Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Találtam egy kb. 10 napos írást a csapatról. Magyar nyelvű és nem Fucu kollega írta ami azért ritkaság számba megy 😀gondolom egy Cards meccset sem látott a tisztelt szerző.
Engem minden ilyen érdekel ezért gondoltam megosztom veletek 😊
amerikaboljottem.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/24/Mert_itt_tenyleg_barmi_megtortenhet/emberke22
Ja és Calais Campbellről egy árva szó sincs pedig...
több mint 12 éve
íme: cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/03/Tippjatek_otodik_het/ 😊A blog kisebb átalakításon megy keresztül a következő napokban. Szóval ha furcsán néz ki, az nem véletlen.!!Fucua szavazást mikor teszitek ki? holnap már meccs van 😊csongi
több mint 12 éve
emberke22
574
Találtam egy kb. 10 napos írást a csapatról. Magyar nyelvű és nem Fucu kollega írta ami azért ritkaság számba megy 😀Engem minden ilyen érdekel ezért gondoltam megosztom veletek 😊
amerikaboljottem.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/24/Mert_itt_tenyleg_barmi_megtortenhet/
több mint 12 éve
szerintem ma este, de ez Tailor kolléga reszortja 😊A blog kisebb átalakításon megy keresztül a következő napokban. Szóval ha furcsán néz ki, az nem véletlen.!!Fucua szavazást mikor teszitek ki? holnap már meccs van 😊csongi
több mint 12 éve
A blog kisebb átalakításon megy keresztül a következő napokban. Szóval ha furcsán néz ki, az nem véletlen.!!Fucua szavazást mikor teszitek ki? holnap már meccs van 😊
több mint 12 éve
A blog kisebb átalakításon megy keresztül a következő napokban. Szóval ha furcsán néz ki, az nem véletlen.!!
több mint 12 éve
a blogra is írtam, hogy Rhodes váltotta el magát. Neki kellett volna mennie Hartlineal.ezt de szépen megfogalmaztad! amúgy tényleg érdekes volt Wilson mozgása... 😊DivatAzért egy safety munkaköri leírásában csak szerepel az ilyen helyzetek kezelése is.Cardinalisami Wilsont illeti, tényleg óriásit játszott, viszont szerintem a második Miami TD-nél kicsit elaludt, csak úgy kocogósan nézegette, ahogy Hartline elkapja a lasztit... és kicsit későn kezdett csak sprintelni... jelenet az összefoglalóban 0:40-körül:Mivel nem az ő embere volt hanem Gayé aki egész meccsen aludt és folyamatosan megverték.silent7939
www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Dolphins-vs-Cardinals-highlights/33a796f9-6143-4fdc-8af3-61ae5d9f476bCardinalis
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
Nagyon frappáns jellemzés Kolbról, az eheti nfl.com-os power rankingnél:megihletett, Favre-ian Kolb 😉
"Kevin Kolb is just terrible sometimes ... then he suddenly makes plays when Arizona needs them most. There was absolutely no excuse for the fourth-quarter pick in the red zone with the Cardinals nursing a 14-13 lead. THROW THE DAMN BALL AWAY! Maybe the worst play I've seen from a veteran NFL quarterback this season. But then, Kolb brought his team back late, ultimately delivering an OT win (with a lot of help from the defense). Kolb's inconsistent play must be absurdly maddening, stressful and generally Favre-ian for Cards fans to watch."
Amúgy a 7. helyre tesznek minket, jó érzés ezt látni, annyi 2x. hely után 😊csongi
bowl.hu/forum/egyeb_temak_es_grafikak/gagyi_gra-fikak/619993
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
tess:Nagyon frappáns jellemzés Kolbról, az eheti nfl.com-os power rankingnél:Kérek egy forditást silent7939
"Kevin Kolb is just terrible sometimes ... then he suddenly makes plays when Arizona needs them most. There was absolutely no excuse for the fourth-quarter pick in the red zone with the Cardinals nursing a 14-13 lead. THROW THE DAMN BALL AWAY! Maybe the worst play I've seen from a veteran NFL quarterback this season. But then, Kolb brought his team back late, ultimately delivering an OT win (with a lot of help from the defense). Kolb's inconsistent play must be absurdly maddening, stressful and generally Favre-ian for Cards fans to watch."
