Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
sorry a késésértcardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/26/Utozongek__3_het_vs_Eagles/
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
Haha. Hát ez van. Már az origo címlapján is ez a téma, az amerikai mainstream médiáról nem is beszélve. Amúgy én a bírók helyében a 4 millió helyett kérnék most 5-6 körül 😊 A vezetés meg fizessen, mert haragra gerjed a nép 😊undisputedlyBOTRÁNY!
itt is megjelent a bíró-faktor, mint az európai fociban... ott is, itt is csak még több gollal/ponttal/TD-vel lehet ezt kiküszöbölni... talán... amíg vissza nem jön az eredeti zebracsorda 😉
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
sőt, itt sajátot is lehet csinálni, íme az enyém 😉láttátok, Höritől is megkaptuk az eheti bronzérmet 😊
Cardinalis
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Haha. Hát ez van. Már az origo címlapján is ez a téma, az amerikai mainstream médiáról nem is beszélve. Amúgy én a bírók helyében a 4 millió helyett kérnék most 5-6 körül 😊 A vezetés meg fizessen, mert haragra gerjed a nép 😊Az egyetlen divízió a miénk, amely 3 vagy több csapatot ad a Top10-be 😊hurrá! csak ez tartson ki a szezon végéig is... 😊
Jó ezt látni, ennyi szenvedés után. A liga 5 legjobb védelméből 3 a miénk szerintem, és a Kosok is jó úton haladnak.undisputedly
egyébként, hamár így beköszöntél, hagy ajánljam figyelmedbe legújabb alkotásomat 😉
bowl.hu/forum/egyeb_temak_es_grafikak/gagyi_gra-fikak/611945Cardinalis
több mint 12 éve
Kösz, bár legutóbb már csak 6 pontom lett. Ha jövő héten is lesz legalább 7 pontom, lehet hogy fogadok egyet élesben is 😊cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/24/Tippjatek_harmadik_kor_-_eredmenyek/Dexxter Tailorköszi Tailor!
gratula Csongi! hasítasz rendesen, mint a Cards D! 😀Cardinalis
több mint 12 éve
Utózöngék helyett: cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/25/NFC_West_kitekinto_-_week_3/ Amúgy holnap lesz utózöngék 😊
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
Az egyetlen divízió a miénk, amely 3 vagy több csapatot ad a Top10-be 😊hurrá! csak ez tartson ki a szezon végéig is... 😊
Jó ezt látni, ennyi szenvedés után. A liga 5 legjobb védelméből 3 a miénk szerintem, és a Kosok is jó úton haladnak.undisputedly
egyébként, hamár így beköszöntél, hagy ajánljam figyelmedbe legújabb alkotásomat 😉
bowl.hu/forum/egyeb_temak_es_grafikak/gagyi_gra-fikak/611945
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
nem is tudtam, hogy ilyen is van, szépen jövünk föl, mint a talajvíz 😊)Az egyetlen divízió a miénk, amely 3 vagy több csapatot ad a Top10-be 😊
www.nfl.com/news/story/0ap1000000066108/article/week-4-power-poll-houston-texans-unanimous-no-1?module=HP11_content_stream
sőt, itt sajátot is lehet csinálni, íme az enyém 😉
Cardinalis
Jó ezt látni, ennyi szenvedés után. A liga 5 legjobb védelméből 3 a miénk szerintem, és a Kosok is jó úton haladnak.
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
egész jól áll a legnagyobb madarunk a Hardest-Working Man szavazáson 😀www.nfl.com/news/story/0ap1000000065928/article/larry-fitzgerald-is-biggest-bird-in-cardinals-historic-start?module=HP11_content_stream
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
nem is tudtam, hogy ilyen is van, szépen jövünk föl, mint a talajvíz 😊)sőt, itt sajátot is lehet csinálni, íme az enyém 😉
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
ami az O-nkat illeti, én a második félidőben kicsit azért aggódtam, az az egy szem FG az vérszegény volt... még meccsen belül is elég hullámzónak érzem a teljesítményüket, node amíg itt a pont, addig nincs gond! 😉
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/24/Tippjatek_harmadik_kor_-_eredmenyek/Dexxter Tailorköszi Tailor!
gratula Csongi! hasítasz rendesen, mint a Cards D! 😀
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
engem még mindig nem vett meg az offensetek. futás nem nagyon van, Kolb meg, Kolb...párszor összejött. nem nyavajgás ne annak vegyétek.senkit sem. amíg tudnak csinálni 2 TD-t + 2-3 FG-t meccsenként és persze ha a védelem így játszik addig elég is.
petey
Nem kell itt 400 yardokat passzolni. Legyen meg a 1st down és kész.
több mint 12 éve
engem még mindig nem vett meg az offensetek. futás nem nagyon van, Kolb meg, Kolb...párszor összejött. nem nyavajgás ne annak vegyétek.
több mint 12 éve
sok futást? Eddig Marshawn Lynch és McCoy is meg volt fogva normálisan (utóbbi igaz elég keveset is futott). Teljesen vállalható a futás elleni védelem is.De a legerősebbek a redzone védekezésben vagyunk.
