NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card hétfő
13
8
2:15, ARENA4
Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 13 éve
Hátha alkot valamit a titkos favoritom 😊.... Powell meglep mindenkit, és fut 2 TD-t 😊szerencsére elég mély a D-Line. Opció Carter, Holliday és Eason is. Meglátjuk mi lesz. Természetesen egyikük sem Dockett, de ez remélem nem fog meglátszani.Korey Hall két nap után visszavonult a focitól. Na ennyire azért nem hiszem, hogy kemények az edzések 😊 Így újra leszerződtettük Regan Maui'a-t.Ezek nem túl jó hírek. Mire számítasz Dockett nélkül mire lehet képes a védelem. Kicsit tartok tőle, hogy nem hozzák majd a megszokott színvonalat a srácok. Egyáltalán ki helyettesíti majd szerinted? A Fili ellen ha jól láttam Carter állt be a helyére, de akkor már mindegy volt.Leon78
Dockett nem játszik vasárnap, nem meglepő mert egész héten nem edzett (és rövid pihenő is lesz a következő meccsig, ami csoportmeccs lesz)Fucu
Wilson és LSH játékáról csak a meccs előtt döntenek az edzők (Dockett-nél is ezt mondta Whiz, de Horton azt mondta kevés esélyt lát, hogy Darnell játszik)
Nem hiszem, hogy játszanának a Phins ellen.
Wilson pótlását tudjuk, hogy Johnson és Sanders felváltva oldotta meg múlt héten.
LSH hiányát én Powellel pótolnám, mivel visszahordásban is használható.Fucu
Olvasgattam a Dolphins fórumot, és elég optimisták a srácok, remélem nem lesz igazuk és nyerünk, ha nem is könnyen.
Hogy látod mik az esélyek, és mire számíthatunk az offens-től?
több mint 13 éve
szerencsére elég mély a D-Line. Opció Carter, Holliday és Eason is. Meglátjuk mi lesz. Természetesen egyikük sem Dockett, de ez remélem nem fog meglátszani.Korey Hall két nap után visszavonult a focitól. Na ennyire azért nem hiszem, hogy kemények az edzések 😊 Így újra leszerződtettük Regan Maui'a-t.Ezek nem túl jó hírek. Mire számítasz Dockett nélkül mire lehet képes a védelem. Kicsit tartok tőle, hogy nem hozzák majd a megszokott színvonalat a srácok. Egyáltalán ki helyettesíti majd szerinted? A Fili ellen ha jól láttam Carter állt be a helyére, de akkor már mindegy volt.Leon78
Dockett nem játszik vasárnap, nem meglepő mert egész héten nem edzett (és rövid pihenő is lesz a következő meccsig, ami csoportmeccs lesz)Fucu
Wilson és LSH játékáról csak a meccs előtt döntenek az edzők (Dockett-nél is ezt mondta Whiz, de Horton azt mondta kevés esélyt lát, hogy Darnell játszik)
Nem hiszem, hogy játszanának a Phins ellen.
Wilson pótlását tudjuk, hogy Johnson és Sanders felváltva oldotta meg múlt héten.
LSH hiányát én Powellel pótolnám, mivel visszahordásban is használható.
több mint 13 éve
Korey Hall két nap után visszavonult a focitól. Na ennyire azért nem hiszem, hogy kemények az edzések 😊 Így újra leszerződtettük Regan Maui'a-t.Ezek nem túl jó hírek. Mire számítasz Dockett nélkül mire lehet képes a védelem. Kicsit tartok tőle, hogy nem hozzák majd a megszokott színvonalat a srácok. Egyáltalán ki helyettesíti majd szerinted? A Fili ellen ha jól láttam Carter állt be a helyére, de akkor már mindegy volt.
több mint 13 éve
Korey Hall két nap után visszavonult a focitól. Na ennyire azért nem hiszem, hogy kemények az edzések 😊 Így újra leszerződtettük Regan Maui'a-t.Dockett nem játszik vasárnap, nem meglepő mert egész héten nem edzett (és rövid pihenő is lesz a következő meccsig, ami csoportmeccs lesz)
több mint 13 éve
Do you believe in the Arizona Cardinals?YEEESSSS!!! 😀
"The Arizona Cardinals are 3-0 for the first time since 1974. The "Around the League" crew discusses the possibility of the Cardinals going 4-0."
"...the question is Kevin Kolb..."
www.nfl.com/videos/nfl-network-around-the-league/0ap1000000067010/Do-you-believe-in-the-Arizona-Cardinals?module=HP11_content_stream
több mint 13 éve
nagyon tudnám élvezni a gyözelmet!gondolom ezzel más is így van...!Fucu!bármi megtörténhet. Futni nehéz ellenük és amúgy sem erősségünk. Hiba nélkül kell megint játszania a támadóknak és a biztosakat megjátszani.