Amúgy a 7. helyre tesznek minket, jó érzés ezt látni, annyi 2x. hely után 😊csongi
"Kevin Kolb néha egyszerűen szörnyű... aztán egyszer csak megcsinálja a playeket, amikor kell. A Cards 14-13-as vezetésénél a negyedik negyedben a red zone INT-jére pedig abszolút nincs mentség. DOBD EL AZT AZ ÁTKOZOTT LABDÁT A FENÉBE! Talán a legrosszabb játék volt eddig, amit ebben a szezonban egy veterán QB-től láttam. De aztán Kolb a végén visszahozta a csapatát, OT-ben hozva a győzelmet (a defense jelentős támogatásával). Kolb ingadozó teljesítménye szörnyen dühítő, stresszes és Favre-ra emlékeztető lehet a Cards fanok számára."
(nem tökéletes a fordítás, de a lényeg benne van)
több mint 12 éve
Nagyon frappáns jellemzés Kolbról, az eheti nfl.com-os power rankingnél:Kérek egy forditást
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
szerintem BUNDA!!!! 😉ezt de szépen megfogalmaztad! amúgy tényleg érdekes volt Wilson mozgása... 😊DivatAzért egy safety munkaköri leírásában csak szerepel az ilyen helyzetek kezelése is.Cardinalisami Wilsont illeti, tényleg óriásit játszott, viszont szerintem a második Miami TD-nél kicsit elaludt, csak úgy kocogósan nézegette, ahogy Hartline elkapja a lasztit... és kicsit későn kezdett csak sprintelni... jelenet az összefoglalóban 0:40-körül:Mivel nem az ő embere volt hanem Gayé aki egész meccsen aludt és folyamatosan megverték.silent7939
www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Dolphins-vs-Cardinals-highlights/33a796f9-6143-4fdc-8af3-61ae5d9f476bCardinalis
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
ezt de szépen megfogalmaztad! amúgy tényleg érdekes volt Wilson mozgása... 😊Azért egy safety munkaköri leírásában csak szerepel az ilyen helyzetek kezelése is.Cardinalisami Wilsont illeti, tényleg óriásit játszott, viszont szerintem a második Miami TD-nél kicsit elaludt, csak úgy kocogósan nézegette, ahogy Hartline elkapja a lasztit... és kicsit későn kezdett csak sprintelni... jelenet az összefoglalóban 0:40-körül:Mivel nem az ő embere volt hanem Gayé aki egész meccsen aludt és folyamatosan megverték.silent7939
|
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
Azért egy safety munkaköri leírásában csak szerepel az ilyen helyzetek kezelése is.ami Wilsont illeti, tényleg óriásit játszott, viszont szerintem a második Miami TD-nél kicsit elaludt, csak úgy kocogósan nézegette, ahogy Hartline elkapja a lasztit... és kicsit későn kezdett csak sprintelni... jelenet az összefoglalóban 0:40-körül:Mivel nem az ő embere volt hanem Gayé aki egész meccsen aludt és folyamatosan megverték.silent7939
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Nagyon frappáns jellemzés Kolbról, az eheti nfl.com-os power rankingnél:"Kevin Kolb is just terrible sometimes ... then he suddenly makes plays when Arizona needs them most. There was absolutely no excuse for the fourth-quarter pick in the red zone with the Cardinals nursing a 14-13 lead. THROW THE DAMN BALL AWAY! Maybe the worst play I've seen from a veteran NFL quarterback this season. But then, Kolb brought his team back late, ultimately delivering an OT win (with a lot of help from the defense). Kolb's inconsistent play must be absurdly maddening, stressful and generally Favre-ian for Cards fans to watch."
