Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
Este lesz hét hírei poszt meg tippjáték is, szóval game day-re azért meglesz a "hangzavar" 😀várjuk nagggyon!
Dexxter Tailor
a meccset is! 😀
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Nagy a csend mostanában. 😊 Kinek milyen az előérzete a meccsel kapcsolatban? Hogy tetszett a nyitó derbi, és mi a véleményetek arról, hogy agyon istenítették Ricsiék a niners-t?Leon78Este lesz hét hírei poszt meg tippjáték is, szóval game day-re azért meglesz a "hangzavar" 😀
több mint 12 éve
Köszönöm a színvonalas és kimerítő véleményt. 😊Nagy a csend mostanában. 😊 Kinek milyen az előérzete a meccsel kapcsolatban? Hogy tetszett a nyitó derbi, és mi a véleményetek arról, hogy agyon istenítették Ricsiék a niners-t?Leon78Én örök optimista vagyok. A védelemből kb mindenkit imádok, örülök, hogy majdnem teljesen sikerült együtt tartani a bandát. Támadásban az a fő gond, hogy a két legfontosabb best case scenario(Levi jó lesz végre és megszolgálja a pénzét, Kolb összekapja magát, és lesz legalább elfogadható irányító a csapatban) már megdőlni látszik. Ryan Williamsnek nagyon szurkolok. A nagyszerű zoomos rehab videóját nagyon sokszor megnéztem a nyáron.
Kicsit úgy érzem a vezetőség végezhetett volna picit jobb munkát az utóbbi években. Ennyi nagyszerű célpontnak kb bármilyen QB tudna dobálni, ha jó fal lenne előtte(Gondolom ezzel a futójáték is erősödne, és így ezzel a védelemmel párosítva bőven lehetnének merészebb álmaink). Szóval úgy gondolom vagy nagyon jó QB, vagy nagyon jó fal kéne, és ez egy remek csapat lenne. Talán meg lehetett volna lépni, hogy Kolbot elküldjük amikor lehetett, és a felszabaduló pénzből rakni Skelton elé egy korrekt falat. De persze ez csak utólagos okoskodás, de ez így ebben a formában elég fail gyanús lett végül.
Amúgy a kis fanyalgás ellenére bízom egy jó kezdésben és abban, hogy Skelton a clutch szitus tevékenységét egész meccsekre ki tudja tolni. Ez esetben jók leszünk nagyon.
andree
Az irányító kérdés valóban nagyon fontos. Igazából azt nem tudom megérteni, hogy miért nem tudják Skelton játékában a hibákat minimalizálni. Amikor jól játszik, akkor magabiztos, de a következő meccsen meg összeomlik néhány play után, és romokban a csapat. Talán a playbook a ludas, és túl sok a bevállalós játék, de az is igaz, hogy a fal is igen ingatag, amely nem könnyíti az irányító dolgát.
több mint 12 éve
andree
1 737
Nagy a csend mostanában. 😊 Kinek milyen az előérzete a meccsel kapcsolatban? Hogy tetszett a nyitó derbi, és mi a véleményetek arról, hogy agyon istenítették Ricsiék a niners-t?Leon78Én örök optimista vagyok. A védelemből kb mindenkit imádok, örülök, hogy majdnem teljesen sikerült együtt tartani a bandát. Támadásban az a fő gond, hogy a két legfontosabb best case scenario(Levi jó lesz végre és megszolgálja a pénzét, Kolb összekapja magát, és lesz legalább elfogadható irányító a csapatban) már megdőlni látszik. Ryan Williamsnek nagyon szurkolok. A nagyszerű zoomos rehab videóját nagyon sokszor megnéztem a nyáron.
Kicsit úgy érzem a vezetőség végezhetett volna picit jobb munkát az utóbbi években. Ennyi nagyszerű célpontnak kb bármilyen QB tudna dobálni, ha jó fal lenne előtte(Gondolom ezzel a futójáték is erősödne, és így ezzel a védelemmel párosítva bőven lehetnének merészebb álmaink). Szóval úgy gondolom vagy nagyon jó QB, vagy nagyon jó fal kéne, és ez egy remek csapat lenne. Talán meg lehetett volna lépni, hogy Kolbot elküldjük amikor lehetett, és a felszabaduló pénzből rakni Skelton elé egy korrekt falat. De persze ez csak utólagos okoskodás, de ez így ebben a formában elég fail gyanús lett végül.
