Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 13 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Tök mindegy mert nem ott ment el. Azután még volt egy valag lehetőség a pontszerzésre.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 13 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 986 — Defender
Ja és szerintem is kellene egy QB, és ha így folytatjuk, akkor meg is lehet egy kiemelkedő képességű, ha nem akkor meg fel kellene tradelni valahogy...
több mint 13 éve
Én úgy láttam, hogy a passzoló mozdulat már elindult, egyébként meg 21-0 ra kellett volna vezetnünk, és akkor nincs gond...
több mint 13 éve
melyik elkapás? Larry-é? az sima incomplete. nem birtokolta végig a labdát miután leesett a földre.
A héten kaptam egy üzenetet, miszerint Lindley az első sorral edzett picit. Annyira nem lepett meg. Az sem volt határeset az ismétlés után. Ez van.

több mint 13 éve
Azért az is igen idegesítő, hogy a kétes szituációkban a bírók is igen nagy nyugalommal döntenek a mi kárunkra....
Persze ez nem azt jelenti, hogy rájuk kellene kenni, de ilyen elkapásokat százával szoktak megadni...
Mi a véleményetek a QB cseréről, és a Lindley eladott labdájáról? Szerintem az is igencsak határeset volt...
több mint 13 éve
Offense nélkül nem megy. Végül is nem számítottunk győzelemre, de az ok a kurva elszalasztott lehetőségek elég idegesítőek.

több mint 13 éve
andree Arizona Cardinals 1 783
plusz szerintem Whisenhunték nem hülyék annyira, hogy ne a falba draftoljanak valakit 😀Dexxter Tailor
Szerintem már mindenki látja előre azt a nyilatkozatot, amikor kifejtik, Brown visszatérése hatalmas erősítés, így nincs szükség falemberre. 😀

Amúgy Campbell nélkül iszonyú necces lesz a mai. Heapet meg bírom, de vállalhatatlan, hogy szezononként játszik 6-7 meccset. Ma sem lesz. Ő és Bradley elég komoly holt súly.
több mint 13 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 964
Game Day! 😊
19:00
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/11/18/Merkozes_beharangozo__11_het__Falcons/Fucu
Hajrá Mi! sok esélyt nem látok a győzelemre, de reménykedem az upsetben 😊 igazából a falcons defense-t kéne meglepni valahogy, akár passz, akár futás fronton...Dexxter Tailor
A rush defense-ünk olyan szar volt a Saints ellen, hogy biztos elkezdődött a foltozás. Ennek még nem biztos hogy lesz eredménye, esély van rá.

A pass defense-ünket Skelton nem fogja meglepni, valszeg Fitzgeraldot is szigorú őrizet alatt tartják majd Asante-ék.

Mindig jövőre
több mint 13 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 071 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Game Day! 😊
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/11/18/Merkozes_beharangozo__11_het__Falcons/Fucu
Hajrá Mi! sok esélyt nem látok a győzelemre, de reménykedem az upsetben 😊 igazából a falcons defense-t kéne meglepni valahogy, akár passz, akár futás fronton...

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
Game Day! 😊
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/11/18/Merkozes_beharangozo__11_het__Falcons/

több mint 13 éve
holnap beharangozó, ma tippjáték:  cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/11/17/Tippjatek_tizenegyedik_fordulo/ 😊

Don't blink!
több mint 13 éve
catattack 3 520
plusz szerintem Whisenhunték nem hülyék annyira, hogy ne a falba draftoljanak valakit 😀Dexxter Tailor
Tavaly is voltak olyan hülyék! A sört én is állom!
több mint 13 éve
1. Nem fejteném ki mi a véleményem, hogy már szezon közben a mock draftokat nézegeted, de szíved joga.
2. Azért írnak QB-t mert az jó dolog (meg elég sérülékeny Kolb, ennyi elég a kinti íróknak).
3. Wilson szezon végére nem lesz már első körös
4. Ahogy írtad Whiz nem arról híres, hogy az első körben QB-t húzzon, mivel nem lesz olyan helyen (1/1 vagy 1/2) a Cards a szezon végén, hogy franchise QB-t húzzon. Ráadásul idén draftolták Lindley-t akit ki sem próbáltak.Fucu
egy sörbe, hogy nem oda fognak. 😊Fucu
egy sör, nem sör, benne vagyok! 😀 van benne ráció amúgy, hogy nem oda fognak, de nem ártana szerintem 😊

