N-Drew

Jacksonville Jaguars

N-Drew
Utoljára láttuk
több mint 6 éve
Regisztrált
több mint 16 éve
Fórum hozzászólások
516Utolsó 10 fórum hozzászólás

több mint 6 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Örülünk Vincent!!! Úgy tűnik Iktriad van a legkevésbé elragadtatva az idei első körösünktől. Én a Fred Taylor homerségem miatt Kelvin Taylor ténykedését középiskolás korától követtem. Mikor megdöntötte Emmit Smith floridai középiskolai rekordját és kezdtek irogatni róla, miszerint folytatja majd az apja nyomdokán az NFL-ben. Emlékszem, hogy az okosok-bennfentesebbek már akkor arról írtak, hogy okés a gyerek, de a korosztályából Elliott és Fournette lesznek a királyok. Hát Kelvin tavaly előbb kijött a draftra a harmad éve után, de a Frisco kompenzációs pickkel 6. körben vitte és legutóbb mikor néztem PS-os volt. Zeke tavaly, Fournette meg idén 1/4... Szóval sajnálom Kelvint, de rohadtul várom, hogy Zeke után a mi (egyelőre) ergya falunk mögül mit fog művelni Fournette. Nem bánnám, ha lenne végre újra egy playmaker futónk, mert amennyire nem tudnak DE-t draftolni Jacksonville-ben, RB-t azt ellenkező előjellel pont ugyanannyira meg tudtak, lásd Fred és MoJo. Azóta meg kb. semmi, ahogy Maka is írja lentebb, se Yeldon nem jött igazán be, illetve a nagy nevű FA Ivory is nudli. Ott van még Corey Grant, oszt RB fronton kb. ennyi volt a csapat. Igencsak elfért ide Fournette!
Már "csak" a többi húzásunk működjön és idén már tán tényleg jó lesz nézni a csapatot.
Amúgy meg qrva nagy trollok lettek volna az FO-ban, ha Bortles-t a 25. születésnapja alkalmából egy első körös QB-vel meg egy trade-del lepték volna meg. A jó Blaket ezúton is Isten éltesse sokáig! Reméljük megtalálja elveszett dobómozdulatát az offseasonben és visszatér a 2015-ös formája, miközben amnézia következtében elfelejt interceptionöket dobni. Az akkor tényleg fasza lenne!

több mint 7 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Nyáron kezdik építeni a fedett edzőközpontot és az amfiteátrumot.
iktriad
Remek, ezek után kell is, egy gonddal kevesebb. Akkor a frissen draftoltaknak legalább a túláram-védelme megoldott lesz, a floridai villámok ellen. Jégkár ellen is fasza, bár ott olyan nincs, de lehet, hogy a Jax létesítményeinél mégis kialakulnak ilyen időjárási anomáliák. Aggasztó, hogy előbb-utóbb kimennek a playák a fedett edzőközpontból... tényleg kell az a bubifólia.

Szerkesztette: N-Drew

több mint 7 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Kis segítség kellene, nfl.com-os PR:

" GM David Caldwell has earned 2x whatever he's making this spring, by virtue of making Jacksonville relevant for the first time since Fred Taylor and MJD rumbled past the Steelers in the 2007 wild-card round. It's fun that these guys don't stink anymore."

Nem értem mit akar mondani az vastagított résszel. Mókás, hogy Fred és MJD nem bűzölögnek többé?

Miafasztjelentez? 😊
Húsrágó
Kb. azt jelenti szerintem, hogy jó látni miszerint a Jaguars, mint csapat nem olyan lófütty többé, mint a főleg Freddy T és MoJo tandemjével jelzett 2007-es PO év óta volt folyamatosan. Magyarán egy rakat fos volt azóta a Jags. Hát ezt sajnos nehéz lenne vitatni. Szerintem így kell értelmezni, bár kicsit félreérthető a megfogalmazás rögtön a két RB legendánk említése után, mert automatikusan az ő nevükre fókuszálsz.

