Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
"It’s not luck, I’ll tell you that. It can’t be luck with as many times as we have been successful with it."
"Do I want a lot more of those? Heck no. It’s about to kill me."Fucu
He?silent7939
Ez nem szerencse én mondom. Nem lehet az amilyen sokszor sikeresen jövünk ki belőle. Szeretnék még ilyeneket. A fenét. Ez majdnem megöl engem.

Ez Whiztől van. És egyetértek vele, még ha nem is hittem a csapatban a rendes játékidő végén.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
"It’s not luck, I’ll tell you that. It can’t be luck with as many times as we have been successful with it."
"Do I want a lot more of those? Heck no. It’s about to kill me."Fucu
He?
több mint 12 éve
"Do I want a lot more of those? Heck no. It’s about to kill me."

több mint 12 éve
Natloz Arizona Cardinals 300
Hát ezzel a meccsel se lehet dicsekedni.
Gyenge D, teljesen impotens O, és egy vagonnyi szerencse, ha röviden jellemezni kéne a tegnapi összecsapást.
Ezer éves franchise rekordokat döntött ellenünk a Dolphins.
Kínlódás volt az egész, de a W a lényeg, a részletek pedig a feledés homályába vészhetnek.

Just a simple Lineman... ZP#76

több mint 12 éve
Hát ezt nagyon nem érdemeltük meg.
Az O kritikán aluli volt, a D is aludt. Docket szemmel láthatóan hiányzott a falból. A secondary bent maradt az öltözőben.
Valljuk be őszintén, ez egy nagyon gyenge meccs volt. Közel 500 yardot passzolni ez ellen a védelem ellen? Mi volt ennek az oka? Annyira ráálltunk a futásvédekezésre hogy nem figyeltük a passzokat? Nem értem.
Remélem ennyire szarok nem leszünk többet. Megnéztem a Rams meccset... hááát az a Rams azért annyira nem rossz és ha úgy játszunk mint ma akkor sima zakó lesz a vége.
több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
ilyen szar játékkal nyerni, már én kérhetnék elnézést.
Ennyi a lényeg: 4-0.Fucu
kkorán jött a Karácsony, ennyi ajándékot amit a Dolphins adott..

több mint 12 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
ez volt a Cardinals frencsájz 500. győzelme amúgy 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 12 éve
janisz 137 — Warnerfan
majdnem eltörtem a szék karfáját úgy izgultam!!!!!a lényeg ,hogy 4-0!!!!!!!!!!

több mint 12 éve
ilyen szar játékkal nyerni, már én kérhetnék elnézést.
Ennyi a lényeg: 4-0.

több mint 12 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 801
eeel sem hiszem!!!
GYŐŐŐŐZTÜNK!!!! 😀
még 16-0 is lehet 😉
nagy meccs volt, a játékunk viszont szerintem ma volt eddig a leggyengébb, és ez maradjon is így, soha rosszabbat!

THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
na Bush játszik... ennek nem örülöksilent7939
Én igen. 😊)

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
na nyert a Rams 😊
Valahol kicsit szorítottam neki, mert nekünk ez a jó 😀
több mint 12 éve
na Bush játszik... ennek nem örülök
több mint 12 éve
janisz 137 — Warnerfan
cserkész Kolb-ász!go Cards!!!!!!

több mint 12 éve
Game Day!! 😊
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/30/Merkozes_beharangozo__4_het_vs_Dolphins/

több mint 12 éve
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/29/Tippjatek_negyedik_fordulo/

Don't blink!
több mint 12 éve
Korey Hall két nap után visszavonult a focitól. Na ennyire azért nem hiszem, hogy kemények az edzések 😊 Így újra leszerződtettük Regan Maui'a-t.

Dockett nem játszik vasárnap, nem meglepő mert egész héten nem edzett (és rövid pihenő is lesz a következő meccsig, ami csoportmeccs lesz)Fucu
Ezek nem túl jó hírek. Mire számítasz Dockett nélkül mire lehet képes a védelem. Kicsit tartok tőle, hogy nem hozzák majd a megszokott színvonalat a srácok. Egyáltalán ki helyettesíti majd szerinted? A Fili ellen ha jól láttam Carter állt be a helyére, de akkor már mindegy volt.Leon78
szerencsére elég mély a D-Line. Opció Carter, Holliday és Eason is. Meglátjuk mi lesz. Természetesen egyikük sem Dockett, de ez remélem nem fog meglátszani.

