Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
Jay Feely-t megbüntették $7,875-re unnecessary roughness miatt. a Dolphins ellen követte el. kickertől mikor látni ilyet? tán Janikowski csinált még hasonlót emlékeim szerint."hard hitting kicker"
íme a nagy bűntett (nem a legjobb minőség, de nem találtam jobbat)
deyell
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
deyell
11 702
Jay Feely-t megbüntették $7,875-re unnecessary roughness miatt. a Dolphins ellen követte el. kickertől mikor látni ilyet? tán Janikowski csinált még hasonlót emlékeim szerint.íme a nagy bűntett (nem a legjobb minőség, de nem találtam jobbat)
choose life
több mint 12 éve
WC-hoz? Ki mondta, hogy arra hajtunk? Vagy a csoportot már lestoppoltad magatoknak? 😊😊 max 8-8-at nézek ki a Cardsból, Ramsból 7-9. Ez szerintem kevés lesz a WC-hoz. Ha rosszul sül el minden akkor most egy sorozat zakó kinéz nektek Bills, Vikes, SF triótól. 3 kemény védelem akik abuzálhatják Kolbit rendesen.peteymiért? tudomásom szerint a 49ers soha nem volt St. Louis-i székhelyű és Kurt Warner sem sokat tolta náluk a focit... 😀DiamondsHead44remélem együtt megyünk a PO-ba!DiamondsHead44húúúú, ha ezt petey sportárs meglássa... 😉Cardinalis
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
PP a celeb:www.nfl.com/videos/nfl-films-presents/0ap1000000074710/NFL-Films-Presents-Peterson-perseveres?module=HP11_content_stream
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
😊 max 8-8-at nézek ki a Cardsból, Ramsból 7-9. Ez szerintem kevés lesz a WC-hoz. Ha rosszul sül el minden akkor most egy sorozat zakó kinéz nektek Bills, Vikes, SF triótól. 3 kemény védelem akik abuzálhatják Kolbit rendesen.miért? tudomásom szerint a 49ers soha nem volt St. Louis-i székhelyű és Kurt Warner sem sokat tolta náluk a focit... 😀DiamondsHead44remélem együtt megyünk a PO-ba!DiamondsHead44húúúú, ha ezt petey sportárs meglássa... 😉Cardinalis
több mint 12 éve
miért? tudomásom szerint a 49ers soha nem volt St. Louis-i székhelyű és Kurt Warner sem sokat tolta náluk a focit... 😀remélem együtt megyünk a PO-ba!DiamondsHead44húúúú, ha ezt petey sportárs meglássa... 😉Cardinalis
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
remélem együtt megyünk a PO-ba!DiamondsHead44húúúú, ha ezt petey sportárs meglássa... 😉
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Kolb szerintem jó volt. Kemény a csávó, ennyi sack és ütés után is megpróbált mindent kihozni magából és a többiekből. nagyon sokszor csak rajta múlt, hogy meghosszabbította a play-t és még meg is csinálta.szerintem nem rajta múlt, hogy nem csináltatok TD-t, ott döntő volt a megalkuvó playcalling. quick slant egy Fitgerald-nak 3 védő közé ahelyett, hogy feldobnák az endzone-ba neki?
remélem együtt megyünk a PO-ba!
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 12 éve
De PP sem tudta merre van a labdaMiután megnéztem az összefoglalót, azt kell mondjam, hogy nem is játszottunk annyira szarul. Kolb tényleg kihozta a maximumot a helyzetből, a gyalázatosan szar O-fal mögött. Eddig valahogy tartottak, és a kulcsplayeknél, valljuk be, sokszor nekünk volt szerencsénk, lásd a Phins elleni 4th playt, ahol visszajöttünk a sírból. Most egyetlen egy ilyen play sem jött be.Meglökte előtte Amendola, simán OPI lehetett volna.Delonso_
A védelem sem volt rossz, de azért halványabbak voltak, PP például baromira nem tudom mit csinált, amikor mellette/mögötte Amendola egy kézzel elkapta a lasztit... De azért volt egy szép endzone INT-je is, tegyük hozzá.