Szerkesztette: N-Drew

több mint 7 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Ha már támadók hiánya, Kelvin Taylor még elérhető. Ha mehet 6. körben pick QB-re akkor...
N-Drew
UDFA lesz szerintem. Sajnos.
iktriad
Elvitte a Frisco. Tudom, hogy ilyen jónak látszó draft után kukacoskodás részemről, de nagyon reméltem, hogy hátsó körök egyikében elhozzuk. Mindenesetre a legjobbakat neki, ha csak megközelítőleg lesz olyan jó, mint a faterja akkor a Ninersnél sokan fognak vigyorogni.

több mint 7 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Ha már támadók hiánya, Kelvin Taylor még elérhető. Ha mehet 6. körben pick QB-re akkor...

több mint 8 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
A-Rob Bruce Irvin csapatában fogja tolni a Pro Bowl-on, így megvan melyik brigádnak fogunk szurkolni, gálameccs ide, vagy oda.
N-Drew
Michael Irvint akartál írni. 😊 Bruce majd max a csapatársa lehet A-Robnak márciustól.

iktriad
Owned. Ez csúnya volt, köszi a javítást! Kár, hogy nincs még egy jaguár a másik oldalon, ott írhattam volna Ray Rice csapatát Jerry helyett 😉

Szerkesztette: N-Drew

több mint 8 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
A-Rob Bruce Michael Irvin csapatában fogja tolni a Pro Bowl-on, így megvan melyik brigádnak fogunk szurkolni, gálameccs ide, vagy oda.

Szerkesztette: N-Drew

több mint 8 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Régi kedvencünk tippeldéje vasárnapra. Látom a nagy dumája nem kopott meg, viszont felugrott pár kiló... igaz egy "nyugdíjasnál" belefér 😀

 www.nfl.com/videos/nfl-game-previews/0ap3000000597363/Colts-vs-Jaguars-preview

Ezt most találtam. Hátha akad köztünk unatkozó milliomos. Elárverezik a mustársárga, Titans meccsen hordott mezeit a srácoknak. Mind alá is van írva! Én szóltam, amúgy tényleg hosszú távra nem rossz befektetés:

 auction.steinersports.com/Category/Game_Used-5.html

Szerkesztette: N-Drew

több mint 8 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Na a holnap hajnali viszontlátásra Urak! Én melóból jövök kocsival, úgyhogy max. egy sör lesz, ami - nekem - szívás, viszont Stokinak nem kell a BKK vendégszeretetét élveznie hazafelé (ha rajtam múlik másnak sem nagyon, ha megoldható). Majd holnap megbeszéljük helyben a logisztikát. Viszont tudom kiábrándító, de nem Jaguárral megyek... Pöpec lesz ez a közös jamboree , várom már nagyon!

több mint 8 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
péntek hajnali meccsnézéshez hogyan áll a társaság?
én szívesen elmegyek, a szabadság kivéve péntekre, csak egyedüli Titans szurkolóként lehet, hogy mégse...
de még megálmodom.
mellesleg van egy olyan érzésem, hogy szépen elkezdjük a spoiler szerepet és a védelem hozni fog annyit, hogy Mariota-Walkerrel megnyerhesse a meccset (ill. Fasano lenne jó, ha megint hozzátenne valamicskét - tőle inkább várom a meglepetést, mint bármelyik WR-től)
Titans
Gyere csak el Titans, szívesen látunk! Minél többen jöttök, annál nagyobb móka lesz! A kutya nem fog cseszegetni senkit azért, mert a Titans-nek szurkol. Legalábbis kíméletesek leszünk... sajnos tudjuk milyen, ha a csapatunk a f*sz rossz oldalán van. Ha meg kiszívunk tőletek, lehet tolni a kaján vigyort 😉

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 9 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Eljön majd a dicső kor, hiszen itt van nálunk Bortles,
legrosszabb esetben a Jags fanbase majd bort vesz.Maka
Mert ha netán fél a zsebben, s futva menti bőrét,
nézhetjük a meccs helyett a medencében nőjét.
Kontinensnyi kivetítőn, mit a nagy Khan emelt,
annak örvendünk majd: legalább nem Gabbert.

több mint 10 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Jó lesz nekik Freeman. Vagy Teebs. Egyébként nem is náluk van a legnagyobb szar, inkább a Brownsnál, most hogy vezetik a csoportot már nem lehet Weeden az első opció, kicsit nagyobbat kell álmodni. (Bár lehet hogy Tony Khan róla is találni olyan statot, hogy mikor 14 másodperce van a snap után, akkor 120-as QB ratingje van.)Maka
Mennyire igaz... Mustache Moneyball Jr.