Amúgy a kis fanyalgás ellenére bízom egy jó kezdésben és abban, hogy Skelton a clutch szitus tevékenységét egész meccsekre ki tudja tolni. Ez esetben jók leszünk nagyon.
több mint 12 éve
Köszi a javítást. 😊Remélem nem haragszotok, hogy állandóan traktállak benneteket valamivel. 😊magyarul is van 😊
De itt van egy kis érdekesség, amit talán még nem mindenki látott.
Az NFL-ben található csapatok értékét mutatja. Valahogy sejtettem, hogy ezen a környéken leszünk. 😊 Hiába kis csapat a mienk. 😊
www.forbes.com/nfl-valuations/list/Leon78
www.profootballbusiness.com/2012/09/forbes-32-elkeszult-2012-es-lista.htmlFucu
Nagy a csend mostanában. 😊 Kinek milyen az előérzete a meccsel kapcsolatban? Hogy tetszett a nyitó derbi, és mi a véleményetek arról, hogy agyon istenítették Ricsiék a niners-t?
több mint 12 éve
Remélem nem haragszotok, hogy állandóan traktállak benneteket valamivel. 😊magyarul is van 😊
De itt van egy kis érdekesség, amit talán még nem mindenki látott.
Az NFL-ben található csapatok értékét mutatja. Valahogy sejtettem, hogy ezen a környéken leszünk. 😊 Hiába kis csapat a mienk. 😊
www.forbes.com/nfl-valuations/list/Leon78
www.profootballbusiness.com/2012/09/forbes-32-elkeszult-2012-es-lista.html
több mint 12 éve
Remélem nem haragszotok, hogy állandóan traktállak benneteket valamivel. 😊De itt van egy kis érdekesség, amit talán még nem mindenki látott.
www.forbes.com/nfl-valuations/list/
több mint 12 éve
Nem volt kalandor jellegű döntés Kolb leigazolása. Vagyis nem inkább, mint szokás.Egészséges, csúcsformában lévő elit QBt, akiben még van sok jó év, nem kapni. Peyton Manning elengedése, vagy Vick, mindig speckó eset. És mindig van benne komoly kockázat. Ott azt kell bevállalni.
Alapesetben vagy draftolsz magasan, ha elég rossz voltál elit pickhez (vagy mint a Skins felmozogsz drágán).
Vagy egy nem bizonyított, de komoly jeleket mutató srácra mondasz távolról egy imát, és fizetsz. Tárgyévben Kolb volt aktuális jelölt. Csak nem jött be. Rengeteg példa van erre is, nem csak a Top 10ben draftoltakra.
Tudom, ott van Cutler, akiért Ortont kellett adni. De egyrészt Orton nem volt ingyen, másrészt dobtak mellé még két első kört. Cutler jó, a Bears ígéretes pár éve, lehet utólag megéri majd. De az ár ritkán Brady/Romo szintű. Az pedig a mák kategória inkább, mint tervezhető módszer.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Kolbásszal rizikóztak, úgy tűnik nem jött be. Sajnos ez benne van.Azért a Kolbászos-kérdés erősen kalandor jellegű döntés volt...aláírom, h terv, de azért hatalmas volt benne a rizikó...el is csúszott....nagyon remélem a QB-húzást a drafton...BearCards give Washington new six-year dealNyilván Campbell pénze is jó helyen van...engem a fal és a QB-kérdés aggaszt, de igazából mindenkit, aki kicsit is szereti ezt a csapatot...na itt van gond az FO-nál...Washingtonnal öt éves hosszabbítás...ez egy nagyon jó hír...végre egy kiváló lépés az FO-tól...Bearhat az az öt év. csak ez volt kiváló lépés az FO-tól? Calais Campbell hosszútávú szerződés esetleg?