Amúgy a 7. helyre tesznek minket, jó érzés ezt látni, annyi 2x. hely után 😊
több mint 12 éve
Mivel nem az ő embere volt hanem Gayé aki egész meccsen aludt és folyamatosan megverték.cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/02/Utozongek__4_het_vs_Dolphins/Fucuami Wilsont illeti, tényleg óriásit játszott, viszont szerintem a második Miami TD-nél kicsit elaludt, csak úgy kocogósan nézegette, ahogy Hartline elkapja a lasztit... és kicsit későn kezdett csak sprintelni... jelenet az összefoglalóban 0:40-körül:
www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Dolphins-vs-Cardinals-highlights/33a796f9-6143-4fdc-8af3-61ae5d9f476b
ezt a fotót pedig Roberts-ről egyszerünek nem tudtam kihagyni 😊
Cardinalis
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/02/Utozongek__4_het_vs_Dolphins/Fucuami Wilsont illeti, tényleg óriásit játszott, viszont szerintem a második Miami TD-nél kicsit elaludt, csak úgy kocogósan nézegette, ahogy Hartline elkapja a lasztit... és kicsit későn kezdett csak sprintelni... jelenet az összefoglalóban 0:40-körül:
www.azcardinals.com/videos-photos/videos/Dolphins-vs-Cardinals-highlights/33a796f9-6143-4fdc-8af3-61ae5d9f476b
ezt a fotót pedig Roberts-ről egyszerünek nem tudtam kihagyni 😊
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Helló srácok 😀A következő meccsen jobban kell dolgozni a def-nek vagy az o-nak kell több pontot feltenni a táblára mert ez a Zurlein gyerek hamarosan 70-ről is bevágja a fg-ket 😀
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
csak úgy összefoglalásképpen, tőlem, nektek 😊W=Week=Win=4 😊
Team W L T
ARI 4 0 0
SF 3 1 0
SEA 2 2 0
STL 2 2 0
jó ezt látni 😉
1 2 3 4 OT Total
Miami Dolphins 0 13 0 8 0 21
Arizona Cardinals 0 0 7 14 3 24
az első félidő úgy kuka ahogy van, 0 pont, a 4. negyedben fordítottunk, a Phins TD után pedig küzdelem az OT-ért, amit szerencsére összejött 28 sec-el a vége előtt, 4. és 10-nél!
OT: a mi első drájvunk kuka, aztán jött a megváltó Rhodes interception! ebből FG: J.Feely 46 yd. Field Goal Drive: 7 plays, 19 yards in 3:30 (hááát ez sem volt egy egetrengető drive...)
Total Net Yards 297 még mindig nincs meg a 300
Time of Possession 31:31 megint többször fent a D
Total Turnovers 2 = 2INT, túl sok (ráadásul: Fumbles (Number-Lost): 4 - 0, ebből három darab csóri PP forró krumplijai, amelyek szerencsére nem vesztek el...)
Third Down Efficiency 4/16 - 25% elképesztően kevés...
Fourth Down Efficiency 2/2 - 100% azért ez jó arány 😊 pláne, ha a megfelelő pillanatban jön 😉
Passing CP/AT YDS TD INT
Kevin Kolb 29/48 324 3 2
A Kolb-gépezet egyre jobban pörög 😊 ahhoz képest hogy csórikámat 8x sackelték azért csak 300 yds fölé került és ennyiszer még nem is dobált idén (a pontosság elfogadható: 60%)! viszont ennek következtében nőtt a hibázási esélye is, amit sajnos 2 INT formájában realizált... csóri PP szép returnjét szépen lenullázta Kolbi egy laza end zone INT-tel... 😕 nem lett volna ilyen idegbajos a meccs vége, ha PP még haladt volna pár yardot a TD-ig...
jaés Kolbi már megint a Never say never neve-zettje 😊
Rushing ATT YDS TD LG
Ryan Williams 13 26 0 5
William Powell 2 2 0 2
édeskevés... ráadásul Total First Downs By Rushing: 0! elképesztő...