Ami a többi felvetést illeti, ha Gabbert lesérül (megvan rá a lehetősége) akkor remélem ennyi. Kurvára unom már. Rendben van, rögtön ment a mélyvízbe kényszerből, ez a 4. HC-je, 3-OC-je, de ettől még nem érez egy épkézláb játékos fantom-passrusht, és a már említett ha "x másodperce van a zsebben, akkor hű de nagyon jó" témát is el kell felejteni. A Rams is eléggé a padlón van, úgyhogy most valóban mutasson végre valamit, vagy húzzon a búsba. Ha olyan zavarban lesz megint, mint Pókember a Hortobágyon, akkor ideje lesz végképp belátni, hogy tök fölösleges próbálgatni, hátha megtáltosodik. Nem fog. El kell végre felejteni. Nem hogy fejlődést nem látni rajta, inkább az ellenkezőjét. Nem akarom basztatni Bradley-t, de ha feltesszük, hogy Khan nem ugat bele a dolgába, akkor ezt a "ragaszkodjunk a tervhez"-filozófiát meg kéne változtatni. Nem gondoltam, hogy ennyire szar lesz a csapat, de nálam a 0-16 nem elfogadható, sárban csúszva, térden állva, fekvehányva sem. Basszák meg a tankolást. Dögöljenek meg a győzelemért. Nyerjenek meccset, az a dolguk, tök mind1 milyenek a körülmények. Ha nem megy Szöszivel, mert fogalmatlan, akkor be kell dobni mást. Én személy szerint megnézném Stanzit kezdőként, pedig nem várom tőle a megváltást. Henne meg hiába tré, Gabbert-nél több eséllyel kecsegtet a győzelemre, bár tény, hogy nem sokkal.
Így pár nappal a Monroe trade után már azt mondom, valószínű tényleg az volt a terv Joeckel draftja után, hogy nem akarják itt tartani, akkor meg jöjjenek a pickek. Más kérdés, hogy lószart nem kaptak ahhoz képest, mintha szezonkezdet előtt elsózták volna teszem azt Miami-ba, Akkor lehetett volna W-W szitu mindkét csapatnak, így viszont ez egy kapkodás Caldwell-től, apróért. Pont azért nem értem, amit Höri írt a hír után.
Ami MoJo-t illeti, nála azt mondom lehet cry-baby, ha egyszer egy PO-ért küzdő csapatban kezdett, amit aztán szisztematikusan tönkreb*sztak egy idióta GM-mel. Ahogy a Coughlin/Shack Harris éra játékosai kiöregedtek, el lettek zavarva, csak idő kérdése volt, hogy mikorra süllyed a csapat sosem látott mélységbe.
MoJo megtette amit tudott, de tavaly óta nem egészséges, Greg Jones meg elment Houstonba, pedig ők egy összeszokott páros voltak. Fal ide, vagy oda, könnyen lehet, hogy ez ér minimum -1 yard/carryt. BTW szerintem hiba volt elengedni, akárcsak Daryl Smith-t. MJD állapotáról up to date a FO, ha a mostani teljesítménye után hosszabbítani akarnak vele, az szerintem azt jelenti, hogy egyrészt normál pénzért meg tudják majd tartani, másrészt pontosan tudják milyen sérülés miatt tolja úgy ahogy.
Aki nekem a nagy zseton óta a szemem szúrja az Marcedes Lewis. Igazi Gané-féle szerződést kapott, és azóta egy nagy kövér nulla. Mindig magyarázzák nála a bizonyítványt, hogy magánéleti gondjai vannak, meg hogy blokkolnia kellett, de ez szvsz bullshit, ráadásul most már egyfolytában sérült is. Ebben egyetértek Makával, neki lefőtt a kávé, ideje váltani.
Ha sikerül rendberakni a falat jövőre, akkor egy új C, 2 OG meg mondjuk egy jobb FA RT sokat változtathat a csapaton. Természetesen egy új QB-vel. De azt továbbra is tartom, hogy egy olyan csapat, ami feltartott kézzel megy a 0-16 felé, számomra olyan, mintha pofán köpnének, hiába vagyok továbbra is elkötelezett a választott csapatom felé. A szarnak is van vége...

