Arizona Cardinals

35 feliratkozó

több mint 12 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 801
Este lesz hét hírei poszt meg tippjáték is, szóval game day-re azért meglesz a "hangzavar" 😀
Dexxter Tailor
várjuk nagggyon!
a meccset is! 😀

THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Nagy a csend mostanában. 😊 Kinek milyen az előérzete a meccsel kapcsolatban? Hogy tetszett a nyitó derbi, és mi a véleményetek arról, hogy agyon istenítették Ricsiék a niners-t?Leon78
Este lesz hét hírei poszt meg tippjáték is, szóval game day-re azért meglesz a "hangzavar" 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 12 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 961 — Defender
Nagy a csend mostanában. 😊 Kinek milyen az előérzete a meccsel kapcsolatban? Hogy tetszett a nyitó derbi, és mi a véleményetek arról, hogy agyon istenítették Ricsiék a niners-t?Leon78
Én örök optimista vagyok. A védelemből kb mindenkit imádok, örülök, hogy majdnem teljesen sikerült együtt tartani a bandát. Támadásban az a fő gond, hogy a két legfontosabb best case scenario(Levi jó lesz végre és megszolgálja a pénzét, Kolb összekapja magát, és lesz legalább elfogadható irányító a csapatban) már megdőlni látszik. Ryan Williamsnek nagyon szurkolok. A nagyszerű zoomos rehab videóját nagyon sokszor megnéztem a nyáron.

Kicsit úgy érzem a vezetőség végezhetett volna picit jobb munkát az utóbbi években. Ennyi nagyszerű célpontnak kb bármilyen QB tudna dobálni, ha jó fal lenne előtte(Gondolom ezzel a futójáték is erősödne, és így ezzel a védelemmel párosítva bőven lehetnének merészebb álmaink). Szóval úgy gondolom vagy nagyon jó QB, vagy nagyon jó fal kéne, és ez egy remek csapat lenne. Talán meg lehetett volna lépni, hogy Kolbot elküldjük amikor lehetett, és a felszabaduló pénzből rakni Skelton elé egy korrekt falat. De persze ez csak utólagos okoskodás, de ez így ebben a formában elég fail gyanús lett végül.

Amúgy a kis fanyalgás ellenére bízom egy jó kezdésben és abban, hogy Skelton a clutch szitus tevékenységét egész meccsekre ki tudja tolni. Ez esetben jók leszünk nagyon.
andree
Köszönöm a színvonalas és kimerítő véleményt. 😊
Az irányító kérdés valóban nagyon fontos. Igazából azt nem tudom megérteni, hogy miért nem tudják Skelton játékában a hibákat minimalizálni. Amikor jól játszik, akkor magabiztos, de a következő meccsen meg összeomlik néhány play után, és romokban a csapat. Talán a playbook a ludas, és túl sok a bevállalós játék, de az is igaz, hogy a fal is igen ingatag, amely nem könnyíti az irányító dolgát.
több mint 12 éve
andree Arizona Cardinals 1 737
Én örök optimista vagyok. A védelemből kb mindenkit imádok, örülök, hogy majdnem teljesen sikerült együtt tartani a bandát. Támadásban az a fő gond, hogy a két legfontosabb best case scenario(Levi jó lesz végre és megszolgálja a pénzét, Kolb összekapja magát, és lesz legalább elfogadható irányító a csapatban) már megdőlni látszik. Ryan Williamsnek nagyon szurkolok. A nagyszerű zoomos rehab videóját nagyon sokszor megnéztem a nyáron.

Kicsit úgy érzem a vezetőség végezhetett volna picit jobb munkát az utóbbi években. Ennyi nagyszerű célpontnak kb bármilyen QB tudna dobálni, ha jó fal lenne előtte(Gondolom ezzel a futójáték is erősödne, és így ezzel a védelemmel párosítva bőven lehetnének merészebb álmaink). Szóval úgy gondolom vagy nagyon jó QB, vagy nagyon jó fal kéne, és ez egy remek csapat lenne. Talán meg lehetett volna lépni, hogy Kolbot elküldjük amikor lehetett, és a felszabaduló pénzből rakni Skelton elé egy korrekt falat. De persze ez csak utólagos okoskodás, de ez így ebben a formában elég fail gyanús lett végül.

