Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Találtam egy kb. 10 napos írást a csapatról. Magyar nyelvű és nem Fucu kollega írta ami azért ritkaság számba megy 😀
Engem minden ilyen érdekel ezért gondoltam megosztom veletek 😊
 amerikaboljottem.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/24/Mert_itt_tenyleg_barmi_megtortenhet/emberke22
gondolom egy Cards meccset sem látott a tisztelt szerző.
Ja és Calais Campbellről egy árva szó sincs pedig...

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
A blog kisebb átalakításon megy keresztül a következő napokban. Szóval ha furcsán néz ki, az nem véletlen.!!Fucu
a szavazást mikor teszitek ki? holnap már meccs van 😊csongi
íme:  cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/03/Tippjatek_otodik_het/ 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 12 éve
emberke22 Arizona Cardinals 574
Találtam egy kb. 10 napos írást a csapatról. Magyar nyelvű és nem Fucu kollega írta ami azért ritkaság számba megy 😀
Engem minden ilyen érdekel ezért gondoltam megosztom veletek 😊
 amerikaboljottem.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/24/Mert_itt_tenyleg_barmi_megtortenhet/
több mint 12 éve
A blog kisebb átalakításon megy keresztül a következő napokban. Szóval ha furcsán néz ki, az nem véletlen.!!Fucu
a szavazást mikor teszitek ki? holnap már meccs van 😊csongi
szerintem ma este, de ez Tailor kolléga reszortja 😊

több mint 12 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
a szavazást mikor teszitek ki? holnap már meccs van 😊
több mint 12 éve
A blog kisebb átalakításon megy keresztül a következő napokban. Szóval ha furcsán néz ki, az nem véletlen.!!

több mint 12 éve
ami Wilsont illeti, tényleg óriásit játszott, viszont szerintem a második Miami TD-nél kicsit elaludt, csak úgy kocogósan nézegette, ahogy Hartline elkapja a lasztit... és kicsit későn kezdett csak sprintelni... jelenet az összefoglalóban 0:40-körül:
 www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Dolphins-vs-Cardinals-highlights/33a796f9-6143-4fdc-8af3-61ae5d9f476bCardinalis
Mivel nem az ő embere volt hanem Gayé aki egész meccsen aludt és folyamatosan megverték.silent7939
Azért egy safety munkaköri leírásában csak szerepel az ilyen helyzetek kezelése is.Cardinalis
ezt de szépen megfogalmaztad! amúgy tényleg érdekes volt Wilson mozgása... 😊Divat
a blogra is írtam, hogy Rhodes váltotta el magát. Neki kellett volna mennie Hartlineal.

több mint 12 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 801
Nagyon frappáns jellemzés Kolbról, az eheti nfl.com-os power rankingnél:

"Kevin Kolb is just terrible sometimes ... then he suddenly makes plays when Arizona needs them most. There was absolutely no excuse for the fourth-quarter pick in the red zone with the Cardinals nursing a 14-13 lead. THROW THE DAMN BALL AWAY! Maybe the worst play I've seen from a veteran NFL quarterback this season. But then, Kolb brought his team back late, ultimately delivering an OT win (with a lot of help from the defense). Kolb's inconsistent play must be absurdly maddening, stressful and generally Favre-ian for Cards fans to watch."

Amúgy a 7. helyre tesznek minket, jó érzés ezt látni, annyi 2x. hely után 😊csongi
megihletett, Favre-ian Kolb 😉
 bowl.hu/forum/egyeb_temak_es_grafikak/gagyi_gra-fikak/619993

THIS IS THE WAY
több mint 12 éve

"Kevin Kolb is just terrible sometimes ... then he suddenly makes plays when Arizona needs them most. There was absolutely no excuse for the fourth-quarter pick in the red zone with the Cardinals nursing a 14-13 lead. THROW THE DAMN BALL AWAY! Maybe the worst play I've seen from a veteran NFL quarterback this season. But then, Kolb brought his team back late, ultimately delivering an OT win (with a lot of help from the defense). Kolb's inconsistent play must be absurdly maddening, stressful and generally Favre-ian for Cards fans to watch."

Amúgy a 7. helyre tesznek minket, jó érzés ezt látni, annyi 2x. hely után 😊csongi
Kérek egy forditást silent7939
tess:

"Kevin Kolb néha egyszerűen szörnyű... aztán egyszer csak megcsinálja a playeket, amikor kell. A Cards 14-13-as vezetésénél a negyedik negyedben a red zone INT-jére pedig abszolút nincs mentség. DOBD EL AZT AZ ÁTKOZOTT LABDÁT A FENÉBE! Talán a legrosszabb játék volt eddig, amit ebben a szezonban egy veterán QB-től láttam. De aztán Kolb a végén visszahozta a csapatát, OT-ben hozva a győzelmet (a defense jelentős támogatásával). Kolb ingadozó teljesítménye szörnyen dühítő, stresszes és Favre-ra emlékeztető lehet a Cards fanok számára."