Wilson és LSH játékáról csak a meccs előtt döntenek az edzők (Dockett-nél is ezt mondta Whiz, de Horton azt mondta kevés esélyt lát, hogy Darnell játszik)
Nem hiszem, hogy játszanának a Phins ellen.
Wilson pótlását tudjuk, hogy Johnson és Sanders felváltva oldotta meg múlt héten.
LSH hiányát én Powellel pótolnám, mivel visszahordásban is használható.Fucu
Hátha alkot valamit a titkos favoritom 😊.... Powell meglep mindenkit, és fut 2 TD-t 😊
Olvasgattam a Dolphins fórumot, és elég optimisták a srácok, remélem nem lesz igazuk és nyerünk, ha nem is könnyen.
Hogy látod mik az esélyek, és mire számíthatunk az offens-től?Leon78
Egy hasonló játékkal mint múlt héten, nyerhetünk. Remélem kicsit változik a futások iránya, mert Williams nem az a középen bele oszt' szétzúzom a linebackert típusú futó. rövid passzok is mehetnének neki, mert nagyon gyors ha kap egy kis teret. Kolbnak ismét hiba nélkül kell lehoznia egy meccset és szépen megtalálni az üres célpontokat, de ha jön a nyomást vagy kimozogni (jó ütemben és jó irányba) vagy kidobni a labdát.
A kulcs a Phins futójátékának megállítása lesz. Szerintem Bush játszik. A faluk futásra nagyon alkalmas, fegyelmezetten kell a lyukakat tömni. Újonc irányítóra nyomást, néha megütni.

több mint 12 éve
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/28/Heti_hirek/ Dexxter Tailor
A Kolb baba már meg is érkezett 😊
Kevin nyilatkozta, hogy elaludt a széken és az asszony úgy keltette fel, hogy "erre az eseményre azért felébredsz ugye?" 😊

Maui'a pedig nyolcadik (!) alkalommal tagja a Cardinals keretének. A túlélő 😊

több mint 12 éve
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/28/Heti_hirek/

Don't blink!
több mint 12 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 961 — Defender
Korey Hall két nap után visszavonult a focitól. Na ennyire azért nem hiszem, hogy kemények az edzések 😊 Így újra leszerződtettük Regan Maui'a-t.

Dockett nem játszik vasárnap, nem meglepő mert egész héten nem edzett (és rövid pihenő is lesz a következő meccsig, ami csoportmeccs lesz)Fucu
Ezek nem túl jó hírek. Mire számítasz Dockett nélkül mire lehet képes a védelem. Kicsit tartok tőle, hogy nem hozzák majd a megszokott színvonalat a srácok. Egyáltalán ki helyettesíti majd szerinted? A Fili ellen ha jól láttam Carter állt be a helyére, de akkor már mindegy volt.Leon78
szerencsére elég mély a D-Line. Opció Carter, Holliday és Eason is. Meglátjuk mi lesz. Természetesen egyikük sem Dockett, de ez remélem nem fog meglátszani.

Wilson és LSH játékáról csak a meccs előtt döntenek az edzők (Dockett-nél is ezt mondta Whiz, de Horton azt mondta kevés esélyt lát, hogy Darnell játszik)
Wilson pótlását tudjuk, hogy Johnson és Sanders felváltva oldotta meg múlt héten.
LSH hiányát én Powellel pótolnám, mivel visszahordásban is használható.Fucu
Hátha alkot valamit a titkos favoritom 😊.... Powell meglep mindenkit, és fut 2 TD-t 😊
Olvasgattam a Dolphins fórumot, és elég optimisták a srácok, remélem nem lesz igazuk és nyerünk, ha nem is könnyen.
Hogy látod mik az esélyek, és mire számíthatunk az offens-től?
több mint 12 éve

LSH hiányát én Powellel pótolnám, mivel visszahordásban is használható.

több mint 12 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 961 — Defender

Ezek nem túl jó hírek. Mire számítasz Dockett nélkül mire lehet képes a védelem. Kicsit tartok tőle, hogy nem hozzák majd a megszokott színvonalat a srácok. Egyáltalán ki helyettesíti majd szerinted? A Fili ellen ha jól láttam Carter állt be a helyére, de akkor már mindegy volt.
több mint 12 éve

Dockett nem játszik vasárnap, nem meglepő mert egész héten nem edzett (és rövid pihenő is lesz a következő meccsig, ami csoportmeccs lesz)

több mint 12 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 801
Do you believe in the Arizona Cardinals?
YEEESSSS!!! 😀
"The Arizona Cardinals are 3-0 for the first time since 1974. The "Around the League" crew discusses the possibility of the Cardinals going 4-0."
"...the question is Kevin Kolb..."
 www.nfl.com/videos/nfl-network-around-the-league/0ap1000000067010/Do-you-believe-in-the-Arizona-Cardinals?module=HP11_content_stream

THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
janisz 137 — Warnerfan
Fucu!

Hogy érzed a hétvégét? Van esélyünk a zakóra? Mondjuk engem meglepne, de a Dolphins topikban hozhatónak érzik a meccset.silent7939
bármi megtörténhet. Futni nehéz ellenük és amúgy sem erősségünk. Hiba nélkül kell megint játszania a támadóknak és a biztosakat megjátszani.
Ha a védelem tovább folytatja brutál játékát akkor annyira nem aggódnék. Meg ugye otthon játszunk.
Bízok a győzelemben.Fucu
nagyon tudnám élvezni a gyözelmet!gondolom ezzel más is így van...!