Semmi gond, jövő héten a Billst kellene földbe döngölni, és akkor minden oké 😊csongi
több mint 12 éve
Miután megnéztem az összefoglalót, azt kell mondjam, hogy nem is játszottunk annyira szarul. Kolb tényleg kihozta a maximumot a helyzetből, a gyalázatosan szar O-fal mögött. Eddig valahogy tartottak, és a kulcsplayeknél, valljuk be, sokszor nekünk volt szerencsénk, lásd a Phins elleni 4th playt, ahol visszajöttünk a sírból. Most egyetlen egy ilyen play sem jött be.Meglökte előtte Amendola, simán OPI lehetett volna.
A védelem sem volt rossz, de azért halványabbak voltak, PP például baromira nem tudom mit csinált, amikor mellette/mögötte Amendola egy kézzel elkapta a lasztit... De azért volt egy szép endzone INT-je is, tegyük hozzá.
Semmi gond, jövő héten a Billst kellene földbe döngölni, és akkor minden oké 😊csongi
több mint 12 éve
Meglepően tapasztalom, hogy nincs teljesen világvége hangulat. Hát hogy van ez már ti sem vagytok a régiek! 😛Jó szar meccs volt részünkről. Van ilyen. 10 nap múlva jön a Bills meccs addig át kell beszélni a dolgokat és javítani a hibákon. Ez főleg a két tacklere vonatkozik, de inkább az egész OL-re.
A védelemnek harapnia kell a Bills ellen mert Horton a héten nem fog velük kesztyűs kézzel bánni.
Williams azt nyilatkozta rendben van, kicsit fáj a válla (végül is nem agyrázkódása volt) és csak a trénerek miatt (ők mondták, hogy maradjon fekve) volt lent a földö annyi ideig, hogy megnézzék mi a gond.
több mint 12 éve
Miután megnéztem az összefoglalót, azt kell mondjam, hogy nem is játszottunk annyira szarul. Kolb tényleg kihozta a maximumot a helyzetből, a gyalázatosan szar O-fal mögött. Eddig valahogy tartottak, és a kulcsplayeknél, valljuk be, sokszor nekünk volt szerencsénk, lásd a Phins elleni 4th playt, ahol visszajöttünk a sírból. Most egyetlen egy ilyen play sem jött be.A védelem sem volt rossz, de azért halványabbak voltak, PP például baromira nem tudom mit csinált, amikor mellette/mögötte Amendola egy kézzel elkapta a lasztit... De azért volt egy szép endzone INT-je is, tegyük hozzá.
Semmi gond, jövő héten a Billst kellene földbe döngölni, és akkor minden oké 😊
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
Feltűnt rajtam kívül valakinek hogy mintha az ellenfelek hétről hétre jobban ismernék Horton blitz sémáit? Egyre hatástalanabbak.silent7939bizony lehet benne valami...
- Hány sackkel zár Washington avagy hány sackkel zár a Cards? 1
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Mellesleg én erre fel voltam készülve a múlt hét után, főleg mikor megnéztem a Hox-Rams mecset közvetlen a mienk előtt. Amikor meg megnéztem az esti meccset a Phins-el akkor a produktumunk után el is könyveltem az eheti zakót 😊Feltűnt rajtam kívül valakinek hogy mintha az ellenfelek hétről hétre jobban ismernék Horton blitz sémáit? Egyre hatástalanabbak.
több mint 12 éve
andree
1 737
A 4-1 még mindig szépen mutat. Azért a problémák elég szembeötlőek voltak most. Futásblokkolás kb nincs is(Hacsak a Snyder blokkolja Williamst tragikomédiát nem hívjuk annak.), középen esélytelen bármi. Sztem lassan mínuszban vagyunk ott. Néhány szélső futás, ahol volt egy kis fény az alagút végén(Ryan-t el is csapta a vonat azonnal). A két tackle-t egyre gyakrabban, és egyre könnyebben verik meg. Kolb meg ahogy gyűlnek a pofonok egyre idegesebb, kapkod és hibázgat, ami valahol érthető is. A védelem ok volt megint, bár Toler ma kicsit Gay volt. Bőven megteremtették a lehetőséget Kolbéknak, hogy hozzák a meccset. Peterson végre futott pár szépet, jó lenne ha beindulna, mert ilyen offensenek elkél a támogatás.
