Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 12 éve
catattack 3 520
Dex baszod! Kihagytad a buliból a csapattársadat???
Milyen munka ez?

Amúgy jók voltatok!
több mint 12 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Félévértékelő podcast! Halgassátok, terjesszétek! 😊  cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/11/11/Felevertekelo_podcast/

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
gondolom a a 7-1es csapatoknál a kóbojok helyett a macikat akartad írni
több mint 12 éve
tippeljetek a bye week alatt is! 😊  cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/11/10/Tippjatek_10_het/

Don't blink!
több mint 12 éve
catattack 3 520
A profootballfocus.com készített egy 51-es listát a szezon eddigi legjobb játékosairól. Campbell a 36.-dik Washington a 17.-dik.

www.profootballfocus.com/blog/2012/11/07/pff-top-51/

Bocs az on-ért! 😛
több mint 12 éve
xiongnu 91
Következő meccsen megünnepelhetnénk 😊 Mondjuk az első negyedben, 100futott yard, Fitzgerald 2 TD stb.
Na jó , felébredek 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Egy kis Cardinals galéria:Sika
nekem ez tetszik a legjobban 😉
ARIZONA CARDINALS 100TH ANNIVERSARY LOGO JERSEY PATCH
Cardinalis
100 év az 100 év 😊
több mint 12 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 801
Egy kis Cardinals galéria:Sika
nekem ez tetszik a legjobban 😉
ARIZONA CARDINALS 100TH ANNIVERSARY LOGO JERSEY PATCH

THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
xiongnu 91
Köszi a fogadtatást, klubtagságot 😊 Kicsit el voltam havazva mostanság (sackeltek anyagilag) ezért nem írtam eddig 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Egy kis Cardinals galéria:  sportsbroadway.net/csapat.php?id=1073&sid=4&mid=61

több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Volt kis mozgás a rosteren.
Schofield IR-re került. Helyére érkezett Ronald Tallay (DE) az 53-as keretbe.
A Bills elvitte az aktív rosterére Crezdon Butlert (CB) a practice squadból. Butler helyét a szintén corner Matt McCoy veszi át a PS-ben.

Több csapatot is említenek, akik érdeklődnek a nemrég a Chiefsből elküldött CB Stanford Routt irányt és köztük van a Cards is.
Valamint a szerdai edzésen nem edzett Calais Campbell, de nincs hivatalos infó sérülésről.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
na és az én avatarom honnan van? 😀 alig láthattuk idén a Cards QB-kat a földön feküdni 😀Dexxter Tailor
én a vs. Minnesota meccsre tippelnék a jobb felső sarokban látható lila csuka miatt... 😉

THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
gondoltam így a szezon felénél lecserélem az avatáromat... lehet tippelni, honnan van a kép? 😊Cardinalis
hát innen: eredeti 1978-as NFL uzsi-tasi (termoszos uzsonnás táska)! 😊
az egyik barátom halászta elő a pincéjéből, gondolta szülinapi ajándéknak jó lesz nekem, és jó lett 😊
Cardinalis
elég komoly 😊 na és az én avatarom honnan van? 😀 alig láthattuk idén a Cards QB-kat a földön feküdni 😀

Don't blink!
több mint 12 éve
hátha egy kissé feldobja a topik hangulatát 😉

THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
gondoltam így a szezon felénél lecserélem az avatáromat... lehet tippelni, honnan van a kép? 😊Cardinalis
hát innen: eredeti 1978-as NFL uzsi-tasi (termoszos uzsonnás táska)! 😊
az egyik barátom halászta elő a pincéjéből, gondolta szülinapi ajándéknak jó lesz nekem, és jó lett 😊

THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
szopattok hogy a Cardinals topikban kell pofázni az MNF-ről?????
Rohadt szerencse, hogy nem olvastam végig, tartsuk már tiszteletben azokat akik nem éjszaka nézik meg és ráadásul egy teljesen más topikban. Agyam eldobom...Fucu
Azt gondoltam ennyi kis off még beleférhet, spoilerezni meg nem spoilereztem. Bocsánat.
| többet nem zavarok, visszaállok read only-ba | Natloz
Nem kell megsértődni, de Te is megértheted, hogy csak azért jöttem fel a topikba hogy belinkeljem az blogos bejegyzést. Visszaolvasva valóban nem volt spoiler és csak az első mondatot olvastam el. Viszont feltételeztem, hogy a hajnali rövid hírekre jött reakció.

catattack: fantasy belefér, meg off is lehet mértékkel csak ne pl TNF, SNF vagy MNF.

több mint 12 éve
és az offnak számít, ha itt megemlítem, hogy a fantasy csapatomban kizárólag Cards játékosokkal nyomulok (le is vagyok maradva a ligámban, mint a borravaló...) és most végre nyertem egy összecsapást (annak ellenére, hogy az ARI kikapott...) ráadásul a liga-első ellen (ez egy JEL!)...? 😉
 fantasy.nfl.com/league/1482426/team/9/gamecenter?week=9

THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
catattack 3 520
Ez az off dolog engem is kurvára zavar! Ne vegye senki magára, nem kell megsértődni, de van eredménykövető topik, minden csapatnak van topikja és van fantasy topik is!
Gáz amikor látom hogy új hsz érkezett és köze nincs a csapathoz!
több mint 12 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Ezzel a rövid írással szeretnék köszönetet mondani mindenkinek
 steelers.hu/the-pink-month-completion/
több mint 12 éve
gondoltam így a szezon felénél lecserélem az avatáromat... lehet tippelni, honnan van a kép? 😊

THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Natloz Arizona Cardinals 300
Rohadt szerencse, hogy nem olvastam végig, tartsuk már tiszteletben azokat akik nem éjszaka nézik meg és ráadásul egy teljesen más topikban. Agyam eldobom...Fucu
Azt gondoltam ennyi kis off még beleférhet, spoilerezni meg nem spoilereztem. Bocsánat.
| többet nem zavarok, visszaállok read only-ba |

Just a simple Lineman... ZP#76

több mint 12 éve
Rohadt szerencse, hogy nem olvastam végig, tartsuk már tiszteletben azokat akik nem éjszaka nézik meg és ráadásul egy teljesen más topikban. Agyam eldobom...

több mint 12 éve
az ötödik sorozatban
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/11/06/Utozongek__9_het__Packers/

több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Eagles fan haverommal megnéztem a PHI-NO meccset... Hát nem csak a Cards OL kritikán aluli, az Eagles csapategysége se marad le tőlük 😊
Nagy verseny lesz itt még a legszarabb OL címért. Natloz
Dallas meccset láttál már idén? 😊

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Natloz Arizona Cardinals 300
Eagles fan haverommal megnéztem a PHI-NO meccset... Hát nem csak a Cards OL kritikán aluli, az Eagles csapategysége se marad le tőlük 😊
Nagy verseny lesz itt még a legszarabb OL címért.

Just a simple Lineman... ZP#76