több mint 11 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
2012 NFL Draft: 3.kör/7.kiválasztott (vagyis összességében 70.) Jaguars: Anger, Bryan P 6'3" 208 California

több mint 8 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Na a holnap hajnali viszontlátásra Urak! Én melóból jövök kocsival, úgyhogy max. egy sör lesz, ami - nekem - szívás, viszont Stokinak nem kell a BKK vendégszeretetét élveznie hazafelé (ha rajtam múlik másnak sem nagyon, ha megoldható). Majd holnap megbeszéljük helyben a logisztikát. Viszont tudom kiábrándító, de nem Jaguárral megyek... Pöpec lesz ez a közös jamboree , várom már nagyon!

több mint 9 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Sztem Del Rioban van fantázia.
A többi vállalhatatlan.gabokocka
Ugyanígy látom.
Azért neki voltak jó időszakai a Jax-nél.
Ami azért a hírhedt GM Gene alatt nem is lehetett olyan könnyű feladat.

Azóta is reménytelen ott minden.Bazzani
Genével nem volt jó szezonja. Amikor igen, akkor a ti emberetek, Shack Harris volt a főnök.Höri
2010 nem volt rossz évünk(= az utolsó jó szezonunk volt kb) és akkor már Gene volt a GM. Egy Wre voltunk a csoportgyőzelemtől, ha emlékszel. De tartom a véleményem, JDR inkább DC, mint HC anyag.
Plusz nem az a szorgos, túlórázós típus...
És a sikereivel kapcsolatban annyit, Coughlin NAGYON jó alapanyagot hagyott rá,a Henderson-Stroud duóval az élen, ami az igazi ütőkártyánk volt JDR jobb éveiben.,.
Az sem árt, ha tisztázva van a QB kérdés. A komoly lehetőségünk a 2000es évek közepén főleg amiatt veszett oda mert, Manning a mi diviziónkban játszottnem tudta eldönteni, hogy Lefty vagy a Garrard legyen a QBja. Mire ezt eldöntötte, addigra kvázi szar lett a csapat.iktriad
Csak hogy mindenkinek világos legyen és tisztázzunk egy orbitális hazugságot: Del Rio nyakig sáros volt GM Ganajkovács elbaszott döntéseiben. Ami azt illeti igen sokszor lelkesen asszisztált hozzájuk. Bizony ám, a "remek" húzásoknál is a drafton... Harvey-val és Groves-al kezdődően. De példának okáért volt egy háverja, bizonyog Greg Monachino, aki a világtörténelem legelbaszottabb DB edzője volt és akihez kurvára ragaszkodott. Nézzétek meg mi lett Reggie "Mistackle" Nelson-ból a Bengals-nál. Vajon hogy a f*szba tanult meg szerelni egy offseason alatt?
Szóval Del Rio valóban lehet jó-tűrhető DC, de ahogy Fred Taylor mondta róla, ő egy players coach (Taylor Coughlin és JDR után Belichick alatt is edződött, úgyhogy volt összehasonlítási alapja, ráadásul esetében a felek békében váltak el egymástól, tehát nem a sértett önérzet szólt Freddyből.), tehát pl. olyan csapathoz, amit gatyába kell rázni piszkosul kevés és mint az előző példa tökéletesen mutatja, szereti tartani a sleppjét, akkor is, ha azok szarok, hogy védje a saját seggét. Az sem agyhalott ex-GM-ünk ötlete volt ám mondjuk, hogy bemutassa a szezon előtti díszvacsorán Garrard-ot, mint kezdő QB-t, aztán a vacsora végén félrehívják és közöljék vele, hogy kibasztunk a csapatból. Jött McCown, meg Del Rio erősen túldíszített nyilatkozatai a bizalomról felé, aztán az első (tényleg bűnrossz) meccse után jött a "dicső" Beszari Gabbert korszak.
Konkrétan JDR hajlamos a pánikra, ha ég a ház és szereti menteni a bőrét. Mindenki döntse el akarna e ilyen főedzőt.

Egyébként meg Iktriad leírása kb. úgy igaz, ahogy van.

