Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Azt láttam 😀az enyém ott olvasható. nyerhető meccs, majd meglátjukFucuGame Day! 😊Mi lesz ma srácok? Mik a tippek?silent7939
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/14/Merkozes_beharangozo__6_het_vs_Bills/Fucu
Mind1 is. Fogadás megtéve... jöhet az este.
több mint 12 éve
az enyém ott olvasható. nyerhető meccs, majd meglátjukGame Day! 😊Mi lesz ma srácok? Mik a tippek?silent7939
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/14/Merkozes_beharangozo__6_het_vs_Bills/Fucu
több mint 12 éve
Game Day! 😊Mi lesz ma srácok? Mik a tippek?
több mint 12 éve
Game Day! 😊cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/14/Merkozes_beharangozo__6_het_vs_Bills/
több mint 12 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/13/Tippjatek_hatodik_het/FucuKirály
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
láttátok ezt a gyöngyszemet az eheti PRben? szomorú igazság, Kolbnak nincs OL-je...THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Azért a visszahódítással csak óvatosan. Én nem vagyok ennyire biztos ebben. A Bills az Bills és ha Fitz jó napot fog ki a secondarynk csak kamillázni fog hogy merre van a bőőőőrkitekintő: cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/09/NFC_West_kitekinto_-_5_het/Dexxter Tailorbizony kemény falatokat kapnak most csoportriválisaink, SF-NYG, NE-SEA, jó eséllyel visszahódíthatjuk az NFC trónját 😉
tippjátékot majd kiteszi szombaton Fucu, én leléptem egy hétre Prágába vedelni 😀Dexxter Tailorhiába, élni tudni kell 😊Cardinalis
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
kitekintő: cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/09/NFC_West_kitekinto_-_5_het/Dexxter Tailorbizony kemény falatokat kapnak most csoportriválisaink, SF-NYG, NE-SEA, jó eséllyel visszahódíthatjuk az NFC trónját 😉
tippjátékot majd kiteszi szombaton Fucu, én leléptem egy hétre Prágába vedelni 😀Dexxter Tailorhiába, élni tudni kell 😊
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
ilyen nincs... :Sbizony nemjó hír, de több is veszett Mohácsnál... amúgy is a passzjátékban vagyunk királyok... 😉
Ryan Williams vállát műteni kell, a szezonban már nem játszik... Dexxter Tailor
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
kitekintő: cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/09/NFC_West_kitekinto_-_5_het/Sörmentén Prágában című könyvet ajánlom 😊
tippjátékot majd kiteszi szombaton Fucu, én leléptem egy hétre Prágába vedelni 😀Dexxter Tailor
Mellesleg rohadtul irigyellek wazz 😊
több mint 12 éve
kitekintő: cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/09/NFC_West_kitekinto_-_5_het/tippjátékot majd kiteszi szombaton Fucu, én leléptem egy hétre Prágába vedelni 😀
több mint 12 éve
mert mi ilyen mocskos jófejek vagyunk 😀jól, én is felhúztam a szemöldököm hogy bazz, ilyet. rivális csapatnak felajánljuk a tv előtti kanapét 😀peteykíváncsi leszek a Bills milyen játékkal rukkol elő 2 ilyen saller után.peteyMario Williams megtriplázza a sackjeinek a számát 😊
amúgy a héten nem meglepő módon arizonában maradnak. Az ASU-n fognak edzeni, ha jól olvastam a bubble-ben.Fucu
több mint 12 éve
jól, én is felhúztam a szemöldököm hogy bazz, ilyet. rivális csapatnak felajánljuk a tv előtti kanapét 😀kíváncsi leszek a Bills milyen játékkal rukkol elő 2 ilyen saller után.peteyMario Williams megtriplázza a sackjeinek a számát 😊
amúgy a héten nem meglepő módon arizonában maradnak. Az ASU-n fognak edzeni, ha jól olvastam a bubble-ben.Fucu
több mint 12 éve
kíváncsi leszek a Bills milyen játékkal rukkol elő 2 ilyen saller után.peteyMario Williams megtriplázza a sackjeinek a számát 😊
amúgy a héten nem meglepő módon arizonában maradnak. Az ASU-n fognak edzeni, ha jól olvastam a bubble-ben.
több mint 12 éve
kíváncsi leszek a Bills milyen játékkal rukkol elő 2 ilyen saller után.
több mint 12 éve
Williams vállát ma reggel műtik, hivatalosan IR-re került. az 53-as keretben a helyét Crezdon Butler (CB) foglalja majd el. Valószínű, hogy a Bills ellen marad ez a futó szekció és ha nagyon szarok talán akkor lehet jövő héten valami mozgás az ügyben. Whiz szerint LSH már múlt héten is közel volt, hogy játsszon. Ha játékra alkalmas ő fog kezdeni a Bills ellen vasárnap.
több mint 12 éve
ilyen nincs... :SAlfi Time 😀 vagy trédeljük el Tíbóóót futni 😀😀😀😀
több mint 12 éve
ilyen nincs... :Sbaszki ő is akkor egy jó húzás volt a drafton, két év alatt játszik 5 meccset...