Amúgy a kis fanyalgás ellenére bízom egy jó kezdésben és abban, hogy Skelton a clutch szitus tevékenységét egész meccsekre ki tudja tolni. Ez esetben jók leszünk nagyon.
több mint 12 éve
Remélem nem haragszotok, hogy állandóan traktállak benneteket valamivel. 😊
De itt van egy kis érdekesség, amit talán még nem mindenki látott.
Az NFL-ben található csapatok értékét mutatja. Valahogy sejtettem, hogy ezen a környéken leszünk. 😊 Hiába kis csapat a mienk. 😊
 www.forbes.com/nfl-valuations/list/Leon78
magyarul is van 😊
 www.profootballbusiness.com/2012/09/forbes-32-elkeszult-2012-es-lista.htmlFucu
Köszi a javítást. 😊
Nagy a csend mostanában. 😊 Kinek milyen az előérzete a meccsel kapcsolatban? Hogy tetszett a nyitó derbi, és mi a véleményetek arról, hogy agyon istenítették Ricsiék a niners-t?
több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Az NFL-ben található csapatok értékét mutatja. Valahogy sejtettem, hogy ezen a környéken leszünk. 😊 Hiába kis csapat a mienk. 😊
 www.forbes.com/nfl-valuations/list/Leon78
magyarul is van 😊
 www.profootballbusiness.com/2012/09/forbes-32-elkeszult-2012-es-lista.html

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
 www.forbes.com/nfl-valuations/list/
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
Nem volt kalandor jellegű döntés Kolb leigazolása. Vagyis nem inkább, mint szokás.
Egészséges, csúcsformában lévő elit QBt, akiben még van sok jó év, nem kapni. Peyton Manning elengedése, vagy Vick, mindig speckó eset. És mindig van benne komoly kockázat. Ott azt kell bevállalni.

Alapesetben vagy draftolsz magasan, ha elég rossz voltál elit pickhez (vagy mint a Skins felmozogsz drágán).
Vagy egy nem bizonyított, de komoly jeleket mutató srácra mondasz távolról egy imát, és fizetsz. Tárgyévben Kolb volt aktuális jelölt. Csak nem jött be. Rengeteg példa van erre is, nem csak a Top 10ben draftoltakra.

Tudom, ott van Cutler, akiért Ortont kellett adni. De egyrészt Orton nem volt ingyen, másrészt dobtak mellé még két első kört. Cutler jó, a Bears ígéretes pár éve, lehet utólag megéri majd. De az ár ritkán Brady/Romo szintű. Az pedig a mák kategória inkább, mint tervezhető módszer.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Washingtonnal öt éves hosszabbítás...ez egy nagyon jó hír...végre egy kiváló lépés az FO-tól...Bear
hat az az öt év. csak ez volt kiváló lépés az FO-tól? Calais Campbell hosszútávú szerződés esetleg?
Egyébként ez egy új hat éves szerződés. az újonc kontraktusából még két év volt vissza. Kíváncsi vagyok az összegekre.
Na ezért spóroltak, jó helyre ment 😊Fucu
Nyilván Campbell pénze is jó helyen van...engem a fal és a QB-kérdés aggaszt, de igazából mindenkit, aki kicsit is szereti ezt a csapatot...na itt van gond az FO-nál...
Cardinals signed ILB Daryl Washington to a five-year contract extension. Nyilván úgy kezeli, h 2012-re adott a szerződés, szal onnantól számolta az 5 szezont...Bear
Cards give Washington new six-year deal
gondolom idén már az új szerződés első éve lesz és ezért csináltak helyet a sapka alatt.
Nincs bajom az FO munkájával. Volt egy tervük -ra nem jött be, az OL-re is, ott meg a sérülések jöttek.Fucu
Azért a Kolbászos-kérdés erősen kalandor jellegű döntés volt...aláírom, h terv, de azért hatalmas volt benne a rizikó...el is csúszott....nagyon remélem a QB-húzást a drafton...Bear
Kolbásszal rizikóztak, úgy tűnik nem jött be. Sajnos ez benne van.
Előbb várjuk meg mit mutat Skelton, utána kezdjünk el rágódni a jövőn.

több mint 12 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Washingtonnal öt éves hosszabbítás...ez egy nagyon jó hír...végre egy kiváló lépés az FO-tól...Bear
hat az az öt év. csak ez volt kiváló lépés az FO-tól? Calais Campbell hosszútávú szerződés esetleg?
Egyébként ez egy új hat éves szerződés. az újonc kontraktusából még két év volt vissza. Kíváncsi vagyok az összegekre.
Nyilván Campbell pénze is jó helyen van...engem a fal és a QB-kérdés aggaszt, de igazából mindenkit, aki kicsit is szereti ezt a csapatot...na itt van gond az FO-nál...
Cardinals signed ILB Daryl Washington to a five-year contract extension. Nyilván úgy kezeli, h 2012-re adott a szerződés, szal onnantól számolta az 5 szezont...Bear
gondolom idén már az új szerződés első éve lesz és ezért csináltak helyet a sapka alatt.
Nincs bajom az FO munkájával. Volt egy tervük -ra nem jött be, az OL-re is, ott meg a sérülések jöttek.Fucu
Azért a Kolbászos-kérdés erősen kalandor jellegű döntés volt...aláírom, h terv, de azért hatalmas volt benne a rizikó...el is csúszott....nagyon remélem a QB-húzást a drafton...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Nincs bajom az FO munkájával. Volt egy tervük -ra nem jött be, az OL-re is, ott meg a sérülések jöttek.