Del Rio-nak egy igazán jó szezonja volt, mint HC, az is inkább volt beleérzés, mint tudás (igen, akkor MI tényleg elhittük róla, hogy zseniális...). 2008-tól, ahogy koptak ki a tehetségek a csapatból és forró lett a talaj, rossz döntések sokaságát hozta egymásutánban. Azért 2003-tól a Coughlin-féle igencsak erős kerettel 2007 mellett még egy PO-t tudott felmutatni, de volt olyan szezonunk is vele, mint mikor pl. a bűnrossz Texans-tól oda-vissza sikerült kikapni és így estünk el a PO-tól. Tehát nem, Del Rioban lófütty fantázia sincs, mint főedző, ha nem kap a segge alá egy kurva jó, kész csapatot. Ilyen csapatok meg nem sűrűn szoktak főedzőt cserélni...

több mint 10 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Manziel-t én passzolnám, szerintem ki fogja nyírni a vérmérséklete és a mérhetetlen egója. A "legagyasabb" posztra ez nálam stop-tábla. Saját megfigyeléseim alapján az igazán jó QB-k kivétel nélkül normálisan viselkednek, ráadásul egyik sem az az odamondogatós típus... inkább kicsinálják az "ellent" a pályán, de nem a pofájukat járatják a sajtónak. Arra ott az öltöző, hogy összerántsák a csapatukat. A meccsek végén meg elég felnézni a táblára...N-Drew
Nem tudom hány egyetemi meccsét láttad. Vagy mit tudsz a családi hátteréről. De számomra az jött le, hogy ami viszi előre, mozgatja, kiemelkedő teljesítményre sarkallja az pont a "vérmérséklete és a mérhetetlen egója".
A sportban a megfelelő vérmérséklet és egó mondhatni alapfeltétele a sikereknek.
Te azt írod, hogy "az igazán jó QB-k kivétel nélkül normálisan viselkednek".
Lehet másokat tartunk igazán jó QB-knak, vagy normális viselkedésnek, és lehet végül Manziel bust lesz, de abban biztos vagyok, hogy ha valami miatt nem lesz sikeres NFL karrierje akkor az nem a "vérmérséklete vagy a mérhetetlen egója" lesz.Sobri Jóska
Szia Sobri!

Manziel-nek két meccsét néztem meg, Bridgewater-nek három meccsét láttam. Mindegyik ebből a szezonból. Nem is állítom, hogy tokkal-vonóval ismerem az összes meccsüket, vagy az eddigi pályafutásuk minden rezdülését. Távolról sem. Nem is a játéktudásukat vettem alapul. Nekem megadatik az a luxus, ami Neked is, hogy "beleszerethessek" egy QB-prospectbe. Egy FO-nak (szerintem) nem, kivéve, ha Gene Smith-nek hívják a GM-et...
Neked Tebow volt a favoritod, nekem tavaly Geno Smith (tudom...), idén Teddy.
Nekem Bridgewater játéka is jobban tetszik, persze ez szubjektív. DE! Tegyük félre azt, hogy melyikük milyen családi háttérrel indult. Ismerem nagyjából mindkettőjükét a kismillió cikkből, ami megjelent. Sokak számára már az döntő, hogy Teddy-t az édesanyja nevelte fel, Manziel meg ezüstkanállal a szájában született. Csakhogy Veled együtt én is tisztában vagyok vele, hogy itt nem arról beszélünk, hogy a csóró gyerek felküzdi magát a milliárdos cég élére, illetve másik oldalról meg a milliárdos csemete megörökli ugyanazt a céget. Ahhoz, hogy eljutnak oda, ahová, mindkettejüknél kellett az iszonyatos elhivatottság/munkamorál/tehetség. Ebből a szempontból nem számít, mi motiválta őket, csakis a cél, amiért küzdöttek és - úgy tűnik - megvalósítják mindketten, eljutnak az NFL-be.
A "vérmérséklet és mérhetetlen egó"- dolgot félreérted. Én nem azt állítom, hogy összeszorított fogak és egy egészséges "ki, ha én nem" mentalitás nélkül el lehetne jutni idáig, pláne legjobbnak lenni a legjobbak között. Nyilván nem megy. De egy NFL csapatnál (még a sereghajtóknál is) 52 hasonló ember lesz mindenki mellett. Hányszor ekéztük Gabbert-öt, hogy halvérű, pedig papíron marhára be kellett volna válnia. Agyas is a srác. Mégis fosott a zsebben és a félig sértődött kirohanásait leszámítva, többre nem tellett, nem tudott vezér lenni az öltözőben sem. Ki is fog esni a körforgásból valószínűleg.
Manziel (szigorúan csak szerintem!) az a fickó lehet, aki "csakazértis" beveri majd 3 ember közé a labdát clutch szituban, mondván, ha összejön mennybe megyek. Bridgewater nem fogja.
Ha nem fog menni a bicikli, Manziel-nél el fog szakadni a cérna és megy majd a mutogatás a csapattársakra. Bridgewater-nél nem fog.
Manziel irdatlan bulikat fog tolni, ahol hármasával fogja levarrni a modellcsajokat, míg Teddy otthon fogja nézni a videón, hogy mit cseszett el a meccsen és hogyan javíthatja ki.
Tehát Gordon-nál a pont: az ALÁZAT, illetve a jóval kevesebb a kulcs. Nyilván nem tudom, hogy bejön-e, amit így előzetesen gondolok a két srácról (kívánom legyen korszakos zseni mindkettő!), de, hogy Manziel jóval kockázatosabb, az tuti. Ilyen típusú "boom or bust" játékossal, alaphangon erős kerettel rendelkező, vagy gambler FO-k próbálkozhatnak, de egy sz*rban lévő, szinte mindenütt tehetséghiányos, ráadásul fiatal, kis piacot képviselő franchise, olyan GM-el és HC-vel, ami most próbál a sz*rból várat építeni szerintem nem.
Nem tudom bent lesz-e Teddy, mikor húzunk. Viszont, ahogy Ik írta, akár mi is felmehetünk 1/2-re, illetve (ha bent lesz még), húzhatjuk Clowney-t is. Egyébként meg a végén úgysem az lesz, amit várunk 😉