Katasztrófa nincs, de bőven van hová javulni.
több mint 12 éve
gondoljatok bele 4-12 nél rosszabb nem lehet 😀
több mint 12 éve
catattack
3 520
A playhívás többnyire szar volt, bár az elején mindig bizakodok, mert elsütnek egy-két szép játékot.
több mint 12 éve
catattack
3 520
Nem kell a sírás! Vesztett a csapat. Oszt?Tanulni kell a hibákból és hazai pályán megbosszulni.
több mint 12 éve
Natloz
300
Én nem akarom bántani Kolbot mert azért idáig egész tűrhető volt, de most akkor jön vissza Skelton vagy marad még ő?fremenAbszolút nem rajta ment el a meccs, szerintem nem veszik ki.
Volt pár rossz playhívás, volt több vacak/pontatlan dobása, meg a kommentátorok is emlegették, hogy mindig csak egy oldalát nézi a pályának, de ilyen fal mögött még a Brees, vagy a Rodgers se tudna sokkal többet mutatni, nemhogy Kolb, vagy Skelton.
Szélekről folyamatosan odaértek a védők, és az a durva, hogy nem is volt annyira agresszív blitz hívás, mint amennyire a sok sack mutatná. A D fal jóformán akadályoztatás nélkül ment át az O falon.
Just a simple Lineman... ZP#76
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
csak mert belelógott a kezünk a bilibe... 😕1 2 3 4 OT Total
Arizona Cardinals 3 0 0 0 0 3
St. Louis Rams 7 3 0 7 0 17
gyors hidegzuhanyként jött az első Rams TD, és erre csak egy FG-vel tudtunk felelni...
FG: J.Feely 35 yd. Field Goal Drive: 17 plays, 63 yards in 9:24
azért az egy szem FG-ért is keményen meg kellett küzdeniük... a kihagyott FG pedig egyáltalán nem hiányzott a végén...
Total Net Yards 282 továbbra is 300 alatt vagyunk... legalább több, mint a Ramsnak (242)...
Penalties/Yards 35 OK
Time Of Possession 34:22 pedig sokat volt fent az O, hiába...
Total Turnovers 1 hát a 0 jobb lenne (Kolb 1 FUM-LOST)
Total First Downs 20 tán még ennyi nem is volt, hiába...
Red Zone Efficiency 0/3 - 0% a befejezéssel volt a gond...
Passing CP/AT YDS TD INT
K. Kolb 28/50 289 0 0
ennyiszer még nem dobott, hiába...
Times Sacked (Number-Yards) 9 - 52
és még nem is kapott ennyit...
Rushing ATT YDS TD LG
R. Williams 14 33 0 12
W. Powell 1 7 0 7
A. Roberts 1 3 0 3
továbbra is édeskevés... és ez még fokozható, ha kidől Williams is...
Receiving REC YDS TD LG
L. Fitzgerald 8 92 0 29
R. Housler 3 45 0 25
A. Roberts 5 39 0 11
dolgoztak a srácok, de hol a TD...?
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
fremen
25
Amikor utoljára SB-t játszottatok, akkor volt irányítótok.Go Vikings!Lényegtelen apróság 😊 na jó én sem gondolom, hogy SB-t játszhatnánk. Arra próbáltam meg célozni, hogy simán lehet még egy jó kis szezonunk ettől a buktától eltekintve, hisz idáig is okoztunk már nem kevés meglepetést.
több mint 12 éve
Amikor utoljára SB-t játszottatok, akkor volt irányítótok.
több mint 12 éve
fremen
25
Én nem akarom bántani Kolbot mert azért idáig egész tűrhető volt, de most akkor jön vissza Skelton vagy marad még ő? Egyébként meg várható volt egy vereség már. Azért ne felejtsük el, hogy azért ilyen kezdésre sem tippelt volna senki a szezon előtt. Lesz ez még jobb is reméljük 😊Nekem az jut mindig eszembe amit itt írtatok tavalyi SB környékén, hogy legutóbb amikor SB-t játszottunk ugyanolyan szezont futottunk előtte mint tavaly... 😉
több mint 12 éve
Majd lépjünk túl és vegyük fel ismét a lesajnált jelmezt.Erre tényleg jó volt ez, hogy prime timeban leégtünk megint. Sokkal jobbak vagyunk underdog szerepben 😊
A 4-1 is szépen csillog.Fucu