Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
nov 4.én!
Megmutathatod, hogy mennyire tackle vagy! 😂
Aztán lehet elvisznek Arizónába...catattack
nov 4... az szombat ugye?
végül is lehet róla szóóó 😀 hol lesz?
több mint 12 éve
catattack 3 520
nov 4.én!
Megmutathatod, hogy mennyire tackle vagy! 😂
Aztán lehet elvisznek Arizónába...
több mint 12 éve
Fórum focira nem jöttök?catattack
Mikor lesz?
Én holnap reggel megyek csapatot (le)építeni Egerszalókra 😀
több mint 12 éve
catattack 3 520
Fórum focira nem jöttök?
több mint 12 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 801
It’s not hate. Or is it?
“Yep,” defensive tackle Darnell Dockett said. “It is what it is. They don’t like us, we don’t like them. It’s a rivalry.”

THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 961 — Defender
Egyébként látsz esélyt arra, hogy olyan kevés pont szülessen a meccsen, hogy akár nyerhetünk is?
Leon78
A mondatod első fele igaz lesz...catattack
Remélem a másik is, mert ha kevés a pont, akkor nagy az esély 😊
több mint 12 éve
catattack 3 520
Egyébként látsz esélyt arra, hogy olyan kevés pont szülessen a meccsen, hogy akár nyerhetünk is?
Leon78
A mondatod első fele igaz lesz...
több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
A friszkó házatájáról van e esetleg valami friss hír? Sérültek, ilyesmi...
Már alig várom a vasárnapi vérfürdőt😊 Kíváncsi vagyok hogy a csapat tudja e minimalizálni Gore yardjait..., és hogy mit találunk ki, egyáltalán mi az elképzelés, hogy is fog majd a csapat pontokat szerezni...Leon78
a legfrissebb infó, úgy az egész meccsről, hogy kedd hajnalban lesz 😀

Gorenak van kisebb sérülése, de ha valami csoda folytán nem játszik van még 6 ember aki tud futni az IFA-nyi helyen amit a Niners OL általában kreálni szokott kreálni 😊Fucu
Jó jó, már rájöttem hogy hülyeséget írtam.... 😊
Ja és a mi sérültjeinkkel mi van, van e újabb maródi a listán...?Leon78
Kevés pontra van esély, ha a mi D-nk is felzárkózik a 49ers D-hez és limitálni tudjuk a Frisco O-t.
A hivatalos sérült lista csak ma este jön ki (lévén csak hétfőn játszanak a csapatok). Valószínűleg Rhodes és Kolb meg Snyder nem edzenek a héten. Limitálva (vagy csütörtökön nem) edz Dockett, Lenon meg aki még sérült volt a múlt héten is.
Ezt most így fejből 😊 Majd meglátjuk kik lesznek elérhetők hétfőn.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
Már alig várom a vasárnapi vérfürdőt😊 Kíváncsi vagyok hogy a csapat tudja e minimalizálni Gore yardjait..., és hogy mit találunk ki, egyáltalán mi az elképzelés, hogy is fog majd a csapat pontokat szerezni...Leon78

Gorenak van kisebb sérülése, de ha valami csoda folytán nem játszik van még 6 ember aki tud futni az IFA-nyi helyen amit a Niners OL általában kreálni szokott kreálni 😊Fucu
Jó jó, már rájöttem hogy hülyeséget írtam.... 😊
Ja és a mi sérültjeinkkel mi van, van e újabb maródi a listán...?
több mint 12 éve

Gorenak van kisebb sérülése, de ha valami csoda folytán nem játszik van még 6 ember aki tud futni az IFA-nyi helyen amit a Niners OL általában kreálni szokott kreálni 😊