Így a végére: Anélkül, hogy bele kívánnék menni bárkivel, bármilyen meddő vitába, azt azért megjegyezném, hogy szvsz Tebow piszkosul nem ugyanaz a karakter, mint Johnny Football. Mindketten egyetemi sztárok voltak (Heisman), nyertek egy rahedli meccset, igazi vezérek voltak a pályán. Viszont Tebow-tól senki sem hallott olyat, hogy xy kurvára megbánja majd, ha nem őt húzza, de ugyanúgy a pályán kívül sem voltak irdatlan partyk, pia, vagy nők. Belőle a média csinált cirkuszi mutatványt, a mai világ szemében különcsége miatt. Személy szerint kétlem, hogy élvezte volna, Manziel ellenben legalábbis lesz*rja kinek mi róla a véleménye, úgy él, ahogy szeretne, ha meg cikkeznek róla az bónusz.

több mint 10 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
... A Denverben Del Rio mellett 4 ex-jaguár játékos van, Knighton (akinek elengedése Caldwell eddigi legnagyobb bakijának bizonyult a Monroe trade mellett... ), iktriad


Khm... nézőpont kérdése... szerintem nagyon szőr mentén kezeled Daryl Smith-t. Konkrétan teljesen elfelejted / agyonhallgatod, hogy 1,125 millió dollárért kikötött a Ravensnél, ahol tolt Ray Lewis helyén 5 sack-et, megdöntötte az idol egy idényen belüli elütött passzrekordját (19, Lewis korábbi 17-je helyett), szerzett 3 INT-et, amiből ráadásul egyet visszavitt TD-re. Plusz a 2 forced fumble-t se felejtsük ki. Úgy egészében hatalmasat játszott a szezonban. Nálam az ő elengedése volt kurva nagy öngól. Szezon előtt sem örültem az elengedésének, és sajnos az idő visszaigazolta a véleményemet. Annyi szól a FO és Bradley-ék mellett, hogy igazándiból piszkosul nem tudták felmérni a kvalitásait, tekintve, hogy egy meccset nem játszott a regnálásuk alatt. Nézd meg a Ravens topikot... lehet, hogy Daryl már nem fiatal, de a 32 évével annyira nem is öreg. Igencsak nagy az egyetértés abban, hogy ott kéne tartania Ozzieéknak. Tekintve, hogy Daryl azt nyilatkozta, részéről nagyon visszamenne, azt hiszem az a szerződés meg is fog köttetni. Persze nem 1 millió plusz apróért. Igaz, hogy Baltimore-ban ILB, meg van mellette egy Suggs, előtte Ngata, stb., de akkor is fájdalmas. Annyiban szegény Smith "otthon" érezhette magát Baltimore-ban, hogy a Pro Bowl-nak még csak a közelébe sem került a teljesítménye ellenére. Pedig nagyon megérdemelte volna!
Nálunk, ha lett volna tavaly szándék és bizalom, simán össze lehetett volna hozni egy korrekt 3 éves szerződést 2013-tól, tekintve a ránk jellemző "under the radar" témát. Poz is még jobb lehetett volna, plusz nem kéne OLB-t vadászni valahonnan a jövő évre. Ez már csak azért is vicces így, mert ugyebár sok agyhalott ki akarta/akarja vágatni Pozluszny-t az egyébként tényleg magas (köszönjük GM Gene!) fizuja miatt. Ha Smith maradt volna, ezt még tán meg is tehetnék, vagy próbálkozhatnának akár Paul-t rávenni egy paycut-ra, de így, ha Poz-t elküldenék, azzal megint tökönlőné magát a csapat.
Szóval a témát lezárva, oké, hogy eddig összességében elégedettek vagyunk Caldwell-el, de azért - basztatás szándéka nélkül - vegyük már le a teal szemüveget...

