Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 13 éve
Egyáltalán hol van ilyen statisztika, ahol a misstackle- eket meg lehet nézni?Egyébként szerintem nem attól függ egy LB Pro Bowl részvétele, hogy hány MT-t csinál.Aki többet szerel, valszeg többet hibázik, arról nem is beszélve, hogy iszonyatosan gyors. Ráadásul, ha jól emlékszem, akkor van egy interseption- je is, hogy a 9 sack-ről már ne is beszéljünk, ami talán a legtöbb az LB-k között.
Úgyhogy lehet így is, meg úgy is nézni, nekem mindenesetre meglepetés, hogy nem került be pláne, hogy minden meccsét láttam a szezonban.
több mint 13 éve
Annyira durván jól játszik, hogy fel se tűnt idáig, hogy sok nála a misstackle. Szerintem ettől még simán lehetett volna probowler.pff statokat nem is néztem.FucuPedig akkor nem ért volna meglepetésként, hogy szó sem lehet Pro Bowl és All-Pro tagságról Washington esetében.vassadi
több mint 13 éve
és még ezzel együtt is király a csávó.pff statokat nem is néztem.FucuPedig akkor nem ért volna meglepetésként, hogy szó sem lehet Pro Bowl és All-Pro tagságról Washington esetében.vassadi
több mint 13 éve
pff statokat nem is néztem.FucuPedig akkor nem ért volna meglepetésként, hogy szó sem lehet Pro Bowl és All-Pro tagságról Washington esetében.
több mint 13 éve
pff statokat nem is néztem.Daryl Washington kihagyása az év árulása btw, de inkább az All-Pro kertekre leszek kíváncsi.FucuUgyan. Ha Washingtont oda várod, megint csalódnod kell majd. Missed tackle-k számában nagyjából ligaelső.vassadi
több mint 13 éve
Daryl Washington kihagyása az év árulása btw, de inkább az All-Pro kertekre leszek kíváncsi.FucuUgyan. Ha Washingtont oda várod, megint csalódnod kell majd. Missed tackle-k számában nagyjából ligaelső.
több mint 13 éve
Nem zörög a haraszt.....Remélem nem! Alex is csak egy lepattanó akárcsak Kolb. Ráadásul neki személyre szabott playbook kell, aminek a játszására szerintem a Cards alkalmatlan. Húzzunk már egy 2. körös fiatalt aki lehet a jövő. Alex sem lenne jobb mint Kolb.
www.sacbee.com/2012/12/27/5077543/alex-smith-in-arizona-snyder-likes.html#mi_rss=49ers
Adam Snyder for Smithdiverdoc
több mint 13 éve
Nem zörög a haraszt.....www.sacbee.com/2012/12/27/5077543/alex-smith-in-arizona-snyder-likes.html#mi_rss=49ers
Adam Snyder for Smith

