Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
jaa ő Edge unokaöccse. Javarris James. Nem hinném. Mondjuk egy próbát megérne Tim Hightower, bár az ő térde is tropa nem hiába nem marasztalták Washingtonban, de ismeri a csapatot és a sémát.Dehogyis, volt egy srác az előszezon meccseken nem játszott annyira rosszul. Lehet rossz nevet írtam...Leon78Edge? ne viccelj..FucuSzerintem futójáték terén csak a csodában bízhatunk...PatCat!! 😊FucuWilliam Powell bicsiz! 😀Dexxter Tailorilyenkor szokott előkerülni egy Fut HoF... 😊Medvepapailyen nincs... :SBasszus....
Ryan Williams vállát műteni kell, a szezonban már nem játszik... Dexxter Tailor
Ki fog itt futni? Remélem a tarcsik között van egy csiszolatlan gyémánt, és megmenti a futójátékot....Leon78
A következő edzésen Whiz felteszi a kérdést.... Gyerekek nyújtsa fel a kezét aki már játszott futót, a gimiben...😊 Ő lesz a 3. számú 😊
James-el mi van? Nem lehet visszaigazolni?Leon78
több mint 12 éve
Dehogyis, volt egy srác az előszezon meccseken nem játszott annyira rosszul. Lehet rossz nevet írtam...Edge? ne viccelj..FucuSzerintem futójáték terén csak a csodában bízhatunk...PatCat!! 😊FucuWilliam Powell bicsiz! 😀Dexxter Tailorilyenkor szokott előkerülni egy Fut HoF... 😊Medvepapailyen nincs... :SBasszus....
Ki fog itt futni? Remélem a tarcsik között van egy csiszolatlan gyémánt, és megmenti a futójátékot....Leon78
A következő edzésen Whiz felteszi a kérdést.... Gyerekek nyújtsa fel a kezét aki már játszott futót, a gimiben...😊 Ő lesz a 3. számú 😊
több mint 12 éve
Edge? ne viccelj..Szerintem futójáték terén csak a csodában bízhatunk...PatCat!! 😊FucuWilliam Powell bicsiz! 😀Dexxter Tailorilyenkor szokott előkerülni egy Fut HoF... 😊Medvepapailyen nincs... :SBasszus....
több mint 12 éve
Szerintem futójáték terén csak a csodában bízhatunk...PatCat!! 😊FucuWilliam Powell bicsiz! 😀Dexxter Tailorilyenkor szokott előkerülni egy Fut HoF... 😊Medvepapailyen nincs... :SBasszus....
James-el mi van? Nem lehet visszaigazolni?
több mint 12 éve
PatCat!! 😊William Powell bicsiz! 😀Dexxter Tailorilyenkor szokott előkerülni egy Fut HoF... 😊Medvepapailyen nincs... :SBasszus....
több mint 12 éve
William Powell bicsiz! 😀ilyenkor szokott előkerülni egy Fut HoF... 😊Medvepapailyen nincs... :SBasszus....
több mint 12 éve
remek hírek így hétfő estére.ilyen nincs... :SBasszus....
Van William Powell és Alfonso Smith akik bevethetők jelenleg. LSH csípője nem tudni mennyire lesz rendben vasárnapig és ugye Beanie még hat hét mire visszatérhet.
Lehet hoznak Whizék valakit, de a halott futójátékot nem fogja tudni feléleszteni az új emberke sem.
több mint 12 éve
ilyenkor szokott előkerülni egy Fut HoF... 😊ilyen nincs... :SBasszus....
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
nem nyalok, de van humorérzékem 😀 amúgy ki tudja, ha ne adj Isten SB-t játszottok majd úgy 2043-ban a Packers ellen, akkor még lehet... 😀ne nyalj 😀 egyszer megérném nekünk szurkolsz.A Cards - Niners MNF nem lesz unalmas szerintem 😛Dexxter TailorVárós, és bár petey jó fej 😛, én nektek szurkolok majd a fene vigye el! 😀Medvepapa
az az MNF egy vérfürdő lesz, de előtte lesz egy titánok harca még a Candlestick Parkban, az sem lesz egy népünnepély...nektek Papa 😊petey
A másik megjegyzésre - lévén ez a Cards topik - diplomatikusan nem válaszolok...😀
Epic Fail: természetesen az AFC-ből a Jets-et utálom ennyire! 😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
ilyen nincs... :SBasszus....
Ki fog itt futni? Remélem a tarcsik között van egy csiszolatlan gyémánt, és megmenti a futójátékot....
több mint 12 éve
ilyen nincs... :SRyan Williams vállát műteni kell, a szezonban már nem játszik...
több mint 12 éve
ne nyalj 😀 egyszer megérném nekünk szurkolsz.A Cards - Niners MNF nem lesz unalmas szerintem 😛Dexxter TailorVárós, és bár petey jó fej 😛, én nektek szurkolok majd a fene vigye el! 😀Medvepapa
az az MNF egy vérfürdő lesz, de előtte lesz egy titánok harca még a Candlestick Parkban, az sem lesz egy népünnepély...nektek Papa 😊
több mint 12 éve
catattack
3 520
Bár nem engem kérdeztél mégis válaszolok! 😀Arra hogy ez fal jelentősen javuljon NINCS esély.
Más play hívás? Kolb szinte fel sem néz már be van darálva. Ez tény.
De ezt láthatod te is ha nézel Cardinals meccset. Van hogy a fal hibázik, van hogy Kolb és ritka az olyan play amikor senki.