Monroe elcserélése Baltimore-ba pickekért így utólag már kevésbé érthetetlen, Caldwell egyszerűen nem akarta megadni neki, amit kért volna a mostani holtszezonban és ő ezt akkor már valószínűleg felmérte, méghozzá - valószínű - Bradley-ékkel együtt. Így legalább kaptunk érte valamit. Egyébként meg direkt figyeltem Eugene-t a Ravens meccseken és olyan nagyot szvsz nem gurított. Minden Joeckel "tartósságán" fog múlni. Ha beválik utólag nem hiszem, hogy bármelyikünk Caldwell fejére fogja olvasni a döntését, különösen, ha az extra pickeken betöm néhány lyukat a továbbra is sok helyütt tehetséghiányos gárdánkon. Pasztor-t sürgősen vissza kell igazolni RT-be.

Harmadik észrevételem, hogy bár tudom, azért igazolt ugyanannyiért Houston-ba, mert gyűrűben reménykedett (így utólag kissé tragikomikus a felvetés) a Texansnál, azért én kíváncsi lennék, hogy Greg Jones mögött MoJo mennyivel lett volna jobb idén. Őt szintén nagyon sajnáltam, hogy elment, még akkor is, ha főleg az ő döntése volt.

Knighton valóban nagy érvágás volt, de az idei Jax-ben szerintem messze nem futott volna ekkora idényt, nála a Broncos-nál kőkeményen bejátszott a "most, vagy soha" extra motivációja. Azt meg itt mind tudjuk, hogy voltak nálunk ilyen irányú problémái, mármint motiváció hiányával kapcsolatosan. És persze tutira nem írt volna alá 4,5 millióért. Mondjuk el tudtam volna azért képzelni Marks-al tandemben...

Más. Így a nagydöntő előtt én nem tudom, hogy közületek, ki hogy van vele, de piszkosul nehezen tudok bármelyik SB résztvevőnek szurkolni a másik ellenében. A Denver remek csapat és ott vannak olyan ex-Jaguárok, akiket csíptem, plusz ott van Champ Bailey, és - mea culpa - Peyton Papa & Wes Welker + még John Fox és JDR is, ugyanakkor a másik oldalon ott a sokszor lesajnált, többnyire draftról (baromi jól...) építkező Seahawks, tele olyan srácokkal, akik ott váltak kb. a semmiből nagy játékossá a posztjukon, ráadásul néhányuknál Bradleynek is volt ebben "némi" szerepe (bár vannak, akik ezt vitatják). Azt hiszem bármelyik gárda nyer, részemről megsüvegelem majd őket, ugyanakkor piszkosul sajnálni fogom azt a csapatot, amelyik alulmarad, a szurkereikkel együtt... mindkét gárda megérdemelné a sikert.
Talán egy hangyányit azért a Seahawks felé húz a szívem, mivel ők még sosem nyertek, ellenben már buktak SB-t.

