Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 13 éve
szerintem ha megyünk, akkor pass rusherért megyünk. a db pozíciókra elég jó playákat szoktunk hozni a középső körökben, ellentétben az előbbi poszttal, ahol mindenk középső/hátsó körös befuccsolt az elmúlt évekből. + jamaal anderson 😀amúgy nemtom minek 2,5 ordas nagy needdel a tasiban :/
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Úgy hírlik, a Falcons 30 első kört akar adni egy irányítóért. 😛Peter King @SI_PeterKing 2pEzt mst nem értem!
Hearing the Falcons are trying to trade up from number 30 in the first round, and not, obviously, for a quarterback.Beki
Valaki segítsen, légyszi!zsozso79
De nem. Igazából fel akar menni a csapat az 1/30ról jobb pozícióba.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Azt tervezzük, hogy felmegyünk az első körben a 30. helyről, mint két éve Julio-ért. Gondolom valahova a top 10-be.Peter King @SI_PeterKing 2pEzt mst nem értem!
Hearing the Falcons are trying to trade up from number 30 in the first round, and not, obviously, for a quarterback.Beki
Valaki segítsen, légyszi!zsozso79
több mint 13 éve
Peter King @SI_PeterKing 2pEzt mst nem értem!
Valaki segítsen, légyszi!
több mint 13 éve
Peter King @SI_PeterKing 2pJulio után Milliner - ugyanazt el lehetne játszani az 1/6-os Browns-szal, mint két éve. 😊
több mint 13 éve
Peter King @SI_PeterKing 2pHmmmm... ez így azért érdekes

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Peter King @SI_PeterKing 2pHearing the Falcons are trying to trade up from number 30 in the first round, and not, obviously, for a quarterback.
több mint 13 éve
Nem rossz ez a gyerek. Tudom Dimi nem fog TE-t húzni első körben/ nem is kell, CB az első/, de azért egy Eifertet v. Ertzet elnézném nálunk.
több mint 13 éve
Nem tolunk egy tippjátékot?Kennycsináld meg, én benne vagyok 😉
több mint 13 éve
Így már világos.szerk: ja és amúgy is uncsi már az egész. Már a bejelentés előtt megjelenik twitteren vagy épp mutatják az ipsét, hogy felveszi a telefont. (Bár lehet tavaly hoztak ez ellen "médiaszabályokat", de nem vagyok benne biztos.)deadmikenflhu.blog.hu/2013/04/16/az_elmult_par_nap_osszefoglalojasemmi 😊 nem fog ott ülni a green roomban és nem fognak az arcába tolni harminc kamerát 😀deadmike
Benne pedig ez:-- [i]A cornerback Desmond Trufant nem lesz ott New Yorkban az idei Drafton és helyette a Mississippi State cornerbackje, Darius Slay kapott meghívót.[/i]xcMost akkor mi van?zsozso79
Köszi!!!
több mint 13 éve
szerk: ja és amúgy is uncsi már az egész. Már a bejelentés előtt megjelenik twitteren vagy épp mutatják az ipsét, hogy felveszi a telefont. (Bár lehet tavaly hoztak ez ellen "médiaszabályokat", de nem vagyok benne biztos.)nflhu.blog.hu/2013/04/16/az_elmult_par_nap_osszefoglalojasemmi 😊 nem fog ott ülni a green roomban és nem fognak az arcába tolni harminc kamerát 😀deadmike
Benne pedig ez:-- [i]A cornerback Desmond Trufant nem lesz ott New Yorkban az idei Drafton és helyette a Mississippi State cornerbackje, Darius Slay kapott meghívót.[/i]xcMost akkor mi van?zsozso79
több mint 13 éve
nflhu.blog.hu/2013/04/16/az_elmult_par_nap_osszefoglalojaBenne pedig ez:-- [
i]A cornerback Desmond Trufant nem lesz ott New Yorkban az idei Drafton és helyette a Mississippi State cornerbackje, Darius Slay kapott meghívót.[/i]xcMost akkor mi van?
több mint 13 éve
pro32.ap.org/article/ryan-not-too-worried-about-status-new-deal

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
tatopuval mi van? megpróbálhatja még egyszer, vagy már régen elküldtük ? valakinek infó? sztem szépen csöndben mindenki megfeledkezett róla... 😊peachOn July 24, 2012, Tatupu suffered a torn pectoral and missed the entire 2012 NFL season. The Falcons released him the next day

Madden hates me.
több mint 13 éve
tatopuval mi van? megpróbálhatja még egyszer, vagy már régen elküldtük ? valakinek infó? sztem szépen csöndben mindenki megfeledkezett róla... 😊
több mint 13 éve
Egy újabb mock:www.nfl.com/draft/2013/mock-draftsPár napja olvastam, hogy 1. kör. Trufant CB. 2. kör.: Escobar TE. 3 kör. egy újabb CB.-bocs a nevére nem emlékszem.
Érdekes!
több mint 13 éve
Én még CB posztra most is Banks-t és Rhodes.ot tartom a legjobbnak a látottak alapján! Milliner szerintem túl van sztárolva,milyen világ lenne az, ahol a saját hozzászólásod nem a te véleményedet tükrözné!
de ez csak az én véleményem!zsozso79
több mint 13 éve
Én még CB posztra most is Banks-t és Rhodes.ot tartom a legjobbnak a látottak alapján! Milliner szerintem túl van sztárolva,de ez csak az én véleményem!
több mint 13 éve
Járt nálunk a 2 Stanford TE Zach Ertz és Levine Toilolo vmint a Florida futója Mike Gillislee.

Madden hates me.
több mint 13 éve
azért jó eljátszani a gondolattal, mi lenne ha...Dee Milliner:
espn.go.com/video/clip?id=9144133
több mint 13 éve
áhh, csak simán nektek adjuk az 1/30at ellisért.... jah bocs nem, vele most akartok megegyezni de nagyon 😛 😀nem. van need bőven, és sok helyre depth is kell...peachA 15. helyen tuti lesz jó pár jó CB, jöhetnétek 😛Gyurma Pappa
több mint 13 éve
nem. van need bőven, és sok helyre depth is kell...peachA 15. helyen tuti lesz jó pár jó CB, jöhetnétek 😛