Hogy érzed a hétvégét? Van esélyünk a zakóra? Mondjuk engem meglepne, de a Dolphins topikban hozhatónak érzik a meccset.silent7939
Ha a védelem tovább folytatja brutál játékát akkor annyira nem aggódnék. Meg ugye otthon játszunk.
Bízok a győzelemben.Fucu
több mint 13 éve
eddig egy mock draftot olvastam, ott nem volt első körös 😊Egy 3-4 körösre mernék fogadni. 😊Asszem' kinéz egy RB draft...catattackkétlem.
persze van egy kiváló kiszemeltem 😊Fucu
catattack
több mint 13 éve
catattack
3 520
Egy 3-4 körösre mernék fogadni. 😊Asszem' kinéz egy RB draft...catattackkétlem.
több mint 13 éve
kezdő QB-nk és kezdő futónk is kidőlt, de hasítunk, mint a szuvas fog fájása 😉
több mint 13 éve
Fucu!bármi megtörténhet. Futni nehéz ellenük és amúgy sem erősségünk. Hiba nélkül kell megint játszania a támadóknak és a biztosakat megjátszani.
Hogy érzed a hétvégét? Van esélyünk a zakóra? Mondjuk engem meglepne, de a Dolphins topikban hozhatónak érzik a meccset.silent7939
Ha a védelem tovább folytatja brutál játékát akkor annyira nem aggódnék. Meg ugye otthon játszunk.
Bízok a győzelemben.
több mint 13 éve
Fucu!nem érezhetik? 😛
több mint 13 éve
Fucu!Hogy érzed a hétvégét? Van esélyünk a zakóra? Mondjuk engem meglepne, de a Dolphins topikban hozhatónak érzik a meccset.
több mint 13 éve
Pedig lehet hogy ő is megtenné... legaláb a labdára vigyáz.... eddigMcCoy kivételével szívesen adunk egyet a három nagy reménységből persze csak Fitzért cserébe (Kolb akkor sem kell) 😉dandeAsszem' kinéz egy RB draft...catattackkétlem.
több mint 13 éve
Adhattok néhány picket is még hozzá mondjuk második kör 😀 😀 😀 (bocs nem bírtam kihagyni)draftról volt szó 😉FucuMcCoy kivételével szívesen adunk egyet a három nagy reménységből persze csak Fitzért cserébe (Kolb akkor sem kell) 😉dandeAsszem' kinéz egy RB draft...catattackkétlem.
több mint 13 éve
draftról volt szó 😉McCoy kivételével szívesen adunk egyet a három nagy reménységből persze csak Fitzért cserébe (Kolb akkor sem kell) 😉dandeAsszem' kinéz egy RB draft...catattackkétlem.
több mint 13 éve
McCoy kivételével szívesen adunk egyet a három nagy reménységből persze csak Fitzért cserébe (Kolb akkor sem kell) 😉Asszem' kinéz egy RB draft...catattackkétlem.
több mint 13 éve
Asszem' kinéz egy RB draft...catattackkétlem.
persze van egy kiváló kiszemeltem 😊
több mint 13 éve
aztakurva mennyi poszt...ráadásul nmagadnak válaszolsz. 😀jaja, valószínű ez a 3-0 mellékhatása 😉
majd egy esetleges L-nél is kérünk ennyit 😉 😛petey
nem tudok betelni, végre reflektorfénybe kerültünk! 😊
még 16-0 is lehet 😉
több mint 13 éve
aztakurva mennyi poszt...ráadásul nmagadnak válaszolsz. 😀majd egy esetleges L-nél is kérünk ennyit 😉 😛
több mint 13 éve
én azt sem bántam volna túlságosan, ha most hétvégén nem otthon játszanánk... 😉több mint 13 éve
a top 10 play-ben is benne van a mi sack & 93-yd fumble return TD-énk, micsoda roham! 😊Cardinalisa mi fojtogató védelmünket elemezgetik 😊

Arizona Cardinals' suffocating defense
www.nfl.com/news/story/0ap1000000066512/article/arizona-cardinals-suffocating-defense-keys-surprising-30-start?module=HP11_content_stream
több mint 13 éve
PP-n volt a Sound FX, jókedvű gyerek 😀kár hogy most nem csinált valami return TD-t...
www.nfl.com/videos/nfl-films-sound-efx/0ap2000000066800/Sound-FX-Turning-up-the-heat?module=HP11_content_stream
több mint 13 éve
a top 10 play-ben is benne van a mi sack & 93-yd fumble return TD-énk, micsoda roham! 😊 és sejtheted hogy melyik eksön lett az első...
www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/0ap1000000066335/Week-3-top-plays
több mint 13 éve
most futottam csak bele ezekbe a fotókba, gondoltam itt is elfér 😉Larry lett a Hét Támadójátékosa az NFC-ben!mert megérdemli 😊Cardinalis
9 elkapás 114 yard 1 TDFucu
kár, hogy nem lett TD... de végül nem is hiányzott a győzelemhez 😉

több mint 13 éve
catattack
3 520
Asszem' kinéz egy RB draft...