lerendezi Vick-et, és nem virgonckodja végig a meccset 😊Leon78
Ez azért csúnya volt.Petikievak01
Ebben mi volt a csúnya? Meg kell ütni Vicket párszor, hogy érezze a törődést és ne futkosson.
(a gyengébbek kedvéért nem úgy megütni, hogy lent maradjon vagy megsérüljön)Fucu
Azért nem nehéz úgy megütni, kicsit törékeny a lelkem... 😊Medvepapa
jó az egy más téma, de mi nem kívánunk senkinek sérülést.Fucu
Álljon meg a gyászmenet, azért jó hogy nem terítünk Vick elé mindjárt egy vörös szőnyeget.😊 Le kell csapni gyorsan, hogy elmenjen az önbizalma, és hogy ne legyen annyira mozgékony.....😊
Asszem ez ebbe a sportágba belefér, vagy nem ?
több mint 12 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
azért a végén egy rendes TD-t elvettek a Patstől, a polkorrektség jegyében 😀 de hát majd többszörösen visszakapják 😀petey
ott akkora holding volt, mint a ház, nem tudom milyen rendes TD-ről beszélsz...csongi
Mint a ház 😂Wyatt
Na csak mert lol-ozol és nem írtál értelmes érvet arra, hogy szerinted miért nem volt holding, ezért visszanéztem a kérdéses playt.
Ha nem is volt házméretű a dolog, de mindenképp zászlót ért. Rhodest oldalról-hátulról a mezénél fogva épp csak annyira tartották vissza, hogy a labdát vivő elmehessen mellette. Nem volt feltűnő de véleményem szerint szabálytalan volt. Azon már lehet vitatkozni, hogy akkor ennyi erővel még hány ilyet lehetett volna büntetni...
De nem akarok ebből ügyet csinálni, Fucunak igaza van, utána még mindig a ti kezetekben volt a meccs.csongi
Ácsi, szó nem volt arról, hogy ne kellett volna megcsinálnunk, vagy nem érdemeltétek meg a győzelmet, vagy bármit. Még azt sem mondom, hogy nem volt szabálytalan, írta is Pereira tán, hogy végülis be lehet fújni (más kérdés, hogy annyi erővel kb majdnem mindent), de ez sem számít, mert Gronko hülyeséget csinált, nem is foglalkoztam a sporikkal. Én csak azon röhögtem, hogy akkora holding volt, mint a ház 😀Wyatt
Jóvanna, nem jutott jobb az eszembe 😊
több mint 12 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 424 — Anthony Richardson fan
Remélem a védelem a meccs elején lerendezi Vick-et, és nem virgonckodja végig a meccset 😊Leon78
Ebben mi volt a csúnya? Meg kell ütni Vicket párszor, hogy érezze a törődést és ne futkosson.
(a gyengébbek kedvéért nem úgy megütni, hogy lent maradjon vagy megsérüljön)Fucu
jó az egy más téma, de mi nem kívánunk senkinek sérülést.Fucu
nem csak ti. szerintem ez a 60 perc Kolbnak és Vicknek is fájni fog. jobban megnéztem volna ezt a meccset sporttv-n, bár a Texans defense-t is öröm lesz nézni. 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
jó az egy más téma, de mi nem kívánunk senkinek sérülést.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 424 — Anthony Richardson fan
Azért nem nehéz úgy megütni, kicsit törékeny a lelkem... 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
emberke22 Arizona Cardinals 574
jó lett Fucu 😊
több mint 12 éve
Game Day!! 😊
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/23/Merkozes_beharangozo__3_het_vs_Eagles/

több mint 12 éve
(a gyengébbek kedvéért nem úgy megütni, hogy lent maradjon vagy megsérüljön)

több mint 12 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Ez azért csúnya volt.

több mint 12 éve
Ezt már múlt hét óta kérdezgetik Whiztől is. a válasz: “it’s going to be the same thing we always do, we’re going to go with the player that we think gives us the best chance to win."
Szerintem ha most Kolb lehoz egy jó meccset. 3-4 emberi drive, 250 passzolt yard, 2 TD, eladott labda nélkül. Akkor az övé. Ha nem akkor Skelton, mégis csak ő a kezdő.