Egyébként ez egy új hat éves szerződés. az újonc kontraktusából még két év volt vissza. Kíváncsi vagyok az összegekre.
Na ezért spóroltak, jó helyre ment 😊Fucu
Cardinals signed ILB Daryl Washington to a five-year contract extension. Nyilván úgy kezeli, h 2012-re adott a szerződés, szal onnantól számolta az 5 szezont...Bear
gondolom idén már az új szerződés első éve lesz és ezért csináltak helyet a sapka alatt.
Nincs bajom az FO munkájával. Volt egy tervük -ra nem jött be, az OL-re is, ott meg a sérülések jöttek.Fucu
Előbb várjuk meg mit mutat Skelton, utána kezdjünk el rágódni a jövőn.
több mint 12 éve
Azért a Kolbászos-kérdés erősen kalandor jellegű döntés volt...aláírom, h terv, de azért hatalmas volt benne a rizikó...el is csúszott....nagyon remélem a QB-húzást a drafton...Cards give Washington new six-year dealNyilván Campbell pénze is jó helyen van...engem a fal és a QB-kérdés aggaszt, de igazából mindenkit, aki kicsit is szereti ezt a csapatot...na itt van gond az FO-nál...Washingtonnal öt éves hosszabbítás...ez egy nagyon jó hír...végre egy kiváló lépés az FO-tól...Bearhat az az öt év. csak ez volt kiváló lépés az FO-tól? Calais Campbell hosszútávú szerződés esetleg?
Egyébként ez egy új hat éves szerződés. az újonc kontraktusából még két év volt vissza. Kíváncsi vagyok az összegekre.
Cardinals signed ILB Daryl Washington to a five-year contract extension. Nyilván úgy kezeli, h 2012-re adott a szerződés, szal onnantól számolta az 5 szezont...Bear
gondolom idén már az új szerződés első éve lesz és ezért csináltak helyet a sapka alatt.
Nincs bajom az FO munkájával. Volt egy tervük -ra nem jött be, az OL-re is, ott meg a sérülések jöttek.Fucu
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Cards give Washington new six-year dealNyilván Campbell pénze is jó helyen van...engem a fal és a QB-kérdés aggaszt, de igazából mindenkit, aki kicsit is szereti ezt a csapatot...na itt van gond az FO-nál...Washingtonnal öt éves hosszabbítás...ez egy nagyon jó hír...végre egy kiváló lépés az FO-tól...Bearhat az az öt év. csak ez volt kiváló lépés az FO-tól? Calais Campbell hosszútávú szerződés esetleg?
Nincs bajom az FO munkájával. Volt egy tervük -ra nem jött be, az OL-re is, ott meg a sérülések jöttek.
több mint 12 éve
Nyilván Campbell pénze is jó helyen van...engem a fal és a QB-kérdés aggaszt, de igazából mindenkit, aki kicsit is szereti ezt a csapatot...na itt van gond az FO-nál...Washingtonnal öt éves hosszabbítás...ez egy nagyon jó hír...végre egy kiváló lépés az FO-tól...Bearhat az az öt év. csak ez volt kiváló lépés az FO-tól? Calais Campbell hosszútávú szerződés esetleg?
Cardinals signed ILB Daryl Washington to a five-year contract extension. Nyilván úgy kezeli, h 2012-re adott a szerződés, szal onnantól számolta az 5 szezont...
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Washingtonnal öt éves hosszabbítás...ez egy nagyon jó hír...végre egy kiváló lépés az FO-tól...Bearhat az az öt év. csak ez volt kiváló lépés az FO-tól? Calais Campbell hosszútávú szerződés esetleg?
Na ezért spóroltak, jó helyre ment 😊
több mint 12 éve
Washingtonnal öt éves hosszabbítás...ez egy nagyon jó hír...végre egy kiváló lépés az FO-tól...
No.1. Bears
több mint 12 éve
Na elment 😊 Várom a véleményed.jöhet, kíváncsian várom.FucuTegnap megválasztották a csapatkapitányokat. Támadóktól Fitz és Sendlein. A védőktől Paris Lenon és Adrian Wilson. Valamint a special teamből Reggie Walker és Anthony Sherman.Csak tarcsiba van 😊 de majd privibe elküldöm a lineupot 😊silent7939
Spory: nem olvastam, hogy kellett volna másik csapatnak.