(nem tökéletes a fordítás, de a lényeg benne van)
több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)

Kérek egy forditást
több mint 12 éve
ami Wilsont illeti, tényleg óriásit játszott, viszont szerintem a második Miami TD-nél kicsit elaludt, csak úgy kocogósan nézegette, ahogy Hartline elkapja a lasztit... és kicsit későn kezdett csak sprintelni... jelenet az összefoglalóban 0:40-körül:
 www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Dolphins-vs-Cardinals-highlights/33a796f9-6143-4fdc-8af3-61ae5d9f476bCardinalis
Mivel nem az ő embere volt hanem Gayé aki egész meccsen aludt és folyamatosan megverték.silent7939
Azért egy safety munkaköri leírásában csak szerepel az ilyen helyzetek kezelése is.Cardinalis
ezt de szépen megfogalmaztad! amúgy tényleg érdekes volt Wilson mozgása... 😊Divat
szerintem BUNDA!!!! 😉

THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
ezt de szépen megfogalmaztad! amúgy tényleg érdekes volt Wilson mozgása... 😊

|
több mint 12 éve
Azért egy safety munkaköri leírásában csak szerepel az ilyen helyzetek kezelése is.

THIS IS THE WAY
több mint 12 éve

Amúgy a 7. helyre tesznek minket, jó érzés ezt látni, annyi 2x. hely után 😊
több mint 12 éve
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/02/Utozongek__4_het_vs_Dolphins/Fucu
 www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Dolphins-vs-Cardinals-highlights/33a796f9-6143-4fdc-8af3-61ae5d9f476b

ezt a fotót pedig Roberts-ről egyszerünek nem tudtam kihagyni 😊
Cardinalis
Mivel nem az ő embere volt hanem Gayé aki egész meccsen aludt és folyamatosan megverték.
több mint 12 éve
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/02/Utozongek__4_het_vs_Dolphins/Fucu
 www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Dolphins-vs-Cardinals-highlights/33a796f9-6143-4fdc-8af3-61ae5d9f476b

ezt a fotót pedig Roberts-ről egyszerünek nem tudtam kihagyni 😊

THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Helló srácok 😀
A következő meccsen jobban kell dolgozni a def-nek vagy az o-nak kell több pontot feltenni a táblára mert ez a Zurlein gyerek hamarosan 70-ről is bevágja a fg-ket 😀
több mint 12 éve
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/02/NFC_West_kitekinto_-_4_het/

Don't blink!
több mint 12 éve
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/02/Utozongek__4_het_vs_Dolphins/

több mint 12 éve
csak úgy összefoglalásképpen, tőlem, nektek 😊

W=Week=Win=4 😊
Team W L T
ARI 4 0 0
SF 3 1 0
SEA 2 2 0
STL 2 2 0

jó ezt látni 😉

1 2 3 4 OT Total
Miami Dolphins 0 13 0 8 0 21
Arizona Cardinals 0 0 7 14 3 24
az első félidő úgy kuka ahogy van, 0 pont, a 4. negyedben fordítottunk, a Phins TD után pedig küzdelem az OT-ért, amit szerencsére összejött 28 sec-el a vége előtt, 4. és 10-nél!
OT: a mi első drájvunk kuka, aztán jött a megváltó Rhodes interception! ebből FG: J.Feely 46 yd. Field Goal Drive: 7 plays, 19 yards in 3:30 (hááát ez sem volt egy egetrengető drive...)

Total Net Yards 297 még mindig nincs meg a 300
Time of Possession 31:31 megint többször fent a D
Total Turnovers 2 = 2INT, túl sok (ráadásul: Fumbles (Number-Lost): 4 - 0, ebből három darab csóri PP forró krumplijai, amelyek szerencsére nem vesztek el...)
Third Down Efficiency 4/16 - 25% elképesztően kevés...
Fourth Down Efficiency 2/2 - 100% azért ez jó arány 😊 pláne, ha a megfelelő pillanatban jön 😉

Passing CP/AT YDS TD INT
Kevin Kolb 29/48 324 3 2
A Kolb-gépezet egyre jobban pörög 😊 ahhoz képest hogy csórikámat 8x sackelték azért csak 300 yds fölé került és ennyiszer még nem is dobált idén (a pontosság elfogadható: 60%)! viszont ennek következtében nőtt a hibázási esélye is, amit sajnos 2 INT formájában realizált... csóri PP szép returnjét szépen lenullázta Kolbi egy laza end zone INT-tel... 😕 nem lett volna ilyen idegbajos a meccs vége, ha PP még haladt volna pár yardot a TD-ig...
jaés Kolbi már megint a Never say never neve-zettje 😊

Rushing ATT YDS TD LG
Ryan Williams 13 26 0 5
William Powell 2 2 0 2
édeskevés... ráadásul Total First Downs By Rushing: 0! elképesztő...

