Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 13 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
John Skelton lesz a kezdő QB vasárnap a Seahawks ellen. Utolsó utáni esély John, használd ki.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 13 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 949
Zöngtem
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/12/04/Utozongek__13_het__Jets/Fucu
"Patrick Peterson ismét egy gyönyörű labdaszerzéssel jelentkezett."
ami ezüst érmet ért 😉
 www.nfl.com/videos/nfl-network-around-the-league/0ap2000000105880/Week-13-top-10-performance-moments
több mint 13 éve
bye bye Todd Heap! idén kb egész végig sérült volt, nem meglepő, hogy cutoltuk.Dexxter Tailor
Túl sok volt TE ahhoz képest, hogy alig használtuk őket... catattack
Konkrétan a Pats elleni meccs óta nem játszott Heap, pedig két hete már bevethető állapotban volt.
Sajnálom. Emlékszem mennyire örültem amikor leigazoltuk, hogy lesz egy igazi passz elkapó TE-ünk, aztán a sérülései nagyon kijöttek, meg Housler is fejlődött.

több mint 13 éve
catattack 3 520
bye bye Todd Heap! idén kb egész végig sérült volt, nem meglepő, hogy cutoltuk.Dexxter Tailor
Túl sok volt TE ahhoz képest, hogy alig használtuk őket...
több mint 13 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 071 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
bye bye Todd Heap! idén kb egész végig sérült volt, nem meglepő, hogy cutoltuk.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
Zöngtem
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/12/04/Utozongek__13_het__Jets/

több mint 13 éve
W-13
Team W L T
SF 8 3 1
SEA 7 5 0
STL 5 6 1
ARI 4 8 0

1 2 3 4 OT
ARI 0 3 0 3 0 6
NYJ 0 0 0 7 0 7

nem láttam a meccset, hálistennek...
egyébként majdnem megcsíptük! 😉 a negyedik negyed elején még vezettünk és végül is csak 1 pottal kaptunk ki...
még 8-8 lehet... 😉

Passing CP/AT YDS TD INT
R. Lindley 10/31 72 0 1
no comment...

Rushing ATT YDS TD LG
R. Johnson 1 40 0 40 fék-pántból a legtöbb yard, az igggen!
C. Wells 15 22 0 9
W. Powell 4 18 0 8
L. Stephens-Howling 1 1 0 1

Receiving REC YDS TD LG
L. Fitzgerald 1 23 0 23
M. Floyd 2 22 0 16
R. Housler 4 15 0 5
E. Doucet 2 13 0 8
no comment...

Total First Downs: 5
Third Down Efficiency: 0/15 - 0%
Total Net Yards: 137
Time of Possession: 21:52
no comment...

O, de siralmas 😕

a kezdő Cards játékosokkal felállított fantasy csapatomból a DEF szerezte a legtöbb pontot a vérszegény 31.88 Total Pointomból... DEF: 15 pont (7 Pts, 3 Sck, 3 Int, 1 Fum), + Feely 2 gólja 6 pontot ért, a maradékot produkálta az O...
 fantasy.nfl.com/league/1482426/team/9/gamecenter?week=13
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 210 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Szegény Fitz, meg tudom érteni.
“You gotta laugh to keep from crying,”
 profootballtalk.nbcsports.com/2012/12/03/larry-fitzgerald-on-cardinals-offense-you-gotta-laugh-to-keep-from-crying/
A nagy napjainak egyből vége lett, mikor Warner visszavonult. 😕
több mint 13 éve
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/12/03/Tippjatek_13_fordulo_-_eredmenyek/

Don't blink!
több mint 13 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 986 — Defender
 www.drafttek.com/teamneeds2012.asp
több mint 13 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 986 — Defender
azért az 5-11-es szezonban volt gázabb... (pl amikor nem szereztünk td-t kb 2 és fél meccsen)
de amúgy igen, ez a meccs kb megkoronázta a szezont, kár, hogy kolb lesérült, mert vele legalább nyert a csapat.Dexxter Tailor
hHát igen, hasonlóan szar szériánk volt már talán, de sokkal rosszabb nem hiszem. Vagy legalábbis az idő azokat már feledtette vagy megszépítette 😊csongi
Lehet, hogy volt már ilyen szériánk, de ennyire kilátástalan támadójátékra még nem emlékszem, gyakorlatilag 20-30 jardokról nem tudunk TD-t szerezni, nemhogy a saját térfelünkről. Nincs egy épkézláb támadás, az üres elkapókat képtelenek vagyunk megtalálni, a futások -3 és 3 yard között hoznak, szóval fos az egész. Én még mindig azt mondom bukjuk a többi meccsünket, és majd meglátjuk mi lesz, és ha esetleg leesik egy épkézláb irányító, akkor bedobva a mély vízbe kell játszanunk. Lehet okoskodni, de sok csapat bizonyította, hogy ez szinte az egyetlen járható út. A védelem adott még jó ideig, fiatalok, illetve hosszútávú szerződéseik vannak.Az elkapó szekció szerintem a liga első felébe tartozik.Húzni kell egy QB-t, még ha nem a legjobbat is, utána egy futót / ha érdemes rá valaki... /, majd felturbózni a támadófalat. Legalábbis az én véleményem szerint.