Silent: Powellt fantasy csapatba? wow.Fucu
több mint 12 éve
jöhet, kíváncsian várom.Tegnap megválasztották a csapatkapitányokat. Támadóktól Fitz és Sendlein. A védőktől Paris Lenon és Adrian Wilson. Valamint a special teamből Reggie Walker és Anthony Sherman.Csak tarcsiba van 😊 de majd privibe elküldöm a lineupot 😊silent7939
több mint 12 éve
Tegnap megválasztották a csapatkapitányokat. Támadóktól Fitz és Sendlein. A védőktől Paris Lenon és Adrian Wilson. Valamint a special teamből Reggie Walker és Anthony Sherman.Csak tarcsiba van 😊 de majd privibe elküldöm a lineupot 😊
több mint 12 éve
Tegnap megválasztották a csapatkapitányokat. Támadóktól Fitz és Sendlein. A védőktől Paris Lenon és Adrian Wilson. Valamint a special teamből Reggie Walker és Anthony Sherman.Spory: nem olvastam, hogy kellett volna másik csapatnak.
Silent: Powellt fantasy csapatba? wow.
több mint 12 éve
Cardinalis
5 801
S bár catattack színvonalemelést kért, ezt a cikket mégsem tudom kihagyni: index.hu/tudomany/2012/09/06/hermafrodita_kardinalismadarat_eszleltek/Sporyúúú, asszta, köszi, ez tényleg nemsámli 😊 nekem különösen teccik, mivel rólam van szó 😀 kardinálispinty (Cardinalis cardinalis)
egyébként a képeket elnézve, simán elmegy ez szín-vonal-emelésnek 😀
ami pedig az focit illeti, elnézve a hajnali meccs összefoglalóját, örülök, hogy idén nem futunk össze a Dallassal... Hox-ék viszont megkapják őket, már a jövő héten... 😉
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
Spory
118
Bocsi, Fucu, nem akartalak megbántani, csak amikor reggel benéztem, vicces volt (számomra), hogy a szezonnyitó napon ez a hír várt.S bár catattack színvonalemelést kért, ezt a cikket mégsem tudom kihagyni: index.hu/tudomany/2012/09/06/hermafrodita_kardinalismadarat_eszleltek/
De, hogy a focival kapcsolatban is írjak valamit: mi lett Alfonso Smith-szel a cut után? Ígéretesnek tűnt, kiváncsi vagyok, kellett-e valakinek.
több mint 12 éve
Azért örülök, egy kicsit, hogy betippeltem a csapatba. 😊 Persze ez a szakértelmedet nem kicsinyíti... 😊Leon78Bent van a fantasy csapatomba 😊 Szerintem nagy meglepetés lesz a srác 😊
több mint 12 éve
catattack
3 520
köszi javítottam.Biztos be volt k.rva Spory!
Spory ezt most nem értem, miért ilyen nagyon vicces. Ahogy Taylor kolléga is írta ez volt a száma a Steelersben is és itt nem volt elérhető eddig a pillanatig. Gondoltam írok valamit hajnalban.Fucu
Amúgy pedig kicsit emeljünk a színvonalon! 😀
több mint 12 éve
Köszönöm. Böngésgettem a sorsolást, és igen érdekesnek találtam. Eddig csak azt néztem, hogy kikkel játszunk.Azonban most, hogy előkerültek a rangsorok, el kell ismernünk, hogy nem túl kemény a sorsolás. Rengeteg ki ki meccset fogunk játszani, amiken bármi lehet.
több mint 12 éve
Azért volt fejvakarás, hogy mi is legyen a sorsa. Gondolom az is döntő volt, hogy visszahordásokban is jól teljesített.Nem mellékesen gratulálok a tippedhez. 😊
több mint 12 éve
Azért örülök, egy kicsit, hogy betippeltem a csapatba. 😊 Persze ez a szakértelmedet nem kicsinyíti... 😊