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Ebből is látszik, hogy idén erősebb az NFC, AFC-ben befért volna, még akár kezdőbe is...Mondjuk jobban megnézve ki helyére került volna be? 😊Daryl Washington kihagyása az év árulása btw, de inkább az All-Pro kertekre leszek kíváncsi.FucuÉn is őt hiányolom... simán ott kellene lennie. Viszont ami meglepő a KC játékosok számossága mint 1/1 várományosok 😀silent7939
Willis, Bowman, Aldon Smith, Ware, Matthews. Erős névsor és csak az első kettő ILBFucu
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
Mondjuk jobban megnézve ki helyére került volna be? 😊Daryl Washington kihagyása az év árulása btw, de inkább az All-Pro kertekre leszek kíváncsi.FucuÉn is őt hiányolom... simán ott kellene lennie. Viszont ami meglepő a KC játékosok számossága mint 1/1 várományosok 😀silent7939
Willis, Bowman, Aldon Smith, Ware, Matthews. Erős névsor és csak az első kettő ILB
több mint 13 éve
Daryl Washington kihagyása az év árulása btw, de inkább az All-Pro kertekre leszek kíváncsi.FucuÉn is őt hiányolom... simán ott kellene lennie. Viszont ami meglepő a KC játékosok számossága mint 1/1 várományosok 😀
több mint 13 éve
Daryl Washington kihagyása az év árulása btw, de inkább az All-Pro kertekre leszek kíváncsi.
több mint 13 éve
Es ami a fontos, mar nem returnerkent.Delonso_Az idei dropjai után nem is csodálkozom 😀
több mint 13 éve
Es ami a fontos, mar nem returnerkent.
több mint 13 éve
PP ProBowler 😊 Azért én még a védelemből el tudtam volna képzelni 1-2 embert.
több mint 13 éve
Hólyer lesz a kezdő vasárnap... 😀 először Skelton, aztán Kolb, aztán megint Skelton, utána Lindley, egy meccs erejéig megint Skelton, ismét Lindley, majd Hoyer. élmény ez a szezon 😀Dexxter TailorTele vagyunk jobbnál jobb kezdő irányítókkal... bár Kolbot nem bántom mert idén 4-0 a mérlege, de törékeny a lelkem... vagy ha nem jobban mint mások, akkor vonzza a bajt 😀
több mint 13 éve
Hólyer lesz a kezdő vasárnap... 😀 először Skelton, aztán Kolb, aztán megint Skelton, utána Lindley, egy meccs erejéig megint Skelton, ismét Lindley, majd Hoyer. élmény ez a szezon 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
Egy rakás helyen Matt Barkleyt aposztrofálják hozzánk a drafton... én személy szerint nem örülnék neki... kicsit utána néztem a kismókusnak és nagyon Leinartra hajaz... az meg ugye nem jött be 😀
több mint 13 éve
catattack
3 520
Housler IR-en... Mondjuk má mindegy...
több mint 13 éve
utózöngék, tőlem, nektek, karácsonyra 😊 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/12/25/Utozongek_-_16_het_vs_Bears/

Don't blink!
több mint 13 éve
tévedtem, idei második legtöbb yardos meccse volt, w3 a befutó 114 yarddal:hát nem Hoyer a mi kari ajeszünk... 😕a-a Fitzinek az w9-en volt... 😊Divat
inkább talán a Bethel TD 😊
ha jól sejtem, Fitz az idei legjobb meccsét tudhatja magáénak az elkapott yardok tekintetében...
Boldok Karit mindegykinek! 😉Cardinalis
www.azcardinals.com/team/roster/Larry-Fitzgerald/5e798db3-4421-453f-a489-c060d8eaf731
és most látom, hogy a 2004-es rúúki évéhez képest ebben az évben eddig, csak 5 yardot tett hozzá csórikám...
több mint 13 éve
hát nem Hoyer a mi kari ajeszünk... 😕a-a Fitzinek az w9-en volt... 😊
inkább talán a Bethel TD 😊
ha jól sejtem, Fitz az idei legjobb meccsét tudhatja magáénak az elkapott yardok tekintetében...
Boldok Karit mindegykinek! 😉Cardinalis
|
több mint 13 éve
"RB Beanie Wells: "My days are numbered" in AZ. He's auditioning for 31 other teams, he said." Az ILB dologhoz meg annyi, hogy én Lennon távozásával számoltam. De persze még szezon van, nem kéne ennyire pörögni ezen az egész témán, csak így a vereségek sűrűjében, próbálom lelkesíteni magam, töltögetem az NCAA meccseket és jó rámutogatni, hogy ez vagy az a srác milyen jó is lenne. 😊
több mint 13 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/12/24/Tippjatek_16_fordulo_-_eredmenyek/Utózöngék pedig holnap este jönnek tőlem 😊

Don't blink!
több mint 13 éve
catattack
3 520
Az okosok azt mondják, hogy 3 körben is kitűnő RB kapható...Szóval az tuti nem 1 kör.