Bár a jövőbelátó sipkámat otthon hagytam, de van esély a PO-ba jutni. 4-1-el állunk, ami elég jó!
több mint 12 éve
Szia !!!Fucu?Ha tudnám már én lennék Grimm mellett/helyett a pálya szélén 😀
Nincs valami tipped hogy tudnánk egy falat varázsolni az éppen aktuális QB-nk elé? Szidhatjuk mi Johnny-t vagy Kolbit de sajnos azt kell mondjam nem ők tehetnek róla.
Elnézem mennyi ideje van egy ARod-nak passzolni és elsírom magam 😀silent7939
Vagy több segítség kell a blokkolásban a RB/TE-től, de ekkor kevesebb célpont lesz az irányítónak akit megjátszhat. A középső pass rusht meg a fal közepének kell megoldania. Snydert nem véletlenül nem marasztalta a 49ers. Nem teljesít valami jól.
A futásoknál meg egyszerűen nem tudják kiosztani/megtartani a blokkokat.
Ez sajnos csak gyakorlás tudja javítani. Hiába szidtuk mindig is Levit milyen jól jönne most LT-ben, legalább lehetne arra futni 😊Fucu
Ha lehet akkor beleszólnék én is egy kicsit... Szerinted mennyi remény van rá, hogy egyszer csak megjavul a fal, és nem engednek ennyi sack-et? Ha nem tudnak fejlődni, akkor esetleg más play hívással ki lehet esetleg küszöbölni a dolgot, mondjuk gyors rövid passzokkal? Illetve ha se nem javul, és nem is tudunk játékokat hívni, akkor van e esély így PO-ba jutni....
több mint 12 éve
A Cards - Niners MNF nem lesz unalmas szerintem 😛Dexxter TailorVárós, és bár petey jó fej 😛, én nektek szurkolok majd a fene vigye el! 😀
több mint 12 éve
Fucu?Ha tudnám már én lennék Grimm mellett/helyett a pálya szélén 😀
Nincs valami tipped hogy tudnánk egy falat varázsolni az éppen aktuális QB-nk elé? Szidhatjuk mi Johnny-t vagy Kolbit de sajnos azt kell mondjam nem ők tehetnek róla.
Elnézem mennyi ideje van egy ARod-nak passzolni és elsírom magam 😀silent7939
Vagy több segítség kell a blokkolásban a RB/TE-től, de ekkor kevesebb célpont lesz az irányítónak akit megjátszhat. A középső pass rusht meg a fal közepének kell megoldania. Snydert nem véletlenül nem marasztalta a 49ers. Nem teljesít valami jól.
A futásoknál meg egyszerűen nem tudják kiosztani/megtartani a blokkokat.
Ez sajnos csak gyakorlás tudja javítani. Hiába szidtuk mindig is Levit milyen jól jönne most LT-ben, legalább lehetne arra futni 😊
több mint 12 éve
A Cards - Niners MNF nem lesz unalmas szerintem 😛Höhö 😀Mit nézzek ma Fucu? Mit ajánlasz 7-re és 10-re?silent7939Szerintem:
Story 5-ön Álom és szerelem utána Kabinnyomás a viasat 6-on! catattack
7-kor megnéztem a Luck vs rodgerst... hát k.va jó kis meccs volt.
Este meg a Niners meccset meg a Hox-t néztem párhuzamosan. 😀
Nem fogok több Niners meccset nézni mert unalmasak 😀
silent7939
több mint 12 éve
Fucu?Nincs valami tipped hogy tudnánk egy falat varázsolni az éppen aktuális QB-nk elé? Szidhatjuk mi Johnny-t vagy Kolbit de sajnos azt kell mondjam nem ők tehetnek róla.
Elnézem mennyi ideje van egy ARod-nak passzolni és elsírom magam 😀
több mint 12 éve
Höhö 😀Mit nézzek ma Fucu? Mit ajánlasz 7-re és 10-re?silent7939Szerintem:
Story 5-ön Álom és szerelem utána Kabinnyomás a viasat 6-on! catattack
7-kor megnéztem a Luck vs rodgerst... hát k.va jó kis meccs volt.
Este meg a Niners meccset meg a Hox-t néztem párhuzamosan. 😀
Nem fogok több Niners meccset nézni mert unalmasak 😀
több mint 12 éve
catattack
3 520
Mit nézzek ma Fucu? Mit ajánlasz 7-re és 10-re?silent7939Szerintem:
Story 5-ön Álom és szerelem utána Kabinnyomás a viasat 6-on!
több mint 12 éve
Mit nézzek ma Fucu? Mit ajánlasz 7-re és 10-re?silent79397: a Washington-Atlanta jónak ígérkezik (az időjárás elég zord, tehát az is érdekesebbé teheti), én a Green Bay-Indanapolis-al kezdek, megnézem Adndrást 😊
10-től nálam vagy a Seahawks-Panthers vagy a 49ers-Bills fog menni. De a Pats-Broncos is jó lesz ráadásul a Sport tv-n Höri fogja osztani az észt 😊
több mint 12 éve
Mit nézzek ma Fucu? Mit ajánlasz 7-re és 10-re?
több mint 12 éve
A Rams puntere is ugyanezt csinálta a csütörtökön ellenünk 😀Jay Feely-t megbüntették $7,875-re unnecessary roughness miatt. a Dolphins ellen követte el. kickertől mikor látni ilyet? tán Janikowski csinált még hasonlót emlékeim szerint."hard hitting kicker"Amadeus91
íme a nagy bűntett (nem a legjobb minőség, de nem találtam jobbat)
deyell