Receiving REC YDS TD LG
Andre Roberts 6 118 2 46
Larry Fitzgerald 8 64 1 13
Rob Housler 2 48 0 33
Michael Floyd 4 35 0 10
Early Doucet 4 31 0 10
Jeff King 2 22 0 20
volt TE passz, és Floyd is elkezdett muzsikálni, habár az egyik nagy playnál eléggé lyukas volt a keze...
Roberts 100 fölött, +2TD, elég korrekt!
Fitz is szépen hasított az első TD-vel: 3rd Quarter: TD: L.Fitzgerald 3 yd. pass from K.Kolb (J.Feely kick is good) Drive: 8 plays (csak passz!!!), 59 yards in 2:57
4th Quarter TD: A.Roberts 46 yd. pass from K.Kolb (J.Feely kick is good) Drive: 3 plays, 81 yards in 1:27
TD: A.Roberts 15 yd. pass from K.Kolb (J.Feely kick is good) Drive: 10 plays, 51 yards in 2:29

Punting NO AVG I20 LG
D. Zastudil 9 47.3 3 68
ezt ritkán szoktam nézni, de ez is túl sok... de a 68 is! nem is figyeltem eddig, hogy ilyen bitangot is tud rúgni a srác 😊 ahogy néztem 70 yarddal már felkerülne a NFL történelmi punterek közé, igaz hogy csak a 235. helyre, de akkor is említésre méltó 😊 (csak zárójelben az első helyezett: Steve O'Neal (23), 98yds, 1969, NYJ)

Miami Stat:
Total Net Yards 480 elképesztően sok!!!
Total Turnovers 4 ez is, de pozitív értelemben 😀
Rushing ATT YDS TD LG
Reggie Bush 17 67 0 21
Bush 100 alatt, ez rendben is volt.

Receiving REC YDS TD LG
Brian Hartline 12 253 1 80
Davone Bess 7 123 0 21
na eeez azért dúúúúrva...

Kicking FG LG XP PTS
D. Carpenter 2/3 32 1/1 7
azért hálásan megköszönhetjük neki is a kihagyott FG-t...

THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Kövessétek Larry-t twitteren és FB-n is, 25 centet adományoz minden új követő után a mellrák alapítványnak. és persze a szokásos 5000$/TD, 1000$/elkapás adomány is folytatódik 😊

Don't blink!
több mint 12 éve
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/01/Tippjatek_negyedik_fordulo_-_eredmenyek/

Egyébként a rövid hét miatt a további menetrend:
Kedd: Utózöngék, Kitekintő
Szerda: Tippjáték
Csütörtök: Beharangozó
Péntek: Tippjáték - eredmények
Hétvége: Nyugodt NFL meccsnézés 😊Dexxter Tailor
A változás jogát fent tartjuk 😊

több mint 12 éve
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/01/Tippjatek_negyedik_fordulo_-_eredmenyek/

Egyébként a rövid hét miatt a további menetrend:
Kedd: Utózöngék, Kitekintő
Szerda: Tippjáték
Csütörtök: Beharangozó
Péntek: Tippjáték - eredmények
Hétvége: Nyugodt NFL meccsnézés 😊

Don't blink!
több mint 12 éve
érdekes meccs volt az biztos, volt itt minden, mint búcsúban, a legérdekesebb az volt benne, hogy nyertünk 😉
egyébként én is csak fogtam a fejem a meccs alatt, főleg az O teljesítménye miatt, de azért csak összevakartak valahogy 3 TD-t, idén először...

THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 961 — Defender
Hát gyerekek egy petákot sem adtam volna a győzelemért, amikor 14-21 volt a tábla... Pláne nem 28 sec-el a vége előtt 4. és 10-nél 😊 De ilyen az élet, amikor a hosszabbítás megvolt, éreztem, hogy csak mi nyerhetünk....
remélem ennél rosszabb meccsünk nem lesz... A rosszban is van azért jó, amikor kellett mindenki összeszedte magát, és hozta a maximumot, Kolbot és a védelmet is beleértve.
Azért az igazsághoz hozzá tartozik, hogy ha PP a visszahordásból beér, akkor most nincs miről beszélni, sima meccs lett volna....