Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 12 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
Kellett ez a pofon most szerintem, már a Phins ellen is ultraszar volt az offense sokszor, de a védelem még hozta a meccset.
17 kapott ponttal simán lehet győzni szóval itt tényleg támadóoldalon vannak súlyos gondok. Egy árva FG az egész meccsen?...
A 4-1 még mindig szép, csak kár hogy pont egy csoportellenféllel szemben jött az L.
több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Hát még jó hogy nem keltem fel.... de hogy 1 FG a 4 negyed alatt.... na ez vicc.
Kolb hogy hozott össze közel 300 yardot ha még FG távolságig sem jutottunk el legalább 4x??? Ezt nem értem.
9 sack????? Te jó ég. Itt mind1 milyen QB játszik ha a fal ennyire szar 😊 Inkább le sem töltöm mert elsírom magam.
több mint 12 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 313 — E/1
nem kis meglepetés...még egy nyomorult TD se...
több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
ezért kár volt felkelni, véget ért egy álom... 😕Cardinalis
milyen álom??Fucu
16-0Cardinalis
C'mon Man.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
az awful szó szerintem mindent elmond a meccsről.
A védelem egy driveot egy nagy playt engedett, ami elég is volt a Ramsnek.
A támadók katasztrofálisak voltak. Kolbnak sok rossz döntése és pontatlan dobása volt. Az OL mintha nem is lett volna. megint 8 sacket engedtek és ez már 16 két meccs alatt. Rengeteg.
Az utolsó két 4. kísérlet nagyon kiábrándító volt.

Majd lépjünk túl és vegyük fel ismét a lesajnált jelmezt.
A 4-1 is szépen csillog.

több mint 12 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 801
milyen álom??Fucu
16-0

THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
milyen álom??

több mint 12 éve
ezért kár volt felkelni, véget ért egy álom... 😕

THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Persze, én mindent beveszek, de azért azt nehezen hiszem el, hogy mindig csak ugyanazok a csapatok vannak terítéken az amerikaiaknál is 😊Leon78
A TNF, SNF és MNF az egyedüli minden héten, amit országosan közvetítenek. A többi meccset arrafelé regionálisan osztják el, mindehol azt közvetítve, amelyik közelebb áll az adott régióhoz. (Ezt érts úgy, hogy pl. a Fox is, amelyik országos csatorna, ugyanabban az idősávban más meccset ad keleten, mint nyugaton mondjuk.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
catattack 3 520
Nem kell hogy mainstream legyen a Cards, mert addig szurkoltam nekik! 😛
több mint 12 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 961 — Defender
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/04/Merkozes_beharangozo__5_het__Rams/catattack
Köszi pont most akartam megosztani. 😊

Már hetekkel ezelött tudni lehetett (megkérdeztem galuskát) hogy ezt a meccset nem adja a sport tvFucu
Akkor mondhatnád Galuskának, hogy ne mindegyik Green bay meccset adják, ha lehet kérni.... Vannak más jó csapatok is.....
Ezt csak azért írom, mert elég egyoldalúan választják a csapatokat.
Patriots, Green Bay, Denver, Seahawks, Giants ezek közül egy szinte minden héten szerepel...
bezzeg a Cardinals, az idejét sem tudom mikor nem streamen néztem a meccset utoljára (:Leon78
Ők abból választanak amit ajánlanak az Amcsik, ha nincs benne a Cards meccse akkor nem fognak adni és lehet pont van más általuk érdekesebbnek vélt összecsapás. Én annyira nem bánom, hogy nincs sok Cardinals meccs. Megmaradunk kis szurkolóközösségnek 😊Fucu
Persze, én mindent beveszek, de azért azt nehezen hiszem el, hogy mindig csak ugyanazok a csapatok vannak terítéken az amerikaiaknál is 😊
több mint 12 éve
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/04/Merkozes_beharangozo__5_het__Rams/catattack

Már hetekkel ezelött tudni lehetett (megkérdeztem galuskát) hogy ezt a meccset nem adja a sport tvFucu
Akkor mondhatnád Galuskának, hogy ne mindegyik Green bay meccset adják, ha lehet kérni.... Vannak más jó csapatok is.....
Patriots, Green Bay, Denver, Seahawks, Giants ezek közül egy szinte minden héten szerepel...
bezzeg a Cardinals, az idejét sem tudom mikor nem streamen néztem a meccset utoljára (:Leon78
Ők abból választanak amit ajánlanak az Amcsik, ha nincs benne a Cards meccse akkor nem fognak adni és lehet pont van más általuk érdekesebbnek vélt összecsapás. Én annyira nem bánom, hogy nincs sok Cardinals meccs. Megmaradunk kis szurkolóközösségnek 😊

több mint 12 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 961 — Defender

bezzeg a Cardinals, az idejét sem tudom mikor nem streamen néztem a meccset utoljára (:
több mint 12 éve
a teljes interjú a meccs előtt:
 www.nfl.com/videos/arizona-cardinals/0ap1000000069250/Kolb-1-on-1-with-Warner-preview?continuous=true

THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
Találtam egy kb. 10 napos írást a csapatról. Magyar nyelvű és nem Fucu kollega írta ami azért ritkaság számba megy 😀
Engem minden ilyen érdekel ezért gondoltam megosztom veletek 😊
 amerikaboljottem.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/24/Mert_itt_tenyleg_barmi_megtortenhet/emberke22
gondolom egy Cards meccset sem látott a tisztelt szerző.
Ja és Calais Campbellről egy árva szó sincs pedig...Fucu
Nem tudom ki követte el a cikket, de egy kicsit még csiszolhatott volna a fogalmazáson. (a központozási hibáktól most tekintsünk el, az a blogon és itt is elő szokott fordulni 😛)
És valóban, látszik, hogy nincs teljesen képben a csapattal kapcsolatban.
több mint 12 éve

Már hetekkel ezelött tudni lehetett (megkérdeztem galuskát) hogy ezt a meccset nem adja a sport tv

több mint 12 éve
catattack 3 520
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/04/Merkozes_beharangozo__5_het__Rams/
több mint 12 éve
Engem minden ilyen érdekel ezért gondoltam megosztom veletek 😊
 amerikaboljottem.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/24/Mert_itt_tenyleg_barmi_megtortenhet/emberke22
eeez a fotó viszont rendben van, akár avatarnak is beillik 😉

THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
íme:  cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/03/Tippjatek_otodik_het/ 😊Dexxter Tailor
"(magyar idő szerint péntek hajnali kettőkor)"
inkább 2:20, én majd csak negyed háromra állítom be az ébresztőmet 😊

THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Andrew Luck 85
Miért nem adja a sport tv a meccsünket? A csütörtöki meccseket mindig szokta adni. Csak nem szeretnek minket vagy van valami más oka is?fremen
8 csütörtöki meccset tudnak csak közvetíteni, így szelektálniuk kell, hogy melyiket adják és melyiket nem. Egyébként múlthéten sem adták a Browns-Ravens meccset, ami mondjuk nem nagy gáz, de ezt a Cardinals-Rams ütközetet szívesen megtekintettem volna magyar kommentátorral (így marad a stream). Andrew Luck
Értem. Hát ezt nagyon sajnálom én is jó lett volna magyar kommentárral nézni, de hát így jártunk akkor. Azért remélem láthatunk a sport tv-n idén cards meccset 😊fremen
Október 29 - MNF: 49ers-Cardinals 😊 Szóval egyszer biztosan képernyőre kerülnek, de ha így folytatják akkor szerintem többször is láthatjuk majd őket.
több mint 12 éve
Miért nem adja a sport tv a meccsünket? A csütörtöki meccseket mindig szokta adni. Csak nem szeretnek minket vagy van valami más oka is?fremen
8 csütörtöki meccset tudnak csak közvetíteni, így szelektálniuk kell, hogy melyiket adják és melyiket nem. Egyébként múlthéten sem adták a Browns-Ravens meccset, ami mondjuk nem nagy gáz, de ezt a Cardinals-Rams ütközetet szívesen megtekintettem volna magyar kommentátorral (így marad a stream). Andrew Luck
Értem. Hát ezt nagyon sajnálom én is jó lett volna magyar kommentárral nézni, de hát így jártunk akkor. Azért remélem láthatunk a sport tv-n idén cards meccset 😊fremen
Majd az SB-t 😊
több mint 12 éve
fremen Arizona Cardinals 25
Értem. Hát ezt nagyon sajnálom én is jó lett volna magyar kommentárral nézni, de hát így jártunk akkor. Azért remélem láthatunk a sport tv-n idén cards meccset 😊
több mint 12 éve
Andrew Luck 85
8 csütörtöki meccset tudnak csak közvetíteni, így szelektálniuk kell, hogy melyiket adják és melyiket nem. Egyébként múlthéten sem adták a Browns-Ravens meccset, ami mondjuk nem nagy gáz, de ezt a Cardinals-Rams ütközetet szívesen megtekintettem volna magyar kommentátorral (így marad a stream).
több mint 12 éve
fremen Arizona Cardinals 25
Miért nem adja a sport tv a meccsünket? A csütörtöki meccseket mindig szokta adni. Csak nem szeretnek minket vagy van valami más oka is?
több mint 12 éve
Nagyon frappáns jellemzés Kolbról, az eheti nfl.com-os power rankingnél:

"Kevin Kolb is just terrible sometimes ... then he suddenly makes plays when Arizona needs them most. There was absolutely no excuse for the fourth-quarter pick in the red zone with the Cardinals nursing a 14-13 lead. THROW THE DAMN BALL AWAY! Maybe the worst play I've seen from a veteran NFL quarterback this season. But then, Kolb brought his team back late, ultimately delivering an OT win (with a lot of help from the defense). Kolb's inconsistent play must be absurdly maddening, stressful and generally Favre-ian for Cards fans to watch."

Amúgy a 7. helyre tesznek minket, jó érzés ezt látni, annyi 2x. hely után 😊csongi
Kérek egy forditást silent7939
tess:

"Kevin Kolb néha egyszerűen szörnyű... aztán egyszer csak megcsinálja a playeket, amikor kell. A Cards 14-13-as vezetésénél a negyedik negyedben a red zone INT-jére pedig abszolút nincs mentség. DOBD EL AZT AZ ÁTKOZOTT LABDÁT A FENÉBE! Talán a legrosszabb játék volt eddig, amit ebben a szezonban egy veterán QB-től láttam. De aztán Kolb a végén visszahozta a csapatát, OT-ben hozva a győzelmet (a defense jelentős támogatásával). Kolb ingadozó teljesítménye szörnyen dühítő, stresszes és Favre-ra emlékeztető lehet a Cards fanok számára."

(nem tökéletes a fordítás, de a lényeg benne van)csongi
Köszike 😀