Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 13 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Ohrnberger lesz a center Sendlein helyett. catattack
Ómájgád és ez ki? csongi
Ha jól emlékszem 2009-ben 3-4. körben draftolta a Pats. Guardot és centert is tud elméletileg. Valahogy nyár végén került hozzánk. Talán Snydert is ő helyettesítette... catattack
teljesen jól emlékszel. Idény közben érkezett és egy meccsen jőátszott is amikor Snyder sérülés miatt nem tudott.
Nem volt rossz, de most sokkal több kell (a társaktól is), mert a Jets tuti az A-gap-et fogja blitzelni orrba-szájba.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 13 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 949
Ziccer volt... 😀Medvepapa
ez is 😉
több mint 13 éve
catattack 3 520
Ómájgád és ez ki? csongi
Ha jól emlékszem 2009-ben 3-4. körben draftolta a Pats. Guardot és centert is tud elméletileg. Valahogy nyár végén került hozzánk. Talán Snydert is ő helyettesítette...
több mint 13 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Ómájgád és ez ki? Remek lesz ez, ismeretlen center, rookie társakkal a falban, mögöttük meg Lindley.

Ziccer volt... 😀

Medvepapa
Jó érzés, hogy mindig számíthatunk a csoportellenfeleink empatikus szurkolóira 😊csongi
Kánaán 😀

Miért nem rakunk össze egy offenst csupa UDFA-ból 2013-ra? 😀
több mint 13 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
Ómájgád és ez ki? Remek lesz ez, ismeretlen center, rookie társakkal a falban, mögöttük meg Lindley.

Ziccer volt... 😀

Medvepapa
Jó érzés, hogy mindig számíthatunk a csoportellenfeleink empatikus szurkolóira 😊
több mint 13 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
Ziccer volt... 😀

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
A training camp alatt a csapattal edző Scott Wedige is szerződtetve lett az 53-as rosterre a Bengals practice squadból.

több mint 13 éve
Hét
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/11/27/Utozongek__12_het_vs_Rams/

több mint 13 éve
catattack 3 520
Ohrnberger lesz a center Sendlein helyett.
több mint 13 éve
Lyle Sendlein, a kezdő center térdsérülés miatt IR-re került. lassan elfogy a teljes offense line, baszki...Dexxter Tailor
Ráadásul ő a legalapabb tagja a falnak a vezére, évek óta. Most hirtelen fogalmam sincs hogy fog kinézni a fal, mert backup center határozottan nem volt a keretben. :/

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
még ezt sem emésztettük meg minek foglalkozzunk a következő vereséggel? 😊
Keleti part, korai meccs, lehet hideg is lesz, újonc irányító fog kezdeni. Bármilyen hullámzó is a Jets teljesítménye nagyon alul kell múlniuk magukat, hogy ne nyerjenek 😊Fucu
Nos, nekem volt időm péntek óta megemészteni, ezért bátorkodtam feltenni eme nagyszerű és egyszerű kérdést. 😀
több mint 13 éve
catattack 3 520
Ki kell baszni a satnya szarokat!
több mint 13 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 071 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Lyle Sendlein, a kezdő center térdsérülés miatt IR-re került. lassan elfogy a teljes offense line, baszki...

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 13 éve
még ezt sem emésztettük meg minek foglalkozzunk a következő vereséggel? 😊
Keleti part, korai meccs, lehet hideg is lesz, újonc irányító fog kezdeni. Bármilyen hullámzó is a Jets teljesítménye nagyon alul kell múlniuk magukat, hogy ne nyerjenek 😊

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nos, rögtön betrollkodva hozzátok, mit vártok vasárnapi meccstől? 😊
több mint 13 éve
Lindley-ben van potenciál. Egy INT-et kivéve mind az övé volt, rosszul olvasta a védelmet (első), rövid route-ra dobta a labdát (második) és a hátsó lábáról indította a dobást, amiért rövid lett a passz (harmadik). Már csak hab volt a tortán, hogy kettőt visszahordott Jenkins. Viszont igyekezett gyorsan és pontosan passzolni. Két hosszút elcseszett (túldobta az elkapót), ami nagyon kellett volna, de ezeket lehet gyakorolni.
A védelem egyáltalán nem volt jó számomra. Megint nagy playeket engedtek.
Rossz évben van ez, nincs olyan franchise QB a drafton akit szívesen látnék a csapatnál és érdemes lenne tovább várni a vereségeket.

több mint 13 éve
Minden szavával egyetértek:  www.nfl.com/news/story/0ap1000000098921/article/stick-a-fork-in-them-2012-arizona-cardinals