több mint 13 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
A Red Bull a Jaguar csapat jogutódja. A vezetőket leszámítva a legtöbb alkalmazott a régi gárda legjobb tudomásom szerint. A székhely is maradt Milton Keynes-ben. A Jaguar értékelhető eredményeit Irvine után Webber szállította anno. Volt utána pár éve más vasakkal, aztán ment vissza a régi-új csapatához. Az addig rendben van, hogy Vettel baromi tehetséges pilóta, jó eséllyel fog VB-címet nyerni pár éven belül. Amit csapattársként mutat az viszont egy nagy kövér nulla. Webber 34 éves, ez valószínű az utolsó sansza, összességében kiegyensúlyozottabb volt egész évben és egyelőre jóval többet tett a csapatért. Akkor is itt nyomta, mikor még max. középmezőnybe volt jó a Red Bull (és voltak is jó eredményei). Koreát cefetül elszabta ez tény, emiatt került szar helyzetbe, ezt valóban magának köszönheti, ezzel nem vitatkozom.
Írtátok, hogy fél másodperc van egy körön a két RB pilóta között. Ez azért nem igaz, mert nem hallottam, hogy Webber új kasztnit kapott volna, miután Valencia-ba egy személyben elvitte a Red Bull Air Race-t és rommátörte a kocsiját... Vettel kasztnija tehát tökéletes, mivel repedttel versenyzett vagy 3 futamot, Webber viszont ezt a repedtet kapta meg. Amikor lezúzták egymást Törökországban, akkor is rögtön Webber volt a f*sz a tulaj liebling-jénél, Helmut Marko-nál. Ott volt a Silverstone-i ügy is. Szembeszélben nehéz hugyozni, úgyhogy Webber joggal panaszkodik. Nem sok más csapat dobna el egy egyéni VB-címet, azért, mert így egy futammal a vége előtt a házi-kedvencnek még van némi esélye. Tartok tőle, hogy a végén Alonso örülhet majd, mert - nem érdemtelenül- ő fogja megnyerni a VB-t, ugyanis a saját remek teljesítménye, meg a RB álszent balfaszkodása összehozza neki. Ja, és sok pénzt tennék rá, ha fordítva állt volna a mai futam előtti helyzet, Seb drága sokkal jobban sikítozott volna fürdős qrva módjára, hogy miért nem segít neki a csúnya Webber...

több mint 9 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan

Ha nem ő kapja az MVP-t akkor totál komolytalan az egész.LanceVance
Ez így van. Elég QB-ra átfordítani a számait (oké, nem lehet...).
De számomra a legdurvább az, hogy még az életben nem láttam olyan játékost, mint ez a kenoshai srác. Megkapta a nagy lóvét, erre ahelyett hogy nekiállt volna spórolni az erejével, inkább rátett még egy lapáttal. Öröm nézni a játékát, akkora szíve van, mint egy kék bálnának. Ilyen ember ritka, mint a fehér holló és aranyat ér bármelyik csapatban. Még ellenfél-szurkolóként is őszintén remélem, hogy sokáig nézhetjük a játékát! Ellenünk is mit művelt már megint... de képtelenség utálni érte (elvégre nem válogat 😀 )

Szóval: JJ Watt for MVP!!!

több mint 11 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Nagyon pörög a topik, vajon miért? 😉
Boldog új esztendőt mindenkinek!N-Drew
Nem történik nálunk semmi, el kell ütni valamivel az időt.

Neked is. iktriad
Ezen most kiakadt az iróniamérő 😀

Ebből a szezonból kábé ez az időszak fog a legjobban és (reméljük) legjobbként megmaradni. Túl sok örömünk nem akadt már, vagy két éve. Nem mintha előtte fáklyásmenet lett volna Jaguars szurkernek lenni, de ez az utolsó két év maga volt a katasztrófa. Az, hogy Smith-t kivágta a "Nagyúr" a legjobb dolog, ami az utóbbi időkben történt és nagyjából biztos vagyok benne, hogy sosem fogjuk visszasírni.
Ha igazán nagy örömet akarnának szerezni nekünk, akkor fölpakolhatnának egy videót, mikor Gene Smith kiüríti az irodáját és utolsó alkalommal hajt el a stadion parkolójából.
Azzal sem értek egyet, hogy egyébként olyan "hűdenagy" scout lett volna. Általános tévedés, hogy Freddy-t neki köszönhetjük. Ez csak úgy igaz, hogy miután felajánlotta a RB Curtis Enis-ért a Jax a '98-as második körös pick-jét is (Smith tanácsára), de a Chicago nem volt hajlandó a bizniszre (Hál' Istennek!), így "jobb híján" Taylor-t választottuk...
Enis az NFL 100 legnagyobb bust-ja listáján a top 5-ben szerepel. Ennyit Gene-ről, ha Gabbert önmagában nem volna elég.