Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 12 éve
Natloz Arizona Cardinals 300
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/22/Tippjatek_7_kor_-_eredmenyek/Dexxter Tailor
Ezt a kört jól elszúrtam 😕 3 pont...

Just a simple Lineman... ZP#76

több mint 12 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/22/Tippjatek_7_kor_-_eredmenyek/

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 12 éve
Blog: Minden a szokásos menetrend szerint megy majd, annyi különbséggel, hogy minden cikk tőlem érkezik 😊Dexxter Tailor
namost Fucu ment Prágába piálni? 😉Cardinalis
nemigazán. dolgom van sajnos és nincs időm megírni a beharangozót és az utózöngéket sem. Jövő héttől visszaveszem a hatalmat 😊

catattack: hétfőn a HFL döntőn, Pesten a Szőnyi úti pályán (BVSC pálya) 😊Fucu
tudomásom szerint nem ott lesz 😀 hanem a BKV SC pályán 😀 az meg nem a szőnyin vansilent7939
Jaja, a BKV pályáján lesz (1087, Sport utca 2. - az mtk stadion mellett)Dexxter Tailor
megvolt, gálamérkőzés! 😉
kár, hogy nem futottunk össze, viszont engem nagy flash ért a nézőtéren, mikor megláttam egy szintén Fitz mezben parádézó szurkolót 😀
oda is mentem hozzá a nagyszünetben és kiderült, hogy még nem regisztrált a bowl.hu-n... nosza, ha olvasod, rajta! jókis brigád ez! 😊Cardinalis
sajnos nem tudtam kimenni, a szombati lakásavatómat pihentem ki, délután kettőkor keltem 😀😀

Don't blink!
több mint 12 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 801
Blog: Minden a szokásos menetrend szerint megy majd, annyi különbséggel, hogy minden cikk tőlem érkezik 😊Dexxter Tailor
nemigazán. dolgom van sajnos és nincs időm megírni a beharangozót és az utózöngéket sem. Jövő héttől visszaveszem a hatalmat 😊

tudomásom szerint nem ott lesz 😀 hanem a BKV SC pályán 😀 az meg nem a szőnyin vansilent7939
Jaja, a BKV pályáján lesz (1087, Sport utca 2. - az mtk stadion mellett)Dexxter Tailor
megvolt, gálamérkőzés! 😉
kár, hogy nem futottunk össze, viszont engem nagy flash ért a nézőtéren, mikor megláttam egy szintén Fitz mezben parádézó szurkolót 😀
oda is mentem hozzá a nagyszünetben és kiderült, hogy még nem regisztrált a bowl.hu-n... nosza, ha olvasod, rajta! jókis brigád ez! 😊

THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 527 — Bowl Winner
Jó volt a védelmetek, és Ponder nagyon gyengén tolta. 58 passzolt yard-dal nem is tudom, mikor nyert csapat utoljára.😊

Az OL sem volt olyan gáz, mint vártam, bár 7 sack azért bejátszott, de a nagyja Skelton hibája.

A védelmetek miatt volt ez "szoros", na meg mert LSH élete meccsét játszotta. Tuti hogy a minimanó kb. 25 yardra meg 3 fumblira lesz jó a Frisco ellen, 1 héttel elszúrta a formaidőzítést!!😊

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 12 éve
Natloz Arizona Cardinals 300
valaki meséljen mert úgy be....em hogy nem láttam a meccset.
mi volt?silent7939
Kezdődött egy Harvin kickoff return TD-vel, amit illegal block miatt visszafújtak.
Aztán folytatódott: Fos OL, gyenge Skelton, kihagyott Field Goal, Petersont nem túl jól levédekező D, mondjuk a passzok ellen nem volt gond.
LSH-t egész sokat használták, egész meggyőzően teljesített.
Skelton dobott egy nagyon ronda picksix-et, Feely megint kihagyott egy 45yard környéki Field Goalt a második negyed utolsó másodperceiben.
Utolsó támadás egész jó volt, pörgött a játék, jól el lettek osztva a passzok, hamar végigmentek a pályán, TD is lett belőle. Onside kick jött a 2 percen belül, nem lett meg, a Vikings meg lepörgette az órát.
Elég gyenge meccs volt, volt talán 2-3 szép driveja az O-nak, MIN támadósora se erősködött, igazából túl sok mindent nem hagytál ki.
Így emlékezetből kb ennyi.