Végülis tényleg nem várhattunk sokat egy 6.körös újonctól, de amikor meg a frisconál Kaepernick így brillírozik, csak felmerül a kérdés, hogy nálunk miért nem tudnak landolni ilyen QB-k? Vagy ennyit számít az OL?csongi
A fallal semmi gond nem volt. Volt ideje bőven Lindley-nek... QB kellsilent7939
Nem láttam a meccset, talán csak egy negyedet. Akkor Skelton és Lindley tényleg kuka...csongi
Lindleyről azért még elég korai, hogy kuka. Újonc még, Max Hall sem volt sokkal jobb nála (igaz, ő asszem UDFA volt), de Skelton valószínűleg cutolva lesz. Vagy marad 3. QB Kolb és Skelton mögött. Kíváncsi vagyok, hogy Kolb az utolsó pár héten mit fog hozni (már ha egyáltalán játszani fog), mert ha ugyanolyan lesz, mint szezon elején, akkor ő tuti marad.

Don't blink!
több mint 13 éve
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/11/26/Tippjatek_12_kor_-_eredmenyek/

Don't blink!
több mint 13 éve
1 2 3 4 OT
STL 0 14 14 3 0 31
ARI 7 10 0 0 0 17

az első és a második negyed végén is vezettünk, a második félidő kuka, 0 pont...

Total First Downs 24 (vs. 15) azért volt támadójáték
By Rushing 6, futásból jött a két TD
By Passing 16, de főleg a passzjáték ment
Total Net Yards: 375 (vs. 367) pedig 300 fölött voltunk...

Passing CP/AT YDS TD INT
R. Lindley 31/52 312 0 4
sok dobás, viszonylag jó találati arány (~60%, de sokszor ment mellé fontos szituációkban...) 300 yds fölött, ha az a fránya 4-es egy rubrikával előrébb lenne, de boldogok is lennénk... vagy ha legalább kettőből nem lett volna retTD... akkor az utolsó, viszonylag tűrhető drájvban elég lett volna egy FG a győzelemhez...
az első drive, ha jól emlékszem, idén a leghosszabb Cards drive volt:
1st Quarter:
ARI TD C.Wells 1 yd. run (J.Feely kick) (15-91, 8:55)
a másik kettő pontszerző menetelés is egész türhető volt:
2nd Quarter:
ARI TD C.Wells 12 yd. run (J.Feely kick) (6-65, 3:21)
ARI FG J.Feely 32 yd. Field Goal (11-63, 1:53)

Rushing ATT YDS TD LG
C. Wells 17 48 2 12T
nemrossz! üdv újra a fedélzeten! 😊

Receiving REC YDS TD LG
A. Roberts 9 92 0 21 egész jó egy WR-től, majdnem 100...
R. Housler 8 82 0 28 egész jó egy TE-től
W. Powell 6 63 0 25 egész jó egy RB-től
M. Floyd 4 35 0 15 nem túl jó egy WR-től
L. Fitzgerald 3 31 0 13 eeez már megint mi?!
és hol a TD?!

a D úgyahogy elmuzsikált...
több mint 13 éve
Minden szavával egyetértek:  www.nfl.com/news/story/0ap1000000098921/article/stick-a-fork-in-them-2012-arizona-cardinals

Végülis tényleg nem várhattunk sokat egy 6.körös újonctól, de amikor meg a frisconál Kaepernick így brillírozik, csak felmerül a kérdés, hogy nálunk miért nem tudnak landolni ilyen QB-k? Vagy ennyit számít az OL?csongi
A fallal semmi gond nem volt. Volt ideje bőven Lindley-nek... QB kellsilent7939
Nem láttam a meccset, talán csak egy negyedet. Akkor Skelton és Lindley tényleg kuka...
több mint 13 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)

A fallal semmi gond nem volt. Volt ideje bőven Lindley-nek... QB kell
több mint 13 éve
catattack 3 520
Szerintem kifejezetten jó volt a fal...
több mint 13 éve
Minden szavával egyetértek:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/muirfjlopupm6wiwwhnz
Stick a fork in them: 2012 Arizona Cardinals
Was it really this season that the Arizona Cardinals were 4-0? It feels like a lifetime ago for an organization that is being held hostage by its offensive line and quarterback position.

Végülis tényleg nem várhattunk sokat egy 6.körös újonctól, de amikor meg a frisconál Kaepernick így brillírozik, csak felmerül a kérdés, hogy nálunk miért nem tudnak landolni ilyen QB-k? Vagy ennyit számít az OL?
több mint 13 éve
ha nincs az a 14 pontnyi INTretTD, akkor a végén egy FG-vel meg is nyerhettük volna... 😕
így lesznek az elsőkből utolsók... 😕
több mint 13 éve
Game Day! 😊
 cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/11/25/Merkozes_beharangozo__12_het_vs_Rams/