több mint 12 éve
én is remélem, hogy marad Feely, jó arc 😉

ha más nem, vizesfiúnak maradhat 😛

THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Már alig várom a vasárnapi vérfürdőt😊 Kíváncsi vagyok hogy a csapat tudja e minimalizálni Gore yardjait..., és hogy mit találunk ki, egyáltalán mi az elképzelés, hogy is fog majd a csapat pontokat szerezni...
több mint 12 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Nálunk járt Josh Brown (kicker) workouton, ez azért jelzésértékű lehet Feely számára. Brown 2003-tól 07-ig Seahawks rúgó volt, utána pedig tavaly év végéig a Ramsnél rugdosta a lasztit a póznák közé. Ha Feely így folytatja, nem lepődnék meg, ha Brown lenne a rúgónk év végén. Meg 80%-ban be is vágta az FG attempteket, ami nem olyan szar.Dexxter Tailor
érdekes, mivel a szerződése csak a jövő év végén jár le... nomeg a 61 yardos FG-je se sámli! nemsok csapat rendelkezik 60+os rugóval... szerintem tán a visszavonulását fontolgatja... hiszen 36évesen a legöregebbek társaságához tartozik a Cardsnál...Cardinalis
Jason Hanson, a Lions rúgója meg 42 éves, szóval biztos nem fog visszavonulni, az okokat Fucu kolléga jól leírta 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 12 éve
Nálunk járt Josh Brown (kicker) workouton, ez azért jelzésértékű lehet Feely számára. Brown 2003-tól 07-ig Seahawks rúgó volt, utána pedig tavaly év végéig a Ramsnél rugdosta a lasztit a póznák közé. Ha Feely így folytatja, nem lepődnék meg, ha Brown lenne a rúgónk év végén. Meg 80%-ban be is vágta az FG attempteket, ami nem olyan szar.Dexxter Tailor
érdekes, mivel a szerződése csak a jövő év végén jár le... nomeg a 61 yardos FG-je se sámli! nemsok csapat rendelkezik 60+os rugóval... szerintem tán a visszavonulását fontolgatja... hiszen 36évesen a legöregebbek társaságához tartozik a Cardsnál...Cardinalis
dehogy fontolgatja a visszavonulását. Morten Andersen 40 évesen is rugdosott pl.
Egyszerűen versenyhelyzetet próbálnak generálni mert Feely hiába rúgott be 61 yardos FG-t azóta hibázik rendesen és ugye az offense nem termeli zsákszámra a pontokat és minden FG (és pont) számít. Össze kell kapnia magát mert ha tovább hibázik akkor repül, pedig nagyon bánnám mert egy rendkívül szimpatikus játékos.

több mint 12 éve
érdekes, mivel a szerződése csak a jövő év végén jár le... nomeg a 61 yardos FG-je se sámli! nemsok csapat rendelkezik 60+os rugóval... szerintem tán a visszavonulását fontolgatja... hiszen 36évesen a legöregebbek társaságához tartozik a Cardsnál...

THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
esti olvasmány az NFC Westről:  cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/24/NFC_West_kitekinto_-_7_het/ 😊

Don't blink!
több mint 12 éve
pont középen cards baseball sapiban 😀 a napszemüveges csajom mellett  picasaweb.google.com/115945383287014836638/20121022_HFLDonto#5802464844389708978silent7939
najólvanakkor, ha a helyszínen nem is, de legalább a képeken azonosítva lettünk 😊
...mellesleg azt hittem kicsi lennék ehhez a játékhoz itthon de ahogy elnéztem a srácokat simán beférek a 80-85 kg-s versenysúlyommal... ezért nem mentem el soha silent7939
CB posztra ez még az NFL-ben is elmegy, nekünk is van egy 82 kilós Adams-ünk:
 www.azcardinals.com/team/roster/Michael-Adams/83b4adb5-5266-455d-940f-b9e38017f56d

THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Én sem láttalak 😀
Hol voltál? Mi a B szektorban a nézőtér tetején...a madárszartengerben 😀silent7939
najó, itt talán könnyebb kiszúrni középen a piros-11-et 😉
 lh6.googleusercontent.com/-h-t8-yX_kgk/UIaA_7H8MhI/AAAAAAAAYXw/tVKnWMxGJus/s800/Wolves_Hurricanes-20121022_163328_d80.jpg
itt keresheted magad 😉
 picasaweb.google.com/115945383287014836638/20121022_HFLDontoCardinalis
pont középen cards baseball sapiban 😀 a napszemüveges csajom mellett  picasaweb.google.com/115945383287014836638/20121022_HFLDonto#5802464844389708978

mellesleg a Hurricanes elég homály volt... teljesen erőtlenül játszottak a farkasokhoz képest... mindez főleg agresszivitásban látszott... mellesleg azt hittem kicsi lennék ehhez a játékhoz itthon de ahogy elnéztem a srácokat simán beférek a 80-85 kg-s versenysúlyommal... ezért nem mentem el soha
több mint 12 éve
Nálunk járt Josh Brown (kicker) workouton, ez azért jelzésértékű lehet Feely számára. Brown 2003-tól 07-ig Seahawks rúgó volt, utána pedig tavaly év végéig a Ramsnél rugdosta a lasztit a póznák közé. Ha Feely így folytatja, nem lepődnék meg, ha Brown lenne a rúgónk év végén. Meg 80%-ban be is vágta az FG attempteket, ami nem olyan szar.