Receiving REC YDS TD LG
Andre Roberts 6 118 2 46
Larry Fitzgerald 8 64 1 13
Rob Housler 2 48 0 33
Michael Floyd 4 35 0 10
Early Doucet 4 31 0 10
Jeff King 2 22 0 20
volt TE passz, és Floyd is elkezdett muzsikálni, habár az egyik nagy playnál eléggé lyukas volt a keze...
Roberts 100 fölött, +2TD, elég korrekt!
Fitz is szépen hasított az első TD-vel: 3rd Quarter: TD: L.Fitzgerald 3 yd. pass from K.Kolb (J.Feely kick is good) Drive: 8 plays (csak passz!!!), 59 yards in 2:57
4th Quarter TD: A.Roberts 46 yd. pass from K.Kolb (J.Feely kick is good) Drive: 3 plays, 81 yards in 1:27
TD: A.Roberts 15 yd. pass from K.Kolb (J.Feely kick is good) Drive: 10 plays, 51 yards in 2:29
Punting NO AVG I20 LG
D. Zastudil 9 47.3 3 68
ezt ritkán szoktam nézni, de ez is túl sok... de a 68 is! nem is figyeltem eddig, hogy ilyen bitangot is tud rúgni a srác 😊 ahogy néztem 70 yarddal már felkerülne a NFL történelmi punterek közé, igaz hogy csak a 235. helyre, de akkor is említésre méltó 😊 (csak zárójelben az első helyezett: Steve O'Neal (23), 98yds, 1969, NYJ)
Miami Stat:
Total Net Yards 480 elképesztően sok!!!
Total Turnovers 4 ez is, de pozitív értelemben 😀
Rushing ATT YDS TD LG
Reggie Bush 17 67 0 21
Bush 100 alatt, ez rendben is volt.
Receiving REC YDS TD LG
Brian Hartline 12 253 1 80
Davone Bess 7 123 0 21
na eeez azért dúúúúrva...
Kicking FG LG XP PTS
D. Carpenter 2/3 32 1/1 7
azért hálásan megköszönhetjük neki is a kihagyott FG-t...
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Kövessétek Larry-t twitteren és FB-n is, 25 centet adományoz minden új követő után a mellrák alapítványnak. és persze a szokásos 5000$/TD, 1000$/elkapás adomány is folytatódik 😊
több mint 12 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/01/Tippjatek_negyedik_fordulo_-_eredmenyek/A változás jogát fent tartjuk 😊
Egyébként a rövid hét miatt a további menetrend:
Kedd: Utózöngék, Kitekintő
Szerda: Tippjáték
Csütörtök: Beharangozó
Péntek: Tippjáték - eredmények
Hétvége: Nyugodt NFL meccsnézés 😊Dexxter Tailor
több mint 12 éve
cardinals.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/01/Tippjatek_negyedik_fordulo_-_eredmenyek/Egyébként a rövid hét miatt a további menetrend:
Kedd: Utózöngék, Kitekintő
Szerda: Tippjáték
Csütörtök: Beharangozó
Péntek: Tippjáték - eredmények
Hétvége: Nyugodt NFL meccsnézés 😊
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
érdekes meccs volt az biztos, volt itt minden, mint búcsúban, a legérdekesebb az volt benne, hogy nyertünk 😉egyébként én is csak fogtam a fejem a meccs alatt, főleg az O teljesítménye miatt, de azért csak összevakartak valahogy 3 TD-t, idén először...
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Hát gyerekek egy petákot sem adtam volna a győzelemért, amikor 14-21 volt a tábla... Pláne nem 28 sec-el a vége előtt 4. és 10-nél 😊 De ilyen az élet, amikor a hosszabbítás megvolt, éreztem, hogy csak mi nyerhetünk....remélem ennél rosszabb meccsünk nem lesz... A rosszban is van azért jó, amikor kellett mindenki összeszedte magát, és hozta a maximumot, Kolbot és a védelmet is beleértve.
Azért az igazsághoz hozzá tartozik, hogy ha PP a visszahordásból beér, akkor most nincs miről beszélni, sima meccs lett volna....