Kár a Miami meccsen túl filózni. Az legyen meg után jöhet a következő. Egy hét, egy meccs.
(Igaz, ha nyerünk vasárnap és a Rams is valahogy legyűri a Seahawks-t, lehet még sport tv-s képernyőre is kerülünk 😊)
több mint 12 éve
catattack
3 520
Kerry Taylor WR beficcent a PS-ba.
több mint 12 éve
catattack
3 520
Futás ellen a középmezőnyben vagyunk úgy, hogy az eddigi ellenfelek top 12-ben vannak.Szerintem ez jó.
több mint 12 éve
Szerintem ha rendszeresen feltesznek 20+ pontot a táblára a D megoldja a többit.Eddig milyen az OL?szabaÉn rosszabbra számítottam, bár a futást segíteni már nincs kapacitás.
off:Viszont szegény LSH-nak nagyon nem jön össze semmi!catattack
Egyetlen egy bajom van a D-vel... mégpedig azt hogy szerintem sok futást szopnak be... és ha Bush játszik jövőhéten akkor ez visszaüthet.
Nem szabad leírni a Phinst...
Viszont szerintem az elkövetkezendő 4 meccsből elvileg, mondom elvileg mind a 4-et hozni kellene.
Phins: ha fogjuk a futást és nem enged a secondary nagy játékot Tanninak - mert ugye mi futásra fogunk felállni és a play action passokat benézhetjük - akkor nem lehet gond. Időben oda kell érni az 1/8 -hoz és szétcsapni... mármint az önbizalmát.
Rams idegenben: erre nem mernék fogadni de hozni kell... a kosok képesek jó napot kifogni. Samy önbizalmát szét kell csapni a D-nek és akkor simán nyerünk. Ha ez nem fog menni akkor szarul is járhatunk.
Bills itthon: A Bills azért annyira nem szar. Szerintem ez egy sima ki-ki meccs lesz, bár otthon játszunk és ez némi előnnyel járhat.
Vikings idegenben: Hát tavaly nagyon megruháztak minket a futásokkal. Itt az orvosság sztem ugyan az lehet mint a Dolphins ellen. Fogni AP-t és nem megenni a nagy passzokat. Ponder sztem jobb mint Tanni így jobban kell a secondarynak figyelnie. Revansot kell venni az előző szezonbeli zakóért. Nyerhetünk de ezt nem venném fixre.
Niners otthon: Hát igen. 2 hasonlóan harapós D, és kevésbé kompetens O. Ide nem merek tippelni. Hatalmas csata lesz a pályán és az eredménykövetőben is.Igaz Petey? 😊 Eddigre az O falnak kicsit fel kellene javulnia mert ha nem teszik akkor annak sérülés lesz a vége.
Packers idegenben: Sima zakó 😊
Tehát jelen állás szerint azt mondom hogy optimista becsléssel a bye weekre 7-2-vel megyünk. A pesszimistával 5-4.
Kicsit hosszú lett... meg ne dobáljatok 😊
több mint 12 éve
Eddig milyen az OL?szabaAz OL az én előzetes elvárásaimhoz képest messze túlteljesít, bár ez nem jelent igazán semmit. Emlékszem a 2. vagy a 3. előszezon meccs után azt írtam elkeseredve, hogy tényleg az 1/1-re hajtunk. Nos ehhez képest az első 3 meccs egy álom volt. Úgyhogy azt mondom minél tovább tudunk álmodni annál szebb a szezon.😊
több mint 12 éve
catattack
3 520
Eddig milyen az OL?szabaÉn rosszabbra számítottam, bár a futást segíteni már nincs kapacitás.
off:Viszont szegény LSH-nak nagyon nem jön össze semmi!
több mint 12 éve
szaba
10 550
Eddig milyen az OL?
több mint 12 éve
Az offense úgy tud ennél jobban javulni, ha picivel javul a futás. Ez kb a feladata a támadóknak. Haladni előre és pontokat tenni a táblára valamilyen formában, miközben nem eladni a labdát. A védelem pedig megoldja a többit.Kolb ezt a feladatot eddig jól megoldja.
több mint 12 éve
catattack
3 520
Csak azt mondom, hogy nem kell ennyire beindulni. A pats és az eagles is szarul játszottak. Örülök én is a győzelemnek, de nem láttunk reális képet az offense teljesítményéről. Mindegy... az offensen kell javítani, mert a defense túl jó ahhoz, hogy pocsékba menjen a szezon.
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
Most az offense is ligaszinten átlag közeli játékot produkált, de ez max az borzadály eaglesnek köszönhető.a 3db W nem illúzió, ezt egyenlőre még lehet kergetni 😉
Nem kell rögtön illúziókat kergetni. catattack
egyébként az borzadály eagles múlthéten lenyomta az borzadály ravenst, aki most lenyomta az borzadály patset, akiket mellesleg már mi is lenyomtunk... ennyi borzadály csapat már szinte förtelem 😉
THIS IS THE WAY