Don't blink!
több mint 13 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
1. Nem fejteném ki mi a véleményem, hogy már szezon közben a mock draftokat nézegeted, de szíved joga.
2. Azért írnak QB-t mert az jó dolog (meg elég sérülékeny Kolb, ennyi elég a kinti íróknak).
4. Ahogy írtad Whiz nem arról híres, hogy az első körben QB-t húzzon, mivel nem lesz olyan helyen (1/1 vagy 1/2) a Cards a szezon végén, hogy franchise QB-t húzzon. Ráadásul idén draftolták Lindley-t akit ki sem próbáltak.Fucu
Az első mondatodat ignorálom, a többi építő jellegű hozzászólást meg köszönöm.
több mint 13 éve
egy sörbe, hogy nem oda fognak. 😊

több mint 13 éve
plusz szerintem Whisenhunték nem hülyék annyira, hogy ne a falba draftoljanak valakit 😀

Don't blink!
több mint 13 éve
4. Ahogy írtad Whiz nem arról híres, hogy az első körben QB-t húzzon, mivel nem lesz olyan helyen (1/1 vagy 1/2) a Cards a szezon végén, hogy franchise QB-t húzzon. Ráadásul idén draftolták Lindley-t akit ki sem próbáltak.

több mint 13 éve
Elkezdtem kicsit nézegetni a mock draftokat... érdekes...

4 helyen OT 1 helyen QB draftot írnak nekük... az OT-t megértem a QB-t nem tudom mert igazából egyik irányítónkat sem láttuk rendes vagy legalább átlagos fal mögött játszani huzamosabban.

Qb poszton TYLER WILSON-t jósolják... nem ismerem a college footballt... de lehet meg kellene nézni néhány meccset. Mit tudunk a srácról? Geno Smith és Matt Barkley nem lesz már bent mire mi húzunk (gondolom a Jags és a Kansas kiviszi őket)... volna értelme egy ilyen projektbe belefogni? A Hox-nak kezd bejönni a 3. körös törpe is... Bár én ahogy Whiz-t ismerem nem fog QB-t húzni első körben.

Kérdezném a hozzáértőket hogy mi a véleményük... tudom messze van még de foglalkoztat 😀
több mint 13 éve
jobb későn, mint soha:  cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/11/15/NFC_West_kitekinto_-_10_het/ 😊

Don't blink!
több mint 13 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 949
én az esélytelenek nyugalmával tekintek a meccs elé... lesz, ami lesz alapon... de a végén azért emelt fővel hagyjuk már el a pályát... najó, felemelt kezekkel is lehet, ugrálva 😉
sérültlistán Campbell (DNP, vádli)... 😕 ha vasárnap nem tud játszani, Holliday fogja helyettesíteni...
Kolb továbbra sem edz...
több mint 13 éve
nekem nem sok bizodalmam van és ha nyernénk is az nem tükrözné a valós erőviszonyokat... a sec elég homály mostanság és Matty ezt ki fogja használni könyörtelenül.
A pontversenyben nem tudjuk felvenni a versenyt a Falcons o-val, a D-nk rég nem elit így szerintem az esélyünk 10 az 1-hez jelen forma alapján
több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 15 654 — a new hope (again)
egyébként simán lehet izgis meccs, idén pl. kínlódtunk a panthers és a raiders ellen is. azoknál meg jobbak vagytok... mondjuk pont a fent említetteknél jobbak ellen meg jobban ment nekünk 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Na, egy up-ot kaptok tőlem is 😊

Hogy érzitek, mennyire "tuti" a bukta a Falcons ellen? Talán a legjobb idő lenne a rossz sorozat megszakítására egy bye week után, nem?steroid stewie
nem! 😂peach
nem hinném, hogy nyerni fogunk, mivel szerintem a Falkonsz most fog elégtételt venni rajtunk a múlt heti vereség miatt, plusz a Whisenhunt érában eddig 2-4 a bye week utáni mérlegünk...

Don't blink!
több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 15 654 — a new hope (again)

Hogy érzitek, mennyire "tuti" a bukta a Falcons ellen? Talán a legjobb idő lenne a rossz sorozat megszakítására egy bye week után, nem?steroid stewie
nem! 😂

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
janisz 138 — Warnerfan

jót tenne az önbizalmunknak!!!!!!!!!a remény hal meg utoljára!!