több mint 12 éve
Cardinals signed ILB Daryl Washington to a five-year contract extension. Nyilván úgy kezeli, h 2012-re adott a szerződés, szal onnantól számolta az 5 szezont...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Na ezért spóroltak, jó helyre ment 😊

több mint 12 éve
Washingtonnal öt éves hosszabbítás...ez egy nagyon jó hír...végre egy kiváló lépés az FO-tól...

No.1. Bears
több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Tegnap megválasztották a csapatkapitányokat. Támadóktól Fitz és Sendlein. A védőktől Paris Lenon és Adrian Wilson. Valamint a special teamből Reggie Walker és Anthony Sherman.

Spory: nem olvastam, hogy kellett volna másik csapatnak.

Silent: Powellt fantasy csapatba? wow.Fucu
Csak tarcsiba van 😊 de majd privibe elküldöm a lineupot 😊silent7939
jöhet, kíváncsian várom.Fucu
Na elment 😊 Várom a véleményed.
több mint 12 éve
Tegnap megválasztották a csapatkapitányokat. Támadóktól Fitz és Sendlein. A védőktől Paris Lenon és Adrian Wilson. Valamint a special teamből Reggie Walker és Anthony Sherman.

Csak tarcsiba van 😊 de majd privibe elküldöm a lineupot 😊silent7939
jöhet, kíváncsian várom.

több mint 12 éve

Csak tarcsiba van 😊 de majd privibe elküldöm a lineupot 😊
több mint 12 éve

Silent: Powellt fantasy csapatba? wow.

több mint 12 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 801
S bár catattack színvonalemelést kért, ezt a cikket mégsem tudom kihagyni:  index.hu/tudomany/2012/09/06/hermafrodita_kardinalismadarat_eszleltek/Spory
úúú, asszta, köszi, ez tényleg nemsámli 😊 nekem különösen teccik, mivel rólam van szó 😀 kardinálispinty (Cardinalis cardinalis)
egyébként a képeket elnézve, simán elmegy ez szín-vonal-emelésnek 😀

ami pedig az focit illeti, elnézve a hajnali meccs összefoglalóját, örülök, hogy idén nem futunk össze a Dallassal... Hox-ék viszont megkapják őket, már a jövő héten... 😉

THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Spory Arizona Cardinals 118
Bocsi, Fucu, nem akartalak megbántani, csak amikor reggel benéztem, vicces volt (számomra), hogy a szezonnyitó napon ez a hír várt.
S bár catattack színvonalemelést kért, ezt a cikket mégsem tudom kihagyni:  index.hu/tudomany/2012/09/06/hermafrodita_kardinalismadarat_eszleltek/

De, hogy a focival kapcsolatban is írjak valamit: mi lett Alfonso Smith-szel a cut után? Ígéretesnek tűnt, kiváncsi vagyok, kellett-e valakinek.
több mint 12 éve
Azért örülök, egy kicsit, hogy betippeltem a csapatba. 😊 Persze ez a szakértelmedet nem kicsinyíti... 😊Leon78
Bent van a fantasy csapatomba 😊 Szerintem nagy meglepetés lesz a srác 😊
több mint 12 éve
catattack 3 520
köszi javítottam.

Spory ezt most nem értem, miért ilyen nagyon vicces. Ahogy Taylor kolléga is írta ez volt a száma a Steelersben is és itt nem volt elérhető eddig a pillanatig. Gondoltam írok valamit hajnalban.Fucu
Biztos be volt k.rva Spory!
Amúgy pedig kicsit emeljünk a színvonalon! 😀
több mint 12 éve
Köszönöm. Böngésgettem a sorsolást, és igen érdekesnek találtam. Eddig csak azt néztem, hogy kikkel játszunk.Azonban most, hogy előkerültek a rangsorok, el kell ismernünk, hogy nem túl kemény a sorsolás. Rengeteg ki ki meccset fogunk játszani, amiken bármi lehet.
több mint 12 éve
Azért volt fejvakarás, hogy mi is legyen a sorsa. Gondolom az is döntő volt, hogy visszahordásokban is jól teljesített.
Nem mellékesen gratulálok a tippedhez. 😊

több mint 12 éve
Azért örülök, egy kicsit, hogy betippeltem a csapatba. 😊 Persze ez a szakértelmedet nem kicsinyíti... 😊