több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/22/Heti_hirek_hetvegen/Fucu
Ha már az irányítókat emlegetted, akkor had kérdezzem meg tőled és a többiektől is. Szerinted,szerintetek ha egészséges lesz, vagy lenne Skelton akkor ő lenne a kezdő, vagy Whiz maradna a nyerő szériát produkáló Kolb mellett. Még aktuálisabb lesz A KÉRDÉS A HOLNAPI MECCS UTÁN, PLÁNE HA NYER A CSAPAT... 😊Leon78
Tudom nem engem kérdeztél... ha nyerünk holnap akkor szerintem maradni fog... ha nem akkor sztem 50-50 % az esélyük.silent7939
Mindenkit kérdeztem, érdekel a véleményetek.😊 Gondolod, hogy egy esetleges harmadik győzelem után leültetné Kolbot Whíz? Igazából nehezen tudom elképzelni....Leon78
Pont ezt írtam hogy ha nyerünk akkor ő marad a kezdő mig újra fel nem sül. Bár a Philly után 4 kötelező győzelemnek kellene jönnie
több mint 12 éve
Ha már az irányítókat emlegetted, akkor had kérdezzem meg tőled és a többiektől is. Szerinted,szerintetek ha egészséges lesz, vagy lenne Skelton akkor ő lenne a kezdő, vagy Whiz maradna a nyerő szériát produkáló Kolb mellett. Még aktuálisabb lesz A KÉRDÉS A HOLNAPI MECCS UTÁN, PLÁNE HA NYER A CSAPAT... 😊Leon78
Tudom nem engem kérdeztél... ha nyerünk holnap akkor szerintem maradni fog... ha nem akkor sztem 50-50 % az esélyük.silent7939
Mindenkit kérdeztem, érdekel a véleményetek.😊 Gondolod, hogy egy esetleges harmadik győzelem után leültetné Kolbot Whíz? Igazából nehezen tudom elképzelni....
több mint 12 éve
Tudom nem engem kérdeztél... ha nyerünk holnap akkor szerintem maradni fog... ha nem akkor sztem 50-50 % az esélyük.
több mint 12 éve
Ha már az irányítókat emlegetted, akkor had kérdezzem meg tőled és a többiektől is. Szerinted,szerintetek ha egészséges lesz, vagy lenne Skelton akkor ő lenne a kezdő, vagy Whiz maradna a nyerő szériát produkáló Kolb mellett. Még aktuálisabb lesz A KÉRDÉS A HOLNAPI MECCS UTÁN, PLÁNE HA NYER A CSAPAT... 😊
több mint 12 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/22/Tippjatek_harmadik_kor/ 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 12 éve
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/22/Heti_hirek_hetvegen/

több mint 12 éve
pont idevág: "NFL officiating director Carl Johnson says official made right call on late Gronkowski hold vs Cardinals. "Grabbed and restricted"

több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
azért a végén egy rendes TD-t elvettek a Patstől, a polkorrektség jegyében 😀 de hát majd többszörösen visszakapják 😀petey
ott akkora holding volt, mint a ház, nem tudom milyen rendes TD-ről beszélsz...csongi
Mint a ház 😂Wyatt
Na csak mert lol-ozol és nem írtál értelmes érvet arra, hogy szerinted miért nem volt holding, ezért visszanéztem a kérdéses playt.
Ha nem is volt házméretű a dolog, de mindenképp zászlót ért. Rhodest oldalról-hátulról a mezénél fogva épp csak annyira tartották vissza, hogy a labdát vivő elmehessen mellette. Nem volt feltűnő de véleményem szerint szabálytalan volt. Azon már lehet vitatkozni, hogy akkor ennyi erővel még hány ilyet lehetett volna büntetni...
De nem akarok ebből ügyet csinálni, Fucunak igaza van, utána még mindig a ti kezetekben volt a meccs.csongi
Ácsi, szó nem volt arról, hogy ne kellett volna megcsinálnunk, vagy nem érdemeltétek meg a győzelmet, vagy bármit. Még azt sem mondom, hogy nem volt szabálytalan, írta is Pereira tán, hogy végülis be lehet fújni (más kérdés, hogy annyi erővel kb majdnem mindent), de ez sem számít, mert Gronko hülyeséget csinált, nem is foglalkoztam a sporikkal. Én csak azon röhögtem, hogy akkora holding volt, mint a ház 😀

több mint 12 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 801
jééé, ilyen is van... sejthetitek hol dekkol Kolb...
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/rwkjker1f2rrxsca4doo
Rodgers, Brady top NFL Quarterback Power Rankings
Two weeks now are in the books. How do the NFL's 32 starting QBs stack up? Has Aaron Rodgers maintained his place as the league's top signal-caller? Gregg Rosenthal breaks it down by tier.

THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 801
remélem olyan barátságos meccs lesz, mint a tavalyi, hasonló végeredménnyel 😉

remélem a D-énk most sem fogja hagyni kibontakozni Vick-et 😉

és jó lenne már látni végre egy-két Fitz TD-t is...

THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 739 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na ma megléptem amit nem akartam...
Kivettem a kezdőből Fantasyban Larryt és Wells-t.
Sajnos nagyon nem termelnek... droppolni még nem droppoltam őket de még az is bekövetkezhet 😕silent7939
én továbbra is kitartok Fitzi mellett, remélem végre összekapja magát... 😊Divat
Még egy meccset várjon ha egy mód van rá aztán tőlem játszhat ahogy akar 😀
több mint 12 éve
Natloz Arizona Cardinals 300
Sajnos nagyon nem termelnek... droppolni még nem droppoltam őket de még az is bekövetkezhet 😕silent7939
Lehet, hogy én is padoztatom Larryt, Ryan Williams cut 😕

Just a simple Lineman... ZP#76

több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
én továbbra is kitartok Fitzi mellett, remélem végre összekapja magát... 😊

|
több mint 12 éve
Sajnos nagyon nem termelnek... droppolni még nem droppoltam őket de még az is bekövetkezhet 😕