Just a simple Lineman... ZP#76

több mint 12 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 961 — Defender
mi volt?silent7939
Nagyon nics mit mesélni.Az odffense-nek csak egy kicsit kellett volna jobban játszania, és símán nyerünk. Kihagyott field bowl, eladott labda, ráadásul kétszer is. Szerintem ha nincs az INT-i, akkor nyerjük a meccset. A futás meglepően jól működött, az egyetlen szépséghiba, hogy amikor pontszerzés közelébe értünk volna, akkor megállt a tudomány, kihagytuk a rúgást, vagy eladtuk a lasztit. Ha jól emlékszem a total yardok tekintetében mi voltunk jobbak, de ez most nem számított.
több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
mi volt?
több mint 12 éve
ha a könnyebbnek ígérkező ellenfelekkel nem ment, akkor majd a nehezebb falatokat gyűrjük le...
ha a Ciszkót meg tudjuk csípni a következő meccsen, akkor szerintem még van keresnivalónk ebben a szezonban, hiszen a vak tyúk is talál szemet... 😉

THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
jön hozzátok Vince Young workoutra

részvétem

több mint 12 éve
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/21/Merkozes_beharangozo_-_7_het__Vikings/
Elnézést a rövidségért és a késői posztolásért, de brutális házibuli volt (rendőrök is voltak 😀), és mocskosul másnapos vagyok 😀

Don't blink!
több mint 12 éve
andree Arizona Cardinals 1 737
Végre újra van esélyünk nyerni:
 pbrd.co/QA290h

Eddig kizárólag ilyen előzetesek után nyertünk. 😀
több mint 12 éve
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/20/Tippjatek_7_kor/ tippeljetek! 😊

Don't blink!
több mint 12 éve

Jaja, a BKV pályáján lesz (1087, Sport utca 2. - az mtk stadion mellett)

Don't blink!
több mint 12 éve

tudomásom szerint nem ott lesz 😀 hanem a BKV SC pályán 😀 az meg nem a szőnyin van
több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed

catattack: hétfőn a HFL döntőn, Pesten a Szőnyi úti pályán (BVSC pálya) 😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
catattack 3 520
Mikor lesz ez a randi?
több mint 12 éve
ha jó idő lesz, én is megyek szerintem, cardsos pulcsiba meg kötött sapkába 😀Dexxter Tailor
szuppper! csapadékmentes 20fok elég jó idő 😉 akkor a cardsos pulcsi és kötött sapkába is szkennelve lesz 😀
namost Fucu ment Prágába piálni? 😉

THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
HFL döntőre jön valaki?silent7939
jelen!
ott a helyem, odaszól a jegyem!
amit már meg is vettem 😊
ha találsz egy Fitz mezes ürgét a lelátón, az leszek én 😀 akkor nyugodtan gyere oda, megisszuk a pertut a laposüvegemből 😉Cardinalis
Zsír.
Én is megyek a csajommal.
Card-os baseball sapiban 😊
Jegyem még nincs majd veszek a helyszinensilent7939
jó neked, én a főnökömmel megyek...
egyébként jó fej, anno ő fertőzött meg engem az amerikai focival 😊
OK, akkor majd én is keresem a Card-os baseball sapit 😊Cardinalis
ha jó idő lesz, én is megyek szerintem, cardsos pulcsiba meg kötött sapkába 😀

Blog: Minden a szokásos menetrend szerint megy majd, annyi különbséggel, hogy minden cikk tőlem érkezik 😊

Don't blink!
több mint 12 éve
hamár Minnesotába megyünk, emlékezzünk egy labdaszedő fiú beteljesült álmára 😊
"He was drafted third overall in the 2004 NFL Draft by the Arizona Cardinals, whose then coach, Dennis Green, knew Fitzgerald from his time as a Vikings ball boy."
video:
 www.blinkx.com/watch-video/larry-fitzgerald-talks-about-being-a-ball-boy-for-cris-carter/cbueiTStx8NNE2WabgVP8Q
cikk:
 www.azcardinals.com/news-and-events/article-2/Larry-Fitzgeralds-Minnesota-Love-Affair/e3cb0f7e-7c09-45bf-944a-455fa6ef7747

THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Felhívnám a figyelmet a "If the season ended today" bejegyzésre, még ne éld bele magad... 😛Medvepapa
really? 😛

THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 424 — Anthony Richardson fan
bocsi, nem tudtam kihagyni, olyan jó nézegetni 😉
vajon ki marad képben, ARI-MIN...?
Cardinalis
Felhívnám a figyelmet a "If the season ended today" bejegyzésre, még ne éld bele magad... 😛

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
bocsi, nem tudtam kihagyni, olyan jó nézegetni 😉
vajon ki marad képben, ARI-MIN...?

THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
jelen!
amit már meg is vettem 😊
ha találsz egy Fitz mezes ürgét a lelátón, az leszek én 😀 akkor nyugodtan gyere oda, megisszuk a pertut a laposüvegemből 😉Cardinalis
Zsír.
Jegyem még nincs majd veszek a helyszinensilent7939
jó neked, én a főnökömmel megyek...
egyébként jó fej, anno ő fertőzött meg engem az amerikai focival 😊
OK, akkor majd én is keresem a Card-os baseball sapit 😊

THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
jelen!
amit már meg is vettem 😊
Zsír.
Jegyem még nincs majd veszek a helyszinen