Don't blink!
több mint 12 éve
Én sem láttalak 😀
Hol voltál? Mi a B szektorban a nézőtér tetején...a madárszartengerben 😀silent7939
najó, itt talán könnyebb kiszúrni középen a piros-11-et 😉

itt keresheted magad 😉
 picasaweb.google.com/115945383287014836638/20121022_HFLDonto

THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Blog: Minden a szokásos menetrend szerint megy majd, annyi különbséggel, hogy minden cikk tőlem érkezik 😊Dexxter Tailor
namost Fucu ment Prágába piálni? 😉Cardinalis
nemigazán. dolgom van sajnos és nincs időm megírni a beharangozót és az utózöngéket sem. Jövő héttől visszaveszem a hatalmat 😊

catattack: hétfőn a HFL döntőn, Pesten a Szőnyi úti pályán (BVSC pálya) 😊Fucu
tudomásom szerint nem ott lesz 😀 hanem a BKV SC pályán 😀 az meg nem a szőnyin vansilent7939
Jaja, a BKV pályáján lesz (1087, Sport utca 2. - az mtk stadion mellett)Dexxter Tailor
megvolt, gálamérkőzés! 😉
kár, hogy nem futottunk össze, viszont engem nagy flash ért a nézőtéren, mikor megláttam egy szintén Fitz mezben parádézó szurkolót 😀
oda is mentem hozzá a nagyszünetben és kiderült, hogy még nem regisztrált a bowl.hu-n... nosza, ha olvasod, rajta! jókis brigád ez! 😊Cardinalis
Én sem láttalak 😀
középtájt voltunk, így láttuk a pályát:
 s16.postimage.org/gxv4768qt/Wolves_bevonul.jpg
és így láttak minket a pályáról 😉
 s16.postimage.org/4kia09j2d/ottvagyok_11.jpg

THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
utózöngék:  cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/23/Utozongek_-_7_het__Vikings/

nyomokban pozitív kritikát tartalmaz!

Don't blink!
több mint 12 éve
ki kellene másznunk a gödörből..
3 zakó zsinorban és gyanítom egymás után kapunk még 2-t
félek hogy 4-5-el megyünk szünetre és sajnos helyreáll a világ rendje 😕silent7939
hát igen, ismét egy atomdefense ellen kellene produkálni a pontokat, valamint Frank Gore-t sem lesz egyszerű megállítani... Bízzunk a csodában 😀

Don't blink!
több mint 12 éve
ki kellene másznunk a gödörből..
3 zakó zsinorban és gyanítom egymás után kapunk még 2-t
félek hogy 4-5-el megyünk szünetre és sajnos helyreáll a világ rendje 😕
több mint 12 éve
Blog: Minden a szokásos menetrend szerint megy majd, annyi különbséggel, hogy minden cikk tőlem érkezik 😊Dexxter Tailor
namost Fucu ment Prágába piálni? 😉Cardinalis
nemigazán. dolgom van sajnos és nincs időm megírni a beharangozót és az utózöngéket sem. Jövő héttől visszaveszem a hatalmat 😊

catattack: hétfőn a HFL döntőn, Pesten a Szőnyi úti pályán (BVSC pálya) 😊Fucu
tudomásom szerint nem ott lesz 😀 hanem a BKV SC pályán 😀 az meg nem a szőnyin vansilent7939
Jaja, a BKV pályáján lesz (1087, Sport utca 2. - az mtk stadion mellett)Dexxter Tailor
megvolt, gálamérkőzés! 😉
kár, hogy nem futottunk össze, viszont engem nagy flash ért a nézőtéren, mikor megláttam egy szintén Fitz mezben parádézó szurkolót 😀
oda is mentem hozzá a nagyszünetben és kiderült, hogy még nem regisztrált a bowl.hu-n... nosza, ha olvasod, rajta! jókis brigád ez! 😊Cardinalis
Én sem láttalak 😀
Hol voltál? Mi a B szektorban a nézőtér tetején...a madárszartengerben 😀