több mint 12 éve
andree
1 737
Jó érzékkel raktam be avatarnak. Lehet cserélek valami rivális key playerre. Who knows. 😀
több mint 12 éve
igen ez igaz. ezért nem biztos, hogy hoznak valakit, max a PS-be.Mondjuk az eddigi futott yardokat a tarcsi is lehozza...😊Medvepapaholnapra biztos összeírják a kinti beat writerek, hogy kik lehetnek a lehetséges játékosok akiket idehoznak Whizék. Majd beírom (vagy valaki más).Én örülnék Hightowernek, az egyik kedvencem volt. Szerintem nem rossz futó, bár ha tropa a térde, akkor vele sem megyünk sokra. Bár szerintem 30-40 yardoknál azért többre lenne képes, pláne ha elkap egy jó szériát.Leon78jaa ő Edge unokaöccse. Javarris James. Nem hinném. Mondjuk egy próbát megérne Tim Hightower, bár az ő térde is tropa nem hiába nem marasztalták Washingtonban, de ismeri a csapatot és a sémát.FucuDehogyis, volt egy srác az előszezon meccseken nem játszott annyira rosszul. Lehet rossz nevet írtam...Leon78Edge? ne viccelj..FucuSzerintem futójáték terén csak a csodában bízhatunk...PatCat!! 😊FucuWilliam Powell bicsiz! 😀Dexxter Tailorilyenkor szokott előkerülni egy Fut HoF... 😊Medvepapailyen nincs... :SBasszus....
Ki fog itt futni? Remélem a tarcsik között van egy csiszolatlan gyémánt, és megmenti a futójátékot....Leon78
A következő edzésen Whiz felteszi a kérdést.... Gyerekek nyújtsa fel a kezét aki már játszott futót, a gimiben...😊 Ő lesz a 3. számú 😊
James-el mi van? Nem lehet visszaigazolni?Leon78
Nagy névre nem kell számítani. Viszont az is lehet, hogy ezzel az állománnyal visszük végig amíg Beanie nem lesz játékra alkalmas.Fucu
több mint 12 éve
Mondjuk az eddigi futott yardokat a tarcsi is lehozza...😊holnapra biztos összeírják a kinti beat writerek, hogy kik lehetnek a lehetséges játékosok akiket idehoznak Whizék. Majd beírom (vagy valaki más).Én örülnék Hightowernek, az egyik kedvencem volt. Szerintem nem rossz futó, bár ha tropa a térde, akkor vele sem megyünk sokra. Bár szerintem 30-40 yardoknál azért többre lenne képes, pláne ha elkap egy jó szériát.Leon78jaa ő Edge unokaöccse. Javarris James. Nem hinném. Mondjuk egy próbát megérne Tim Hightower, bár az ő térde is tropa nem hiába nem marasztalták Washingtonban, de ismeri a csapatot és a sémát.FucuDehogyis, volt egy srác az előszezon meccseken nem játszott annyira rosszul. Lehet rossz nevet írtam...Leon78Edge? ne viccelj..FucuSzerintem futójáték terén csak a csodában bízhatunk...PatCat!! 😊FucuWilliam Powell bicsiz! 😀Dexxter Tailorilyenkor szokott előkerülni egy Fut HoF... 😊Medvepapailyen nincs... :SBasszus....
Ki fog itt futni? Remélem a tarcsik között van egy csiszolatlan gyémánt, és megmenti a futójátékot....Leon78
A következő edzésen Whiz felteszi a kérdést.... Gyerekek nyújtsa fel a kezét aki már játszott futót, a gimiben...😊 Ő lesz a 3. számú 😊
Nagy névre nem kell számítani. Viszont az is lehet, hogy ezzel az állománnyal visszük végig amíg Beanie nem lesz játékra alkalmas.Fucu
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
holnapra biztos összeírják a kinti beat writerek, hogy kik lehetnek a lehetséges játékosok akiket idehoznak Whizék. Majd beírom (vagy valaki más).Én örülnék Hightowernek, az egyik kedvencem volt. Szerintem nem rossz futó, bár ha tropa a térde, akkor vele sem megyünk sokra. Bár szerintem 30-40 yardoknál azért többre lenne képes, pláne ha elkap egy jó szériát.Leon78jaa ő Edge unokaöccse. Javarris James. Nem hinném. Mondjuk egy próbát megérne Tim Hightower, bár az ő térde is tropa nem hiába nem marasztalták Washingtonban, de ismeri a csapatot és a sémát.FucuDehogyis, volt egy srác az előszezon meccseken nem játszott annyira rosszul. Lehet rossz nevet írtam...Leon78Edge? ne viccelj..FucuSzerintem futójáték terén csak a csodában bízhatunk...PatCat!! 😊FucuWilliam Powell bicsiz! 😀Dexxter Tailorilyenkor szokott előkerülni egy Fut HoF... 😊Medvepapailyen nincs... :SBasszus....
Nagy névre nem kell számítani. Viszont az is lehet, hogy ezzel az állománnyal visszük végig amíg Beanie nem lesz játékra alkalmas.
több mint 12 éve
Én örülnék Hightowernek, az egyik kedvencem volt. Szerintem nem rossz futó, bár ha tropa a térde, akkor vele sem megyünk sokra. Bár szerintem 30-40 yardoknál azért többre lenne képes, pláne ha elkap egy jó szériát.jaa ő Edge unokaöccse. Javarris James. Nem hinném. Mondjuk egy próbát megérne Tim Hightower, bár az ő térde is tropa nem hiába nem marasztalták Washingtonban, de ismeri a csapatot és a sémát.FucuDehogyis, volt egy srác az előszezon meccseken nem játszott annyira rosszul. Lehet rossz nevet írtam...Leon78Edge? ne viccelj..FucuSzerintem futójáték terén csak a csodában bízhatunk...PatCat!! 😊FucuWilliam Powell bicsiz! 😀Dexxter Tailorilyenkor szokott előkerülni egy Fut HoF... 😊Medvepapailyen nincs... :SBasszus....