Igazából azon csodálkozom, hogy az edző kérdés még nem merült fel nálunk, hiszen a SB részvétel óta igencsak furcsa dolgok történnek a csapatnál....
több mint 13 éve
catattack 3 520
Szerintem az Anderson-érában volt a "legjobb" szurkolni a csapatnak...
több mint 13 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
azért az 5-11-es szezonban volt gázabb... (pl amikor nem szereztünk td-t kb 2 és fél meccsen)
de amúgy igen, ez a meccs kb megkoronázta a szezont, kár, hogy kolb lesérült, mert vele legalább nyert a csapat.Dexxter Tailor
hHát igen, hasonlóan szar szériánk volt már talán, de sokkal rosszabb nem hiszem. Vagy legalábbis az idő azokat már feledtette vagy megszépítette 😊
több mint 13 éve
Sok Cards meccset láttam már, de ez szerintem mindet alulmúlta (és megint nem a védelem tehet róla). Lindley kuka, nem érdekel hogy rookie, egész egyszerűen (még) nem NFL szint a srác.
Tényleg QB kell, mert azt már tudjuk hogy sem Skelton sem Kolb nem váltja meg a világot. Akármilyen is az idei felhozatal, 1. körből kell irányító, nem a futottak még kategóriából.csongi
de amúgy igen, ez a meccs kb megkoronázta a szezont, kár, hogy kolb lesérült, mert vele legalább nyert a csapat.

Don't blink!
több mint 13 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
Sok Cards meccset láttam már, de ez szerintem mindet alulmúlta (és megint nem a védelem tehet róla). Lindley kuka, nem érdekel hogy rookie, egész egyszerűen (még) nem NFL szint a srác.
Tényleg QB kell, mert azt már tudjuk hogy sem Skelton sem Kolb nem váltja meg a világot. Akármilyen is az idei felhozatal, 1. körből kell irányító, nem a futottak még kategóriából.
több mint 13 éve
andree Arizona Cardinals 1 783
Ha esetleg ki tudnánk húzni Geno Smitht vagy Matt Barkley-t az nem volna rossz... ha nem akkor Tyler Wilson.

De húzni kell... az tuti... Kolb sérülékeny és kell mögé egy stabíl rookieandree
Igen ez igaz, csak én attól tartok a Kansas és a Jacksonville kihúzza őket előlünk. Nem tudom nyernek-e még meccset, be lehet-e cserélni eléjük(megéri-e).silent7939
több mint 13 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Felmerül a kérdés: Mi akkor most tankolunk a draftra? Kb az uccsó meccs volt ahová nem underdogként mentünk, erre bemutattunk mindent, ami egy meccs elvesztéséhez csak kellhet. Látványosan nem akartuk megnyerni.

Ez a 4-5 győzelem nagyjából top 10-re elég, de valószínűleg lesz előttünk 1-2 csapat, aki várhatóan QB-t akar húzni. Olyan tehetség jelenleg nincs akiért érdemes lenne belemenni valami cserélgetésbe(ESPN-nél 20-27. prospectnek írják a várhatóan első körös irányítókat).

Vajon mi a terv? Lindley erőltetése azt jelenti, Skeltont leírtuk végleg?
andree
Ha esetleg ki tudnánk húzni Geno Smitht vagy Matt Barkley-t az nem volna rossz... ha nem akkor Tyler Wilson.

De húzni kell... az tuti... Kolb sérülékeny és kell mögé egy stabíl rookie
több mint 13 éve
andree Arizona Cardinals 1 783
Felmerül a kérdés: Mi akkor most tankolunk a draftra? Kb az uccsó meccs volt ahová nem underdogként mentünk, erre bemutattunk mindent, ami egy meccs elvesztéséhez csak kellhet. Látványosan nem akartuk megnyerni.

Ez a 4-5 győzelem nagyjából top 10-re elég, de valószínűleg lesz előttünk 1-2 csapat, aki várhatóan QB-t akar húzni. Olyan tehetség jelenleg nincs akiért érdemes lenne belemenni valami cserélgetésbe(ESPN-nél 20-27. prospectnek írják a várhatóan első körös irányítókat).

Vajon mi a terv? Lindley erőltetése azt jelenti, Skeltont leírtuk végleg?
több mint 13 éve
Calais Campbell, Andre Roberts és Todd Heap is inaktív, Campbell helyén David Carter kezd, Roberts helyett pedig Floyd lesz a 2. számú elkapó.

Don't blink!
több mint 13 éve
Game Day!
este 7-kor.
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/12/02/Merkozes_beharangozo__13_het__Jets/

több mint 13 éve
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/12/01/Tippjatek_13_fordulo/

(de szeretek chrome-ban szerkeszteni...)

Don't blink!
több mint 13 éve

sajna én nem fogom tudni nézni élőben a vasárnapi meccsünket... zúzzatok helyettem is az eredménykövetőben! én a Fear Factory koncerten fogok zúzni 😀
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 148 — Lájkold a zsűrit!
Massie fejlődik:  www.profootballfocus.com/blog/2012/11/28/bobby-massie-the-light-goes-on/empty taxi
valaki lefordítaná a cikket nagyvonalakban annak aki nem ért angolul, előre is köszönömemberke22
A 7. hétig igencsak rossz volt, a snapek 14.5%-ában engedélyezett nyomást, azóta ez a szám 3.6%, ami már egy egész korrekt szám. Az utóbbi három hétben a PFF által számolt passzblokk hatékonyságban 2x volt a heti TOP10-ben és 1x lett 13.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
emberke22 Arizona Cardinals 576
Massie fejlődik:  www.profootballfocus.com/blog/2012/11/28/bobby-massie-the-light-goes-on/empty taxi
valaki lefordítaná a cikket nagyvonalakban annak aki nem ért angolul, előre is köszönöm
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 148 — Lájkold a zsűrit!
Massie fejlődik:  www.profootballfocus.com/blog/2012/11/28/bobby-massie-the-light-goes-on/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...